www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 23:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2007 12:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
ela bredi napisao:
Zozzy, prelijepo svjedočanstvo... Jako me raduju takve vijesti jer i ja bih jako htjela da se neki moji bliski ljudi preobrate... Za sad još ništa! Vjerujem da će i za njih doći pravi trenutak i da ću ja imati snage pomagati im svojom molitvom i životom da se taj proces ubrza.

Ponekad pomislim, pa da bar netko od tih mojih nevjernika koji me okružuju ode u crkvu ili na neki seminar pa da samo jednom čuje pjesmu Samo Tvoja ljubav može...
ja mislim da bi već i preko djelovanja neke duhovne pjesme netko mogao osjetiti želju za Isusom... Ali svatko ima svoj put. Ja za sad ne mogu nikoga ništa nagovoriti!

Najljepši pozdrav i obilje Božjeg blagoslova!

Draga moja, uključit ću te u svoje molitve, da ti Bog da snage da ustraješ u želji i molitvi za svoje prijatelje da se obrate.
Nek se širi vjera Kristova!

P.S. Mene do suza dovede Da Te samo dotaknem..., doduše i mnoge druge :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2007 12:34 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hvala ti puuuno, draga Zozzy, za tvoje molitve! I ja ću moliti za tebe!

Vidim da si i ti početnica na ovom Forumu,kao i ja, kako je to lijepo - nakon nekoliko poruka - upoznaš toliko prekrasnih ljudi... Jako se veselim našem druženju i šaljem ti najljepši pozdrav i neka te vječno prati blagoslov našeg voljenog Isusa i svih Njegovih!! :D :D :D

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2007 13:45 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
[quote="zozy"]Dragi moji,

želim posvjedočiti nešto što se nije dogodilo konkretno meni.
U mom životu postoji osoba, moja dugogodišnja najbolja prijateljica, s kojom se družim već 12 godina.
Apsolutno u svemu smo se slagale osim u u jednoj stvari. Ja oduvijek idem u Crkvu i vjerujem u Boga, dok je ona dijete iz mješanog braka čiji roditelji su se na njihovu i njenu žalost odlučili da je djecu bolje ne odgajati u bilo kojoj od religija (jer ni sami nisu bili predani vjeri)kojima su pripadali.
Dakle nikad joj nitko nije pričao o vjeri i o Bogu.
Inače roditelji su bili visoko obrazovani i jako dobro materijalno situirani. Početkom rata otac joj je poginuo, brat otišao u inozemstvo, zgrada u kojoj su imali stan srušena je, vikendica spaljena i od tada s majkom je živjela "krpeći kraj s krajem". Upoznale smo se na studiju i u razgovoru smo se često znali dotaknuti teme vjere u Boga. Ono što sam od nje tada slušala znalo me jako rastužiti. Nije imala nikakvu vjeru, često je govorila da ne vjeruje u Boga, a u rijetkim trenucima kada bi rekla da ipak smatra da Bog postoji krivile Ga je za svoj teški život. Čak i kad je završila fakultet, financijski se sredila, našla dobrog momka nije bila ničim zadovoljna. Počele su depresije i napadi panike. Upravo nekako u tom periodu dogodilo se nešto što je i mene promijenilo. Moja sestra je bila uključena u molitvenu zajednicu u našoj župi, u župi se odžavao seminar duhovne obnove koji je vodio laik karizmatik iz Velike Britanije. Posljednji dan članovi molitvene zajednice koji su sudjelovali na seminaru mogli su povesti nekog iz obitelji sa sobom i moja sekica je povela mene. Duh Sveti me taj dan dodirnuo, plakala sam od sreće i slavila Gospodina, nisam ništa tražila a Gospodin mi je darovao dar jezika. Moja duša je ozdravila, moj odnos prema Bogu potpuno se promjenio. Osjećala sam se oslobođeno, u svakom momentu svog života slavila sam Gospoda. Počela sam svakodnevno moliti, po prvi put u životu počela sam osjećati kajanje za neke grijehe koje sam učinila, čak i ispovjedila al se za njih ranije nisam kajala. U mojim molitvama Bog me usmjeravao da molim za moju prijateljicu, da upozna Gospodina, da se obrati.
Dragi moji forumaši, moja prijateljica me nakon tog počela moliti da joj pričam o Gospodinu.
Počela je 2-3 puta tjedno odlaziti na misu, a jučer mi je saopćila da ima veliku želju primiti sakramente i postati Kristova.
Oooo, Velik je i Slavan Gospodin.
Slavimo ga i kličimo imenu njegovu! Aleluja![/quote]

tvoje me je svjedočanstvo uistinu dirnulo lijepo je čuti da takvo nešto...uistinu je Isusu sve moguće

pozivam te da se priključiš u molitveni lanac

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 kol 2007 14:22 
Odsutan

zozy fino svejdocanstvo.. :b112:

ela_brendi kazes kako bi voljela da i neki tvoji prijatelji dozive te seminare..pa pozovo ih cim imala priliku.."ako zelite dozivjeti cudesa-pođite samnom..vidjeti izljecenja dotaknuti Gospodina zivoga, moliti drugim jezicima (al sve u granici bez forsiranja)"..svjedoci stalno drukcije ne mogu znati..a ljude zanima nadnaravno..a kad ih Duh Sveti dotakne..tesko da ce se vratiti starome zivotu :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2007 13:33 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Evo došlo je vrijeme da ponovo svjedočim za Krista našeg Gospodina....

prije mjesec dana bila sam u bolnici....problemi s kičmom..o tome već mnogi znaju.....
ali evo onoga šta se sve događalo meni......
Prije odlaska u bolnicu bolovi su mi bili nesnošljivi....danju se nekako dalo izdržati ......noću bih zapomagala....nikakve tablete mi nisu koristile.....
Jedne večeri Učenik i ja smo molili Isusa da me ozdravi...Učeniče BTB.....od te večeri nestadoše moji bolovi,,,,ustvari to se više ne može nazvati tim imenom.....
Hvala Ti Isuse....
Isus je dotaknuo moje kosti i sklonio bol......
Doktor mi je govorio i ne samo jedan da me čeka operacija...i svi su se čudili kako ja uopće hodam i sjedim......ali rekla sam vam....Isus je hodao i sjedio samnom.......
Govorila sam.....predajem se u Ruke Božje i neka bude Njegova volja.....
međutim, negdje u svojoj glavi mislila sam.....eto, boli nema, ja ću ići u toplice i neće biti operacije.......ja ću ozdraviti......kako sam ja bila slijepa.....nisam pitala: Gospodine, a što je volja Tvoja.....
U međuvremenu sam bila na moru, mislila sam plivanje će mi pomoći,,,,,,
neću na operaciju....
Opet varka od onoga........opet ne pitah Gospodina....
Evo prije par dana imala sam specijalistički pregled u Osijeku.....a to jutro molila sam Sv. Krunicu i upitah Gospu.....da mi prosvjetili sve što trebam znati i odlučiti....
i na pregledu kaže doktor....eto, najbolje je da to što prije operiramo....i ja pristah......u tom trenutku ne osjećah nikakve tjeskobe ni straha..kao da mi je rekao.....zdravi ste potpuno.....da bi kasnije.....na trenutke dolazile kušnje od onoga.....pa kako ću ovo...kako ono....
u četvrtak navečer osjetih oslobođenje od straha......Zlatko je odnio moj problem Isusu.......Zlatko BTB......
Jutros sam dugo molila i razgovarala s Gospodinom u duhu....Isus je zagrlio dušu moju......pomilovao glavu moju......Hvala Ti Isuse moj.....Ljubim Te....
On tako obradova srce moje,,,dušu moju, um moj, što se može vidjeti u boxu :D:D:D:D:D
Hvala Ti i Slava sva Isuse moj, Prijatelju moj, jer ja službenica Tvoja nisam dostojna......sve je po Tvome Velikom Milosrđu........
Hvala Bogu, Hvala vama svima koji ste molili i koji molite za me.....
Moram reći da sam ja u molitvama svaki dan....svaki....ali uglavnom molim za druge ljude.....prikazujem ono što me takne i što osjetim potrebu da trebam....kako za puno ljudi s foruma, tako i za ljude iz moje okoline...moju obitelj, prijatelje, poznanike....molila sam i za sebe. ....ali malo....nisam tražila ovo ili ono......vi ste dragi moji forumaši ti koji ste tražili za mene...Isus vas je čuo.......zato....po molitvama Bog vas čuo i blagoslovio sve.....Hvala vam na prijateljstvu i ljubavi....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2007 13:48 
Odsutan

Zaboravih reći.....operacija ta će biti 3. 9. .....
Vjerujem, ja vjerujem da će Bog, Otac moj, voditi doktorovu ruku toga dana......:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2007 14:10 
Odsutan

To veče u bolnici..kada je Učenik molio i zazivao....to je bilo moje ozdravljenje............Hvala Isusu.........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2007 14:13 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
:grlim te: :grlim te: :grlim te: :b129: :a1250: :a1250:
Sva hvala i slava ISUSU!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 07:11 
Odsutan

Marija-nada, hvala na ovom svjedočanstvu..... Hvala na tvojim molitvama...
Neka te Bog čuva i sve na ovom forumu
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2007 10:30 
Odsutan

izmolila sam devetnicu bl. ivanu merzu...za posao..i ne samo da jedan posao..trazila sam posao 7 mjeseci..danas je bio zadnji dan devetke za hvalu za posao..i eto ti..sada su mi vec tri ponudena... a sad je pitanje koji izabrat.. :D

"trpezu preda mnom pristires, uljem mi glavu mazes, casa se moja prelijava..."

Hvala Bl Ivane i hvala Oce i majko Marijo..

:b232:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]