www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 00:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Moj hod s Tobom
PostPostano: 03 pro 2009 15:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
http://www.youtube.com/watch?v=FPDP-t7_P3E

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 09:10 
Odsutan

O CONCHIGLII

Blog:
http://conchiglia.blog.espresso.repubblica.it/
Dakle:
Nick korišten na blogu je Chi Sono, u prevodu TKO JEST – dakle vlasnik bloga se naziva ONIM KOJI JEST, a vrlo dobro znamo tko je Jedini tko se može tako nazivati.
Ako postoji sumnja u to o kome je ovdje riječ – fotografija Conchiglie na blogu i adresa na kontaktu koja vodi na Conchigliine stranice dovoljan je pokazatelj da blog jest povezan s njom.

Na istoj stranici, u rubrici biografija stoje riječi:
„Io sono Conchiglia...
e Dio è...
Con chi gli ha... dato tutto di sè.“

Razdvojeni način pisanja riječi Conchiglia daje nam mogućnost dvostrukog prijevoda – i stilska figura je u kojoj je završetak jedne rečenice početak druge.

U prvom obliku glasi:
Ja sam Conchiglia (školjka)… i Bog je… Con chi gli ha (školjka)… dajem sve od sebe

Dakle – ona je Conchiglia, a i Bog je Conchiglia – izjednačava se sa samim Bogom!!!

U drugom obliku razdvojena riječ Conchiglia postaje početak rečenice i glasi ovako:
Ja sam Conchiglia (školjka)… i Bog je… tko je sa njima dao sve svoje (sve od sebe)

Zajedno - Conchiglia (školjka)
Razdvojeno – con (sa), chi (tko), gli (njima), ha dato (dao, dala), tutto (sve), di (od), se (sebe)

Slika na kojoj se Conchigliin lik uspoređuje s likom Majke Božje Guadalupske:
http://4.bp.blogspot.com/_uN1k9jf1RrY/S ... higlia.jpg

Zatim, postoji kanal na Youtube-u osnovan od njene strane, pokrenut u svibnju 2008. – između ostalog, stavljeni su linkovi o novom svjetskom poretku, papa i vanzemaljci... pa pogledajte:
http://www.youtube.com/user/ConchigliaChannel#p/f

Osim ovih stvari, ništa drugo nije moguće pronaći o ovoj osobi – niti ime i prezime, niti bilo koji drugi podatak o njoj – čak niti na njenim stranicama. Isto tako, kada se na wikipediji potraže podaci o Conchiglii – ispada da su postojali, ali su netragom nestali tj. iz nekih razloga skinuti otamo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 09:19 
Odsutan

O KRIŽU KOJEM SE CONCHIGLIA KLANJA I POSTAVLJA ŠIROM SVIJETA

Nastavimo sa samim križevima koji se podižu (ovo je dio o kojem sam već pisao, podaci su nadopunjeni i tema je malo detaljnije pojašnjena):
http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_of_Dozulé
http://en.wikipedia.org/wiki/Friends_of ... s_of_Dozulé

“Pokret Ljubavi Svetog Juan Diega u čast Svete Djevice podigao je KRIŽ LJUBAVI DOZULA (7,38m x 1,23m, nazvan je i ) na brdu Tepeyac, točnom mjestu ukazanja Naše Gospe Guadalupske Sv Juan Diegu.”

Ovdje dolazi do daljnjih problema, a razlog tome je spominjanje križa kojeg su podigli - u daljnjem tekstu piše kako je križ podignut uz odobrenje biskupa, ali tražeći dalje podatke o samom križu dobivate ove podatke:

“Slavni križ Dozule jest postulirani osvjetljeni katolički križ bijele i plave boje visok 738 m i ruku dugih 123 m - dakle točnog umjera 1:3 između horizontale i vertikale križa. Zove se Slavni Križ da bi ga se razlikovalo od Križa Ljubavi Dozule koji je izrađen kao 100 x umanjena replika Slavnoga Križa u mjerama 7,38 m x 1,23 m.”

Onda pronađemo Prijatelje Križa Dozule:
“Prijatelji Slavnoga križa je katolički pokret osnovan 1980. u Calvadosu, Francuska. Baziran je na seriji čudesnih ukazanja primljenih u Dozulu u `70im godinama 20. st. po kojima se Isus objavio Madeleine Aumont. Ovaj kontroverzni pokret često se u medijima smatra kultom.”

“Pokret je osnovan 2. travnja 1982. godine u Saint Quentinu od Alberta Delbauchea, profesora yoge NAKON ŠTO JE IMAO VELIK BROJ UKAZANJA I PORUKA ISUSA. PREDVIDIO JE KRAJ SVIJETA KOJEMU ĆE PRETHODITI MNOŠTVO KATASTROFA I OBJAVIO PORUKE DOZULA KOJE SADRŽE UČENJE SKUPINE. POTVRDIO JE ISTINITIM PROROČANSTVA MADELEINE AUMONT.”

“Krajem 1982. apokalipsa je proglašena neizbježnom i sljedbenici traže utočište u Loire-Atlantique. Prema njenom osnivaču nekoliko praksi trebalo bi se vršiti za spasenje. NAKON PROPASTI PROROČANSTVA MNOGI ČLANOVI NAPUŠTAJU GRUPU I POČINJU JU JAVNO KRITIZIRATI.”

“Claude Vorhilon, osnivač RAELIJANSKOG POKRETA (KULT KOJI VJERUJE U ZEMALJSKU POVEZANOST SA INTELIGENTNIM FORMAMA U SVEMIRU - VANZEMALJCIMA) hodočastio je u Dozule i rekao kako su otkrivenja koja je dobila Aumont - u stvari poruke vanzemaljaca. “

“Grupa je 1995. proglašena kultom u parlamentarnom izvješću 1995. godine.”

“1985. biskup Bayeuxa osuđuje poruke iz Dozule koje nisu priznate od katoličke Crkve i smatraju se pseudokatoličkim kultom. Nadalje, projekt podizanja velikih križeva ponekad je nailazio na protivljenje, posebice u Haute-Garonne i Lotientu. Nekoliko križeva je uništeno kao u Essone.”

Nadalje na tu temu – objašnjenje mjera koje možete pronaći na stranicama http://www.ressource.fr/anglais/dozule.html
Ovdje su pojašnjenja njegove simbolike ( http://www.ressource.fr/anglais/symbcroi.htm ) – i stavljam samo dio za koji mogu sa sigurnošću reći da je protivan Svetom Pismu:

„SIX is the number signifying man… It is the number signifying the Incarnation of the Messiah…”

“Šest je broj koji predstavlja čovjeka… to je broj koji označava Uzašašće Mesije”

U Bibliji su brojevi od strane svećenika objašnjeni malo drugačije (Kršćanska sadašnjost, Marulićev trg 14, Zagreb, 1990, str 1267., Uvodi i napomene, Novi Zavjet, Otkrivenje):
“Broj 6 dvostruko je nesavršen broj: 7-1, kao i polovica od 12.”

Zašto baš tako???
7 je broj savršenstva – 3 je broj Boga, 4 broj svijeta, dakle 3+4. Samim tim 6 je broj kojemu nešto nedostaje.
Polovica od 12 – 12 plemena Izraela, 12 apostola – dakle polovica od toga je također nepotpuna i nedorečena.

Ovdje su daljnja objašnjenja kako I zašto križ mora baš tako izgledati:
http://gloriouscrossofdozule.blogspot.c ... amore.html
Izdvajam dio – “A priest must bless the cross in person to bring it to life” – “Svećenik mora blagosloviti križ da bi ga oživio.”

Shvaćate li koliko je ovo pogrešno??? Oživljavanje križa??? Pa ne klanjamo se idolima, ne klanjamo se stvarima.

A ovo su neke stvari koje su mi došle u glavu za vrijeme mise na blagdan Bezgrešnog Začeća BDM. I u mojoj glavi su počeli igrati brojevi i nove mogućnosti njihovih kombinacija:
Širina križa – 123 m – zbrojeno zajedno 1+2+3 = 6
Visina križa – 6 x njegova širina – opet 6
Visina, dakle iznosi – 738 m – zbrojimo 7+3+8 = 18 = 3 x 6 to je 666

Ljudi, molim vas shvatite – samo je jedan Križ, samo jednom križu se klanjamo i štujemo ga – KRIŽU S RASPETIM KRISTOM – što je križ bez njega??? Što bi nam križ u životu bio i značio da baš na Križu nije Krist patio??? Tek s Kristom na sebi taj križ jest KRIŽ.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 09:25 
Odsutan

Ovo su linkovi koje sam pronašao jučer, vezano za križ i prijatelje toga križa:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_of_Dozulé
http://en.wikipedia.org/wiki/Friends_of ... s_of_Dozulé

Sada, provjeravajući linkove - vidim da dijela linkova više uopće nema, a članak o prijateljima toga križa je reduciran na polovicu svoje prijašnje veličine.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 09:26 
Odsutan

Samo društvo prijatelja tog križa danas vodi stanovita Fernande Navarro ili JNSR – u prijevodu kratice s francuskog to bi značilo – Ja Sam Ništa, nasljednica Alberta Delbauchea u društvu, a po vizijama nasljednica Madeleine Aumont.
Ovako izgleda jedan od linkova povezanih s njom:
http://apparitionsourlady.blogspot.com/ ... dy-on.html

Dakle – opet vanzemaljci. Brod dužine 20 milja u blizini Južnog pola???
http://www.youtube.com/watch?v=PdwvoDyS ... _embedded#

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 09:30 
Odsutan

INTERNET STRANICA CONCHIGLIA

http://www.conchiglia.us/HRVATSKA/HR_index.html

Dakle, sama početna stranica i stvari koje se protive Crkvenom učenju:
Ulomak iz teksta:
“Dao sam Moj Život za vas sve i još bi dao, ali ne vrijedi baš ništa jer imate zatvorena srca.”

Ne vrijedi ništa??? To nikako nisu i ne mogu biti Isusove riječi jer on bi time pljuvao po Bogu, planu Njegovom o otkupljenju svijeta i u neskladu je sa Novim Zavjetom:
“Tako ni Otac vaš, koji je na nebesima, neće da propadne ni jedan od ovih malenih." Mt, 18,14
Svatko od nas Njemu itekako vrijedi i nikoga se od nas ne odriče usprkos našoj prljavštini, a sigurno ne mogu vjerovati da žali za žrtvom koju je učinio za nas.

JOŠ JEDNOM PONAVLJAM:
“1985. biskup Bayeuxa osuđuje poruke iz Dozule koje nisu priznate od katoličke Crkve i smatraju se pseudokatoličkim kultom.”

Jedini razlog zašto ovo uopće i čitamo jest internet. Frida se poziva na činjenicu da ove poruke nisu zabranjene – a onda navedu na stranici:
“U poslušnosti Biskupu iz Clairvauxa-Senigallia Mons † Josip Orlandoni, Conchiglia ne može publicirati « DOBRODOŠAO MOJ GOSPODINE » knjige X - XII, i « OTKRIVENJE » je maknuto sa internet stranice www.conchiglia.net gdje je proslijeđivano besplatno.”

Dakle pogledajmo sada ovaj paradoks:
1. U poslušnost je biskupu – a poruke ipak dolaze do nas.
2. Ovo je navedeno kao sjedište pokreta -
Conchiglia - Movimento d'Amore San Juan Diego - Via Manzoni, 12 - Casella Postale 99 - 33085 MANIAGO - PN – ITALIA
Ovo je biskup i njegova biskupija koji su navedeni:
Biskupija Clairvaux-Senigallia; Mons † Josip Orlandoni

Zašto su ove geografske odrednice bitne???
Maniago je mjesto na sjeveru Italije, Senigallia u središnjem dijelu – kako onda može biti pod nadležnošću biskupa druge biskupije??? Je li Međugorje pod nadležnošću biskupa Perića ili nekoga drugoga??? Kako onda i ovo može biti pod nadležnošću "stranog" biskupa???

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 12:27 
Odsutan

hrvren napisao:
Samo društvo prijatelja tog križa danas vodi stanovita Fernande Navarro ili JNSR – u prijevodu kratice s francuskog to bi značilo – Ja Sam Ništa, nasljednica Alberta Delbauchea u društvu, a po vizijama nasljednica Madeleine Aumont.
Ovako izgleda jedan od linkova povezanih s njom:
http://apparitionsourlady.blogspot.com/ ... dy-on.html

Dakle – opet vanzemaljci. Brod dužine 20 milja u blizini Južnog pola???
http://www.youtube.com/watch?v=PdwvoDyS ... _embedded#

Sada sam provjerio i ove adrese - video linkovi sa prve adrese su nestali, a sam video link izravno na youtube o vanzemaljskom brodu - za pristup njemu mi je sada potreban login na youtube - što prije nije bilo potrebno.

Da ponovim - sve što sam pisao stavio sam na net jutros, nakon što sam se vratio sa zornice i bilo je tamo - sada je 12.24 i tih stvari nema.

Zato poručujem svima koji očito intenzivno skidaju te stvari kako nam ne bi bile dostupne - sve ostale stvari o kojima imam namjeru pisati na vrijeme sam skinuo s neta, a isto tako, poznata mi je i funkcija print screen tako da ću uploadanjem tako nastalih fotografija dokazati kako su te stvari postojale na netu i kako ovo nije moj osobni progon nekoga ili nečega.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 svi 2010 13:33 
Odsutan

Evo mene opet ovdje, nakon malo duže vremena, provedenog većinom bez nadahnuća i želje za pisanjem. Naravno, potaknut posljednjim raspravama vođenim na forumu. Kako su se stvari počele razvodnjavati, dosta toga se preskače i zaboravlja, hvala Bogu, bar ovdje onda mogu do mile volje :D pričati sam sa sobom :D

Srcem do Boga
Jedno od ključnih pitanja oko kojih smo se sporili. Kako Ga spoznati.

Živimo u 21. stoljeću, dostupno nam je 2000 godina kršćanske misli - usustavljene, sublimirane u neka sabrana djela, rasuta po tisućama knjiga... - kako god želimo i dostupno svima. Ako gledamo iz konteksta današnjice, svjesni koliko velik prilog su te misli dale izgradnji Crkve i dovele je do mjesta gdje se danas nalazi u smislu duhovnog rasta (kao što je način izlaganja i postavka stvari u NZ bitno drugačija od SZ) možemo krivo pokušati shvatiti Boga razumom, kroz komad papira, uvjeravajući se da smo svakom pročitanom knjigom bliži Bogu.
Istina, NAMA je to dostupno, isto tako je istina da neke od tih misli nikada nećemo nadići, ali zaboravljamo bitnu stvar:
1. Slušajući jedino i isključivo razum prvo pitanje koje bismo si postavili ne bi bilo kakav je Bog i kako do Njega. Glas razuma i logike kao prvo pitanje bi nužno postavio - Postoji li Bog???
I odgovor nas ne bi odveo do vjerništva. U slučaju nerazumijevanja tematike bili bismo ateisti, u slučaju kvalitetnog i ispravnog logičkog razmišljanja najdalje bismo mogli doći do odgovora - postoji nešto i svrstali se uz agnosticizam. Razumom gledano - nešto mora postojati, fizika kaže da je svemir jedan zatvoren sustav, a u zatvorenom sustavu nešto ne može nastati iz ničega, kao što se ništa ne može pretvoriti u nešto, a sve pretvorbe unutar sustava se i vrše uz pomoć "nečega" - dakle nešto postoji što sve pokreće.
Eto - to je doseg razuma, razumno dalje ne ide.

Promatrajući cijelu priču srcem mijenja se i početno pitanje - u startu osjećamo postojanje Boga, Njegovu prisutnost, puninu Njega; u suprotnom slučaju osjećamo ono što smatramo da je Njegova nepravda, bijes, gnjev - ali u svakom slučaju, kako god Ga osjećali da osjećali, bitno je da Ga OSJEĆAMO. Dakle već samim uključivanjem srca u cijelu priču došli smo korak dalje, nego što smo bili u mogućnosti razumom. A ako pojmimo Boga kao - Oca kao savršenog Oca i Isusa kao savršenog Brata; ako Mariju doživimo kao savršenu Majku - imamo savršenu Obitelj koja nas kao svoju djecu i braću može jedino voljeti, mi Nju isto tako. Srce je put do Boga.
Sve to ne pretpostavlja odbacivanje razuma, ali ono je samo oruđe u rukama srca. Svrha razuma u vjeri jest usustaviti razbacane osjećaje, sve kockice posložiti na svoje mjesto, od razbacanih komadića puzzla složiti sliku - jednu lijepu cjelinu u čijoj punini ćemo uživati. Sam razum odbacuje i postojanje samih kockica. U službi srca vodi nas punom shvaćanju naše Vjere, Boga i životu u toj punini.

2. Još je jedan razlog zašto mi je neshvatljivo pokušati doći do Boga razumom:
Sve knjige koje su napisane na temu vjere i koje nas nadahnjuju pisane su baš ovako kako sam naveo gore - svi ti ljudi koji su tako silno pisali u tim papirima ostavili su SVOJE srce, razum je samo to srce posložio u cjelinu i dao im oblik i puninu koju je moguće postići samo gledanjem te složene slike, a ne zasebnih djelića. Ako ćemo koristiti samo razum onda ćemo doći do zaključka da je njihovo srce tamo, oni su dali sebe, a time samim opet odbacujemo sam razum - jer nerazumno je pokušati jedino razumom objasniti nečije srce.
Ako shvaćamo da je netko u knjizi ostavio svoje srce, ma koliko te misli prekrasne bile one su misli i srce ljudi koji su pisali tu knjigu, a nikako naše vlastite. Neka nam ta djela budu vodilja, put za našu spoznaju Boga, ali nikako nam misao druge osobe ne može biti odgovor. Neka nam te knjige posluže da si postavljamo ista pitanja, ali odgovor moramo naći sami, on nije u knjigama velikih mislilaca, nego u našem srcu.

3. Pokušavajući dosegnuti Boga kroz nešto tuđe zaboravljamo još jednu bitnu stvar - povijesni kontekst čitave priče.
Na početku sam naglasio - NAMA su dostupna djela 2000 godina kršćanske misli i nije bilo slučajno.
Želio sam sugerirati jednu bitnu činjenicu koju se previđa iz gledanja na stvar isključivo iz perspektive današnjice:
Sv Augustin, jedan od prvih i jedan od najbitnijih naučitelja preobratio se krajem 4. stoljeća - Crkva je, dakle gotovo četvrtinu svojega trajanja provela bez nekog sustavnijeg djela na koje se ponekad poziva kao bitnije od Biblije. Dakle - takva misao na koju se pozivaju "razumni" bila je 4 stoljeća čovjeku nedostupna. A Crkva je bez toga živjela, rasla i rađala vrlo gorljive, istinske vjernike koji su davali živote u progonima, povelik broj mučenika, blaženika, svetaca... hranjeni jedino SRCEM koje im je davalo snagu i vjeru.
Ako nastavimo kroz povijest dolazimo od nastanka prvih djela katoličkih filozofa do izuma tiskarskog stroja - dakle imali smo knjige, ali bile su nedostupne širim masama, samostani su bili otoci znanja - misao koju su iznijeli pisci postojala je dostupna samo vrlo uskom sloju ljudi - a opet vidimo da je i bez toga Crkva dogurala od jedne sekte do najjače religije svijeta.
Nakon toga slijedi i treća faza - od tiskarskog stroja do prosvjetiteljstva - knjige su se tiskale, bile dostupne, sada malo širem, ali opet malom krugu ljudi. Do prije cca 150 godina nije postojalo sustavnog opismenjavanja ljudi, oko 95 % ljudi bilo je nepismeno i opet je samim time knjiga bila nedostupna čovjeku.
Dakle kroz čitavu povijest Crkve pređen je put od nepostojanja knjiga na koje se ljudi pozivaju, preko njihove dostupnosti uskom broju ljudi pa do današnjeg dana kada imamo situaciju postojanja i dostupnosti.
Dakle - gledajući samo iz perspektive današnjice zanemarujemo oko 1850 godina povijesti Crkve gdje je ono na što se danas poziva bilo ili nepostojeće ili nedostupno.
A ipak Crkva je bila i jest tu. Zahvaljujući SRCU.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 svi 2010 14:56 
Odsutan

Srcem do Boga 2

Padaju mi na pamet još neke stvari koje mi se motaju po glavi:
Doći do Boga ne znači shvatiti ga jer sumnjam da će itko od nas ikada dobiti odgovor na pitanja kako Bog i zašto nešto radi, niti ćemo znanjem toga biti za milimetar bliži Bogu.
Boga možemo spoznati, osjetiti i to je ono najbitnije. Spoznati Njega pri tome ne znači razmišljanjem doći do toga koji je Njegov plan za svijet, mene ili bilo koga drugoga; nego osjetiti što On uistinu jest - Ljubav.
Ljubav je osjećaj, a njih svi imamo. Kada stvari ne bi tako stajale puno vjernika ne bi to moglo biti, a mislim da je očito da stvari ne stoje tako:
Bazirajuću spoznaju Boga razumom, zakidamo pravo mogućnosti spoznaje Boga svakog "manje razumnog", svakoga tko je bilo kakvim tjelesnim oštećenjem zakinut za razumno stvaranje slike - one koji ne mogu vidjeti ili čuti (ili oboje), svaku mentalno zakinutu osobu, svako dijete...
A dijete nam može biti i najbolji primjer funkcioniranja svega - malo dijete ne poznaje previše stvari koje ga udaljuju od Boga, čisto je i nevino u svojim osjećajima, nema mjesta sumnjama - što dalje odrastamo odmičemo se od toga, postajemo "svjesniji" okolne stvarnosti, upoznajemo i neke manje lijepe osjećaje, nagone, požude, učimo stvari, a učenje otvara pitanja koja unose sumnju...

Kada bismo, dakle, do Boga dolazili gomilanjem znanja i razuma, u staru bi postojao mal broj ljudi koji bi uopće došao u priliku učiniti to; a Bog nam u startu svima daje istu priliku, iste mogućnosti. Kako? Tako što je put između sebe i nas popločao ljubavlju i dao nam jednostavnu mogućnost dolaska do Njega.
I hvala Mu na tome, ako već svima nije dao mozak i razum, dostupnost hrpe podataka preko kojih ćemo doći do Njega - svima nam je dao SRCE i mogućnost da VOLIMO.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 tra 2011 10:10 
Odsutan

Pozdrav svima dragi moji.
Kao da je prošlo sto godina, kao da čitavu vječnost nisam bio ovdje.
I teško je opet pisati jer se sjetim svih svojih padova, svih svojih neostvarenih obećanja (sebi i vama) i užasno boli sve to.
Sigurno zato i nisam bio ovdje tako dugo - opet sam počeo popuštati, padati - ne tako jako i tako duboko kao prije, ali pad je pad; teži kada padneš pred ljudima koji su ti dragi. Moram priznati da se ovo ne odnosi toliko na moj "stvarni" život jer bar tu se stvari čine sve bolje, idemo naprijed, sve opet postaje lijepo i onako kako bi trebalo biti; ali ovdje, na ovome mjestu imam osjećaj da sam pao najviše, popustio, prepustio se tome i podbacio...razočarao. Sebe i vas.
I najiskrenije vas molim, da mi oprostite na tome.
...toliko poznatih i dragih imena koja sam viđao svaki dan, s kojima sam dijelio svoje probleme, muke, pitanja koja su me mučila.
...toliko ljudi koji stoje iza tih imena koji su bili uz mene kada sam ih trebao.
A ja sam otišao...pobjegao.
Istina, zasitio sam se tema koje su postale mlaćenje prazna slame i prepucavanja, imao sam osjećaj da ovdje sjedim i ne mogu ništa učiniti, ništa promijeniti... ali kada bih rekao da je samo o tome riječ - lagao bih i sebe i vas.
Pravi, istinski razlog mogao sam biti samo ja - dižem se i padam, rastem pa puknem pri dnu i srušim se (ne uz tresak nego uz muk), a kada nastane taj muk - on traje i traje...
Toliko sam puta mislio na vas sve, nedostajalo mi je sve ovo, nedostajali ste mi vi, ali usprkos svemu - nisam dolazio, nisam se javljao - nisam učinio ništa da to promijenim.
I za to najiskrenije molim da mi oprostite i ispričavam se.
Jedino što sada mogu reći (uz iskrenu ispriku i molbu za oprost) jest - hvala Bogu što me je opet doveo ovdje, stavio tipkovnicu u ruke i ne da mi da je pustim dok ne završim.
Dolaskom Uskrsa, uskrsnuo je i novu glad za Sobom u meni, potrebu da dođem ovdje i budem dio svega - dao mi je da opet ustanem.
I hvala Mu na tome - iskreno, od srca - hvala.
Hvala i svima vama što ste još uvijek tu, jači i ustrajniji od mene.
Mogu se samo nadati kako ću i ja biti tu za vas, kada vi to budete trebali, vratiti sve što ste učinili kada sam došao ovdje i ostati - jak i ustrajan poput vas.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]