www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 svi 2025 22:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 362 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 srp 2006 08:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala ti Damire sto molis za sve nas!
Neka ti Bog uzvrati po svom milosrđu!
:arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 srp 2006 20:02 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Bravo decki pravi ste.
Svim nasim molitvenim grupamama,i mojoj molitvenoj grupi hvala ,Gospodin Isus Krist je uvjek sa nama i djeluje preko nas.
Preporucimo jednu djevojku u nase molitve koja trazi posao i mladica za brak.molimo se za nju da joj nas Gospodin Isus Krist bude u pomoci.

Moju molitvenu grupu molim ,da uvrste i mene u molitve jer trebami ,hrabrost i snaga...pokusacu pomoci drugima ,pa da uspijemo..
Boze neka se vrsi volja Tvoja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2006 11:32 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Hvala ti Bože što po našim molitvama uslišava postavljene nakane.
Hvala Mihaelu
Pomozimo Heleni (Fraxinus) i mladoj djevojci (Rebeka).

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2006 22:27 
Odsutan

Letizia napisao:
Svima vama koji s radošću molite za druge preporučam u molitve jednu Mariju koja se ne može osloboditi utjecaja zlih sila. Bila je okruzena sotonistima, iako ona nije nikada sudjelovala (koliko je meni poznato). Po zagovoru sluge božjeg Petra Barbarića (molila se devetnica) ozdravila je od tumora. No, zlo ju ne pušta na miru i nedavno je opet naletjela na jednog sotonistu. Uz sebe ima divnu osobu koja joj strpljivo pomaže već 3 godine, no nekako kao da se MArija pomirila sa tim svojim stanjem da joj nikada nece biti dobro i pustila se u tu kolotečinu. Asvi znamo dok nisi potpuno oslobođen od zla, da nisi uopce oslobođen.
Zato vas sve molim da joj svojoj molitvom pomognemo da cvrsto odluci osloboditi se zla, da prihvati tuđu pomoć i da ju Isus silom duha Svetoga oslobodi svih zlih sila. Jedno vrijeme nije mogla 6 mjeseci ici na misu, sada joj te zle sile ne dopuštaju da sredi svoj život, stalno ju baca-amo tamo (figurativno receno).
Od srca vam hvala!
Vjerujem da je to moguce, zato sa sigurnoscu kazem: javit cu vam kad Marija ozdravi!
Neka vam Bog da zasluženu placu za sve molitve koje molite za druge ljude!

Citiram sama sebe kako bi znali da je riječ o istoj djevojci. Saznah više pojedinosti.
Ovako, tokom srednje skole se drogirala, ali se uvukla. Na jednom tulumu je upoznala jednog sotonistu (nije znala) i on joj je u piće ulio prašak za omamljivanje i tako su po njoj crtali pentagrame, htjeli ju silovati (nisu uspjeli), još je jednom bila skoro silovana, ali ju je prijatelj spasio u zadnji čas... To je bilo prije 7 godina. Nedavno se taj isti tip pojavio na teologiji u Zg (znao je da će ju tamo naći). Ona ga nije prepoznala i popili su zajedno piće (u kantini na faksu) i on joj je opet sasuo prašak u piće i počeo ju je daviti (doslovce daviti) na hodniku, ali su se srećom pojavila dva profesora i spasili ju. Ovo je samo mali dijelić onoga što je prošla, a on je sotonist i na odlasku joj je rekoa da još nije završio s njom, a ona je skupila hrabrosti da mu odgovori da ni ona nije završila s njim i da će moliti za njegovo obraćenje na što je on poćeo vrištati ne, samo to ne, da će ju pustiti na miru samo da ne moli za njegovo obraćenje, a ona je ponovila da će to učiniti i čovjek je pobjegao skroz smušen i bježeći kako samo sotona može bježati od Isusa. Bila je kod Zlatka Suca nekoliko mjeseci i rekao je da joj je ona najteži slućaj koji je imao.
Ja vas žarko molim, MOLITE za Mariju! Iako je ona završila sa sotonistima, zle sile ju još uvijek proganjaju. Bog joj je stavio na put prekrasnog dečka koji joj puno pomaže i sam kaže da to nije njegova snaga i da on to sam ne bi mogao. No, gdje god je ljubav, Sotona bježi pa tako ni njoj ne da mir. Molim vas, MOLITE!!!! To traje već tri godine!!! Ima još toga što je prošla i strašno je što se događa u našoj blizini.
MOLIM VAS MOLITE!!!!
MOLIM VAS!!!!
MOLIM VAS!!!
MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 srp 2006 14:52 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Cula sam ne znam dali stvarno vrijedi ,u takvim slucajevima da je dobro da osoba posti,moli,zrtvuje i daruje(daruje ne mora biti materijalno)
i to 30 dana zaredom....pa evo uvrstimo ju svi skupa 30 dana u nase molitve....Bog joj bio na pomoci...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 srp 2006 00:01 
Odsutan

Letizia napisao:
Ima puno uslisanja po vasim molitvama!
Ja vas sve MOLIM da molite za jednu osobu da Bog oslobodi tu osobu duha zablude i zavodljivosti! MOLIM VAS!!!!
Potrebna je iznimno snazna (vjerojatno i dugotrajna) molitva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za one koji mole na ovu nakanu samo da vam kažem da se promijene događaju. Ne znam da li bas za ovu nakanu, ali se događaju velike promjene u životu te osobe. Molimo Boga da te promijene izvana izazovu i promijene iznutra.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 srp 2006 09:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Po Bozjoj, to znaci da netko od pravednika moli i da Bog uslisava molitve iz cista srca. To je Bog i obecao. Jako je lijepo cuti da se promjene kod te osobe, Marije ako se ne varam, dogadjaju. Molimo braco i sestre, posebno za one kojima je Bog najpotrebniji. Mi koji mozemo, spomenimo se i Helene jos jace u molitvama, cure koja je spomenuta u molitvenim nakanama. Nek je Bozja volja u svemu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 srp 2006 19:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

nikada u zivotu mi nije bilo teze i tuznije, nikada se nisam nalazila u bezizlaznijoj situaciji, a nikada nije bilo vise nade i vjere u Boga.

U velikom sam zivotnom ponoru i jako mi treba snage za boriti se.Trebam snage da se izborim za svoje dijete.

Od kada sam s vama i molim se s vama poceli su mi se polako otvarati putevi i zahvaljujem Bogu.

Spremila sam se na patnju bez djeteta jos godinu dana,ali molim vas molite za mene da mi Bog otvori i rasvjetli put da iduce ljeto budem sa svojim djetetom kad krene u skolu,da je mogu odgajati i biti sa njom.
Molite se za mene jako mi je potrebno a ja svaki dan molim za vase nakane.
Ove Gospodinove rijeci u mom potpisu mi daju neizmjernu snagu za ziviti.
Hvala mu na njima.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 srp 2006 21:38 
Odsutan

nenki napisao:
nikada u zivotu mi nije bilo teze i tuznije, nikada se nisam nalazila u bezizlaznijoj situaciji, a nikada nije bilo vise nade i vjere u Boga.

U velikom sam zivotnom ponoru i jako mi treba snage za boriti se.Trebam snage da se izborim za svoje dijete.

Od kada sam s vama i molim se s vama poceli su mi se polako otvarati putevi i zahvaljujem Bogu.

Spremila sam se na patnju bez djeteta jos godinu dana,ali molim vas molite za mene da mi Bog otvori i rasvjetli put da iduce ljeto budem sa svojim djetetom kad krene u skolu,da je mogu odgajati i biti sa njom.
Molite se za mene jako mi je potrebno a ja svaki dan molim za vase nakane.
Ove Gospodinove rijeci u mom potpisu mi daju neizmjernu snagu za ziviti.
Hvala mu na njima.

Draga Nenki :grlim te: ,
ustraj u molitvi,i ja te imam u mojim moltvama.Nisi sama, puno nas je u nasoj moltvi udruzeno. Molitva je nase najace oruzje.

SVETA TEREZIJA AVILSKA JE NAPISALA:
Neka te ništa ne zbuni,
Ništa ne uplaši!
Sve prolazi;
Bog se ne mijenja - ostaje uvijek isti.
Strpljivost sve postizava.
Tko posjeduje Boga, tome ništa ne nedostaje;
Bog je jedini posve dostatan.

Bog te blagoslovio
:arrow: Marte

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 srp 2006 11:10 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Ako ustrajemo u molitvi i strpimo se, onda se niti jedan od nas nema o cemu brinuti. Nas Bog, On je pobijedio, sad ostaje da se mi opredjelimo za nacin svog zivota, a molim vas da budete najmanji, da trpite svoj kriz i dovoljno se strpite i docekate da vam Bog u molitvi progovori. Sinoc sam imao takvo iskustvo i naravno, u svom malom zivotu nikada se bolje nisam osjecao. Ne postoji takav osjecaj s kojim bih vam to mogao usporediti. U molitvi me je zapitao (koliko vam ja ovakav znam to iskustvo prenijeti), 'jel sam ljude stvorio da budu stalno tuzni i zabrinuti'? Rekao je da se premalo smijemo. Rekao je i da u vrijeme kad se treba radovati, da se radujemo, veselimo, a da tugu radi svega, ovakvog svijeta, radi ovakvih nas samihi, ne unosimo u ona djela i ono vrijeme kad se trebamo radovati. Podsjetio me da Radost koju je poslao po Sinu vise pronosimo.
Nisu ovo nikakva ukazanja i mozda sve ovo nije namjenjeno vama vec samo meni, al po Kristu vjerujem da smo braca i sestre, pa vam zato i pisem. Ponekad uspijem dublje 'uci' u molitvu i tada ne usmjeravam ja svoje misli vec su prepustene i 'plove' al su vođene, spajaju se s drugima, kao npr. ovom o vise radosti kad je vrijeme za radost. Ne znam vam opisat taj osjecaj u molitvi, al predivan je, imam osjecaj da to je Zivot. Dobijam snagu u Boga za koju molim da je dobijem, doslovno kao da je Bog posebno tu pored mene. Znamo da je Bog tu za svakoga i uvijek je pored svakoga od nas, a mozda sam Ga samo ovaj put cistija srca zamolio za oprost, za snagu u vjeri, za pomoc. Svima nama treba Bozja pomoc, sami ne mozemo, a jedino je u Bogu mir, spokoj, sigurnost i toplina ljubavi. Strpimo se i ustrajmo u vjeri i molitvi, tada vrijeme moze biti prijatelj.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 362 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]