www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 23:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 pro 2007 12:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
anna rasplakala si me...radosna sam na svemu što ti Isus učini i tvojoj obitelji. prekrasno svjedočanstvo. Hvala Mu i slava dovijeka.

Koliko nas voli, da bar 1 % Mu uzvratim :twisted:

Znam tog bracu jer dok sam hodala s jednim dečkom, mama i sestra su mu hodale kod tog tipa, kupovale vodu, nakit, knjige, video...u obitelji financijski problemi, kaos i nerazumijevanje, "razvod"...moj tadašnji dečko je bio nesretan zbog toga no nije bio praktični vjernik pa nije ni pokušavao promijeniti nešto. i ja sam se tu uplela u probleme, iako sam (i dok nisam bila u vjeri) bila apsolutno protiv toga, no kako sam bila u grijehu, i ja sam bila zahvaćena. No o tome drugi put...jurim doma.

Pozdrav i BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 pro 2007 15:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Anna, predivno svjedočanstvo, hvala ti na njemu..i mene si rasplakala.. :twisted:

Hvala i slava Isusu, On je Velik, On je Ljubav, On je Spas!!

Btb! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 pro 2007 17:08 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Anna_vk napisao:
naggar napisao:
[
Citat:
Bolesti, financijski problemi... Mama i brat su išli kod bioenergičara na nagovor susjede koja je tvrdila da on uklanja sve negativno...

..daj molim te napiši kako se zove...taj iscjelitelj..da ne bi drugi ..
..došli u iskušenje..

..jer mnogi su se strašno razboljeli..nakon prvobitnog "ozdravljenja"
..kod ..maga iscjelitelja...

..jer mnoge ljudi zavedu..jer imaju slike Isusa i Marije,, i križ..

on je u zagrebu, neki braco...
i da, govori o Bogu... to je vjerojatno i moje zbunilo...

ako je netko i bio tamo, molim vas, odmah na ispovijed i palite sve sto imate od njega.

..prepostavljao sam da je ..BRACO..

..manite se .

..Sai Babe
..BRACE..
..Rudija Ilišinovića..
..i svih..u takvim stilovima...

..neka vas ne zbuni..njihova "navodna vjera" ..
..slike...križeve...jer srca njihova ..pripadaju okultnom duhu..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 09:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Ana- hvala na svjedocanstvu, velik je nas BOG!
Ovo svjedocanstvo mi daje toliko nade da ce Isus obratiti i moju obitelj i sve za koje se molim...kako On hoce!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 09:22 
Odsutan

Anna, dok sam čitala tvoje svjedočanstvo sva sam se ježila. Kako nas Gospodin po križevima privlači k sebi....nevjerovatan je!
Izlijeva milost na milost. Sad kad te toliko darovao i obujmio svojim srcem, sva si Njegova. Život neće uvijek biti lijep ni lagan, ovo je ipak hodočašće, ovaj život, po uskim i krivudavim stazama. No, sad će biti drugačiji tvoji koraci. I kad dođe križ, sjetit ćeš se milosti kojima te obasipao Bog dok vas nije sve privukao. Zaista, kad nas privlači k sebi, izlijeva obilato milsot, jer smo još slabašni, i hrani nas kao dojenčad. A onda, dolazi vrijeme i krute hrane, dolazi vrijeme da trpljenjem, prihvaćanjem križeva pokažemo čiji smo.Križ! križ je središte. Ponekad nas njime privlači, kad nemamo više kud uhvatimo se za to drvo spasa, križ je i put posvećenja, križ je i staza do neba....
Slavljen i hvaljen nek je Bog koji nas drži u svojoj ruci, i čuva kao svoje dragocjenosti, iako smo po sebi slabi i grešni!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 09:22 
Odsutan

Anna, dok sam čitala tvoje svjedočanstvo sva sam se ježila. Kako nas Gospodin po križevima privlači k sebi....nevjerovatan je!
Izlijeva milost na milost. Sad kad te toliko darovao i obujmio svojim srcem, sva si Njegova. Život neće uvijek biti lijep ni lagan, ovo je ipak hodočašće, ovaj život, po uskim i krivudavim stazama. No, sad će biti drugačiji tvoji koraci. I kad dođe križ, sjetit ćeš se milosti kojima te obasipao Bog dok vas nije sve privukao. Zaista, kad nas privlači k sebi, izlijeva obilato milsot, jer smo još slabašni, i hrani nas kao dojenčad. A onda, dolazi vrijeme i krute hrane, dolazi vrijeme da trpljenjem, prihvaćanjem križeva pokažemo čiji smo.Križ! križ je središte. Ponekad nas njime privlači, kad nemamo više kud uhvatimo se za to drvo spasa, križ je i put posvećenja, križ je i staza do neba....
Slavljen i hvaljen nek je Bog koji nas drži u svojoj ruci, i čuva kao svoje dragocjenosti, iako smo po sebi slabi i grešni!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 09:51 
Odsutan

Gospodine Boze HVALA TI !!!

Sto si tako VELIK i DOOOOBAR !

BLAG i SVEMOGUĆ !

sto nas VOOOOLIŠ !

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Ajme tog Brace OSLOBODI nas Bože!
I ja imam negativno iskustvo sa njim...muževa baka je njemu nosila sliku mog muža (tada decka) tom lažnom proroku (ona je mislila da radi dobro?!?!) doduše mnogo kušnji smo ja i on imali ali Duh Sveti mi je dao da "VIDIM" i sačuvao nas zla ali ona je jadna sama stradala. Jedva zivi, srce joj radi samo 5 % a ostalo pace-maker, knjige sam rekla mužu da odmah spali!

Mislim da bi trebalo RASKRINATI lažne proroke upravo svjedočanstvima ovakvima.....neki dan na kiosku ARENA tjedni magazin posvecen svim i samo iscjeliteljima i bioenergičarima.....
jadan naš Gospodin, kako mi ljudi PROPAGIRAMO njegovog najveceg neprijatelja!!!!!!!

A kako mi Njega propagiramo?? Hvala Bogu na "Tebe tražim" ali kolio još ima mogučnosti i prostora nama za djelovati?

BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 10:41 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
I meni dođe da "poludim" kad vidim kako nam s hvalospjevima predstavljaju te "iscjelitelje"...

Neki dan...dođem kući za vikend i tata mi onako zadivljeno kaže kako je bilo na RTL-u o Braci i o tome kako je izliječio mnoge ljude... Moj tata u tome nije vidio ništa loše...Kaže kako može biti loše kad čovjek pomogne čovjeku...
I uzalud sam objašnjavala o čemu se tu radi, ali moj tata mi nije baš povjerovao...on je onako, tradicionalan vjernik...a ponekad posumnja u postojanje Boga...

Misli da sam u zabludi kad mu spomenem Sotonu i njegovo djelovanje te njegove robove poput tog Brace i svih ostalih kojih stvarno ima na svakom koraku...

Moj tata već godinama pati od nesanice. Vrlo teške nesanice - često ni oka ne sklopi. I ne znam kako uspijeva normalno raditi i normalno živjeti...Ide u crkvu samo 2 puta godišnje i jednom godišnje na ispovijed. Svake godine ide u Mariju Bistricu jer se tako zavjetovao kad se radilo o mom prolazu ili padu godine (i tad mi je Isus pomogao i upisala sam godinu...)...
Prije 2 godine je imao tešku nesreću, kažu liječnici da ga je spasilo samo čudo...teške ozljede glave...
Ipak - ni nakon toga što ga je Bog tako spasio, što nam je ostavio voljenog tatu i muža - on ipak ne ide na misu...
Jedina posljedica teške nesreće koja je ostala je (zbog paralize mišića lica) - ne može se nasmijati...nejgove usne i mišići lica više ne mogu napraviti osmijeh...
To mi je jako žao (kako li je tek njemu...) jer je bio poznat zbog svog osmijeha (koji sam ja naslijedila od njega...)...On se uvijek smijao... Tako divan i topao osmijeh...

Inače, moj je tata stvarno najbolji, najpravedniji čovjek kojeg znam...
I sigurna sam da će Bog imati razumijevanja za to što ne ide na svetu misu...
Jer... mom je tati očito u pitanju vjere - malo dano...
Za sad ne vidim djelovanje svojih pričesti i svetih misa koje prikazujem za njega,
ali sigurna sam da će se to kadtad vidjeti...

I tako mi je žao što on ne uviđa da bi veliko poboljšanje kod njegove nesanice nastupilo da počne odlaziti na svetu misu...
Njemu je nevjerojatno kad dovedem u vezu njegovu nesanicu i svetu misu, tj. Boga...

Bože, čuvaj mog voljenog tatu i neka ga njegov anđeo čuvar dovede što bliže Tebi jer - moj Te tata jako voli i prekrasan je čovjek!! :grlim te: :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 10:53 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Citat:
Inače, moj je tata stvarno najbolji, najpravedniji čovjek kojeg znam...
I sigurna sam da će Bog imati razumijevanja za to što ne ide na svetu misu...
Jer... mom je tati očito u pitanju vjere - malo dano...
Za sad ne vidim djelovanje svojih pričesti i svetih misa koje prikazujem za njega,

Ela, neka ti bude po vjeri tvojoj!
Btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2007 11:07 
Odsutan

ela bredi napisao:

Draga ela samo nastvi moliti i prikazivati Gospodinu svog tatu, Gospodin čuje naše molitve i uslišt će ih kad misli da je najbolje, poznam osobu koja ima toliko darova Duha Svetoga, toliko milosti, toliko je ljudi ozdravilo po njegovoj molitvi, obratilo se i sl. (i ja) a već 20 godina moli za svog oca no doskora bez promjena, prije par mjeseci ga je doveo na zajednicu koju inace vodi - Gospodin je nakon 20 godina njegovog oca dotaknuo, neznam jesu li to kušnje, jel nas tako Gospodin jača ili što ali treba imati vjeru i moliti...On će uslišati naše molitve kad bude vrijeme, i ja se za svog oca molim, al on je tvrdi orah, on vjeruje na svoj način, no za Gospodina ništa nije nemoguće ni teško...zato elić samo naprijed :P :grlim te: btb

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]