www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 14:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 11:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala Bogu za tebe!
Hvala Bogu za Zvjezdana,,,slugu Božjeg preko koga su mnogi postali Isusovi sljedbenici!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 12:36 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Tomy, hvala na svjedocenju!

bas si lijepo i jasno sve napisao... imas pravo.... ja 90% ljudi -obracenika koje sam upoznala na neki je nacin taklo "dno" da bi upoznalo Isusa (svako na svoj nacin, tako i ja) a ti si primjer onog "blagog" nacina koji dajes vjeru i nadu drugima...da i mlaki katolik može postat "vruči"

p.s i ja sam tada bila na seminaru Linica :P , bilo je predivno!!!

Slava i HVALA Isusu!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 13:06 
Odsutan

Tomi Tomi,blago tebi što si na takav način došao do spoznaje živoga Gospodina,zahvalimu,ja često puta mislim Bože zašto te nisam spoznala na bezbolniji način.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 16:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mislim da ni sam nisam svjestan koliko sam sretan što nisam morao proživljavati određene boli i patnje krož život da bih došao do Gospodina. Svjedočanstvo sam napisao zato jer mnogi tvrde kako da je vjera, kako sam napisao, samo oblik terapije kojom liječe svoje probleme i da to nije za "normalne ljude".

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 16:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Citat:
Svjedočanstvo sam napisao zato jer mnogi tvrde kako da je vjera, kako sam napisao, samo oblik terapije kojom liječe svoje probleme i da to nije za "normalne ljude".

"Naprotiv, tko god sluša ove moje riječi, a ne vrši ih, bit će kao lud čovjek koji sagradi kuću na pijesku."

MT 7, 26

BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 16:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Moram ovo sa vama podijeliti, kako je Bog velik i čuje moje molitve.

Tako sam sretna, a suze mi teku.Sad me nazvala mama, na putu je s posla, naime morala je duže ostati ali ne kao inače da duže radi nego zato što su ju proglasili među tri najuzornije radnice od njih 50-ak, pozvali na prigodni ručak i sve su dobile dar, bon od tisuću kuna...nije ni ona mogla vjerovati čula sam drhtaj u njenom glasu kako je dirnuta dobrotom ljudi koji su je preporučili šefu kao jednu od najuzornijih...nakon toliko napora (inače radi kao spremačica),nakon fizičkih iscrpljenosti, teškog oblika astme zbog koje pati gotovo cijeli život i svaka dva mjeseca ovisno o pogoršanju ide na injekcije koje nisu ni jeftine ...nakon što je doživjela tolike nepravde, tjeranja s drugih radnih mjesta pod izlikom da je tehnološki višak a samo zbog tuđih osobnih interesa...pa teška situacija doma,tragedija, preživljavanje...sve je to Bog vidio i to sam joj rekla, vidio je njenu muku i križ i pomogao joj je da se pridigne....a ja sam Ga svaku večer molila, molila, molila i neizmjerno Mu HVALA!

Danas sam vidjela Isusa! :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 17:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Suza neka Bog blagoslovi tvoju majku... ponovno! :wink: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 19:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Hvala vam na svjedočenjima..Maya, Tomy..Suza..BVB!!

:twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 19:22 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi moji.

Tesko mi je bilo svih ovih dana , toliko tesko da sam se htio javiti nekima od vas na pp ali sam ipak nekako izdrzao.
Od kad me je Majcica u trenu ozdravila ovo mi je bila najteza kusnja. Prije su uvijek dolazile u valovima i samo jednom zajedno u trenutku ozdravljenja: duboki mir i spokoj, neopisiva radost, silna ljubav prema svima.
Sjecam se jednom kada mi je dusa umirala od tuge opet bez ikakvog razloga i meni do tada nepoznato stanje, trajalo je samo dva sata i htio sam definitivno odustati od svega. Rekoh ja; nije ti ovo za mene Majcice i stvarno sam mislio sve napustiti vratiti se starom nacinu zivota, legnem postrance u krevet i nakon par minuta smiluje se meni bjednom crvu , "cujes li me Majcice", preplavi me silna ljubav i radost. Od tada obecao sam Njoj i Gospodinu da necu vise nikada ni pomisliti na odustajanje.
Kod ove zadnje kusnje pocnem ja opet kukat kako mi je tesko i da ne mogu vise , kad se bol duse toliko poveca da se nisam imao volje ustati iz kreveta. Ostao sam sam bez duse i srca samo tjelo i tako danima. Povremeno bi provirio kao mis iz mekinja kroz prozor. 23. 12. 2007. zove stari prijatelj iz kafica i kaze da me ceka i poklopi.Napustio sam staro drustvo, ali ipak radi prijatelja spremim se i odem.Naravno odmah sam pozalio.
Odmah sa ulaza zapljusnu me buka, razuzdanost, pijanstvo, "dame" noci.
Usljedise razna pitanja, kao na cemu si, jesi li na winstrolu - steroid za definiciju tjela. Kazem ja nisam. kile su ostale u Medjugorju ali nisu shvatili. Ovi drugi me zovu pusiti travu i da idemo gledati clip kako teroristi kolju taoca, kao to je bas fora, gledam ja u cudu di sam dosao kad pocne tuca.Dva rabijatna mladica pocnu se sakatati u kaficu i jedini se ja zaletim i razdvojim ih.Ovog jaceg zagrlim i poljubim, a ovom drugom se okrenem i pruzim ruku. Drzao sam ruku dugo u zraku i prihvatio je ipak.Cudom sam ostao bez ijedne ogrebotine.

Tada se okrenuh i bez pozdrava odoh svojoj kuci. Koja mi je vec iz daljine pocela nekako posebno svjetliti mirom.Jos malo da prodje kusnja i opet ce me zapljusnuti silna Gospodinova ljubav. Znam to.
Kao sto znam da ste onaj svjetleci mir koji se vidio iz daljine svi Vi na tt.

Volim Vas

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 sij 2008 19:55 
Odsutan

santino napisao:
Ovog jaceg zagrlim i poljubim, a ovom drugom se okrenem i pruzim ruku. Drzao sam ruku dugo u zraku i prihvatio je ipak.Cudom sam ostao bez ijedne ogrebotine.

BTB Santino.. :grlim te: :grlim te:

A na ovoj reakciji svaka čast!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]