www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 14:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2008 20:20 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2008 20:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
O Majko moja ,hocu da budem sigurna i danas ,da je sve pod Tvojim Svetim Plastom,zagrnjeno Tvojom ljubalju..Pouzdajem se ,kao i uvjek u tvoju pomoc ,i sve predajem u Tvoj Zagovor..sve ove nakane Hitne Molitve
Tebi Majko moja povjeravam cijeli moj zivot, zivot mojih najmilijih i onih koji su u najvecoj potrebi,i iscekuju tvoju pomoc.....
Moj sin od 5,5 godina sutra ide na operaciju trećeg krajnika pa sam vas htjela zamoliti da se pomolite za njega... Malen je i biće bolno par dana nakon toga pa ga se spomenite, ako možete, u molitvama...Onako bar koja strijelovita za Gorana...da bude hrabar...

Marija-Nada je preporučila u hitne molitve djevojčicu Valentinu..
..da nalazi budu dobri, u pitanju je štitnjača

Evo predanjem Ti ,jer Ti si . Uzvisena i proslavljena.Ti me tako cesto i usrdno majcinski zagovaras tako da ne mogu,nista vise bez Tvoje Pomoci..Jer znam da Ti ne odbijas moje molbe,i uvjek cujes vapaje moje i svoje djece…...Hvala Ti Majcice moja,Hvala..Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2008 20:55 
Odsutan

Tvojamisao je napisala..
Citat:
Dragi moji evo preporučila bih i u vaše MOLITVE i sklopljene ruke i otvoreno srce Gospodinu mog braju... njemu je zdravlje ugrozeno ima par dana odjednom, a bio je zdrav i on bi trebao u siječnju postati po prvi put Otac, molim te i za zdravlje njegove supruge i za buduću njihovu bebu da se rodi živa i zdrava u duhu i tijelu... Molim Te Gospodine za njega i njegovu obitelj da imaju snage nositi se s bolešću i da mu Ti Gospodine podariš zdravlje da može biti svojoj Obitelji očinska pomoć i podrška i da svoju malenu bebu dočeka i dugo, dugo dugooooooooo je uči o Tvojoj Ljubavi!
Neka se vrši volja Tvoja Gospodine!
:a1250:
Predragi Isuse i najdraza nasa Majko Marijo ,nasa zagovornice .Hvala vam za sve uslisene molitve.Blagoslovite ovu mladu obitelj njihovu ljubav, molimo vas podarite im zdravlje .Bezgrijesna Djevice ,zaogrini svoj plast ljubavi i zagovaraj kod Svoga Sina,da se proslavi u njima..
.Od sveg srca sam zahvalna za sve uslisane H.M..!!!Hvala draga Majko,Majcice i Presveti dragi IsuseHvala..Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2008 23:11 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 20:31 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
teja11 napisao:
Marija-Nada je preporučila u hitne molitve djevojčicu Valentinu..
..da nalazi budu dobri, u pitanju je štitnjača.. :a1250:

Slava Isusu! Nalazi su u redu....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 20:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala Ti Isuse za sve uslisane molitve.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 11:55 
Odsutan

Samo sam vas htjela kratko obavijestiti kako je Goranova operacija prošla u najboljem redu, Bogu hvala. Sve je bilo blagoslovljeno, od liječnika, sestara, Gorana, mame...Dok su svi ostali pacijenti bili omamljeni od anestezije, on je već par sati nakon operacije bio živahan kao da se ništa nije desilo... Zvao je bake na telefon a one nisu mogle sebi doći od radosti što ga čuju... Za mene je bio najljepši momenat kad je jedna gospođa uvečer ušla u našu sobu da čuje tko to tako lijepo moli (cijeli hodnik je odzvanjao od njega).
Hvala ti dragi Oče što si izlio svoj blagoslov i ljubav na ovaj zahvat...
Hvala svima koji ste molili za nas...Nek vas Gospodin blagoslovi... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 18:47 
Odsutan

Stavljam u Hitne Molitve ,moju majku koja je trebala da ide u ponedjeljak . 03.11 na operaciju prsta..Iskrsli su problemi sa srcom,i sada se dalje ispituje,jer navodno ne moze se raditi s narkozom..zbog problema,koji je nepoznat do sada..
Molimo zajedno da joj Gospodin Isus bude u pomoci,i da ucini onako kako je za nju najbolje...Hvala Ti Dragi Isuse...

Gospodine, udijeli mi smirenost, da mogu prihvatiti stvari koje ne mogu promijeniti...Udijeli mi snagu, da promijenim stvari koje mogu...
Udijeli mi mudrost, da razlikujem stvari ziveci svaki dan vedro, koristeci svaki cas smireno, prihvacajuci teskoce kao put koji vodi k miru, prihvacajuci ovaj gresni svijet kao sto je Isus ucinio, a ne kako bi ja htijela.Amen......
Pouzdajem se da ces Ti upraviti svim stvarima ako se podlozim Tvojoj volji, jer jedino tako mogu biti razumno sretana, kako na ovom zivotu, tako i potpuno blazena s Tobom, navijeke u drugom. Amen!

Hvala Ti Dragi Iuse za Gorana i primljene milosti..!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 18:51 
Odsutan

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250:
Krvi kristova, zaštiti nas!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 21:28 
Odsutan

Dragi moji, evo preporucam u vase molitve necaka moje prijateljice Dejana koji momentalno u teskoj situaciju, u pitanju je kriza odvikavanja od droge gdje je zapao u tesko psihicko stanje i nalazi se u bolnici...Molimo i za njegove roditelje, za snagu da sve to skupa izdrze..BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]