www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 svi 2025 07:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 20 ožu 2014 15:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 25 zahvala
Zahvaljeno je: 50 zahvala
nitko se ne sekira ne brini, heheh jonsone malo korizma i to pa je pauza ;)
neda mi se sad o svemu tome bezveze se zatrpava tema, a tema su svjedocanstava, odi dole u Surkovac pa napisi sta si dozivio, sta da ti kazem sve je na tebi ;)
vidim da ne prihvacas to i neces prihvatit sve dok ne vidis i cujes i to ti je to, zacrto si sam sebi neke stvari imas odredene sumnje i to ti je to

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ožu 2014 21:20 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Evo ja imam jedno svejdocanstvo.
Unazad dva mjeseca sam bez sakramentalnog zivota, molitva jako rijetko, Misa, ispovijed niti jednom u dva mjeseca...
Moram priznati da mi je zasada dobro, povremeno osjetim prazninu ali mi nista ne fali...
Pomirio sam se sa sudbinom i puno mi je lakse, nego moliti Boga za nesto a znam da od toga nema nista... to me je zapravo i upropastavalo, povjerenje u Boga... ta nada.
Jedino cega se drzim ne jedem petkom meso.
Sam sam, treniram, zivim... dobro mi je i bez Boga.
Zapravo sada kada razmislim, kada sam se udaljio od Crkve nestao je pristisak i kamen s mojih leda... sve je od tada krenulo na bolje i smirio sam se... povratak crkvi? O tome ne razmisljam... jer povratak bi za mene znacio korak unazad...padanje na koljena i preklinjanje za mrvicu srece... ja sam rekao dosta je i ne hvala.
Eto to je moje svjedocanstvo... vjerujem svima ovdje trn u oku ali istinito... znaci bez crkve i Boga se moze itekako. :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ožu 2014 21:30 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Kartuzijanac napisao:
Unazad dva mjeseca sam bez sakramentalnog zivota, molitva jako rijetko, Misa, ispovijed niti jednom u dva mjeseca...
Moram priznati da mi je zasada dobro, povremeno osjetim prazninu ali mi nista ne fali...
Pomirio sam se sa sudbinom i puno mi je lakse, nego moliti Boga za nesto a znam da od toga nema nista... to me je zapravo i upropastavalo, povjerenje u Boga... ta nada.
Zapravo sada kada razmislim, kada sam se udaljio od Crkve nestao je pristisak i kamen s mojih leda... sve je od tada krenulo na bolje i smirio sam se... povratak crkvi? O tome ne razmisljam... jer povratak bi za mene znacio korak unazad...padanje na koljena i preklinjanje za mrvicu srece... ja sam rekao dosta je i ne hvala.
Eto to je moje svjedocanstvo... vjerujem svima ovdje trn u oku ali istinito... znaci bez crkve i Boga se moze itekako. :b112:

..svakako...može se ..sve se može...Možeš kako hoćeš..ali ne koliko hoćeš...

..kuda god da kreneš..slobodan si...toliko slobodan...da možeš završiti u vječnoj propasti...

..a prvi korak je uvijek...ovaj..Korak bez Crkve i Boga..

. :a1430:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ožu 2014 21:37 
Odsutan

Nagare
Dobro mi je za razliku od vremena kada sam bio uz Crkvu i Boga...
Sto bi trebao? Vratiti se? Radi cega? Zbog koga?
Sto mi se moze dogoditi? Mogu se razboliti nista vise...
Vjecna propast?
U pravu si dok sam bio uz Boga i Crkvu... molio, svaki dan isao u Crkvu... molio sa suzama u ocima... tada mi je svaka minuta bila vijecna propast.
Mogu koliko hocu ali ne i do kada hocu?
Ne radim ja nista " ne zakoniti " pa da tako govoris.
Nema nista od molenja, stvari su jednostavne... ili se sam izbori za to ili se pomiri da si bez toga... nema vise nista osim toga.
Samo lagano i opusteno. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ožu 2014 21:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Kartuzijanac napisao:
Nagare
Dobro mi je za razliku od vremena kada sam bio uz Crkvu i Boga...
Sto bi trebao? Vratiti se? Radi cega? Zbog koga?
Sto mi se moze dogoditi? Mogu se razboliti nista vise...
Vjecna propast?
U pravu si dok sam bio uz Boga i Crkvu... molio, svaki dan isao u Crkvu... molio sa suzama u ocima... tada mi je svaka minuta bila vijecna propast.
Mogu koliko hocu ali ne i do kada hocu?
Ne radim ja nista " ne zakoniti " pa da tako govoris.
Nema nista od molenja, stvari su jednostavne... ili se sam izbori za to ili se pomiri da si bez toga... nema vise nista osim toga.
Samo lagano i opusteno. :grlim te:

Zao mi je što to čujem od nekoga tko je iz mog grada,ali rekla bi ti moja žena da te đava vara...

Samo hrabro,nemoj zaboraviti,kad dođeš do zida i ostaneš bez iluzije,da te Bog i dalje ljubi.
Tada ćeš shvatiti da vjera nije ono što ti misliš...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ožu 2014 21:55 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Kartuzijanac napisao:

Prijatelju, ja stvarno ne znam koji si ti, ali kakvo je ovo svjedočanstvo? :shock:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ožu 2014 22:00 
Odsutan

Istinito prije svega :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ožu 2014 22:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ok. Ali na krivom mjestu. Tema su svjedočanstva o Božjoj ljubavi, a ne o vlastitim problemima. Uzmi si vremena, poradi na sebi i kad to osjetiš javi se sa svjedočanstvom što ti se dogodilo.
Do tada, možemo se čuti preko privatnih poruka, da ne zatrpavamo ljude ovdje.
Stvarno me zanima koji ti je problem. :l30:

@Gita, fra Ivo svaki put napomene da se ne kupuje ništa preko ceste, što znači i ćevapi. Da se ne pravi vašar. Stoga ne bih to preporučivala.
Držimo se sendviča. :wink:

BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 ožu 2014 00:06 
Odsutan

Podijelio: 25 zahvala
Zahvaljeno je: 50 zahvala
29.03.2014 DANASNJE SVJEDOCANSTVO

Danas kroz misu u crkvi sv. Franje na Kaptolu mi je dosla ko neka toplina..onako blago..grijanje oko srca..nisam bas obraco paznju vise sam se usredotocio na misu i u jednom trenutku mi koda dode u glavu ..onako koda mi je neko sapnuo "NISI IZMOLIO POKORU".. a ja gledam kakvu pokoru...i u tom trenu sam onako zastao i zamislio se ..i stvarno gle jucer sam se ispovijedio i kad sam izasao iz ispovjedaonice i krenuo molit pokoru dva ili tri puta sam krenuo, ali se nisam mogao koncentrirat na govor svecenika i reko sam poslije cu..to poslije nije se ni dogodilo..

Kroz misu sam je izmolio onako zbunjen..bez razmisljanja i onda u trenu jednome koda sam vidio ko nekakav odraz lica crnoga sa krunom oko glave..onako koda je ledbjela..u prvi tren slika je izgledala ko negativ...ali se odjednom naglo izostrila i vidio sam da je to Gospa crnoga lica..tako poznata ..znam da sam je negdje vidio vec..

Inace poceo sam moliti od prije par dana po molitveniku 30 dana s Milosrdnim Isusom Krunicu Bozanskog milosrda i danas 4.ti dan (MARIJA U ZIVOTU SVETE FAUSTINE)

MARKIRANO ŽUTOM NA SLICI
Na kraju pise "danas na poseban nacin budi povezan s Marijom, Isusovom i tvojom Majkom"
Ona ti je darovana podno kriza...evo i slike u prilogu nakon koje se moli 9 puta Zdravo kraljice majko milosrda...i molitva iz njezinog dnevnika "Dn 315"
Majko Božja, Tvoja duša bila je uronjena u more gorčine. Pogledaj na svoje dijete. Nauči ga trpjeti
i ljubiti u trpljenju. Ojačaj moju dušu. Neka je bol ne slomi. Majko milosti, nauči me živjeti s Bogom. (Dn. 315)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
kako lijepo to sve poslozi Bog nas i iz dana u dan nam pokazuje da je uz nas sve ovo vrijeme ..citav nas zivot :) :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 ožu 2014 08:15 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

marxonz napisao:
29.03.2014 DANASNJE SVJEDOCANSTVO

Danas kroz misu u crkvi sv. Franje na Kaptolu mi je dosla ko neka toplina..onako blago..grijanje oko srca..nisam bas obraco paznju vise sam se usredotocio na misu i u jednom trenutku mi koda dode u glavu ..onako koda mi je neko sapnuo "NISI IZMOLIO POKORU".. a ja gledam kakvu pokoru...i u tom trenu sam onako zastao i zamislio se ..i stvarno gle jucer sam se ispovijedio i kad sam izasao iz ispovjedaonice i krenuo molit pokoru dva ili tri puta sam krenuo, ali se nisam mogao koncentrirat na govor svecenika i reko sam poslije cu..to poslije nije se ni dogodilo..

Kroz misu sam je izmolio onako zbunjen..bez razmisljanja i onda u trenu jednome koda sam vidio ko nekakav odraz lica crnoga sa krunom oko glave..onako koda je ledbjela..u prvi tren slika je izgledala ko negativ...ali se odjednom naglo izostrila i vidio sam da je to Gospa crnoga lica..tako poznata ..znam da sam je negdje vidio vec..

Inace poceo sam moliti od prije par dana po molitveniku 30 dana s Milosrdnim Isusom Krunicu Bozanskog milosrda i danas 4.ti dan (MARIJA U ZIVOTU SVETE FAUSTINE)

MARKIRANO ŽUTOM NA SLICI
Na kraju pise "danas na poseban nacin budi povezan s Marijom, Isusovom i tvojom Majkom"
Ona ti je darovana podno kriza...evo i slike u prilogu nakon koje se moli 9 puta Zdravo kraljice majko milosrda...i molitva iz njezinog dnevnika "Dn 315"
Majko Božja, Tvoja duša bila je uronjena u more gorčine. Pogledaj na svoje dijete. Nauči ga trpjeti
i ljubiti u trpljenju. Ojačaj moju dušu. Neka je bol ne slomi. Majko milosti, nauči me živjeti s Bogom. (Dn. 315)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
kako lijepo to sve poslozi Bog nas i iz dana u dan nam pokazuje da je uz nas sve ovo vrijeme ..citav nas zivot :) :)

Prekrasno marxonz :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]