www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 20:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2010 12:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vjerujem u Njegovu pomoć, nisam se predala. Već samo to što mi je Gospodin poslao sve vas kao potporu, znači puno. Mirnija sam sada kad sam s njim razgovarala-(ja to tako zovem ne ljutite se) i kad čujem vaše riječi kako mi govore:"Ne predaj se, ne odustani, On je uz tebe"
BVB smajlic22

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2010 13:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zeljkice, uvijek je bio s tobom,
uvijek jest s tobom,
i uvijek ce biti s tobom!
Bog uvijek okrece na dobro onima koji Ga ljube :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2010 13:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Draga Željka, došla si na pravo mjesto.
Ovi ljudi su uz Božju pomoć mene doslovno "digli" iz očaja i osjećaja da je sve izgubljeno i da nemam snage.

Ja sam tupila svoje a oni su uz puno strpljenja mene malo pomalo razuvjeravali i ponekad i "tjerali" na molitvu jer sam u toj nekoj ljutnji i uvrijeđenosti bila labilna i bilo mi je ponekad i svejedno.

Napisati ću ti samo ono što su oni i meni da Bog zna koliki križ možemo ponijeti i da nam nije bez razloga dan, nije sramota pasti nego treba ići dalje i crpiti snagu u molitvi kako god teško i ponekad bezizlazno izgledalo.

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2010 13:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Da li želim previše ako želim običan život, samo s puno ljubavi i brige za sve nas? Zašto im to toliko smeta-zar nije ljepše živjeti u ljubavi i miru, nego s papirićima lota i binga uz tv, psujući ili šuteći. Najgore je kad počnu proklinjati!!! To slušam od malena, naslušala sam se toga-fuj!!! Uh, žao mi je što se ovako pustim,ali vama to mogu reći. Hvala vam na slušanju!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2010 13:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hej, Tugo!!! Pa ti si mi tu!!! Pratila sam tvoju temu dugo, pisala i ja -kako mi je drago što si se javila!!! Jesi li mi dobro, kako djetešce?Znam što si sve prošla... sjećam se kad si mi napisala da će biti sve u redu, da se nadaš da s mojim djetetom nije ništa ozbiljno. Tada nisam pisala o tome, nisam htjela svoju bol staviti ispred tvoje teške situacije. Sad ti mogu reći- moj dječak je oslijepio na desno oko u nesreći u školi. Kvaka mu je probila oko. Javi se mila, baš mi je drago što si mi se i ti javila!!! BTB!!! smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2010 13:58 
Odsutan

željka napisao:
Hej, Tugo!!! Pa ti si mi tu!!! Pratila sam tvoju temu dugo, pisala i ja -kako mi je drago što si se javila!!! Jesi li mi dobro, kako djetešce?Znam što si sve prošla... sjećam se kad si mi napisala da će biti sve u redu, da se nadaš da s mojim djetetom nije ništa ozbiljno. Tada nisam pisala o tome, nisam htjela svoju bol staviti ispred tvoje teške situacije. Sad ti mogu reći- moj dječak je oslijepio na desno oko u nesreći u školi. Kvaka mu je probila oko. Javi se mila, baš mi je drago što si mi se i ti javila!!! BTB!!! smajlic22

Hej, Željka, BTB :)

Vidiš, citiram ovo baš zato što sam gledao tvoje prijašnje postove i htio te podsjetiti baš na ovo - koliko si bila uključena u cijelu priču oko Tuge i koliko si joj postova poslala tješeći je i ohrabrujući. Sjeti se tih svojih riječi i primjeni ih na sebe - ne gubi nadu, ne zapadaj u očaj.
Uvijek nam se događaju razne ružne stvari i ma koliko nam se činilo da malo očekujemo i tražimo - čini se da baš te "male" stvari i jest najteže dobiti. Ali nemojmo gubiti vjeru u Boga i pogledaj oko sebe - vidiš da nisi sama - mi smo tu i bit ćemo tu. :)
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2010 14:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
željka napisao:

O draga, puno nas je, sada radim pa nisam baš puno na netu.
Iskreno nisam povezala sve.
Ma naravno da se sjećam. Ti si mene tješila a bila isto tužna, vidiš ta nesebičnost je odlika dobrih ljudi.

Teško mi je čitati ovo kroz što prolaziš ali znaš da možeš i moraš to sve proći. Na žalost ne možemo ih mijenjati ali uvijek možemo moliti.
Sada kad se prisjetim svega jako sam to emotivno prolazila i borila se sa svime a iz ovog kuta mi ne izgleda sad više tako strašno.

S malenim treba puno razgovarati uz veliko strpljenje. Znam da to sve znaš i radiš ali djeca u toj dobi su izrazito osjetljiva.

Mi smo ti dobro, puno bolje nego prije. Sve nam se pomalo slaže na pravo mjesto, Bog je ipak izabrao ispravan put koji mi pomalo izgleda sve bolji.
A na "početku" sam ga odbijala i bojala se ali eto... mijenjamo se..

Imam te u molitvi. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2010 16:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ma kako sam sretna da je sve to tako završilo po tebe i tvoje dijete!!! Ooooo, velik je Gospodin, velika su djela Njegova!!!
Imam ja to na umu, baš sam na poslu, došla sam puno mirnija i hrabrija raditi, puno vam svima hvala!!! Nadam se da me kući neće dočekati opet onakva situacija ... ako bude, ja znam da imam sve vas!!!! smajlic22 BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 07:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Opet jutro sa suzama...valjda mora tako biti...Gospodin zna što radi...tjeram samu sebe umiriti se...molila sam opet sinoć da im pomogne, svakom ponaosob...ali ne daju se...razgovarala sam s prijateljicom s kojom idem na posao, ona mi kaže da je jako važno što Gospodinu otvorim srce potpuno iskreno, podastrem mu sve svoje i mane i muke i molitve...da je najvažnije da postigneš da razgovaraš s njim iz srca, a ne samo nabrajanja riječi da zadovoljiš formu...ja sam nju uputila na naš forum, jako joj se svidjelo...dragi moji, meni je ovako puno lakše kad mogu nekome reći, tkogod pročitao, bar se smirim da mogu obaviti obveze i posao, dočekati ih sa smješkom iako srce krvari...BVB :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 08:29 
Odsutan

draga Željka :grlim te:
evo ti divna molitva divnoj svetici Riti ,utječi joj se jer ona uslišava ono što se nama čini nemoguće...kako je i sama bila majka i prošla teške stvari evo osjećam da je nekako prikladna..
u mojoj ste molitvi ti i tvoja obitelj,a pogotovo maleni.. :grlim te:

MOLITVA MAJKE
O Bezgrešna Djevice, majko Isusova i majko moja, svrni svoje milostive i ljubazne oči na me koja danas više no ikad osjećam svu slatkoću i težinu odgovornosti majčinstva.
Tebi, o Majko, povjeravam svoju djecu koju toliko volim, zbog kojih sam toliko patila i za koju ću jednog dana odgovarati pred Tvojim Sinom Isusom.

Pouči me da ih vodim kao što si ti vodila svoje sinove sveta Rito, sigurnom rukom po stazi moja vodi Bogu.
Učini me blagom bez slabosti i snažnom bez grubosti.
Isprosi za me onu strpljivost koja se nikada ne umara i sve podnosi jer ima samo jedan cilj: vječno spasenje moje djece.

Budi mi na pomoć u tom teškom pothvatu Sveta Djevice!
Oblikuj moje srce na sliku Tvojega i daj da moji sinovi u meni vide odraz tvojih kreposti kako bi kad nauče od mene da te vole i služe na zemlji, mogli kao i ja hvaliti Te i blagoslivljati na Nebu.
STAVI IH STOGA, KRALJICE SVETIH, POD ZAŠTITU SVETE RITE IZ CASCIE.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]