www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 01:22

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 87 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 23:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Vox već si se ti uklopila.....evo ja kad god pomislim da više ne mogu zbog istih razloga koje si navela na početku ove teme otvorim forum i dođem na ovaj tvoj topic i onda u riječima svih ovih ljudi nađem snagu....
Hvala ti :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2008 23:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Ivana, sestro po patnji :lol: , drago mi je da ti ovaj topic služi
:grlim te:
ljudi :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 00:56 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Vox...BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 23:40 
Odsutan

Evo ,danas sam duboko pao i uspio sam se na sam kraj dana uzdići i uhvatiti malo zraka s visina. Sve krećem ispočetka...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 23:47 
Odsutan

Bog vas blagoslovio!

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 vel 2008 07:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
To je patnja Boga Oca kad nam salje i dopusta ,jer zeli da odlucimo sami, od svih ljudi prihvacamo pomoc i savjete, samo sa Bogom i njegovim zahvatom i pomoci, cesto uopce ne racunamo. Ali tko sada nije naucio, da u svakodnevnom zivotu racuna s Bogom, ne ce moci ni u vremenu velikih nevolja, kada ce sva ljudska pomoc zatajiti. On nece naci nikakav izlaz. Zato se vec danas moramo nauciti racunati s Bozjom pomoci.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 vel 2008 08:27 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Nesmijemo zaboraviti da je Bog uvijek uz nas kao i nas andeo cuvar,ali na nama je ,kako mi na to gledamo.Nekada smo zaokupljeni drugim mislima i kad nas snadu nevolje ne pomislimo odmah na Boga,nego se radaju u glavi sve druge misli kako to otklonuti,zasto opet ta nevolja,pa sta sam opet Bogu skrivio ili skrivila i tako svi zbrkani neznamo kako si pomoci i tek na kraju se sjetimo -ah Boze pomozi-tek kad sve izmislimo i promislimo sjetimo se Boga.Tad nastaju molitve i vapaji BOZE POMOZI.Tako je meni bilo nekada,danas je to drugacije,danas se odmah obracam Bogu u bilo kojoj nevolji,ali covjek mora velike kilometre provaliti dok dode do te sudbonosne odluke-BOZE pa Ti si tu,Ti si se i za mene rodio,Ti si i zaradi mojih grijeha umro,Ti si i radi mene uskrsnuo da po Tebi zadobijem vjecnu slavu budem li se drzala Tvojih 10 zapovjedi.Amen

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2008 09:40 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
SUD BOZJI

Ne znaju se kraljevi,
Ne poznaju carevi,
Ne niste se potrebni,
Ne ponose bogati.
Kad dodemo na sudu
Gdje ce Gospod suditi
Pravednim i grijesnim.
Sto je vjere u Boga
Sve ce doci pred Boga.
Sa strahom ce stajati
I s oprezom gledati,
Gdje ce Gospod suditi
Pravednim i grjesnima.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2008 13:28 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Skučeno....
Ovih mi je dana bilo tako skučeno..Sjetila sam se one divne priče o malom anđelu koju mi je jednom ispričala Miriam...
..Mali je anđelak letio svuda i zavirivao i tamo gdje nije smio..Znao je da ne smije, ali ipak je i tamo zavirivao...
..I onda se odjednom - umjesto na prelijepoj livadi - našao u mračnom i tijesnom džepu traperica..Nije mogao izvući ni krilo da poleti...

Tako sam i ja ovih dana upala u skučene prostore...
..Svojom sam nepromišljenošću pokazala veliku simpatiju prema jednom mladiću...Koji me sad simpatizira kao možda nitko koga sam do sad upoznala..Dala sam mu veliku nadu... Pokazala svoju zadivljenost njime... On je bio oduševljen..Sretan poput malog djeteta i velikodušno je otvorio svoje srce... Sad čezne za ljubavlju, za pažnjom...
..A ja mu ne mogu uzvratiti ni približno koliko on to zaslužuje...
..Trenutno ne mogu..A možda neću moći ni ikada...
..Uvijek sam izmicala svima kad bih vidjela da se netko previše vezao uza me...Uvijek sam našla razlog da odem...Kod njega je sve na svome mejstu, ne mogu mu naći manu..Osim te da sam mu se ja svidjela..Ja, koja je još uvijek nespremna za bilo kakvu vezu...Koja ni ne zna jel rođena za brak ili...za nešto drugo...
..Ja koja svim srcem voli ljude, prijatelje, ali ipak nikome ne može pokloniti svoju romantičnu ljubav..Onu ljubav kakvu se poklanja voljenom muškarcu...
Kaže Naggar: Ma nemoj filozofirati, to ti se ne planira, to ti se samo dogodi...
Ma kako bi mi se to moglo samo dogoditi?? Kako bih mogla ući u brak spontano..Kad se meni nešto stegne oko srca i kad vidim da bih mogla ući u vezu s nekim...A kako tek da uđem u brak...
..Zadnjih mjeseci puno razmišljam i o tome da sam možda ipak pozvana za nešto poput misionarke ili čak duhovnog zvanja...
..Jer imala sam 6 godina veliku ljubav koju ne mogu još ni sa kojom drugom ljubalvlju "zamijeniti"...a ne mogu se vratiti ni natrag u tu Ljubav... Upoznala sam puno predivnih mladića..Ali nijednom nisam htjela pokloniti (nisam mogla, htjela sam..) svoje srce...i svoju Ljubav..
..Sve je prestajalo tako naglo..Kako došlo, tako prošlo..Moje je srce ubrzo postajalo prazno...
..Jedino Isus može ispuniti moje srce...
.. Nemam želju ni za brakom ni za djecom..Iako, vjerujem da bih bila dobra supruga i majka..
..Ali isto tako, vjerujem da bih bila i dobra misionarka..Tamo negdje daleko..Iako znam da i ovdje mogu biti misonar i da i ovdje ima ljudi kojima mogu puno pomoći..
... Svi me u zadnje vrijeme blago kore neka se trgnem..Svi se boje da bih na kraju mogla ostati sama...Zbog svoje sebičnosti i neozbiljnosti...Kažu da mi je sveta dužnost Bogu kroz brak dati nove živote... Ali ja to ne mogu...barem još ne...
..I jako mi je žao što ne mogu...

I sve mi je skučeno - sve.... Sve u čemu nemam bliski kontakt s Bogom...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2008 19:04 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
I sve mi je skučeno - sve.... Sve u čemu nemam bliski kontakt s Bogom

Slika

..kapela Milosrdnog Isusa i "OAZI MIRA" ..Međugorje..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 87 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]