www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 srp 2025 12:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 05 srp 2013 12:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
mostarka napisao:
mostarka napisao:
draga braćo i sestre,
želim vam svjedočiti o snazi ljubavi i snazi vjere. Osjećam da trebam sa vama podijeliti djelić svoga života u kojem se očituju dijela Božija.

Oduvijek sam željela imati veliku obitelj sa puno djece, nekako sam takav obiteljski tip žene. Od kada sam se udala mom mužu i meni je to bila jedina želja i molitva, da postanemo roditelji. Ubrzo smo shvatili da nismo od onih sretnika kojima se odmah ostvari želja, kod nas će to izgleda biti trnovit put.
I tako su počeli posjete od doktora do doktora, razne pretrage , izvlačenje živaca i para. I na kraju suočavanje sa svojom dijagnozom, koja nije toliko strašna ali ipak činjenica da ne mogu svom mužu začeti dijete je grozno teška, jer sam patila i bolilo me dok ga gledam da se igra sa drugom djecom , znajući da se zbog mene ne može igrati sa vlastitom. Nakon nekog vremena počinješ sebe mrziti jer u tebi se javlja zavist i ljubomora prema svima koji imaju djecu, i pitas se zasto bas ja!!! ALI ja sam BORAC ništa bez borbe, ne odustajem ja tako lako od svog sna.

Sljedeći korak bila je terapija hormonima, i moja jedina molitva je bila samo da zatrudnim i stvarno Bog nam se smilovao i ja sam ostala trudna nakon drugog ciklusa tom terapijom.Kolika je sreća to bila , nitko sretniji i zahvalniji od mene i mog muža nije bio.Ipak smo mi od onih sretnijih, Bože moj koliko se parova godinama trudi i pokušava, nama je to ipak brzo uspjelo.

Postoji još jedan sretniji trenutak i hvala ti Bože na njemu: na ultrazvuku smo čuli DVA srca kako kucaju, koji li je to blagoslov, blizanci koje sam oduvijek željela i koji su dosta česti u mojoj obitelji.

Bezbrižnost nije dugo trajala, jednoga dana iz mene je potekao kao potok krvi, mislila sam da je gotovo, da mojih beba više nema.Ali ne, na ultrazvuku su dva junačka srca kucala i mahala su ručicama svojoj mami.Tada sam samo molila Boga : ako mi nisu suđeni uzmi mi ih odmah , nemoj kasnije , nemoj da se vise patim. Ali nakon 2 tjedna krvarenje je stalo i poslana sam kući na STROGO mirovanje, znači samo wc i krevet. Vrijeme je užasno sporo prolazilo, dani su bili dugi kao godine, ali sve za moje bebe. Ja sam samo zamišljala dan kad ce mi doći u naručje, opterećivala se glupostima kao kako cu ih obadvoje dojiti odjednom, ma sve su to bile naše slatke brige.

I došao je taj dan , kad se od najsretnije osobe pretvoriš u najnesretniju, kad poželiš umrijeti, i kad se ne želiš probuditi. Rodila sam svoje sinove prerano, u 7 mjesecu trudnoće. Bili su živi, plakali su, Živjeli su kratko, Kršteni su u tom periodu, Upoznao ih je njihov tata i bake, i tetke, svi su ih vidjeli i kratko se družili sa njima.

Ima li išta gore nego sahraniti svoju djecu. Umjesto da sam bila sretna ponosna mlada mama koja se šepuri po gradu sa 2 bebe ja sam sam išla na groblje i kupovala cvijeće i svijeće.
Prvi mjeseci su bili grozni, moj je muz obolio od depresije, i to mi je uzasno tesko palo.

Iz svega toga mi smo izasli jači,kao bolji ljudi koji znaju više cijeniti život ….moj muz je ozdravio, Bog ga je spasio, posvetio se jako vjeri (prije toga nije isao na sv. Misu) a sada je nebi propustio , moli, čita Bibliju…a ja ….

A ja zahvaljujem Bogu što me učinio mamom anđela, što imam dva sina koji me čekaju, sigurna sam da ćemo biti skupa, VOLIM VAS ANĐELI MOJI…i da nakon svih loših prognoza ispod moga srca trenutno kuca još jedno malo srčeko koje je sasvim prirodno doslo, baš u trenutku kad smo svi mislili da je nemoguće…ali Bogu ništa nije nemoguće…i sada idemo dan po dan, zahvaljujemo Bogu , nadamo se i vjerujemo ! Isuse pouzdajem se u tebe!
:grlim te:

i evo da javim sretan nastavak moje price, rodila se prekrasna savrsena djevojcica, koja je ucinila svoje roditelje najsretnijima na svijetu, Boze hvala ti na neizmjernoj sreci......nije bilo lako prelezati 9 mjeseci ali se na kraju svaki dan mirovanja isplatio........ALI to nije kraj ove price...Bog nas je samo nakon 2 mjeseca od rodjenja curice blagoslovio novom trudnocom, moja malena ce za koji mjesec dobiti seku ako Bog da.....

:grlim te: :grlim te:
Bog vas blagoslovio! I neka vas čuva i prati na vašem životnom putu! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 srp 2013 15:10 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Predivno svjedočanstvo,hvala što si ga podijelila s nama.

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 srp 2013 10:28 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Prije otprilike godinu dana moj sin je bio u Dalmaciji. Spremao se na utakmicu i dogovorio s jednim prijateljem da će doći po njega automobilom. On je čekao i stiže mu poruka da će zakasniti i ne može doći po njega, te da se poveze s njegovim ocem do stadiona.
Mladić je na putu imao nesreću i cijela desna strana automobila je bila gotovo samljevena, strana gdje je moj sin trebao sjediti. Hvala Bogu, taj mladić je ostao gotovo nepovrijeđen.
Znala sam za to, ali nisu mi rekli kako je automobil izgledao poslije nesreće, da bi evo sad saznala i ostala šokirana, istodobno u velikoj ZAHVALNOSTI MOM OCU NEBESKOM.
Što bih rekla osim da je ovozemaljski život tren, sad si tu, sad nisi. Sve je po Volji Njegovoj. Ovakvi događaji potaknu čovjeka da promisli o načinu života.
I kad sam na zahvali Bogu ne mogu a da ne spomenem Gospu moju i Majku moju koja čuva i štiti. Njoj se utječem za svoju djecu.
(:) samo da kažem da je moj sin sad u vojsci, na dragovoljnom služenju 2 mjeseca, a poslije ćemo vidjet šta će biti s poslom i hoće li ga biti, molim Sv. Josipa ..e.. :) )

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 srp 2013 12:01 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Zanimljivo svjedočanstvo.
Sada ću se ja malio dotaknuti anđela koje nenamjerno često zaboravljamo.
Svaki čovjek, bio kršten ili ne, dobar ili zao imama svog anđela.
Mi toga nismo svjesni.
Oni su uvijek uz nas.
Naravno Bog ih nije nama darovao kako bi oni popravljali naše krive poteze, ali anđeli mogu za nas učiniti mnogo dobroga.
Ta divna stvorenja mogu za nas od Boga izmoliti brojne milosti, pa i spasiti nas.
Kad umremo i budemo dobili potpunu spoznaju o životu saznat ćemo koiko puta su upravo anđeli utjecali na slijed događaja da nama bude dobro.
Zato budimo prijatelji sa našim anđelom i utječimo se i njemu za pomoć.
On nam želi pomoći.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 kol 2013 23:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Evo i jedno moje malo svjedocanstvo.
Bila jucer u Surkovcu i bas onako nekako sam bila zbunjena, jer nisam isla sa nekim tko bi mi bio voda puta, vec sam isla s jos jednom osobom koja je bila jos neiskusnija od mene, moj muz. Neiskusnija u smislu gdje da stanemo, kom da se javimo, gdje se ispovjeda i tako.
Vidim ja da tamo stoje neki ljudi pred zupnim uredom i stanem i ja cekati. Pocne diskusija o tome jel se tu ispovjeda ili samo fra. Ivo prima na razgovor, prima darove ili sta. Ja se jos vise zbunila, ali u dalje stojim i cekam, pa sta bude.
U tom trenu sleti mali plavo bijeli leptir na rame zene ispred mene. Gledam ja njega i dode mi da ga upitam hoce li k meni preci. (inace sa insektima nemam prijateljski odnos :oops: )Pruzim kaziprst desne ruke i prede on meni setajuci. Ljudi oko mene se zabezeknuli. Pocela jedna zena da fotka. Stoji leptir i seta mi na dlanu. Puhne vjetric, ja ga zastitim drugom rukom, on ni makac. Zene se smjeskaju,komentiraju da sam puna ljubavi, gladaju, nije im jasno.
Ja i dalje zbunjena.(mozda da nik promijenim :wink: ) Ljudi i dalje ulaze, nose darove, ja stojim i mislim se. Sta da radim s leptirom. Glupo mi ga potjerati. A, nista, ides s menom kod fra. Ive!- mislim se ja. On poleti i opet se vrati na moj dlan. Stavim ruku kao da nosim dijete i dalje stojim. Sto cu moj Boze sad ?- pitam se. -A, nista, cekat cu!-
Stojim tako, kad muz mi se stvori pored mene, koji je ostao u crkvi da cuva mjesto. Kaze dosao sam da vidim gdje si. Kad zena pored mene kaze pa vidi mu krunice. Plava! Ja ono ????? - E, pa???- mislim se ja. Kaze ona meni, pa plavi leptir , a on ti ima plavu krunicu, eto koga ti je leptir dozvao. Hoce moj muz nazad u crkvu zbog mjesta, a ja mu kazem ne, ne! Ti sad ostajes tu i idemo skupa fra. Ivi. Imali smo koristi od tog zajednickog razgovora.
Mozda nije neko svjedocanstvo, ali ja nikad nisam ulovila leptira, a kamo li da mi je 20 min na dlanu setao.
Meni je to bilo moje malo cudo, tako njezno, jednostavno i nisma se prepala, jer sam inace velika strasljivica i kad cujem neka svjedocanstva pomislim, ja bih sigurno dozivjela srcani udar da se meni Bog obrati na takav naci. Ovako je sigurno moj Otac odabrao put da me ne prepane, a da mi kaze da je uz mene. smajlic22

smajlic28

Imam jos ja tih sitnih kontakata, pa da ne mislite da pretjerujem, ali ja stvarno vjerujem da su to mali slatki kontakti da se ne prepadnem i da ih eto trebam posvjedociti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 kol 2013 14:29 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
zagubljena napisao:
Evo i jedno moje malo svjedocanstvo.
Bila jucer u Surkovcu i bas onako nekako sam bila zbunjena, jer nisam isla sa nekim tko bi mi bio voda puta, vec sam isla s jos jednom osobom koja je bila jos neiskusnija od mene, moj muz. Neiskusnija u smislu gdje da stanemo, kom da se javimo, gdje se ispovjeda i tako.
Vidim ja da tamo stoje neki ljudi pred zupnim uredom i stanem i ja cekati. Pocne diskusija o tome jel se tu ispovjeda ili samo fra. Ivo prima na razgovor, prima darove ili sta. Ja se jos vise zbunila, ali u dalje stojim i cekam, pa sta bude.
U tom trenu sleti mali plavo bijeli leptir na rame zene ispred mene. Gledam ja njega i dode mi da ga upitam hoce li k meni preci. (inace sa insektima nemam prijateljski odnos :oops: )Pruzim kaziprst desne ruke i prede on meni setajuci. Ljudi oko mene se zabezeknuli. Pocela jedna zena da fotka. Stoji leptir i seta mi na dlanu. Puhne vjetric, ja ga zastitim drugom rukom, on ni makac. Zene se smjeskaju,komentiraju da sam puna ljubavi, gladaju, nije im jasno.
Ja i dalje zbunjena.(mozda da nik promijenim :wink: ) Ljudi i dalje ulaze, nose darove, ja stojim i mislim se. Sta da radim s leptirom. Glupo mi ga potjerati. A, nista, ides s menom kod fra. Ive!- mislim se ja. On poleti i opet se vrati na moj dlan. Stavim ruku kao da nosim dijete i dalje stojim. Sto cu moj Boze sad ?- pitam se. -A, nista, cekat cu!-
Stojim tako, kad muz mi se stvori pored mene, koji je ostao u crkvi da cuva mjesto. Kaze dosao sam da vidim gdje si. Kad zena pored mene kaze pa vidi mu krunice. Plava! Ja ono ????? - E, pa???- mislim se ja. Kaze ona meni, pa plavi leptir , a on ti ima plavu krunicu, eto koga ti je leptir dozvao. Hoce moj muz nazad u crkvu zbog mjesta, a ja mu kazem ne, ne! Ti sad ostajes tu i idemo skupa fra. Ivi. Imali smo koristi od tog zajednickog razgovora.
Mozda nije neko svjedocanstvo, ali ja nikad nisam ulovila leptira, a kamo li da mi je 20 min na dlanu setao.
Meni je to bilo moje malo cudo, tako njezno, jednostavno i nisma se prepala, jer sam inace velika strasljivica i kad cujem neka svjedocanstva pomislim, ja bih sigurno dozivjela srcani udar da se meni Bog obrati na takav naci. Ovako je sigurno moj Otac odabrao put da me ne prepane, a da mi kaze da je uz mene. smajlic22

smajlic28

Imam jos ja tih sitnih kontakata, pa da ne mislite da pretjerujem, ali ja stvarno vjerujem da su to mali slatki kontakti da se ne prepadnem i da ih eto trebam posvjedociti.

super svjedočanstvo!
meni puno kazuje i ja ti sve vjerujem
Bog najčešće kroz te male ( ali čudne) znakove nešto pokazuje ili nam želi reći :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 ruj 2013 11:31 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Sv. Josip-veliki pomoćnik
Vremena su takva kakva jesu, teška i turobna. Mladi ljudi su bez posla i to je jedan od gorućih problema naše lijepe Hrvatske.

Želim posvjedočiti svima veliku pomoć i zagovor Sv. Josipa. U nekoliko navrata molila sam devetnicu za svog sina, a i njemu sam rekla da se redovno moli za posao. Vjerovala sam da se Sv. Josip neće oglušiti na naše molbe.

Sin je čekao godinu i pol da ga pozovu na dragovoljno služenje vojske (inače se čeka i 2 godine). :)

Odlučila sam tada redovno moliti (svaki dan) Sv. Josipu za njegov posao i dala ga Njemu u Ruke Svete. Doslovno predala jer to je jedini način. Kako god mi htjeli, mislili i željeli Božja Volja i Ruka je ta koja može sve.

Uspješno je odradio to služenje (rezultati su mu izvrsni i oni koji poznaju ocjene vojske - osobito se ističe). Mojoj radosti nije bilo kraja.

Četvrtkom je došao kući i već slijedeće jutro je počeo raditi jedan sezonski posao (tako da nije imao ni dana prekida s poslom :) ).

Čekamo i vjerujemo poziv vojske za specijalnu obuku i posao tamo.

Hvala i Slava Isusu mom Predragom.

Hvala Ti Sv. Josipe, puno Ti hvala.
samo bih htjela još nadodati da smo i postili :)

Vrh
Citiraj  
PostOvaj post je obrisan od marija-nada na 04 ruj 2013 11:32.
Razlog: dva puta sam postala
PostPostano: 04 ruj 2013 12:24 
Odsutan

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
I meni je Sveti Josip pomogao kod pronalaženja posla. Puno boljeg od prijašnjeg. Nije to bilo odmah na prvom niti na drugom natječaju, ali je zato super posao samo čekao iza ugla.
Hvala i slava Bogu na tome! :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 ruj 2013 10:45 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
S velikim ushitom i zahvalnošću mogu reći da su me sveci i ovu akademsku godinu "izvukli", do mjere da nemam nijedan nepoložen ispit, a u pitanju je dvoznamenkasta cifra.
Posebno ističem zagovor pape Ivana PavlaII kojemu sam prikazala najteži ispit na koji sam izlazila po treći put i stvarno sam mislila da neću uspjet, opet. No evo čudo se dogodilo pa sam položila ne samo njega nego i posljednji koji mi je ostao.
I sad je godina lijepo čista, i u nove radne pobjede! :a1250:
Hvala Ti sveto Trojstvo. smajlic8

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]