www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 23:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 pro 2009 02:23 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
25.12. Božić došla sam s polnoćke, ali na misi je suza suzu stizala. Zapravo Bože jutros u 11 sati sam došla nakon 6 dana iz bolnice. Sada shvaćam da si mi dao trpljeje kako bih shvatila vrhunac Božića , sakrivao si se , ali i dokazivao. Volim te Bože moj, sa mnom si bio ovih dana kada sam završila na kirurgiji, kada doktori nisu znali koji dio abdomena nije u redu, bio si sa mnom kada sam potpisala za operaciju, bio si sa mnom i čuvao si me opet si pripustio onoliko koliko sam mogla nositi. Hvala ti što nisam opet završila pod nožem, ali hvala ti i što mi vjeruješ i daješ trpljenje jer kroz njega uviđam tvoju slavu .

Zahvaljujem ti i na ovom TT forumu na kojem imam braću i sestre u Kristu, blagoslovi ih Bože u ovoj svetoj noći. Amen Sretan Božić

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 pro 2009 22:30 
Odsutan

ETO GOSPODINE OČE NAŠ U OVAJ DANAŠNJI 365. DAN U GRAĐANSKOJ GODINI ŽELIM TI ZAHVALITI ZA SVU RADOST I TUGU, ZA SVAKO DOBRO, ZA MOJU OBITELJ, ZA FINANCIJE, ZA ZDRAVLJE, ZA NAŠEG ŽUPNIKA NIKOLU, ZA MOJE PRIJATELJE, ZA MOJE SESTRE, I MOJU DUHOVNU SESTRICU, ZA MOJE RODITELJE, HVALA TI ZA SVE , HVALA ŠTO SI ME PROVEO KROZ TOLIKE KUŠNJE I POMOGAO MI DA TE JOŠ VIŠE SPOZNAM.

HVALA TEBI MAJČICE MARIJO, SVETOM TROJSTVU, SVIM ANĐELIMA I ARKANĐELIMA, SVIM SVECIMA I SVETICAMA. AMEN HVALJEN ISUS I MARIJA :grlim te: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 20:39 
Odsutan

TATICE KUC KUC POČUJ ME. SLAVIM TE I HVALIM.

Oče naš koji jesi na nebesima evo već dugo ti nisam zahvaljivala, ti znaš da sam imala u posljednjih mjesec i pol toliko kušnji u svim aspektima. Ti znaš, a ja znam da si ti samo ti uvijek bio uz mene. Hvala ti za osjećaj prisutnosti anđela prilikom mog boravka u bolnici, hvala ti za tu sreću mir i blagoslov. Jer velik si činiš djela velika nitko nije kao ti.....
Hvala ti za tolike ljude koje si mi slao da me snaže, a posebno za majčicu Mariju koja je mirno bdjela nada mnom i mojom obitelji.
Hvala ti što sam sigurna da si mog svekra uzeo k sebi na nebo i što si mu dao milost da u svojoj kratkoj bolesti uspije se izmiriti s Bogom i primiti posljednju pomast.
Hvala ti Bože što sam večeras u našoj Župi pristustvovala duhovnoj obnovi uoči Svijećnice što sam mogla osjetiti povezanost s tobom, sa mojom sestricom Dragicom, našim Župnikom Nikolom i svima koji su zajedno sa mnom molili i vapili k tebi. Molim te održi naša srca čišćima i daj da uvijek iznova punimo Duh čitajući tvoju Riječ.
Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu kako bijaše na početku tako i sada i vazda uvijeke vjekova Amen. :grlim te: smajlic22 :r086: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 ožu 2010 10:56 
Odsutan

Svakim danom imamo nove kušnje, ali što bi mi Gospodine Bože bez tebe, tko bi nam dao tu snagu i radost da ga nosimo za sebe i svoje obitelji. Ponekad mi je već stvarno teško, zapravo neugodno mi je već govoriti da sam bolesna od ovog ili onog, a drži me Župnikova riječ KAD BOGU DAŠ PRST ON TRAŽI CIJELU RUKU ZA OBRAĆENJE SVIH NAS. Hvala ti Bože, pomislim tada, što si odabrao mene i što mi je utjeha da živim za Kraljevstvo nebesko. Oh kako si nam samo dao da ovu trodnevnicu za obitelji pohodimo. Progovarao si nam i na klanjanju i na Križnom putu. U svoj našoj bili shvatili smo da si ti toliku težinu nosio, a za naš i za naše obitelji. Oprosti Isuse što te svaki dan bičujemo, uzmi ove naše male žrtvice i križiće da pomognemo tebi obratiti nevjernike i spasiti ih od vječne smrti.
Hvala ti Marijo majčice predivna, dragulje Božji što imaš toliko strpljivosti za nas.
Amen :grlim te: smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2010 21:40 
Odsutan

Kada se nađemo pred barijerama života tek onda vidimo koliko smo nemoćni i ništavni, koliko smo se pravili važni i jaki, a ništa smo , ništa bez tvoje volje Bože. Kako smo jadni, samo mali Jakovljevi crvići, griješni i maleni.
Ti si Isuse toliko toga podnio, a niti jedan grijeh nisi imao i još si to radio iz ljubavi kako bi Adamovo drvo obranio drvetom križa.-Ja te volim Isuse ja tvoj Jakovljev crvić oprosti mi za uvrede i svima daj da se obrate i izmire u ovoj Korizmi sa Bogom. Čuvaj moju obitelj. Po Kristu Gospodinu našem Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ožu 2010 17:26 
Odsutan

Tatice evo me. Dolazim k tebi reči ti veliko hvala. Hvala ti što mi u najtežim trenucima pošaljiš sličicu Gospe iz Međugorja preko Ipehara i točno izabereš trenutak kad mi je najpotrebnije, da se osvjestiš da si sve ti i da se ne uzoholim i zaboravim te u svakodnevnim poslovima.

Hvala ti i za našeg "prijatelja" moju dragu sestricu koja se žrtvuje i moli za mene i za sve griješnike. Kako li sam sretna kad dobijem njen mail. Čuda tehnike, ali proslavljamo tebe.

Marijo gdje si. Negdje u tišini čučiš i čekaš nas, a mi svaki dan svojim glupostima vrijeđamo opet tvoje i Isusovo predragocjeno srce. Hvala ti što nas obavijaš svojim plaštem u ovim danima progona, kada crkvu i sve nas koji smo izabrali Isusa konstantno osuđuju. Hvala što nam gasiš žeđ za svojim sinom. Oprosti nam i Hvala

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2010 06:37 
Odsutan

Oh Oče moj. Toliku si mi milost poklonio. Znao si da ne mogu hodati niti 2 km i koliko će mi značiti ako se samo uključim u noćni Križni put naše Župe koja ide po svim selima u krug. cca 35 km od 21 sat do jutra u 6. Hvala ti što si mi dao milost da skoro pola puta prijeđem, da doslovno lebdim u molitvi. Čudila sam se sama sebi hodajući po noći po poljskim putevima. Pokazao si me da mogu s Isusom nositi Križ, da mu mogu kao Veronika i šimun pomoći. Oh kolike radosti. Došla sam kući u 1 sat ujutro i jutros se digla u 5 raditi. Danas radim, ali sretna što sam to učinila za sebe i tebe Bože, a posebice za Duše u čistilištu i mog bratića Željka.

Hvala ti Bože što sam povjerovala

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2010 13:07 
Odsutan

:lol: Gospodine tako si mi jučer razveselio dan. Ujutro mi je bilo teško kao i svima zbog zemaljskih briga, posla, financija, zdravlja i odvažila sam moliti moje prijatelje da me preporuče u molitve. Odmah sam osjetila s koliko ljubavi se moli za mene. Hvala ti Bože što si mi dao hodajuće Anđele za prijatelje, a posebicu moju sestricu "prijatelj".

I onda si mi još Tatice pokazao koliko me voliš. Da ti me voliš. Oko 15 sati nakon posla poslao si našeg ipehara, Damira707, Slavicu i prijatelja da mi razvesele dan, da se napijem izvora žive vode. Oh koliku milost si mi samo dao da ipehar toliki put prevali u Slavoniju.
Hvala ti Bože na tome, hvala ti što me uvijek ponovno pridižeš.
Blagoslovi moju braću i sestre koji me vole takvu kakva jesam, hvala ti za to. Molim te izlij Darove Duha Svetoga na sve njih.
Tvoj Jakovljev crvić

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2010 05:41 
Odsutan

Gospodine Bože moj nada moja, sve moje hvala ti za ovo divno jutro koje si mi pokazao. Dao si mi da šetam prije nego što svi ustanu u selu ja kročim na autobus. Kako je zapravo divno biti dijelom tvog čuda u ranom svitanju. Hvala ti za ovaj pjev ptica kojim si mi poručio vidi niti jedna ptica se ne brine što će i kako će danas podigle su se na nožice i veselo pjevaju.

DIVNO . AMEN.ALELUJA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 tra 2010 16:01 
Odsutan

[i]ISUSE MILENI BOŽE MOJ
SRCE TI DAJEM DA SAM TVOJ.

smajlic22 smajlic8 smajlic22 smajlic8 :b206: Dobri pastiru koji čuvaš ovce svoje molim te da i mene svoju ovčicu uputiš kako što bolje rasti u tvom stadu. Želim biti samo tvoja ovčica Gospodine. Po Kristu Gospodinu našem AMEN[/i]

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]