www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 svi 2025 00:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2007 18:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Prije mog ozdravljenja......dok sam bila još bolesna........(što ne znači ništa i ne treba vama značiti)
svaku noć budila bih se noću obavezno oko pola dva, dva, najkasnije 3 sata.....isti tren morala sam ustati iz kreveta.....jer nije bilo šanse da ostanem ležati.....skuhala bih si kavu i tako do jutra......
to je trajalo oko 3 mjeseca.....i onda moj muž jednu noć.....kad sam se probudila i htjela odmah ustati..on kaže ma lezi....nemoj ustajati...ajde pričaćemo malo....i tako malo razgovora....i ostah ja ležati....nema veze što sam ja bila budna.....ali je bilo bitno to što nisam ustala...pila kavu,,,,pušila tolike cigarete......
naredne noći buđenje je došlo dosta kasnije....ujutro oko 4 ili pola 5....
pa to je bila velika pobjeda nad onim drugim....i tako ....malo...po malo....sve se vratilo u normalu....
u onim dugim noćima......i tada je Isus bio kraj mene,,,ali ja to nisam znala....tih par sati.....pila bih kavu i sve,,,,ali sam i vezla ..nekakav ručni rad i slično......to je Njegova ruka bila da nešto radim i ne mislim na najgore...ja tako vjerujem........
i hvala Bogu mom....sve je iza........
evo to je moj primjer....možda nekom pomogne....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2007 18:13 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
moya napisao:
Strah je zna se od koga...i ja imam problem s tim..al nadvladavam koliko mogu..dugo..dugoo sam se budila oko tri sata po noći..ili u tri ili pet do tri...i onda me uzme nemir..i molim i molim i tako zaspnem..to jako iscrpi..
vjerujem da to stanje traje dok se čistiš..dok ozdravljaš i rasteš u vjeri..jer zli se bori još više za one koji se okreću Gospodinu..

BTB Aleluja

To je vrijeme Isusove smrti na križu...u to doba se moli krunica Božanskom Milosrđu za spas duša u čistilištu...

Ako nemožeš moliti krunicu, izmoliš strelovitu molitvu:

"Milosrdni Isuse, u času Tvoje smrti za nas na križu, klanjam Ti se, hvalim Te i molim. Obujmi svojim neizmjernim Milosrđem čitav svijet, naročito jadne grešnike i umiruće!"

Bake znaju reći da tada duše zovu dobre ljude da mole za njih, da im umanje i skrate muke....(ne znam točno
:oops: )

I ja se često probudim u 3 h ujutro ili 3:5 h, 3:15 h...izmolim ovu molitvu s nakanom za sve duše u čistilištu i dalje spavam ko beba... :wink:

BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2007 18:14 
Odsutan

........(što ne znači ništa i ne treba vama značiti)
htjela sam ovim reći,,,,ne mora značiti da je netko bolestan, ako se budi i ustaje.....ja jesam bila tada bolesna.....jako....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2007 23:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Isus Krist nam je ostavio kratku molitvu prije spavanja:

"Oce, u Tvoje ruke predajem dusu svoju!"

"O Krvi i Vodo, sto potekoste iz Srca Isusova kao izvor Milosrdja za nas, u Vas se uzdam"

"Isuse, ja se uzdam u Te"

Aleluja, to sto pricas o susretima sa sotonom ili kojim duhom zlobnim..., sjeti se tek da ti niti jedan ne moze nista ako Gospodina nasega i Boga nasega Isusa Krista dozivas da bude s tobom. Nek je Njegova volja, nek nase patnje budu po planu Njegovom, no ne boj se doista, nista ti sotona ne moze, samo zatrazi Isusa Krista da bude s tobom, u snu i u javi.
Ono sto sotonu jos vise razgnjevnjuje jesu molitve Majci Gospodina nasega.
Isus Krist je par trenutaka prije svoje smrti ostavio Majku uceniku kojeg je najvise ljubio. A Majci je tren prije smrti ostavio sina.
Mi, ucenici Njegovi, imamo Majku, a Majka ima nas za sinove, za djecu.
Ti si Aleluja dijete Djevice Marije, kojoj je pod krizem mac probo dusu. Po toj boli koju je Majka prozivjela, pozovi se pred Bogom, prikazi tu bol i patnju kada je Sina gledala kako umire i kada je jedina bila kod Njega u trenucima Njegove smrtne borbe.
Kusnje ce tvoje trajati koliko ce trajati, no istovremeno s tobom moze biti i Isusu Krist i Marija Djevica, pa ces svoje kusnje ljubiti. Budes li ljubila svoje kusnje, pobijedila si svijet, dakako ne sama od sebe...
To svatko od nas moze, samo ako dovoljno vjeruje, a cuj me: mozemo Njemu vjerovati, ili sebi odnosno ljudima. Nema treceg izbora...
I ne boj se, jer taj strah nije Njegova volja niti za koga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 16:05 
Odsutan

Jel vam se kada desilo da nešto napravite i onda čujete onaj glas;to ti Bog neće nikada oprostiti,ni jedne molitve te neće spasiti i slične stvari? Nimalo ugodan osječaj.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 19:39 
Odsutan

to ti nije govorio Bog......nego onaj.........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 20:25 
Odsutan

U Velikoj Gorici.....doživjeh miris ruža........prisustvo Majke Naše Marije...
ali i prisustvo Isusa Gospodina Raspetoga.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 20:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

zuki_1 napisao:
Jel vam se kada desilo da nešto napravite i onda čujete onaj glas;to ti Bog neće nikada oprostiti,ni jedne molitve te neće spasiti i slične stvari? Nimalo ugodan osječaj.

Sotona nas želi uništiti pa nas napada s takvim mislima, ali ne trebaš se uznemiravati. To su samo kušnje. Bog je uvijek sa nama. Prekriži se, zamoli Boga za pomoć, možeš reći: u ime Isusa Krista odlazi od mene Sotono...
Bog sve oprašta, ako nam je žao zbog grijeha koji smo napravili, i molimo ga za oproštenje.

Meni isto nekad padaju na pamet svakakve misli. Treba u takvim trenucima ostati miran. Ako se opireš samo svojim snagama onda te još više napadaju. Kao ose. Kad ih tjeraš, još više zuje oko tebe. I zato Bože pomozi..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 22:23 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
imam osjecaj da sto sam vise Bogu kao da me neka sila vuce k sebi.. od Boga.. a to je sve teže cim sam bliža Bogu.. Hrabra sam jos uvijek,,, ali taj glas... prije ga nisam imala.. Pa nemam valjda vraga u sebi?? ajme... sad se tako bojim... kaj da radim?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2007 22:35 
Odsutan

anchi_zagreb napisao:
imam osjecaj da sto sam vise Bogu kao da me neka sila vuce k sebi.. od Boga.. a to je sve teže cim sam bliža Bogu.. Hrabra sam jos uvijek,,, ali taj glas... prije ga nisam imala.. Pa nemam valjda vraga u sebi?? ajme... sad se tako bojim... kaj da radim?

Neboj se sestrice Isus te voli,a ti što si bliže Bogu kušnje su jače samo ustraj i vidjećeš kako ćeš s vjerom u Isusa pobjediti sve!
Sama sebi reci ovako ma nitko mi nemože ništa jer znam i vjerujem da me Isus čuva!Nebudi slabić nemoj da ti gluposti padaju napamet ,kako to možeš i pomislit a znaš da je Isus s tobom,nemoj me ljutit he :a1430: :b101: :b101:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]