www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 01:22

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2008 20:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
Matyjesus napisao:
Oce, prikazujem ti opet, sa vjerom... pouzdanjem.. nadom.... jedan bracni par,.. koji pada pod raznim kusnjama.... koji je kusan na mnoge nacine,.. u kojem se vise ne moze osjetiti ljubav,.. cista, nevina,.. jedinstvena,.. vec si samo smetaju,... ne podnose se,.... nemir im je usao u kucu,...

ja Ti ih prikazujem,.. i Molim Te u Ime Isusovo,.. da ih operes Presvetom Krvlju Isusovom,... i da ih povedes, zasticene od svake napasti, ka pravom putu,.. da se sjedine u tom Braku pred Tobom... da im ti budes prvi,.. jedini,.. i da po Tebi,.. prihvate jedno drugo,..

ISUSE,... TI MOZES UCINITI CUDO,.. JA SE UZDAM U TE,... JA TI VJERUJEM... I VJERUJEM DA SU ONI U TVOM SVETOM PLANU,... DOZVOLI IM DA OSJETE POZIV,... POVEDI IH,... ZASTITI IH,.. HVALA TI,..

Gospodine, uslisi nas! :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2008 20:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Smiluj mi se Boze Oce nas ,

blagoslovi...jedan bracni par,.. koji pada pod raznim kusnjama.... koji je kusan na mnoge nacine,.. u kojem se vise ne moze osjetiti ljubav,.. cista, nevina,.. jedinstvena,.. vec si samo smetaju,... ne podnose se,.... nemir im je usao u kucu,...

Molimo Te ,ucini da zadobiju ozdravljenje,svih njihovih bolesti, nihove duse i njihovog tijela..
Hvalim Te,Slavim Te o Boze moj,smiluj se patnjama ovih nasih dragi,koje Ti prinosimo ,i molimo da im budes na pomoci..
Da spoznaju i shvate,kako je to sve Tvoja Sveta Volja...
Daj im mudrost,jakost,strpljivost i poboznost,i snagu Duha Svetoga..
da sto prije spoznaju sto im je ciniti . Isuse,neka vide sta je Tvoja Sveta volja..
O Marijo Majko Bozja,zagovornice nasa,Tebi se utjecemo u zagovor,
isprosi im milost kod Tvoga Sina,i predajemo sve ove nase nakane , podpuno u Tvoje ruke.. Amen.
Hvala,Hvala,Hvala,Isuse..Hvala .Hvala Marijo...Hvala Oce Duse Sveti...

Cuvaj nas,brani i budi u pomoci svima nama,Bezgrijesno Srce Isusovo i Marijino!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2008 08:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Isuse,Ti si za zivota tolikim ljudima rasvjetlio tmine srca i kad su Te upoznali ,nisu se od Tebe odjelili...Osvjetli i sada molimo Te srca ovih nasih bolesnika i ranjenih srdaca,probudi u svima njima vjeru i odkloni od njih njihov umor i podaj im svima snagu svoga uma,utjehu i radost da i oni u upaljenoj Adventskoj svjeci docekaju svjetlo ozdravljenja i radosnog zivota...Ne dopusti da se svjetiljka ugasi u njihovim dusama,vec daj da jos vise pocne izgarati Tebi za ljubav-molimo Te i hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 pro 2008 08:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Isuse, svanuo je novi dan,tmuran i siv, nemoj molim Te da u mojoj duši bude takvo raspoloženje....tmurno i sivo.
Neka u mom srcu sja svo Tvoje svjetlo, da ga nosim kud god idem,da živim samo s Tobom i za Tebe.
Isuse, nemoj dopustiti da mi kao prije dan prođe bez molitve.Nepuštaj me od sebe više nikada, jer bez Tebe je nemoguće živjeti.
Budi sa mnom danas, sutra i zauvijek.

[b]Isuse volim Te..... :grlim te: [/b]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2008 13:32 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Ovaj sam mail danas dobila....

Dragi moji prijatelji!! Imam za sve Vas veliku, veliku molbu!!!

U mojem susjedstvu živi jedna djevojka koja dugo vremena (5-6 godina) nije mogla zatrudnjeti! Prije dva mjeseca ostvarila joj se ta najveća želja!!! Pod svojim srcem, već dva mjeseca, nosi mali sićušni plod!! No stvar se vrlo zakomplicirala! Na ginekološkom pregledu prije četiri dana ustanovljeno je da na maternici ima miom (tumor). Djevojka je primljena u Petrovu bolnicu na hospitalizaciju!! Doktori kažu da ukoliko se tumor neće širiti plod se može razvijati slobodno do sedmog mjeseca trudnoće, a tada će se carskim rezom poroditi i odstraniti maternica. U drugom, gorem slučaju, ukoliko će se ustanoviti da se tumor širi, operativni zahvat će se morati obaviti odmah. To znači da ukoliko izgubi ovo dijete više nikad neće moći roditi. Strašno je to za nekoga čija je jedina i najveća želja bila postati majka...

Dragi moji prijatelji, svi oni koji suosjećaju samnom i sa tom djevojkom, molim vas uključite se u lančanu molitvu za nerođenu bebicu. Čuda su se događala, ona se događaju i događat će se uvijek!!! Imajmo vjere u Stvoritelja, u Onoga koji odlučuje o životu i preporučimo sve u Njegove ruke. Zamislimo kako bi se mi, budući očevi i majke osjećali na njezinom mjestu. Molite se zajedno samnom Majci Milosti koja je već nebrojeno puta dokazala svoju prisutnost u takvim nevoljama (kod sestara Uršulinki mogu se vidjeti slike djece koja su spašena zagovorom Majke Milosti). Isto tako, molim Vas da ovu poruku pošaljete dalje na one osobe koje bi se bile voljne uključiti! I jedan Slava Ocu od srca biti će dovoljan!

Neka dragi Bog blagoslovi sve Vas koji ste se u ovaj molitveni lanac uključili!!!

Jasmina M.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2008 13:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
draga elice,.. mozemo devetnicu??? pa nek se dogodi cudo,.. NEK SVI VIDE DA NAS BOG JE SILAN BOG!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2008 14:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Uključujem se u molitvu...
kad ćemo početi sa devetnicom?
Isuse dragi pomozi ovoj obitelji neka se kroz njih proslavi Ime Tvoje...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2008 17:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Može devetnica.

1. ela bredi
2. Matyjesus
3. Leopolda.
4. _Anamarija_

možda da počnemo sutra, da se još više ljudi prikluči!

Oče nebeski, blagoslovi svoje malo dijete, ne daj da nastrada!! :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 pro 2008 08:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
1. ela bredi
2. Matyjesus
3. Leopolda.
4. _Anamarija_
5. prijatelj

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 pro 2008 20:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
ela bredi napisao:
Ovaj sam mail danas dobila....

Dragi moji prijatelji!! Imam za sve Vas veliku, veliku molbu!!!

U mojem susjedstvu živi jedna djevojka koja dugo vremena (5-6 godina) nije mogla zatrudnjeti! Prije dva mjeseca ostvarila joj se ta najveća želja!!! Neka dragi Bog blagoslovi sve Vas koji ste se u ovaj molitveni lanac uključili!!!

Jasmina M.

Ja cu da se prikljucim s ovom Devetnicom...Jer ju nitko nije molio...
Sutra je prva subota, i pocinjem...
http://www.tebe-trazim.com/forum/viewto ... highlight=

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]