www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 23:23

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 svi 2010 13:48 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
O Isuse moj radosti moja. Ti što nas čekaš gledajući nas ih Hostije. Hvala ti za mog sina Mihaela Prvu Svetu Pričest. Hvala ti za našeg Župnika koji im je i preko propovjedi i pjesme i sudjelovanja dječice u svemu tijekom mise dočarao kolika je slast tebe Isuse blagovati. Kojeg li sretnog dana za roditelje i djecu.
Milina koja se razlijevala cijeli dan i mi ćemo je svi još duuuugo pamtiti.
I onda jučer na večernjoj misi svi su prisustvovali moljenju krunice tvojoj majčici Mariji, kako ih je bilo lijepo vidjeti kako prebiru još neuki krunicu i kleče onako maleni i sitni, a radosni što su postali tvoji dionici.
Hvala ti Isuse što im se daruješ u Hostiji i privodiš vrelu žive vode.
Čuvaj ih kao što i nas čuvaš.
Hvala ti Isuse , hvala tebi majčice Marijo. Amen :lol: :r086: smajlic5

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2010 10:33 
Odsutan

O Isuse premili koji si se jučer na Tijelovo proslavio u našoj Župi toliko da je i nebo i zemlja bila prisutna na Tijelovskoj misi i u procesiji. Koje li miline samo vidjeti kako su se zbog Tijela Kristova okupili toliki Župljani. Prvopričesnici su zbog tebe Isuse ponovno obukli svoje bijele čiste haljine i pred tobom prosipali latice ruža. Župnik je bio posebno uronjen u tvoje Presveto tijelo i Krv.
O Isuse hvala ti za tu milinu i radost. Hvala ti što sam te mogla uočiti u Pokaznici i na trenutke osjetiti milost i radost koje smo si u mislima prenosili. Hvala ti za sve darove koje mi daješ meni nedostojnom Jakovljevom crviću. O Isuse čuvaj nas i drži sve i poji nas i hrani svojim Presvetim Tijelom.

SLAVA ISUSE. :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 09:00 
Odsutan

[b]ČUDESNU SI ME STVORIO DOBRI BOŽE
[/b][b]Još sam ovdje na zemlji i dugo sam se pitala pa kakva sam ja to, ali na blagdan Sv. Ivana Krstitelja uši si mi otvorio i srce moje i rekao mi tu divnu rečenicu da sam čudesna.
Toliko sam se s tim u životu borila kad sam bolja , kad lošija, kad ljepša kad ružnija. Hvala ti za sve, hvala što sam ja ipak samo mali crvić na ovoj velikoj kugli Zemaljskoj. Hvala ti što mi pružaš toliku ljubav i što me čekaš kad god posrnem. Koliko ti možeš ljubiti Oče moj.
Padam svaki dan i griješim što bi ti rekao 7x7 puta, ali ti me i dalje strpljivo čekaš. Oprosti mi što te vrijeđam.
Majčice kako je divno susresti te kao jutros u praznoj crkvi i osjetiti da si uvijek tu i kad nas nikog nema . Volim te majčcie :grlim te: :grlim te: [/b]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 srp 2010 12:14 
Odsutan

Gospodine hvala ti za moju sestricu Dragicu po kojoj mi pokazuješ da si me toliko volio kada si mi nju dao za prijateljicu.

Oče hvala ti. :lol: :lol: :lol: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 kol 2010 14:55 
Odsutan

Marijo, majčice naša. Majčice moja! Ljubljena moja i jedina. Današnja misa, ispovjed vraćaju me ponovno na onaj uzletni nivo. Što mogu kad padam,a ti me podižeš, kakvom te divnom Bog nagradom nagradio kad ti je dao toliku poniznost, vjeru , strpljivost. Padam, zbog glupih stvari ovog zemaljskog života, a onda se sjetim Sv. Tereze i onih lica gladnih i umornih, a ja ja se borim sa bolestima i postom kao da je to nešto teško. Oprosti mi Marijo što ne idem uvijek stopama koje mi ti daješ, ne znam kako i zašto mi se to događa. Znam da uvijek dođe 7 gorih i ja pokleknem. Hvala tebi majčice mila i divna što me tada čekaš. O mila , o draga majčice Marijo.

SRETNO UZNESENJE TVOJE SVIMA NAMA.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2010 06:09 
Odsutan

GOSPO MALA TI SI BILA I OSTALA NAJVEĆA JA TE LJUBIM I ZAHVALJUJEM ZA SVE RADOSTI KOJE NAM PRUŽAŠ ZA SVAKU ZAŠTITU I LJUBAV.

AMEN :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ruj 2010 08:51 
Odsutan

Bože Oče moj oprosti mi što sam kao nevjerni Toma što kad padnem teško se pridižem.
Oče ljubim te i vjerujem da je sve u tebi, pomozi mi da i dalje veselo hodim u vjeri i da mogu nositi se sa problemima i kušnjama koji su prisutni u mom životu. Ljubim te tatice moj , ti si sve i ni u čemu više neću tražiti utjehu osim u obraćanjima tebi.
Hvala ti tatice.
Čuvaj moju obitelj od napada Zloga, daj nam snagu i zajedničku ljubav, čuvaj nas od bolesti, depresija, svađa, od malovjernosti, čuvaj našu zajednicu i operi je Krvlju Kristovom.
Amen

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 sij 2011 14:21 
Odsutan

[b]GOSPODINE HVALA TI ZA SVE , HVALA ZA SVE ŠTO SI MI UČINIO OVOG BOŽIĆA I SVE DO SADA, HVALA ŠTO ME TJEŠIŠ, ŠTO ME LJUBIŠ MENE NEZNATNOG JAKOVLJEVOG CRVIĆA[/b]

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 ožu 2011 12:43 
Odsutan

[b][/b]Gospodine Isuse mileni moj, dugo nisam o tebi svjedočila. Hvala ti za sve što činiš, hvala ti što me svakim danom uzdižeš iz kušnji i što se veseliš kada se i ja veselim.

Hvala ti Gospodine Tatice moj što liječiš tolike bolesne.

Hvala ti što mi šalješ Anđele čuvare da bdiju nada mnom Hvala što upoznajem toliko divnih ljudi preko molitvenih zajednicama. Blagoslovi ih Bože.

Hvala ti za našeg malog Marka kojeg je naša sestrica PRIJATELJ jučer rodila. Tako je sve lako prošlo ti si to htio. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 ožu 2011 16:49 
Odsutan

TATICE TUŽNA SAM. HVALA TI ŠTO SI UZ MENE. HVALA ŠTO SI MI DAO DANAS SNAGE DA SVE IZDRŽIM ZNAM DA PRAVEDNI PRIME NAGRADU. OPROSTI MI ŠTO GRIJEŠIM, ŠTO TE ZABORAVLJAM, OPROSTI MI ŠTO TI NE PRUŽAM LJUBAVI KOJU MI TI DAJEŠ. HVALA TI ZA SVE. HVALA TI ZA MAJČICU MARIJU KOJU SI NAM POSLAO, KOJA NAS MILUJE SVAKI DAN
.
HVALA TI GOSPODINE.

BLAGOSLOVI OČE DOBRI SVE OVE LJUDE NA FORUMU TEBE TRAŽIM POSEBICE MOJU SESTRICU PRIJATELJ, SLAVICU, DAMIR707, ADMIN, NAGGAR, UČENIK, VIŠNJU, IVT, ------SVE KOJE NISAM NAPISALA. BLAGOSLOVI IH OČE TI, TI ZNAŠ NA KOGA MISLIM.

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]