www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 srp 2025 21:32

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 12:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Svaka čast, nemam riječi...naći se u takvoj situaciji i opet biti jači od svih...kužiš...JAČI!!!

Bit će kušnji stalno i ja sam svaki dan na njima i toliko toga još moram napraviti da stanem na noge ali treba vremena....hvala na svjedočanstvu :D

BVB! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 14:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Suza, Tomy, Santino
od srca HVALA!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: ganuli ste me
Bog Vas blagoslovio

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 15:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
santino, ovo tvoje svjedocanstvo je bas onako zivotno, meni dragocjeno i zbog toga sto mi pruza uvid i u onaj drugi svijet koji se vodi tu oko mene, a ja mu nekako izbjegavam. kako se uglavnom moj zivot vodi oko kuce, crkve, djece, a i prijatelji su nam redom sve obiteljski ljudi, tako su i moji problemi drukciji.
kad pises o kasnim nocnim izlascima i opijanju i svemu onome sto ide uz to, to je jedan dio svijeta, u kojem kako ne sudjelujem, tako mi je stran. jedini doticaj s ovakvim pricama moguc mi je putem tv, koju isto sve manje gledam. zato mi je tako drago da si me podsjetio na ono sto se dogadja svakodnevno oko nas, ili nama, pa cak i ovdje na tt.
tvoja reakcija govori sama za sebe, drago mi je da tako ocito rastes u vjeri i da tako lijepo koracas naprijed. onda kad ti se cini da posustajes i da si slab i kad sumnjas da nije to za tebe, onda zapravo priznajes da nista ne mozes sam. a covjek tek kada to uvidi moze ici s Bogom naprijed, to znaci pustiti Mu da te vodi.
drago mi je zbog tebe santino! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 18:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Slika :grlim te: BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 sij 2008 20:06 
Odsutan

ovo je ona mala.. sarah...

SANTINO-da ima vise ovakvih ljudi kao ti... bio bi mir na svijetu!!!!
:twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 01:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

DRAGI BRATE SANTINIO !
Zelim ti naj veci moguci boziji blagoslov da te ruka bozija vodi na svim tvojim putevima zivotnim i bog dragi uvijek svako zlo odagna odtvoje
blizine jer kao što sam mogao procitati dotakla te te milost gospodnja.Budi uvijek u zivotu jak kao i sada i savkog ko te iznevjeri ti ga blagoslovi imat ceš puno milosti gospadnje ,vec je imaš i neka te vodi tvoja vera putevima gospodnjim jer to je jedini pravi put u zivotu . To ti govorim iz iskustva nevjerncikog , dok još nisam znao koliko me dragi ISUS ljubi . Ja sam bio i puno puno gori od tebe sve dok kao što si rekao NISAM SVE OSTVIO U MEĐUGORJU ! Prvi put kad sam tamo otišao iskreno išao sam da vidim šta to oni meni pricaju o cem oni nakapaju JOJ BRATE DRAGI KAKO SAM BIO NAIVAN I KOLIKOO SIROMAŠAN! Koliki sam još onda bio nevjernik nemozeš ni zamisliti !ALI EVO DA TI KAZEM SVOJE PRVO MUGORSKO ISKUSTVO !
Bio je petak navecer kad smo krenili i crkve SV: KRIZA iz zagreba prvo što me se dojminlo to je bila molitva KRUNICE skoro cijelim putem neznam kako ali molio sam stalno i uopce mi se nije spavalo biosam sretan jer se i ja konacno molim . Onda najednom pocinje pjesma u autobusu DOŠLI SMO TI MAJO DRAGA pjesma koju i upravo sada slušam. DOLIZIMO U SV.MEĐUGORJE KOD MAJCICE a ja jadan još neznam ni di sam nisam se ni snašao a vec smo se poceli opet moliti O BOZE KOJE RADOSTI nizala su se otajstva krunice poruke gospine , i taba prvo meni nestvarno cudo pogledao sam slucajno u nebo i vidio kako iz oblaka izlaze sa raširenim rukama DRAGI ISUS MAJCICA PRESVETA i idu prema nama i tada sam se trgnio i sam sebi rekao da si umišljam to u glavi ,još par puta imao sam takvo viđenje ali nisam htjeo priznati samom sebi . Sve dok u nedjelju kod kipa uskrsloga nismo došli ,tek sam tada shvatio koliko je BOG uz mene sjeli smo tamo i poceli pjevati i u meni se javila ljubav ja je zovem BOZIJA LJUBAV prema svima koji su bili tamo htjeo sam ih sve zagrliti odjednom ali normalno nemam tolike ruke ipak sam samo jedan mali covjeculjak , i taba gle cuda ISUS je mene zagrlio i to preko jednog prijatelja i njegove sestre , oni su se zagrlili i povukli mene ksebi ja sam prvu osobu do sebe zagrlio i tako sa nanizala u BOZIJOJ LJUBAVI cjela nasa zajednica i svi smo stajali zagrljni oko DRAGOG ISUSA CUO JE MOJU MOLITVU I UCINIO ME SRETNIM I PROBUDIO VJERU U MENI ! Ovo sam ti iskustvo rekao na ono tvoje jednog si zaglio drogome ruku digao i nije ti se ništa desilo , ISUS DRAGI je bio uz tebe i niko ti nije mogao ništa jer si ljubio onoba ko tebe nije a to ti je brate blagoslov .DRAGI ISUS je rekao moli jednako za svog neprijatelja kao za samog sebe i bit ceš spašen , vidiš ti si to ucinio mozda toga nisi ni bio svjestan . Samim cinom zarljaja i dizanje ruke tih koji su se tukli ti si ih LJUBIO LJUBAVLJU GOSPODNJOM I BIO SI BLAGOSLOVLJEN. NEKA TE BRATE CUVA I BLAGOSLOVI BOG OTAC, BOG SIN I BOG DUH SVETI !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 sij 2008 10:49 
Odsutan

Gorane hvala ti..... :grlim te:

i Isusu naravno!!!

joj..pa Oni su stalno uz i kraj nas... to je divno !!!!!!!!!!!! :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 sij 2008 13:11 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

toya napisao:
Evo mog današnjeg svjedočanstva:
Jutros sam išla ponovo u Mostar fra Liniću,sa susjedama.
Jedna od njih ima bolesno dijete koje nehoda.
Sinoć sam odlučila postiti za nju.
Kad smo došle ,one su sjele u klupu,a ja sam se malo zaustavila kraj poznanice da je pozdravim.
U jednom trenutku sam začula iza sebe da me netko doziva plačući,sva sam se sledila kad sam se okrenula.
Moja prijateljica je držala tu djevojčicu i jecala iz svega glasa.......govoreći moje djete se guši pomozi ....guši se guši....
molim te pomozi....ISUSE sledila se krv u mojim žilama,cjela crkva,masa ljudi svi su gledali izbezumljeno......počela sam skupa s njom lupat djetetu po leđima,gurat joj prst usta silom ali ništa ....Isuse kapi znoja su kapile iz mene sekunde kao sati ....ona nereagira....ona mi je daje u ruke ....ja je podižem....dok tisuću ljudi gleda....u tom trenutku kroz moje tjelo tolika vatra,tolika snaga,tolika vjera ....pjena na usta oči zatvorila....BOŽE TAKO SAM VJEROVALA ..
Počela sam moliti vjerovanje svom snagom dok su tolike oči gledale izbezumljeno ,dok njezina majka je padala u očaj....nisam ni završila ona proplaka ...ljudi moji toliko sam je čvrsto držala i neznam kako (kažu da sam trčeći)al tako brzo sam došla do oltara kleknula s njom i rekla ISUSE HVALA TI I SLAVA!

HVALA TI ISUSE,HVALA TI I SLAVA
ALELUJA

Danas sam "naletila" toya na ovo tvoje "staro" svjedočanstvo i osjetila sam potrebu da ga "izvučem iz naftalina" i ponovo stavim...jer me jako dirnulo, posebno ova zadnja rečenica:
"Počela sam moliti vjerovanje svom snagom dok su tolike oči gledale izbezumljeno ,dok njezina majka je padala u očaj....nisam ni završila ona proplaka ...ljudi moji toliko sam je čvrsto držala i neznam kako (kažu da sam trčeći)al tako brzo sam došla do oltara kleknula s njom i rekla ISUSE HVALA TI I SLAVA!"
Danas razmišljam baš o snazi molitve Vjerovanja i toyino svjedočanstvo me podsjetilo koliko je molitva Vjerovanja snažna molitva da bi je vjernici trebali svaki dan izmoliti. U njoj je sadržana sva bit katoličke vjere...
Nekako odmalena nosim "strahopoštovanje" prema molitvi Vjerovanja.
sjećam se da je moja mama molitvom Vjerovanja..molila nad nama kad smo bili bolesni...kad je škropila kuću blagoslovljenom vodom..ili u nekoj teškoj potrebi.....kao dijete sam osjećala veliku moć te Molitve.
U znak zahvalnosti Bogu za ovo spašeno dijete i po vjeri Toyinoj, po spoznanju o velikoj zagovornoj moći Apostolskog Vjerovanja svete nam RKC, pozivam vas da svi koji danas ovo pročitate srcem izgovorite molitvu Vjerovanja za obraćenje grešnika diljem svijeta i za našu Svetu Katoličku Crkvu. Bog vas blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 sij 2008 14:37 
Odsutan

Vikice, sad sam procitala tvoju zivotnu pricu. Imamo izgleda neke zajednicke prijatelje (molitva Majci Mariji - vjerojatno znamo istog svecenika) a imamo i neke dodirne tocke u zivotu: djecu su nam lijecili isti lijecnici (dr. Stepan), ali Bog je imao drugaciji plan s mojom curom pa je ona otisla k Njemu u lipnju 2004. Ocito nas je isti Duh vodio ;).

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 sij 2008 15:22 
Odsutan

tratincica napisao:
Vikice, sad sam procitala tvoju zivotnu pricu. Imamo izgleda neke zajednicke prijatelje (molitva Majci Mariji - vjerojatno znamo istog svecenika) a imamo i neke dodirne tocke u zivotu: djecu su nam lijecili isti lijecnici (dr. Stepan), ali Bog je imao drugaciji plan s mojom curom pa je ona otisla k Njemu u lipnju 2004. Ocito nas je isti Duh vodio ;).

tratinčice-dobro došla draga :grlim te:
Da, vidim da imamo puno dodirnih točaka i to mi je neobično drago mila moja. Mi smo se na onkologiji pojavili u desetom mjesecu 2004. godine i mog sina je liječila dr. Jakovljević, blagoslovljena žena isto kao i dr. Stepan. Draga moja..dobro si rekla Bog je imao drugačiji plan s tvojom curom...sveta je volja Njegova! Anđela imaš u Nebu i vjerujem da je Bog dao načina da te kao majku utješi i da ti snage da svjedočiš o Njegovoj ljubavi. Božjom voljom moje dijete živi, ali ne da bi živjelo nego da se Bog proslavi i da mene Bog oživi jer očito drugog puta za mene mrtvu nije bilo..a i za tolike iz moje obitelji. Križ svoj svakodnevno s ljubavlju cjelivam..odričući se sebe kakva sam bila, ogrezle u grijehu i bahatosti spram Božje veličine! Nije li milost Božja da oni koji su bili mrtvi, pa ponovo rođeni u Duhu...znaju da je ovaj život samo priprema za Život ..onaj vječni kod Oca Nebeskog i da ovdje u ovoj dolini suza jedino vrijedno je slušati Božju Riječ i vršiti je.
Bog te blagoslovio draga tratinčice, voljela bih se s tobom čuti na pp oko svega :D :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]