www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 stu 2024 00:27

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2010 19:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Nikolina,kao što sama kažeš ostale su ti velike rane poslje Franje..ali,i velika navezanost...u takvom stanju teško se zdravo rasudjuje...emocije su i inače sklizak teren,znam to dobro po sebi :D ..
Ipak traži Božju volju,ne tvoju,jer samo Bog zna što je za tebe dobro..i teško da će on djelovati kroz tebe ako mu govoriš što treba činiti :D
Možda si ti bila samo most koji je Franju približio Bogu.,a možda i nešto više..to će vrijeme i Bog pokazati..
Ti se predaj volji Božjoj i Bog će ti i ovu situaciju izvesti na pravi put...
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2010 19:41 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Svi su ti lijepo odgovorili naši putevi, možda i nisu Božji putevi...
U tvom post-u se da osjetiti tvoja velika želja da budeš Franjina djevojka, no pokušaj se pomoliti-najbolje jedan Oče naš (za tebe i Franju) i prepusti se volji Božjoj.

BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 tra 2010 14:55 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dragi moji prijatelji.....puno vam hvala na ovim prekrasnim porukama i podršci u molitvi........nisam imala nekoliko dana pristup internetu pa nisam mogla pročitati poruke...inace imam 27 godina, a ova brojka u nicku je tek toliko jer su se svi ostali brojevi ponavljali, pa sam morala neki napisati
ja znam da je sve u božjim rukama i da je bog taj koji odlučuje o našem životu ali znam i da je ono što se nama ljudima ponekad čini nemoguće, bogu je moguće......njemu je sve moguće......s obzirom da mi ljudi ne znamo što je najbolje za nas i zapravo ne znamo kako trebamo moliti....molimo onako kako se osjećamo i što nam naše srce i savjest govori, ali naravno po božjoj volji.........jako mi je teško.....ne mogu vam to opisati, ne mogu naći odgovarajuće riječi da opišem tu bol koja je u meni....sad sam tek shvatila kako je isusu koji nas ljude toliko voli a mi ga preziremo......mene jedna osoba ne voli koju ja volim više od svega i teško mi je.....a isusa ne voli puno ljudi.....kako je tek njemu... :twisted:
neka me netko ispravi ako griješim.......nisam u najboljoj situaciji sama prosudit jel griješim ili ne.......bvb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 tra 2010 15:42 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga Nikolina,

ti voliš,a kažeš nisi voljena.Znam da ti je teško,svi smo mislim nekada prošli tu fazu neprihvaćenosti i odbačenosti.I mada nam se čini da to nije dobro za nas,i molit ćemo Boga danima,i koliko god treba da učini nemoguće,ipak na kraju bude kako treba.
Vjerovati,znači prihvatiti Božji naum koji ima s nama,a sama si dobro napisala da mi ne znamo što je za nas dobro.Zato prepusti Gospodinu da učini ono što On misli da treba.
Ne plači,ne očajavaj,jer srce kada je povrjeđeno i tužno,spremno je napraviti velike greške jer od tuge i bola ne vidi dobro tko ga želi povrjediti i što nije dobro za njega.

Molim za tebe draga,da smogneš snage okrenuti se sebi,pogledati sebe kao cjelinu,a ne polovicu kojoj neizbježno treba baš ona plovica koju ona hoće.

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2010 13:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Nikolina,
danima razmišljam o tebi i u mislima sam sa tobom. Ne poznajem te ali mi je vrlo dobro jasno što osjećaš i kako ti je. Možda imamo slično iskustvo i moj ti je savjet NE GUBI NADU I MOLI SE,Bog zna najbolje i za svakog od nas ima put. Ja sam nešto slično prošla dva puta u svom životu, sada živim i dajem sve u Božje ruke, dugo mi je trebalo to da shvatim, sada sam sretna i zadovoljna, i čekam pravu ljubav da me nađe...Molit ću se za tebe!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2010 15:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

marijana29 napisao:
Nikolina,
danima razmišljam o tebi i u mislima sam sa tobom. Ne poznajem te ali mi je vrlo dobro jasno što osjećaš i kako ti je. Možda imamo slično iskustvo i moj ti je savjet NE GUBI NADU I MOLI SE,Bog zna najbolje i za svakog od nas ima put. Ja sam nešto slično prošla dva puta u svom životu, sada živim i dajem sve u Božje ruke, dugo mi je trebalo to da shvatim, sada sam sretna i zadovoljna, i čekam pravu ljubav da me nađe...Molit ću se za tebe!

hvala ti puno marijana! jako mi je teško i jako me boli...nisam prije znala da toliko može boljet kad te netko odbacuje za kog bi svoj život dala.....svjesna sam da bog ima najbolji put za mene i bit ću i dalje ustrajna u molitvi :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2010 10:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Nikolina,
moraš početi dalje i svoj "KRIŽ NOSITI MA KOLIKO GOD ON TEŽAK BIO"i zato se moli Bogu da nikada ne poklekneš. Sve mi želimo ljubav pravu, istinsku, moli se i dalje i ja ću za tebe...Cuvaj se i želim ti danas puno ljepši dan, a svaki dan će ti biti bolji, ljepši i lakši...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2010 14:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga sestro,znam da si još u molitvama,ne posustaj,jer moliš čista srca,a bog če več nagradit tvoje molitve,
molim forumaše nek u svojim molitvama spomenu našu Nikolinu,nema je na forumu ali usrajano i potiho moli, pomozimo kroz molitve!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2010 16:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Citat:
nikolina22 napisao:
zato što sam imala nekoliko veza i s ni jednim dečkom nisam osjećala ovo što sad osjećam....nije mi Bog dao da ga toliko volim i da tolika poniženja i uvrede trpim...a da je to samo tako bezveze.....ja znam da on to sve čini s razlogom.....zato nam je i dao vjeru i ufanje....i ja se ufam u njegovu dobrotu......osjećam u srcu da je on taj s kojim bi htjela imati svoju obitelj, s kojim bi htjela služiti dragom Bogu na čast i slavu i izvest ga na pravi put....s

E ovo sam se i ja uvijek pitala-ZAŠTO mi je dao te osjećaje baš prema njemu, odnosno Nikolini prema Franji? Zar to nije okrutno?

A najgluplji odgovor koji sam čula je da nije mi to Bog dao nego sam sama tako izabrala, da baš, ...idem si sad izabrat da ga više ne volim...

U svakom slučaju molit ću za tebe Nikolina i za ostale, da nas Bog upravi Njegovim putima...BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2010 22:46 
Odsutan

...

napisao sam bio neku salu, pa izbrisao smajlic18

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 21 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]