www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 01:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2008 09:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
razumjeti i osjetiti molitvu SLAVA OCU
« : 06 Veljača, 2008, 20:06:01 »

SLAVA OCU - Slava označuje glasovitost, a netko postaje glasovit ako je učinio neko dobro djelo. Zato reći: "slava Ocu" je isto kao: "Oče, učini velika djela u našem životu, da Ti postaneš slavan. Učini nešto lijepo nama da drugi ljudi vide i da Te počnu hvaliti i slaviti." Slava Ocu znači da mi čeznemo da postanemo takvi da činimo divna djela, dobra djela, da ljubimo ljude, da im pomažemo, da nas ljudi hvale, blagoslivljaju i da kažu: "Neka je blagoslovljen vaš Bog koji vas čini da ste takvi." A ako nismo dobri, ako smo jadni, ljudi kažu: "Ah, kakav je vaš Bog." Onda se naš Bog ponižava, mora s nama proživljavati sramotu.
Kad kažemo Slava Ocu onda mislimo: "Neka se u prirodi, koju je On stvorio, pojavi nešto novo, neka zemlja bude oslobođena od zagađenosti, od razaranja, od zla, nek nam rodi dobrim plodovima, a neka i svaki čovjek i svako društvo rodi samo dobrim."

I SINU - Slava Sinu znači: daj da se, Isuse, Tvoj križ i Tvoje uskrsnuće proširi na čitav svijet. Neka sila Duha Svetoga koja je sišla sa Tvoga križa, jer si Ti predao duh na križu, zahvati čitav svijet. Isuse, daj da svaki čovjek osjeti da je oslobođen, da ne mora robovati zlu, grijehu, ovisnosti, ljudima. Daj da otkupljenje siđe na svakoga od nas. Daj da svi budemo oprani u Tvojoj Krvi.

I DUHU SVETOMU - Slava Duhu Svetomu znači: nek nas Duh Sveti posvećuje da budemo kao Bog. Nek posvećuje prirodu, nas i sve što je stvoreno. Nek nam pomogne praštati i moliti za oproštenje. Nek nas uči moliti i činiti dobro. Molimo Boga da nas učini dostojnima da primimo darove Duha Svetoga.

KAKO BIJAŠE NA POČETKU TAKO SADA I VAZDA I U VIJEKE VIJEKOVA. AMEN. - Sjetimo se stvaranja svijeta. Sve što je stvorio, vidje Bog da je dobro. Želimo da i danas i uvijek sve bude dobro kao što je bilo tada. Neka ta slava, koja je onda bila, bude i sada i uvijeke. Nek nam uvijek Bog bude na dohvat naše ruke i našeg srca. Budimo sigurni da nam On uvijek pomaže.
Dok izgovaramo ove riječi, sjećamo se ujedno svojih početaka. Bog me je u trenutku začeća pustio da idem u svijet. On me je urezao u svoje dlanove. Ali me isto tako Bog neprestano stvara i oblikuje. On ide sa mnom u svaki problem koji stoji preda mnom: I Bog ide sa mnom konačno i u smrt. ja se ne bojim jer Bog je sa mnom.
Smrt je ono najljepše što ti se može dogoditi, ako si živio za ono što pred tobom stoji. Ali ako si živio samo za zemlju, smrt je za tebe tragična. Ako si cijeloga života mislio samo na to, koliko ćeš zaraditi, što ćeš pojesti, što drugi pričaju o tebi, onda si se neprestano vrtio u krugu dok te nije zatekla smrt, i zato ne možeš prijeći u vječni život. Nasuprot tome, mudar čovjek zna kamo ide i da za ono što dolazi, vrijedi živjeti. On je zato spreman sve izgubiti, ali nikada ne sagriješiti. Ne napustiti vrednote, ne biti nepravedan, nikoga ne mrziti, ne činiti nikome zlo. On isto tako zna da je najvažnije na zemlji razgovarati sa svojim počelom - Bogom, tj. moliti. To ne znači recitirati različite molitve, već vezati srce sa svemogućim Bogom. Molimo Mariju da tu vezu učvrsti.

Ovo je samo jedan primjer razmatranja osnovnih molitava. Pokušaj kasnije stvarati svoja razmatranja i neka ti duša sve dublje uranja u njih. Neka to ne budu samo razmišljanja, nego neka budu hrana za tvoju dušu. Sjeti se samo kako je prva riječ Očenaša, riječ Oče bogata smislom. Samo o toj riječi moglo bi se mjesecima meditirati. Bog je moj otac. Kakva li je to tajna! On je moj tata. Ja mogu njemu sjediti u krilu, popeti Mu se na ramena. Gle, sve što je on stvorio, to je i moje. Ako je On moj otac, to znači da će uvijek biti uz mene, to znači da sam ja Njemu neizmjerno važan. Kako se On ne bi brinuo za svoje dijete? On želi da ja budem sretan. Želi da ga bolje upoznam. Želi da zajedno hodimo kroz život. Želi mi otkriti sve tajne. Želi komunicirati sa mnom.

Molitvu je potrebno trenirati. Svaki dan iznova moliti, svaki dan drugačije, svaki dan učiniti malo naprezanje. Bez toga se nikada ne nauči moliti. A kad naučiš moliti, onda si osvojio čitav svijet. I onda Bog preko tebe može mijenjati sve ljude jer je promijenio tebe. Ali ako tebe samog tvoja molitva ne mijenja, onda ona nije uspješna i ne dolazi do Boga. Ako te molitva ne mijenja, mijenjaj molitvu!
Moli ustrajno. Ako moliš za neku milost od Boga, ako moliš za nekoga da se obrati, ako moliš za neku svoju potrebu, onda odluči moliti dokle god ne dobiješ. Reci: "Ja ću moliti, pa makar do kraja života." Čim to kažeš, tvoja se cijela duša otvara, ti si pred Bogom i vjeruješ Mu. Sv. Pismo kaže: "Naći ćete me ako me budete tražili čitavom srcem". Ako tako moliš, tada redovito brzo dolazi milost i susret s Bogom.

Mi molimo devetnicu, ili molimo trodnevnicu, ili molimo za nekog bolesnika, ili nečije obraćenje, onda vidimo da od toga nema ništa i stanemo. To je tragedija! Pravo moliti znači s povjerenjem moliti. Bog će uvijek dati, nema neispunjene molitve.
Ako ne uspijevamo, nemojmo se obeshrabrivati. Važno je čitavog života učiti. Vjera nije nešto što se zna, ona se ne može znati. Vjera je jedan proces, vjera je stalno koračanje, stalno obnavljanje, vjera je uvijek nešto novo. Naša se duša hrani uvijek novim i novim spoznajama.
Molitva bi se mogla usporediti s vožnjom automobila. Iako ti je vožnja na početku teška jer nemaš iskustva, ipak nećeš odustati, jer znaš da ćeš jednom kad savladaš vožnju, moći ići kamo god poželiš, nećeš biti ovisan o javnom prijevozu, moći ćeš posjećivati drage ljude, itd. Isto je s molitvom. Na početku je teška i čini se bezuspješna, ali kad je savladaš, vodit će te na prostranstva duha, na izvore žive vode, tj. do Duha Svetoga. Prestat ćeš biti ovisan na način da su te svakodnevne životne nedaće bacale u očaj i depresiju. Poteći ćeš nazad k svome izvoru, doći u susret svome Bogu, istinski Ga upoznati i biti prijatelj s njime. Stoga budi hrabar, kreni i ne odustaj!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 stu 2008 08:41 
Odsutan

Molitva Majci Božjoj
Djevica Marija

Marijo Majko Crkve, posvećujem se Tebi osobno i molim Te za pomoć.

Darujem Ti porod srca moga, čitavu svoju obitelj, rodbinu, prijatelje, sve molitvene zajednice i cijelu Crkvu.

Budi nam Majka i zagovornica.

Vodi nas sve pred prijestolje Tvoga Sina Isusa Krista, našega Spasitelja i Otkupitelja.

Posebno Ti preporučujem tvoje sinove - svećenike i redovnice vjerne Kristove zaručnice.

Stavi ih pod okrilje nježnog majčinskog srca i očuvaj ih od navala zla.

Izmoli nam kod svoga Sina Isusa čvrstu vjeru, postojanu nadu i goruću ljubav prema Presvetom Trojstvu.

Priteci u pomoć žalosnima, bolesnima i zalutalima.

Budi im zvjezda Danica i rasvijetli im put k Ocu.

O Marijo, čuvaj našu djecu neokaljanu i čistu!

Blagoslovi sve obitelji da postanu rasadište vjere novim pokoljenjima!

Priteci nam u pomoć na času smrti i daj da zajedno s Tobom, ugledamo Lice Tvog Presvetog Sina Isusa Krista!

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2008 09:12 
Odsutan

PETAK JE-MISLIM NA ISUSA

Isuse, koji si bio poslušan do smrti, do smrti na križu, učini i nas poslušnima tvome Duhu i volji nebeskoga Oca. Iskorijeni iz naših srdaca samo-volju i sebičnost kojom se opiremo svemu što nam ne odgovara.

Isuse, koji si dopustio da te nevina osude, oslo-bodi nas naših neprimjerenih parničenja kad pomislimo da nam je možda nanesena nepravda i daj nam snage da na svaku riječ koja nam ne odgovara ne uzvraćamo udvostručenim žalcem i grubošću.

Isuse, koji si na križu ostao sam, napušten i od vlastitih najboljih prijatelja, izliječi nas od unutarnjih rana zbog kojih trpimo, od osjećaja napuštenosti, zapostavljenosti i od pomisli da smo na okrutan način izdani.

Isuse, koji si s križa ljubio i praštao, ne dopusti da u vlastitim patnjama i mukama zatvorimo svoje srce za ljubav prema bližnjemu i da u svojim patnjama sebično zaboravimo da je nekome pokraj nas možda još i teže nego nama.

Isuse, koji si izgovorio s križa neizrecivu riječ tjelesne i duševne boli: "Žedan sam!" daj nam milost da ti utažimo žeđ za dušama, žeđ za ljubavlju kojom bi trebao ovaj svijet odgovoriti na neizrecivu Očevu ljubav.

Isuse, koji si rekao da ćeš, uzdignut sa zemlje, sve privući k sebi, privuci nas snažno k sebi da osjetimo snagu križa i ljubavi. Privuci nas k sebi i odvuci nas od svega što nas želi oteti zagrljaju tvoje jedinstvene ljubavi.

Isuse, koji si na križu, u času svog zemaljskog izdisaja, smio reći svoju riječ: "Dovršeno je!" koji si ispunio u potpunosti volju Očevu i ostvario djelo spasenja, daj nam milost da i mi dovršavamo u svojem zemaljskom životu tvoju volju i ostvarimo ono zbog čega si htio da živimo, trpimo i umiremo. Isuse, tebi je vojnik kopljem otvorio bok i tada je iz tvoga srca potekla krv i voda: napoji našu žeđ za istinskim životom i umij nas u vodi života. Iz tvog boka provrli su potoci žive vode. Daj da uživamo plodove tog dragocjenog dara što nam ga na osobit način daješ u euharistiji, po krvi koja je provrla iz tvog boka, i u krštenju, po vodi koja teče u život vječni.

Isuse, gledamo tvoj križ. Proroštvo je i za nas izrečeno: "Gledat će onoga koga su proboli!" (Iv 19.37; usp. Zah 12,10). Gledat ćemo danas i svakog dana taj neizrecivi znak darovane ljubavi u predanom tijelu i prolivenoj krvi. Neka pogled na tvoje raspelo iz mami u nama osjećaje ljubavi i supatnje, odluke predanja i svetosti.

14.4.2006

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2008 10:42 
Odsutan

ISUSE DOSAO SI NA OVAJ SVIJET

DOSAO SI ISUSE NA OVAJ SVIJET RADI NAS GRIJESNIKA

DOSAO SI I RADI MENE -RADI MOJIH GRIJEHA-RADI MOJEG SPASENJA

DOSAO SI ISUSE DA ME SPASIS-DA ULIJES LJUBAV U MOJE RANJENO SRCE

I MOJE JE SRCE BILO RANJENO KAO I TVOJE -ALI DRUGACIJE

TVOJE JE SRCE BILO PROBODENO KOPLJEM TVOJIH LJUDI

KOJI TE NISU RAZUMJELI I KOJI TI NISU VJEROVALI

A MOJE SRCE JE BILO IZRANJENO-OSTAVLJENO-ZABORAVLJENO

NE OD TEBE ISUSE -VEC OD MOJIH NAJMILIJIH-TATE I MAME

TI SI ISUSE DOSAO I IZLJECIO MOJE RANJENO SRCE

DAO SI MI MILOST DA ZABORAVIM PROSLOST-DA OPROSTIM

DAO SI MI SNAGU ZA NOVI DAN I JEDAN NOVI POCETAK

DAO SI MI DAR MOLITVE ZA SVAKU OSOBU KOJU MI POSALJES

DAO SI MI SAMOGA SEBE I DAJES MI SE SVAKOGA DANA

TIME SI MI DAO SVE I JA TI OD SRCA ZAHVALJUJEM NA TOME DARU

ZAHVALJUJEM TI NA SVEMU STO SI DO SADA UCINIO ZA MENE

ZA MOJE NAJDRAZE I ZA SVE ONE KOJE TI DNEVNO PRINOSIM U MOLITVI

VELIKA I NEIZMJERNA JE TVOJA LJUBAV BOZE MOJ I SVE MOJE

VJERUJEM DA TE NIKADA ZABORAVITI NECU

VJERUJEM DA CES UVIJEK OSTATI U MOME SRCU I NIKADA VISE

NECES IZ NJEGA IZICI-JER TAKO JE LJEPO U TVOJOJ BLIZINI BOZE

ZELIM TE DONOSITI SVIM LJUDIMA KOJE SUSRECEM-KOJIMA IDEM

KOJI MI DOLAZE-KOJE MI TI ISUSE SALJES

ZELIM TE JER TE VOLIM ! ZELIM TE JER TE LJUBIM !HVALA TI ISUSE !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 stu 2008 14:07 
Odsutan

Ovo je PSALAM 91 koji me uvijek podize i koji me jaca uvijek kad
sam slaba,kada nikoga nemam osim Njega -svoga Isusa.

Psalam 91,1 Ti što prebivaš pod zaštitom Višnjega, što počivaš u sjeni Svemogućega,
Psalam 91,2 reci Jahvi: "Zaklone moj! Utvrdo moja! Bože moj u koga se uzdam!
Psalam 91,3 Jer on će te osloboditi od zamke ptičarske, od kuge pogubne.
Psalam 91,4 Svojim će te krilima zaštititi i pod njegova ćeš se krila skloniti: Vjernost je njegova štit i obrana!
Psalam 91,5 Nećeš se bojati strašila noćnoga ni strelice što leti danju,
Psalam 91,6 ni kuge što se šulja kroz tmine, ni pošasti što hara o podne.
Psalam 91,7 Pa nek` padaju tisuće kraj tebe, deseci tisuća s desne tvoje, tebi se neće primaći!
Psalam 91,8 Tek što okom pogledaš, već ćeš vidjeti plaću grešnika.
Psalam 91,9 Jer Jahve je zaklon tvoj, Višnjega odabra sebi za okrilje.
Psalam 91,10 Neće te snaći nesreća, nevolja se neće prikučiti šatoru tvojemu.
Psalam 91,11 Jer anđelima svojim zapovjedi da te čuvaju na svim putima tvojim.
Psalam 91,12 Na rukama će te nositi da se ne spotakneš o kamen.
Psalam 91,13 Nogom ćeš gaziti lava i ljuticu, zgazit ćeš lavića i zmiju.
Psalam 91,14 Izbavit ću ga jer me ljubi, zakrilit ga jer poznaje ime moje.
Psalam 91,15 Zazvat će me, a ja ću ga uslišiti, s njim ću biti u nevolji, spasit ću ga i proslaviti.
Psalam 91,16 Nasitit ću ga danima mnogim, pokazat` mu spasenje svoje.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 stu 2008 11:58 
Odsutan

Živjeti u božanskom ozračju Duha Svetoga i neprestano osluškivati Njegov glas

Na poseban način častimo Duha Svetoga, Duha ljubavi, dušu Crkve, božansko ozračje. Želimo imati udjela u punini Njegovih darova i neprestano osluškujemo Njegov glas u svojoj nutrini, kako bismo svoj Pokret nadograđivali i razvijali prema Njegovim planovima.

*

Duh Sveti
Uvijek iznova trebali bismo ti zahvaljivati, Duše Sveti, a to činimo tako rijetko! Mi se, doduše, vrlo često obraćamo Kristu i Ocu, s kojima si ti jedno, ali to nikako ne opravdava naše propuste. Želimo biti u tvojoj blizini... Jer ti ohrabruješ napuštene, ti si naš najintimniji prijatelj, uvijek nas iznova oživljavaš. Ti si svjetlost, radost, harmonija. Ti ljude ispunjaš nadom i poletom, unosiš nove dubine u naš život. Pomažeš nam u našim težnjama za savršenstvom. Tebi uspijeva ostvariti ono što ne bi mogle niti sve dobrohotne riječi na svijetu. To činiš Ti, naša Svetosti. Duše Sveti, Ti si tako suzdržljiv i ostavljaš nam potpunu slobodu. Ti si doduše i silovit i poletom osvajaš ljudska srca, pa opet djeluješ poput laganog povjetarca. Upravo stoga svrni svoj pogled na nas, pogledaj kako smo tromi i mlaki! Učini nas otvorenima za Tebe! Niti jedan dan ne bi trebao proći, a da Te ne zazovemo, pomolimo se Tebi, volimo Te i zahvaljujemo Ti, tražimo Tvoju pomoć u svemu što činimo. Za to te molimo. Zakrili nas sve svojim beskrajnim milosrđem, posebno u ćasu najcrnjeg mraka, kad se gasi ovozemaljski život i kad nam se duša nalazi na pragu vječnosti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 stu 2008 10:40 
Odsutan

ISUSE TREBAM TE

ISUSE TI ZNAS KOLIKO TE TREBAM IZ DANA U DAN-NIKADA TE DOSTA U MOM MALOM SRCU. SVAKI DAN TI RUKE PODIZEM,SVAKI DAN TI BEZBROJ MOLITVI UPUTIM,SVAKI DAN SI MI POTREBAN...IMA USLISANIH-IMA NEUSLISANIH MOLITVI...ZNAM DA CINIS ONAKO KAKO JE NAJBOLJE -KAKO SAMO TI ZNAS DA MORA BITI...CEKAM ISUSE, CEKAM I MOLIM I DALJE, NEBILI SE STO PROMJENILO, NEBILI SE STO POKRENULO MALI KORACIC NAPRIJED...PREDAJEM TI ONE ZA KOJE MISLIM DA SI IM NAJPOTREBNIJI, TI ISUSE ZNAS KOJI SU TO, TI IH POZNAJES BOLJE OD MENE SAME. SVE CU KUSNJE IZDRZATI ISUSE MOJ TEBI ZA LJUBAV, SAMO UDI U SRCA TIH BJEDNIH ODLUTALIH OVCICA I PRIVEDI IH NA PRAVI PUT. ONI SU ISUSE SLABI I NEMOCNI-IZGUBLJENI I ODVOJENI OD TEBE-TI TO ZNAS,A MOJE SRCE I DALJE PLACE ZBOG NJIH JER TE NEMOGU PRONACI..MOLIM TE ISUSE-PRONADI TI NJIH-PRUZI IM SVOJU SPASITELJSKU RUKU DA SE CVRSTO PRIME ZA NJU I PRONADU PONOVNO MALO STADO OD KOJEG SU SE ODVOJILI...SAMO IM TI ISUSE MOZES POMOCI I UNJETI U PRAZNINU MOGA MALOGA SRCA TU NEISPUNJENU MOLITVU-TE VAPAJE KOJE TI SVAKODNEVNO UPUCUJEM...VJERUJEM ISUSE DA CE SE I TO JEDNOG DANA DOGODITI PO TVOJOJ SVETOJ VOLJI I DA CE TADA NESTATI TUGE I PRAZNINE CEKANJA IZ MOG SRCA I MOJE CE SRCE BITI POTPUNO PUNO LJUBAVI I ZAHVALA ZA SVE TVOJE MILOSTI KOJE CINIS I KOJE CES DOVRSITI MOJIM STRPLJIVIM CEKANJEM I MOLITVOM...Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2008 09:35 
Odsutan

ISUSE.....

Dobro Ti jutro moj Isuse...Volim Te i ljubim Te i Ti to znas...
Sada Ti dolazim po neznam koji puta jer Te zelim zagrliti...
Jer Ti se i sada zelim potpuno predati ovakova ,kakova jesam...
mala ,gresna...Ti znas kakova,jer poznajes me bolje od mene same...
Od svega sto zelim od Tebe je da Ti predam svoja tri andela...
Predajem ih u Tvoje svete i blagoslovljene ruke da ih Ti dalje vodis...
Da Ti preuzmes nad njima svu moc i da ih Ti usmjeris na pravi put...
Na put istine,ljubavi i postenog zivota,na put skojeg nece moci skrenuti...
Skrenuti u krivi smjer koji vodi u propast,u nezadovoljstvo,u lazi,u -u-u...
Ti znas sto Isuse,jer poznajes svaki otkucaj njihovog srca.slusas kako disu...
Oni su Isuse i Tvoji andeli,Tvoja djeca jer Ti si mi ih dao...
Ja vise nemam snage da ih upucujem na pravi put,zato ih predajem Tebi...
Zato Tebe molim da ih dalje vodis ,jer Tebi je sve moguce,a ja cu i dalje
ostati u molitvi i strpljivom cekanju njihovog obracenja koje ces Ti uciniti...
Vjerujem Isuse u svaku Tvoju Rijec i znam da ce i taj dan doci,jer Tebi je
sve moguce sto je nama malim ljudima nemoguce.Ti si nas Pastir,a mi
stado Tvoje,Tvoje ovcice koje su ponekad neposlusne i skrenu s Tvoga
puta.No Ti nas tada trazis i veselis se kad nas pronades.Zato vrati i moje
andele opet na put skojeg su skrenuli i nemaju snage bez Tvoje pomoci
ponovo se vratiti.Vjerujem Isuse da ces Ti po mojim molitvama uciniti
cuda koja ce biti Tebi na slavu a meni na radost...Hvala Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2008 21:09 
Odsutan

Strpljenje. :)

O, koliko smo samo puta, budimo iskreni, u životu digli ruke od nečega ili, još važnije, od nekoga? Koliko smo puta pomislili – ovaj čovjek nije vrijedan našeg truda, on ne želi da mu pomognemo, zašto trošiti vrijeme na njega, što možemo postići? Koliko smo opet puta pokušali silom nametnuti svoje mišljenje, svoja uvjerenja, koliko smo se puta posvađali jer je netko mislio drugačije? Ja znam da jesam, mnogo puta.

Je li to u redu?
Priznajem, uvijek, uvijek imamo svoj redoslijed prioriteta. Nećemo odustati od čovjeka zato što je tvrdoglav, već zato što nam nije visoko na ljestvici prioriteta. Ali toliko puta odustajemo i od onih koji jesu visoko jer ne vidimo rezultate svoga truda.
I tada se moramo sjetiti ove priče.

Nikada odustati.
Riječi, riječi, obilje riječi.
I strpljenje.

Moramo znati, moramo vjerovati da ni jedna naša dobra namjera ne odlazi u vjetar, ne odlazi bez ploda iako nećemo uvijek taj plod i vidjeti.

Zato odlučujem, ne tvrdim da to nikada neću zaboraviti, ali nastojati ću se sjetiti, neću nikada prestati pričati, dokle god vjerujem da pričam istinu. I neće mi smetati da se ponavljam.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 stu 2008 09:39 
Odsutan

KRISTOVO SVJETLO U MOME SRCU :P

Isuse -evo me.evo me u ovo jutro,zapocinjem novi dan,dan od Tebe darovan.Opet sklapam svoje ruke i podizem svoje oci prema Tebi na Krizu,
i zastajem na tren.Zelim se smiriti pred Tobom,zelim osjetiti kako moje srce
kuca u miru Tvoje ljubavi.Zeljela bih osjetiti kako Tvoje srce kuca za mene...
Uvedi me u svoj mir.Povedi me da cujem glas molitve koja progovara u meni,tiho,sasvim tiho...Posalji mi snagu svoga Duha da u ove rijeci koje
izgovaram ude moj zivot...U ovom casu zelim pred Tebe donjeti sve sto mi
lezi na srcu...Daj mi svoj blagoslov da ga donosim svim ljudima koje cu
danas sresti,probudi u meni svoju radost da s ljubavlju prepoznam Tvoje
znakove..Daj da danas u svakom mom koraku odjekne uzdah pouzdane
molitve-Dodi Gospodine Isuse...Gospodine, moja dusa trazi Tvoj sveti pogled
i Tvoj blagoslov...Moja molitva obuhvaca cijeli svijet...Zelim Ti reci HVALA na
povjerenju za sve sto ce moja ruka danas uciniti,sto ce moje usne danas izgovoriti,za svaki korak kojeg cu danas napraviti...Slusam uzdah svoje iskrene molitve...Neka me ona korak po korak polako vodi k Tebi...Ti znas da trazim Tvoju mocnu dobru ruku koja ce me i danas voditi da budem na korist mnogima koji me trebaju...
Gospodine Boze moj,Oce svemoguci ,vodi me putem Istine,daruj mi vedrinu i mir da spremno uvijek svjedocim svima koje susretnem sto si za mene ucinio..Posalji mi Gospodine svojega andela da on ponese moje misli i moje molitve k Tebi. Daruj mi tisinu da cujem glas Duha koji odjekuje u meni i zaziva...Abba ! Oce !
Udjeli svoj sveti mir svim ljudima svijeta,pozovi moju djecu i sve one koji su jos daleko od Tebe na pravi put vjere i obracenja...Ozdravi bolesne i nemocne i uslisi Gospodine i sada sve ove moje molitve iz dubine moga srca-molim Te.....Hvala Ti Oce i za ovaj dan.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]