www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 svi 2025 01:54

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 srp 2009 07:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
GOSPODINE HVALA TI !!!

Znam,malo je reci Gospodine -hvala Ti,ali to je jedino sto mogu i sto zelim,zahvaljivati Ti dovjeka za sve sto si ucinio u mome zivotu,za sve sto cinis i za sve sto ces jos uciniti za moga zivota na ovome zemaljskome putu pa sve do vjecnosti . Vjerujem da cemo se jednoga dana gledati licem u lice ja i Ti-moj Bog i moj Gospodin. Cinis velika djela za mene.Saljes mi na put ljude koji mole za mene kad sam slaba i bolesna da opet u Tvoje Sveto Ime ozdravim.Ti brines o meni i kada nemam snage za molitvu.Hvala Ti od srca za sve ove nase drage TTovce ,tu dragu i osjecajnu bracu i sestrice,koji su svakog trena spremni moliti za mene kao i za sve potrebne. Posebno Ti hvala za naseg dragog Ucenika,kojemu si dao predivne darove da mogu po njegovim molitvama ozdravljati svi koji imaju snaznu vjeru u Tebe i svi koje po Svome Milosrdu opet podizes od najtezih padova.Hvala Ti i za Marija Nadu,koja je uvijek spremna uskociti u sve molitve i POST.Hvala Ti i za Rebeku koja takoder puno svog slobodnog vremena polaze pozrtvovano u molitve za potrebite.Hvala Ti Isuse za svaku osobu ovoga foruma TTa,osobito za glavne urednike i voditelje koji brinu da sve bude u redu.Znam Gospodine da sve sto se dogada,dogada se po Tvojoj svetoj volji.Nisu nam obecani samo zdravlje i lijep lagodan i ugodan zivot,vec trpljenja i patnje.Bit svega je da u svim nasim bolestima i slabostima ,svim nasim padovima pogledamo na Tvoj kriz i predamo Ti se potpuno,jer Ti se uvijek pobrines za nas u svemu.Bit svega je uvijek ostati na Tvom putu spasenja i hrabro i ponosno prihvatiti svoj kriz,jer Ti uvijek i opet ljecis slomljena srca.Bezbroj puta si mi pomogao,bezbroj puta podigao,primio za ruku i ojacao me.Osjecam Gospodine Tvoju prisutnost,osjecam Tvopju ljubav..Hvala Ti za to,hvala Ti za svaku izrecenu rijec molitve,hvala Ti za svaku osobu koju i Ti meni saljes da se za nju molim.Hvala Ti za svako novo jutro i za svaki novi dan..JEDNOSTAVNO -HVALA TI ZA SVE ! A M E N !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2009 07:35 
Odsutan

Presveto Srce Isusovo,

Dođi i potpuno me obuzmi,

tako da moje pobude budu Tvoje pobude,

moje želje,Tvoje želje,

moje riječi, Tvoje riječi,

moje misli, Tvoje misli.

A onda mi dopusti ući u najveću dubinu Tvojega Presvetoga Srca.♥

Poništi me potpuno!

Ja, (visnja...), štovat ću Tvoje Presveto Srce iz dubine svojega srca.

Obećavam da ću gorljivo služiti Tvojemu Presvetomu Srcu.

Sa žarom ću Ti služiti gorljivije nego do sada.

Ja sam slab, ali znam da će me Tvoja snaga poduprijeti.

Nemoj dopustiti da Te izgubim s vida.

I nemoj dopustiti mome srcu da zaluta.

Ja, (visnja...) samo ću tražiti Tvoje Presveto Srce i samo Tebe željeti.

Presveto Srce Isusovo,

Učini da mi omrzne sve što je suprotno Tvojoj Svetosti i Tvojoj volji.

Podvrgni me provjeri,

kako bih bio siguran da ni jedan suparnik ne boravi u meni.

Odsad pojačaj veze ljubavi kojima si me privezao

I učini da moja duša žeđa za Tobom,

A moje srce da bude bolno od ljubavi za Tobom.

Presveto Srce Isusovo,

Ne čekaj!

Dođi i obuzmi cijelo moje biće plamenom svoje žarke ljubavi!

Od sad, što god budem radio, bit će učinjeno samo za Tvoje probitke

I za Tvoju slavu, a ništa za mene.

Posvećujem Ti svoj život i od sada sam zatočenik Tvoje ljubavi,

Žrtva Tvojih gorućih želja i Tvoje Muke,

Prinos Tvojoj Crkvi i radost Tvoje duše.

Učini da moje crte nalikuju onim Tvojim u raspinjanju

zbog gorčine kroz koju ću prolaziti u gluhoći duša

i kad ih ugledam kako propadaju.

Daj mojoj duši njezinu puninu.

Presveto Srce Isusovo

Ne štedi me od svojega Križa, kao što ni Tebe Otac nije štedio.

Zatoči moje oči, moje misli i moje želje,

da budu zatočenici Tvojega Presvetoga Srca.

Nevrijedan sam i ništa ne priželjkujem,

Ali pomozi mi da proživaljavam svoje djelo posvete,

Da Ti budem odan,

Da nikad ne prestanem zazivati Tvoje Sveto Ime.

Učini da moj duh odbije sve što nisi Ti.

Presveto Srce Isusovo,

Daj da moja duša, više nego ikad do sada, nosi biljege Tvojega tijela,

Za obraćenje duša.

Ja, (visnja...) dragovoljno podvrgavam svoju volju Tvojoj volji.

Od sada, pa za vijeke vjekova. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2009 07:16 
Odsutan

DANAS SAM TUZNA

Opraštamo se od naseg velecasnog Stjepana Sostarica, našeg svećenika, koji je gotovo proveo s
nama 10 punih godina. Opraštamo se od čovjeka Božjega, od čovjeka našega, od velecasnog Sostaric Stjepana
koji nas je uvijek dovodio Bogu, koji nam je govorio, naučavao, propovijedao…
koji je s nama kroz ovo razdoblje dijelio i dobro i zlo.
Iako smo možda pomalo u čudu zbog svih okolnosti zaželimo mu i sretan put i
blagoslovljeno polje rada na njegovoj novoj (staroj) njivi Gospodnjoj – u novoj zupi Medimurju! Da,
čudni su putevi Gospodnji…
Ali ipak, želimo mu i zahvaliti na svemu što je učinio s nama i za nas. Želimo
zajedno s njim danas i moliti i slaviti Gospodina Boga i za njega samoga da ga Bog
čuva i prati na svim njegovim putevima. Da, želimo i primiti njegov blagoslov da i
nas Bog čuva i zaštiti na svim našim putima.

Zato, dragi nas svecenice, od srca ti hvala za ovo vrijeme koje si proveo s nama, od
srca ti hvala za sve što si učinio za nas, od srca ti hvala za tvoju dobrotu i ljubav
iskazanu prema nama.Po tvojim molitvama pronasli smo sebe,pronasli smo Isusa u nasim srcimaOdlazili smo kuci puni Duha radosti,Vjere i ljubavi. Jednostavo, HVALA TI!
I čuvaj se! I javi se! I znaj: uvijek si dobrodošao u ovu Zajednicu!
NEKA TE GOSPODIN BLAGOSLOVI I ČUVA!

Tvoje malo stado iz Ivanca i okolice.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 09:23 
Odsutan

Isuse, gdje je ljubav. Zar je nestala, zar ju je tama sakrila? Ali ti imaš svijetlo koje razbija tamu. Donesi ga među ljude koji žive bez ljubavi. Samo ti znaš koliko im je tvoje svjetlo potrebno. Ne postoji ljubav jača od tvoje. Tu sam ljubav ja spoznala. Ne treba mi više svijet, niti ono što svijet daje. Sada znam živjeti zbog ljubavi. Ljubiti druge za mene znači živjeti. Otvaram ti srce da ga obnoviš po svojoj milosti, obriši moje grijehe, oprosti mi. Vjeruješ li, Isuse, da mi je teško gledati ljude koji pate, osobito ako su to moji bližnji. Bojim se, teško je prisjećati se te iste boli, patnje, odvojenosti i praznine. Kakav je to svijet u kojem je čovjek zapeo i zašto ne može dalje. Neprestano se spotiče o grijeh,a nikako da ustane i krene dalje. Mnogi opraštaju, ali ne zaboravljaju, ne znaju da oprostiti znači biti zdrav, ponovno se roditi, živjeti. Zašto je čovjeku toliko teško shvatiti da nije sam, da ga ljubiš, Kriste. Zašto nitko ne vjeruje tvojim riječima, zašto još uvijek postoji zlo? Ja ne znam odgovore na ova pitanja, ali jedno znam. Sve nas ljubiš, dobri Isuse, s nama ćeš ostati zauvijek. A hoćemo li mi s tobom?... Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2009 19:06 
Odsutan

Odakle dolazi

Otkuda nama to
da Majka našega Gospodina dolazi k nama?

Odakle nama to
da ti, Majko našega Gospodina, dolaziš k nama,
u svakom kutku ovoga svijeta,
u svakom trenutku,
u svakoj prigodi i zgodi,
otkada smo začeti
sve do prijelaza u nebesko kraljevstvo?

Otkuda nama to
da ti, Majko našega Gospodina dolaziš k nama
kada smo sami,
očajni, prevareni, bez ikakve pomoći i podrške,
u tamnici, u ratu, u oskudici i gladi?

Otkuda nama to
da ti, Majko našega Gospodina, dolaziš k nama,
i kad smo pijani lažima, zbunjeni i zastrašeni,
nama koji smo se udaljili od Boga i pravde,
od ljubavi i ljepote?

Otkuda nama to
da ti, Majklo našega Gospodina, dolaziš k nama,
pa i kad ne molimo,
kada se ne radujemo životu,
kada ni u što ne vjerujemo, kada smo tvrda srca?

Otkuda nama to,
da ti, Majko našega Gospodina, dolaziš k nama
da nas povedeš k Isusu
na preslatkim krilima Duha?

Otkuda nama to,
o prelijepa Majko,
ako ne od tvoje ljubavi,
od beskrajne ljubavi prema nama,
tvojim sinovima i kćerima
zauvijek.
Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2009 17:04 
Odsutan

ISUSE JA STRPLJIVO MOLIM I CEKAM !!!

Samo Ti Isuse znas ,samo Ti dokle jos cekati na svoje izgubljene ovcice...
Ovcice koje traze neumorno na krivim pasnjacima,ne bi li se nasitile...
Traze neumorno,ali ne nalaze izvor zive vode za kojom tako jako zedaju...
Pomozi im Gospodine da Te pronadu,udjeli im svoju milost...
Pognuli su svoju glavu prema zemlji i ne vide odozgo Tvoju ispruzenu ruku....
Ruku pomirenja i ljubavi,ruku koja ih zeli zagrliti,primiti u Ocinsko krilo...
Lutaju sirokim putevima jer uskog puta ne nalaze,a ne vide da se gube...
Nasli su se na raskrsnici i neznaju na koju ce stranu krenuti...
Danje svjetlo ne vide ,a za nocne svjetiljke im je ponestalo ulja...
A ja Te molim i molim i strpljivo cekam sa presahlom suzom u oku...
Sa neizmjernim mirom u srcu i dusi,sa njeznim osmjehom na licu...
Jer vjerujem u Tvoju ljubav i znam da ce doci jednom i taj dan...
Dan,kada ces zagrliti svoje izgubljene ovcice i primiti ih u svoj zagrljaj...
Posjesti ih na svoje krilo i pokazati im uzak put,put vjecne srece...
A ja i dalje molim u tisisni svoga srca i cekam i cekam ,strpljivo cekam...
Jer znam da si Ti ljubav i da ce se Tvoje obecanje ispuniti...
Trazite i naci cete,molite i dobit cete,kucajte i otvorit ce vam se...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 ruj 2009 08:03 
Odsutan

JUTRO JE-BUDIM SE !!!

Budim se,jutro je tmurno,al u mom srcu toplina...
Nedelja je,dan Gospodnji,a moje usne izgovaraju Tvoje Ime...
"Isuse"blagoslovi mene i sve moje najmilije,ljubim Te Isuse...
Zora je,jutro svice,dan pocinje,palim svjece Tebi na slavu...
Klecim pred Tvojim raspelom,gledam Te i molim se...
Blagoslivljam Tvoje Sveto Ime,blagoslivljam sve svoje najmilije...
Molim Te za sve one najpotrebnije koje stavljas u moje srce...
Molim Te za obracenje svojih prijatelja,poznanika,rodbine,susjeda...
Posebno Te molim za bolesne ,nemocne,napustene i nerodene...
Na dlan Tvoje ruke stavljam sve nas i vjerujem u uslisanje molitve...
Vjerujem da mi progovaras tiho u mom srcu da ces doci sa svojim sjajem...
U pratnji svojih andela i sjesti na Prijestolje Svoje slave...
Tada ces reci "Dodite blagoslovljeni Oca mog"
I danas zelim imati otvoreno srce ,paziti na Tvoj poziv...
I danas Te ponovno zelim primiti u svoje srce,reci Ti sve moje osjecaje...
Zelim bit s Tobom Isuse sve do kraja zivota svoga,al Te molim za snagu...
Molim Te za ljubav i mir u srcu ,duhu, dusi i tijelu...
Molim Te da uklonis smojeg puta sve teskoce,sve zapreke...
Sve sto nije od Tebe Ti stavi pod svoje noge i prati me i vodi me...
Al kad pogledam na Tvoj Kriz,ne zelim izbjec svome krizu...
Neka se i SADA vrsi Tvoja Volja ,a ne moja...Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2009 07:35 
Odsutan

MOLITVA ZA IZLIJEČENJE SJEĆANJA

Blagoslovljen Bog i Otac naš koji nas je blagoslovio svakim blagoslovom u Kristu Isusu. Hvala, jer nam tvoja Riječ jamči da nitko na ovom svijetu nije slučajno, nego je plod tvoje vječne ljubavi i ima slavnu sudbinu; jer smo pozvani biti tvoja djeca, sveti i besprijekorni, na slavu i hvalu tvoje milosti (Ef 1,3). Hvala ti Oče što si poslao svoga Sina da obnovi naš život i svoga Svetog Duha da ga osvijetli. Gospodine moj, Isuse Kriste, želim otvoriti tebi sva vrata mog bića i moga postojanja. Unatoč tome što je moj život gomila ruševina, znam da polazeći od toga Ti možeš preurediti cijeli moj život, praveći od njega pjesmu ljubavi, beskonačno slavlje. Jer, onaj koji je u Tebi, Kriste Isuse, "novo je stvorenje: staro uminu, novo, gle nasta" (2 Kor 5,17). Ti si rekao: "Neću vas ostaviti kao siročad, doći ću vama" (Iv 14,18). I vratio si se, ponovno vratio, uskrišen, moćan da obnoviš naše živote. Slavim te, jer za Tebe nema ograničenja vremena i prostora; za Tebe je sva moja prošlost sadašnjost. Dostoj se, Gospodine, proći sa mnom kroz moj život, od početka pa sve do danas. Neka Tvoj pogled ljubavi i Tvoja spasenjska nazočnost prodru u svaki kut moje prošlosti i u svako područje kojemu je najpotrebnije tvoje izlječenje i oslobođenje. Neka Duh Sveti oblikuje sve moje uspomene, svjesne i nesvjesne, u trenutke milosti, mira i utjehe. Zazivam Te, po Tvojoj slavi u Tvoje sveto ime. Amen.

Gospodine, prikazujem ti trenutke mog postojanja prije poroda. "Ti si me Gospodine satkao u krilu majčinu. Hvalim te što si me stvorio tako čudesno, djela su tvoja predivna" (Ps 139,13-14). A sada Isuse, pomozi mi vratiti se u mislima u početke mog života i oživjeti s Tobom sva iskustva koja su negativno utjecala na mene. Prikazujem ti svoje roditelje u točnom trenutku mog stvaranja (začeća), da ih Ti blagosloviš i posvetiš novi život koji si stvorio preko njih. Ako je bilo nekih problema u njihovom odnosu, kakvog osobnog ili međusobnog sukoba, izliječi ga Gospodine. Gospodine, oslobodi me njegovih posljedica. Božanski Spasitelju, prođi sa svojim pogledom ljubavi, ispunjajući svaki trenutak spasenjskom milošću, svaki dan, svaki mjesec proveden u majčinoj utrobi. Ako je slučajno moj život obilježen strahom, odbačenošću, nemirom, žalošću, nesigurnošću, tjeskobom, ...oslobodi me, Gospodine, od ovih negativnih osjećaja u njihovom korijenu. Oslobodi moj duh od svega što nije u skladu s Tvojim Duhom ljubavi, radosti i mira. Hvalim te Isuse jer to već činiš, jer Tvoj Duh ispunja dubine mog bića, obnavljajući moj život u njegovoj izvornosti.

Prikazujem ti, Gospodine, dan moga rođenja, zahvaljujući ti što si mi darovao život. Daj da sad mogu osjetiti Tvoju stvarnu nazočnost i nazočnost Tvoje majke u teškim trenucima života koji su pratili moje rođenje. Kada dođe trenutak da napustim majčinu utrobu i kad se opirem Ti si blizu. Pomozi pobijediti moje strahove i daj mi hrabrost da se odvažim s povjerenjem ući u nepoznati svijet. Koliko puta će se ponoviti ovo iskustvo tijekom moga života sve dok se ne sretnemo u kući Očevoj! Hvala za sve ovo, Gospodine. Možda je u trenutku rađanja bilo problema i moj je život bio u opasnosti, i to je u meni prouzročilo tjeskobu i strah. Možda je moje rođenje stavilo u opasnost zdravlje i život moje majke i osjećam se krivim za to. Možda su moji roditelji očekivali dječaka, a ne djevojčicu, ili obratno, ili su možda očekivali ljepše dijete i još nosim posljedice toga. Molim te, Isuse da za trenutak zamisliš moju malu figuru u rukama Tvoje blagoslovljene Majke i moje Majke. Ovo će biti dovoljno da me izliječi od svih mojih trauma i da me ispuni radošću i mirom.

Prikazujem ti Isuse sjećanja i iskustva moga ranog djetinjstva. Blagoslovi moje roditelje. Nadoknadi kako možeš najbolje žrtve koje su učinili za mene. I izliječi im svaku ranu koju sam im prouzročio kada nisam znao odgovoriti na njihovu ljubav i poštivati ih kako sam trebao. Ponekad sam trebao ljubav, brigu i pažnju moje majke, ali ona nije bila tu da mi to dadne, Ti znaš razlog, ili ona nije bila sposobna da mi dadne ono što mi je trebalo. Predstavljam ti, Gospodine, ovu veliku prazninu u mom životu da je ti ispuniš najboljom ljubavlju od svih majki: neuvjetovanom, besplatnom, nježnom i postojanom ljubavlju, koju samo jedna majka kao Marija može dati. Daj mi također sigurnost da me nitko i ništa nikad neće moći odvojiti od ove ljubavi i od ove Majke. Ponekad sam imao potrebu osjetiti nazočnost mog oca, želio sam sjediti na njegovim koljenima, biti podizan u zrak njegovim snažnim rukama. Jedan važan dio mog bića je ostao prazan. Danas ti ga prikazujem da Tvoja velika ljubav Oca ispuni sve. Daj da razumijem i osjetim da sam za tebe važna, zanimljiva i vrijedna osoba, da vidim u sebi Tvoju sliku i da razumijem da si mi odredio da dijelim s Tobom sretnu vječnost. Hvala, Gospodine, za moju braću, moje sestre, i druge osobe koje čine dio mog života; prikazujem ti svakoga od njih po imenu da ih Ti blagosloviš. Ako je bio ili još traje kakav ozbiljan sukob u našim odnosima, Ti si tu da nas pomiriš, izliječiš i stvoriš nove veze istinskog prijateljstva. Blagoslovljen budi Gospodine jer to već činiš.

Isuse, moj Spasitelju, prikazujem ti godine mog djetinjstva i mladosti. Blagoslovi moje prijatelje i odgojitelje. U Tvoje ime želim iskreno oprostiti onima koji su me odbacili, ismjehivali, ranili i posebno... Daj da se sjetim bez gorčine najbolnijih scena moje prošlosti, da ih mogu ponovno proživjeti s Tobom, vjernim i jakim Prijateljem koji sve razumije. Tvoja nazočnost sve preobražava u milost; sve ono što boli liječi i ispunja ljubavlju i nadom. Učini da moja prošla iskustva naprave od mene zrelu osobu, koja razumije mlade i tolerantnu sa svima. Hvala. Hvala, Isuse jer ti mijenjaš moj život.

Nastavi se sjećati svoje prošlosti, zamišljajući bolne događaje svoga života i povjeravajući ih spasiteljskom Isusovom djelovanju. Oprosti svim osobama koje su te ranile i slavi Gospodina jer je dobar i jer je vječno njegovo milosrđe.

Gospodine Isuse, Ti nas pozivaš "Dođite k meni svi vi umorni i opterećeni i ja ću vas odmoriti" (Mt. 11,28). Ti si uvijek blizu siromašnih u duhu i onih koji pate. Kao odgovor na Tvoj poziv, želim staviti pod Tvoje noge svaki teret koji me priječi da te spremno i radosno slijedim. Oslobodi me. Gospodine od onoga što me paralizira i zarobljava; oslobodi me svega onoga što me priječi da se otvorim drugima i da ih ljubim kao braću.

Stavljam pred Tvoje noge svoje strahove: strah da budem odbačen, strah da budem odbačen i kažnjen od Boga koji kažnjava, strah koji osjećam u odnosima s drugima i strah da ostavim kriv utisak o sebi pred drugima, moje strahove u susretima s određenim situacijama, mjestima, životinjama i tminama... Oslobodi me nemira i straha da se suočim s nesigurnom budućnošću i teškim situacijama. Ako si Ti sa mnom koga da se bojim?

Stavljam, također, pod Tvoje noge svoju nesigurnost i samoodbačenost nakupljenu tijekom životnog vijeka; sumnju da ću biti prezren i odbačen od drugih, sumnje o sebi samom, kompleks manje vrijednosti, prezir koji ponekad osjećam prema samom sebi i životu. Hvala Isuse, jer me ti do dna poznaješ i ljubiš me onakvog kakav jesam. Tvoje prijateljstvo me čini novom osobom.
Hvala Isuse jer si Ti Jaganjac Božji koji oduzima grijehe svijeta. Tebi mogu povjerljivo prići, znajući da mi opraštaš uvijek, da me ispričavaš i braniš. Oslobodi me, posebno od grižnje savjesti prouzročene zabludama i seksualnim zloupotrebama. Očisti sve što je nastrano.

Prikazujem ti, Gospodine, sve trenutke žalosti i samoće mog života, sva stanja depresije koja poznajem. Ti si jedini koji ih možeš raspršiti. Dođi, ispuni svjetlošću, mirom, snagom i ljubavlju svu prazninu koju nađeš u meni, ispuni me Duhom Blaženstava.
Gospodine, dolazim Tebi da poraste moja vjera i nada. Oslobodi me obeshrabrenosti, duhovnog umora, trošenja, rastresenosti. Obuci me u snagu svoga Duha, jer "kada sam slab, onda sam jak" (2 Kor 12,10) tvojom milošću. Zahvaljujući Tvojoj ljubavi u svemu ćemo biti pobjednici (Rim 8,37).
Hvala Gospodine za zakon ljubavi i oproštenje koje si nam dao, to je zakon koji nas spašava od osude i kazne. Ti znaš da želim ljubiti i oprostiti kako Ti zapovijedaš. Stoga te molim da me oslobodiš osjećaja agresivnosti, razdražljivosti, srdžbe, kivnosti, mržnje... Ne dopusti da zlo nadvlada dobro; učini da ljubav pobijedi mržnju, da dobro uvijek pobijedi zlo (Rim 12,21).
Gospodine Isuse, Ti si svjetlost koja nas pohađa s visine "da obasja one koji stoje u tmini i sjeni smrtnoj i upravi noge naše na put mira" (Lk 1,79). Proglašavam te Gospodarom i Gospodinom moje podsvijesti. Zaposjedni je svojom svjetlošću, ispuni svojim mirom. Uzdižem te za Gospodara i Gospodina svih mojih obrambenih mehanizama, posebno... Učini da padnu pod dahom Tvoga Duha. Nauči me živjeti kao Ti: otvoren pred Bogom, razoružan pred ljudima, naoružan samo za duhovnu borbu.

Konačno, Isuse, želim podložiti Tvom Gospodstvu i osloboditeljskom djelovanju Duha sve moje mane: duhan, seks, droga, igre na sreću… Ti si Sin Božji. "Ako nas Ti oslobodiš, bit ćemo uistinu slobodni" (Iv 8,36). "Krist nas je oslobodio da ostanemo slobodni" (Gal. 5,1).

Zaključak: Gospodine Isuse, predajem ti ključeve moga života, moje volje da se ostvare na meni obećanja Očeva: "Poškropit ću vas vodom čistom da se očistite. Očistit ću vas od svih vaših nečistoća i od svih kumira vaših. Dat ću vam novo srce, nov duh udahnut ću u vas! Izvadit ću iz tijela vašega srce kameno i dat ću vam srce od mesa.. Duh svoj udahnut ću u vas da hodite po mojim zakonima i da čuvate i vršite moje naredbe. I nastanit ćete se u zemlji koju dadoh vašim ocima, i bit ćete moj narod, a ja ću biti vaš Bog." (Ez. 36,25-28).

1 Oče naš 1 Zdravo Marijo 1 Slava Ocu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 ruj 2009 20:52 
Odsutan

SRETNA SAM ISUSE !!!

Moram Ti priznati da sam sretna Isuse od kada si Ti u mom zivotu...
Sve tuge i suze,sve boli i jadi nadvladala je vjera i ljubav,a molitve su
zauzele svoje mjesto i kad dodu teske kusnje i sumnje,bolest i tuga,ja
na svoje grudi privijam Bibliju i molim.Tada dobivam odgovor sto i kako
dalje.Biblija je postala moj najbolji prijatelj.Ona mi odgovara na sva
moja pitanja.Ona mi pomaze kad mi je najteze.I kad trazim prijatelja
i kad trazim ljecnika i kad nastanu nesporazumi u obiteljskom zivotu,
moja je Biblija moj najbolji savjetnik.
Kad mi postane dosadno i kad me iznevjere moji najblizi i kad mislim
da nikog nemam,tad moj pogled padne na nju,moju Bibliju
O, koliko puta mi je Bog kroz Nju obrisao suze,koliko mira je unio u
moje srce,koliko ljudi mi je stavio na put u pravi trenutak.
Nekada,davno dok jos Bog nije bio na prvome mjestu u mome zivotu,vec onako samo usputna stanica u padovima,ali prolazna,
tada je bilo toliko neprospavanih noci,toliko zlih misli,vjecno
gledanje u proslost djetinjeg odrastanja bez roditeljske ljubavi
i toplog roditeljskog doma.Uvijek su se nizala ruzna sjecanja.
Bila sam ohola i gruba.Mrzila sam pojedine osobe,nisam znala
oprastati.Grijeh za grijehom parao je moju dusu.Svi ti grijesi
donjeli su mome tijelu i mnoge tjelesne bolesti...Upravo te teske
bolesti dovele su me do mog Gospodina,do cvrste vjere,do
duhovnih obnova,a te duhovne obnove preko ruku i molitvi
otklinjanja svega zla nasih dragih Karizmatika-I.Pavica-Z.Linica-
D.Radigovica,Oca Jamesa i drugih svecenika,unjele su opet radost
u moj zivot. Bolesti su nestale,proslost je zaboravljena,nastali su
mirni snovi sa prospavanim nocima,a sto je najbitnije,raspalo
se moje kameno srce i Isus mi je dao srce od mesa...
Hvala Ti Isuse za sve to.Hvala Ti sto si mi dao vid ,duhovni vid,
sto si otvorio moje usi za molitvu,sto si mi u ruke stavio Bibliju
koja me vodi na pravi put.Bas Ti hvala za MIR u srcu,usprkos jos
mnogim problemima,mnogim neobracenim osobama iz obitelji.
Vjerujem da ce moje molitve jednoga dana biti uslisane kada ces
Ti Gospodine to htjeti,a ja sam sretna pod teretom svoga kriza
i rado ga nosim sa Biblijom na grudima kad je najteze.
Sretna sam Isuse,jer imam Tebe i Tvoju Rijec.Hvala Ti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ruj 2009 10:04 
Odsutan

SVE ZA TEBE MOJ ISUSE !

Dobar ti dan ,moj dragi Isuse...
Evo me i sada mislim na Tebe....
Svaka moja misao Tebi je upucena...
Svaki moj korak ,zeli Te sljediti...
Ruke Te moje ,zele zagrliti...
Svaki moj otkucaj srca,jedan je poljubac Tebi...
Svaki moj izdisaj ,jedna je misao...
Svaka izrecena rijec,jedna je molitva...
Svaki uzdignut pogled,jedna je prosnja...
Zatvaram oci,dodirujem srce,osluskujem Te...
Cujem,Tvoje rijeci mi govore...
Nisi sama,Ja sam uz tebe,Ja te cuvam...
Moli se i dalje i dodi svaki dan na Izvor zive vode...
Ja cu te napojiti i Tijelom svojim nahraniti...
Kada se spotaknes,Ja cu te podici...
Kda se ozljedis,rane cu tvoje zacjeliti...
Djecu cu tvoju na pravi put izvesti...
Srca cu njihova od kamena u meso promjeniti...
Od sada ce i oni mene sljediti...
Usne ce tvoje jos mnogo toga izreci...
Zarke ce biti molitve tvoje...
Trnoviti putevi jos te cekaju...
Al ishod ces naci u svojoj vjeri...
O, moj ISUSE !
Zar Ti to meni govoris ?
JA vjerujem,da pravi put nalazim u Tebi...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 134 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]