www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 00:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 stu 2007 22:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BTB Figi!!!! Nek ti je milostiv Gospodin!
:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 stu 2007 22:22 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Figi, Bog te blagoslovio, hvala ti na tvom svjedočanstvu..

Sad kad čitam to i gledam toliko smajlića u tvom postu..hvala i slava Isusu..i onda se mi ljudi žalimo oko nekih sitnih problema..i pitam se zašto sada plačem, ja..a zbog ničega..kad pogledam što sve ljudi prolaze i što su prošli..a ja ipak osjećam kako se raspadam..zašto?..ne znam..tako valjda mora biti..zaista si fighterica!! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 stu 2007 22:30 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

draga fidi hvala Bogu da ti je bolje,žalosno je i tužno :twisted: kako si se mučila ali vidim da ti je Isus dao snage ,hvala Mu ! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 01:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Draga fighterice,
molim za tebe i za sve one koji prolaze slično,jer želim da svi shvate koliku snagu imamo u Gospodinu i koliko nas iz dana u dan kroz naše bolesti jača
i ljubi!
Ja se iz danana u dan borim sa kroničnom urtikarijom koju trpim već 7 godina i prosječno moram primit po par inekcija kortikostereoida da bih nekako funkcionirala i to popratno uz sve ljekove koje uzimam za alergiju svaki dan!Jednog ću se dana valjda samo raspuknuti,a uz sve to još imam i hipotireozu(poremećaj rada štitnjače) pa i za to utimam terapiju do kraja života i td.....
Ali ništa me to ne može uništiti jer sve dajem Gospodinu na slavu!
Samo On zna kako i koliko !Znam i to da će se proslaviti kroz naše bolesti !
A to i čini već!!! :) BVB :)
-----------------------------------------------------------------------------
SRCE MI JE ISPUNJENO SREĆOM , O JAHVE
LJUBAV JE TVOJA PREOBILNA..............................................................

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 12:41 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Fighterice,

ti si prava miljenica Božja...
Zna On kome može povjeriti puno ovdje na Zemlji, zna tko će mu biti vjeran i u malome i u velikome...

Zaista ćeš mi biti primjer kako se treba ponašati ako me ikada stignu bolesti i boli.
Divim se tvojoj hrabrosti, dobroj volji, tvojoj vjeri i tvojoj mladosti.

Bit ćeš u našim molitvama i mislima! Čuvaj se i odmaraj se puno, puno... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 15:11 
Odsutan

teja11 napisao:
Figi, Bog te blagoslovio, hvala ti na tvom svjedočanstvu..

Sad kad čitam to i gledam toliko smajlića u tvom postu..hvala i slava Isusu..i onda se mi ljudi žalimo oko nekih sitnih problema..i pitam se zašto sada plačem, ja..a zbog ničega..kad pogledam što sve ljudi prolaze i što su prošli..a ja ipak osjećam kako se raspadam..zašto?..ne znam..tako valjda mora biti..zaista si fighterica!! :grlim te: :grlim te:

Upravo se i ja po milion puta pitam zašto ne mogu ovaj svoj križić nositi dostojno kao ljudi poput npr. Figterice. Plačem što sam ovako slaba...
Draga Figi Bog te blagoslovio
:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2007 15:09 
Odsutan

jucer sam isla u jendu crvku na brdi majki bozijoj ja i moja tetka kad smo dosli unuttra poceli se moliti meni za brak i obitelj odjendom meni jako velika muka jako velika mislila sam past cu i idu mi suze a moja tetka je plakala jako mislim da smo oko sar vrimena bili tu ..... bilo je pre krasno

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 stu 2007 11:48 
Odsutan

Evo da vam malo priblizim to kako Gospodin svakodnevno cini cuda za mene, mala ali meni jako bitna. Npr. u srijedu popijem ogromnu kolicinu kave ujutro, ne stigem jesti i izjurim iz kuce, cijeli dan jurim i ne stignem si kupti nista za jesti, dodjem na posao (prvi dan) i mislim si Boze mili kako cu izdrzati pa vec mi je muka, kad ono cura koju tek drugi put vidim mi daje pecivo jer joj je viska a da ju nisam ni trazila, taj dan idem na zajednicu koja pocinje u pol 8 a ja radim do pol 9, mislim si ne stignem ni na kraj kad druga cura zivi blizu sigeta i odveze me tocno do crkve :) pa sam stigla bar na pola :), poslije mi jedna gospodja da jaffa keksiće, dodjem doma na krevetu nadjem svoju omiljenu cokoladu :), Gospodin mi je cijeli dan priredjivao iznenadjena, nije li divan :)? I u cetvrtak izjurim iz kuce, ne uzmem si sal a vani hladno, nadjem se s frendicom, kad ona mi kupila SAL !!! ma Gospodin je predivan i zna sto nam treba!!!!

Obilje Bozjeg blagoslova!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2007 13:46 
Odsutan

Kako je Otac diiiivan !!!

:P

Hvala ti Oce na svemu sto cinis za nas...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2007 12:47 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi moji prijatelji! :grlim te:

Evo imam i ja jedno svjedočanstvo.Naime kako sam nakon 5 godina počela opet moliti iz dana u dan što intenzivnije sa što većim srcem da primim Boga u nj tako sam molila i za sestru da spusti na nju Svoj blagoslov i pomogne joj nositi križ.Kako sam već pisala sestra mi je u teškoj financijskoj situaciji i sada nakon 5 godina je dala otkaz u jednoj firmi jer su je nedavno zvali na drugi posao za koji je zamolbu predala još u 4. mjesecu a do sada je i zaboravila na to i mislila je da od toga neće biti ništa ali eto Bog je tu s njom, čuo je moju molitvu, vidio moje suze i sada samo mogu plakati iz zahvalnosti prema Njemu.HVALA TI!!!

Moje srce zahvaljuje pjevajući meni jednu od najdražih pjesama!

Citat:
KRIST NA ŽALU

1. Krist jednom stade na žalu, tražeć’ ljude za velika djela da love srca božanskom riječi.

* O Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime. Svoju lađu sada ostavljam žalu, odsad idem kamo šalješ me Ti.

2. Ja sam siromašan čovjek, moje blago su: predanost Tebi i srce čisto da idem s Tobom. * O Bože...

3. Ti trebaš dlanove moje, moga srca ražaren plamen, i kaplje znoja, samoću moju. *O Bože...

4. Ti i ja krećemo danas lovit srca na moru života, a mreža bit će riječ Božja prava. *O Bože...

BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]