www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 12:00

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 16 lip 2009 10:00 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ah dijete! Radosti moja i vrtu moj, u kojem sam izgradio svoje nebo. Uživaj u meni! Čuj, bi li te utješilo ako bih ti rekao kako sam te u svojoj neizrecivoj ljubavi, koju gajim za tebe, ugradio poput smaragda u svoju kraljevsku krunu? Bi li te utješilo, moj vlastiti, da ti kažem da si ti moj vijenac mirisna cvijeća koji nikad ne vene,jer ukrašava moju glavu i da si ti mojim ušima poput koncerta predivne glazbe? Bi li te utješilo kad bih ti rekao da si postao moje duhovno prijestolje i kako su mi pohodi tebi poput mirisa najfinijeg parfema? Ah dijete, bilo je mnogo trenutaka kada su se moje oči okretale samo k tebi i samo za tobom! Djelo moje, sakrij se u meni i raduj se u meni. Ja, Gospodin, otkrit ću ti još više od svojega srca! Dođi! Ja te blagoslivljam!
ISUSE VOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIM TEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 kol 2009 19:05 
Odsutan

Draga braćo i sestre moram se ispričati zbog ovako dugovremene stanke TT-a...naime kompjuter mi ne radi pa dođem kad stignem....eto potičem vas sve da rastete u Gospodinu jer uskoro dolazi....biti će među nama...obratimo se dok još nije kasno...ja svjedočim novi dar koji je Gospodin izlio na me...uvijek sam se čudio kako znam što osobe misle o meni,znao sam uzrok bolesti ili uzrok "pada života",znao sam jeli to proklestvo,urok,križ ili što...eto u jednom razgovoru sa duhovnikom saznao sam da imam dar spoznaje to je rješilo sve nedoumice...u pitanju je još jedan dar...dar polaganja ruku...javlja se u nekim trenucima...isijava mi svjetlost iz ruku...znam da je Gospodin preko mojih ruku ozdravio dosta ljudi...hvala Mu i slava

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 vel 2010 21:17 
Odsutan

NA MAVU ŠAMANAI LEOHAM MA EHŠEJ LAMAREM ŠALOM.
MEHMEJ LOHAMANCIH ŠALAIM LARAMA HA EHT ŠALOM.
EHAT MAŠELEI TAKAEHT LAHAM ŠALOM,LOSIO ŠALOM MEŠMEI.
TEKE HATERE ŠA HATERE MAHAI.
LA HAMEN!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2010 19:02 
Odsutan

LOAH MA NEH LAHMANE ŠUA ME I
NEHTKEM LARAMAH MANAI ŠALOM.
LEOHAT MA ŠALAIM TAKAM NEHALEH ŠALOM.
LARAMA ŠALAIM TEKA MANA ŠEOEH LARAMA TEHIM LAREM TAHKOM LERIM.
JEŠUA MAŠMIA LEREM NAKAHT LAMEHT LAREM ŠALOM.
AMEN

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2010 11:21 
Odsutan

TEKA MAŠELEOH PEHIM LEOHAT NA VEJ
LOMENEOM PAKEM NOŠELAH NEVAŠ NOLEREM PA ŠELEOM!
TEKAMANAJ LEŠAM JEŠUA NEHALEH TO HAIM ME NAVU ŠEHAT LOREMANIŠ
NEOKALEMONI TE ŠIJALEM TE KIRIJO ŠALOM!
ŠAMALA HEŠAMNI HTEL O BRAHIRIO LE NEŠANOHT..
ŠALOM, JEŠUA!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 svi 2010 20:49 
Odsutan

Gospodine, daj da budem blag prema onima koji su tvrdoglavi ili nepodnošljivi. Isuse blaga i ponizna Srca, učini srce moje po Srcu svome.

Nauči me da šutim na upućene prigovore. Nauči me da slušam sa smirenim zadovoljstvom nezaslužene grube riječi. Daj mi novo srce, jer se moje tako često ponaša grubo i prije nego što ga uspijem smiriti.

Isuse blaga i ponizna Srca, sačuvaj me od oholosti: bilo bi to najgore zlo koje bi me moglo zadesiti. Volim biti od svih zaboravljen, nepriznat, prezren, ponižen do dna - nego li se vidjeti, punog samozadovoljstva, uzdignutog iznad drugih. Daj da želim ostati malen, slab i nemoćan.

Isuse, daj da moje uši tako rado ne slušaju upućena mi priznanja; da moje srce ostane zatvoreno uživanjima u mojim osobnim poslovima; da se moja misao ne vraća neprestano na ostvarene uspjehe, učinjena dobra djela, primljene pohvale. Neka mi nepravedni sudovi, kojih sam žrtva, postanu slatkost, kao i upućene mi ponižavajuće riječi, gorke kritike mojih djela, omalovažavajući postupci koje imam podnijeti. Daj da ljubim da budem nepriznat.

Kada će ipak doći čas kad ću biti sretan da sam zaboravljen od sviju, da vidim da nitko ne sanja o meni, osim da me prezire kao zadnji otpadak? Vjerujem da će doći taj čas kada ću po Tvojoj milosti spoznati da je istina samo ova: da sam ništa i da ne zaslužujem ništa.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2010 17:13 
Odsutan

TIKIRIO LARAMA ŠANDARALARAMA HEMENEHTELE ŠADAI EL ŠALOM!
SANTIDIJALAMAHT ŠADAL EL ŠALOM,ELOHIM LOELAM ELOELEH MARIJA ŠALOM!

Svet si,slava je Tvoja vječna,Spasitelju u svoje si me srce stavio,pozdravljam te u slavi vječnoga Oca,blagoslovom si me svojim obasjao,ja sam Tvoj!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2010 13:04 
Odsutan

Oče dolazim pred tebe ovakav kakav jesam....sav izranjavan...bez snage i sigurnosti...svaki novi pad razveseljavao je moje srce jer sam znao da ću se još više približiti tebi....ali sada...sada više nemam snage dignuti se...nemam snage biti sam....nemam snage više ljubiti one koji me preziru....nemam snage živjeti....
Oče,Tatice napuni mje srce mirom,ustrajnošću i jakošću....napuni ga radošću i ljubavlju....Oče Tebi je sve moguće....izvuci me iz ovog crnila...iz ove rupe u koju padam...jer nemam snage plivati prema površini...

Tata budi samnom...daj mi ljubav koju nisam osjetio....ti me čvrasto zagrli i poljubi me poljubcem mira,radosti i ljubavi.

Daj da se ponovno smijem....da smiješak ponovno viri iz moga lica...Tata volim te!
Nemoj se nikada odaljiti od mene....Tatice ja vapim za tobom.... :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Vrijeme na UTC [LJV]