www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 srp 2025 04:32

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 10 sij 2009 11:25 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Izbavi Gospodine svojom predragocjenom Krvi duse ove obitelji i spasi ih od svega zla koje im prijeci biti i zvati se djecom Tvojom..Udalji Gospodine po svom svetom Imenu sve zamke zloga koje ih je snaslo i podaj im svoj sveti mir...Daj im snagu da zazovu Tvoje sveto Ime u pomoc i da se samo Tebi potpuno predaju ,jer Ti Gospodine sve znas i sve mozes,zato Te molim smiluj se njima...Hvala Ti Gospodine...Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 sij 2009 11:29 
Odsutan

Isuse ,Ivanka je Tvoja kcer koja Ti iz Duse vapije da joj se smilujes i da ju izbavis po svojoj svetoj volji od svih teskih bolesti koje su ju snasle...Ozdravi njeno tijelo,njen imunitet,njenu krv,izljeci njenu trombozu ljeve noge,izljeci njene bubrege,izljeci sve sto je bolesno Isuse :a1250: :a1250: :a1250:
Budi joj milostiv Isuse i hvala Ti sto ces uslisati njene i nase molitve.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 sij 2009 11:31 
Odsutan

Isuse moj,Tvoj sin Ismet je u teskim mukama i bori se za zivot...
Pogledaj na njega sada i budi mu milostiv,oslobodi ga njegovih muka
molim Te ,ako je to sveta volja Tvoja...Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 sij 2009 12:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
MOLITVA ZA ALKOHOLIČARE I OVISNIKE

Gospodine, Bože moj, s punim pouzdanjem i nadom ja Ti donosim ovoga čovjeka "oca i muza",koji robuje pijanstvu, drogama, pušenju (izreci o čemu se određeno radi) i prizivam Tvoje milosrđe da mu pomogneš i spasiš ga.Smiluj se i svim clanovima TT ,koji sami imaju takve probleme,ili njihovi najblizi..budi im u pomoci...
Smiluj im se jer si umro na križu za njih, oprosti im milostivo grijehe koje su počinili, sam protiv sebe, protiv svoje obitelji i društva u kojem živi. Operi ih u svojoj dragocjenoj Krvi i svojim ga ranama iscijeli od njihove ovisnosti.
Izlij u njegovo srce silu Duha Svetoga da se više nikada ne vrati svojim grešnim navikama. Molim Te, Gospodine, za nutarnje ozdravljenje od svih šokova, odbacivanja, usamljenosti, osjećaja krivice i sramote. Ozdravi ga i od bolesti tijela koje su posljedica ovisnosti. Svetim ga Duhom preobrazi, Gospodine, ispuni ga svojom silom i jakošću.Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 sij 2009 21:23 
Odsutan

STAVLJAM U NASE NAKANE MOLBE NASE DRAGE FRTLJICE
PA POMOLIMO SE ZAJEDNICKI ZA NJU...

frtljica napisao:
molim Vas pomolite se za mene da opzdravim i da mi se ne zalomi upala pluća-..

frtljica napisao:
molim Te budi uz mene, jer ja vise ne mogu...[/b]

frtljica napisao:
oče molim Te da mi pomognes sa zdravljem da mi bude bolje.jer mi je zadnjih par dana bas lose.osjecam neki pritisak u grudima i nije mi bas dobro..molim te Isuse,tebi je sve poznato...

frtljica napisao:
budi uz mene molim Te molim Te..

frtljica napisao:
dragi Boze, budi mi u pomoci sad kad te tako jako trebam i ne napustaj me u ovim problemima u kojim se nalazim.molim Te..

frtljica napisao:
Boze dragi pomozi mi da se uspjesno oporavim od ove prometne nesrece..hvala Ti

frtljica napisao:
molim Te Boze,pomozi mi da mi bude bolje...

Isuse molim te,da ublazis boli nase drage Frtljice..Daj joj snage da izdrzi sve tegobe koje ju muce i pomozi da ih nadvlada uz Tvoju pomoc i molim te da joj podaris ozdravljenje.Ako je tvoja sveta volja..
Gospodine, tebi koji si kralj slave i mocni Svevladar, kralj Mudrosti, pripada svaka hvala, cast i stovanje! ...Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 sij 2009 15:33 
Odsutan

Gospodine Isuse molim Te ozdravi nasu Frtljicu,nasu Ivanku,Ivanu i Kristijana,Ismeta i sve ovdje navedene bolesnike ovih hitnih molitvi...Tebi je Gospodine sve poznato i nase prosnje,ali Tvoja sveta volja neka bude...
Hvala Ti Isuse,slavimo Te i Blagoslivljamo sveto Ime Tvoje.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 sij 2009 20:08 
Odsutan

velika napisao:
molim vas od svega srca da molite za moju priju sanju njenoga maloga jel opet stanje nije dobro od svega srca vas molim bvb

Isusu iz Nazareta i Svetoj Obitelji s Marijom i Josipom,
predajem u ruke sve nakane Hitne Molitve.nasih dragih clanova .i nasu dragu sestru "Velika",njezinu nakanu za njenu priju i maloga...Gospodine Isuse Svemoguci Vjecni Boze,pomozi svima ,u ovim nakanama ,kojima je Tvoja pomoc potrebna.. da uskoro pronadju,ono sto traze .Udjeli im svoje milosti da mognu zivjeti dostojnim zivotom,otjeraj strah ,izljeci bolesne ,obrati grijesnike...i daj da casno zive svoj zivot ,puni vjere i ljubavi....Daj svima , snage i mudrosti,da prihvate sve ono sto im Ti nudis..Proslavi se Gospodine Isuse,kroz nase molitve..
Daruj svima ,. hrabrost i dobru volju,da prihvati Tvoju volju ,da ju cuvas i branis u ovim teskim trenutcima uznemirenosti...Udjeli joj mir i Tvoj Sveti Blagodlov...
Hvala Ti Isuse,Slavati Isuse..
Sv.Josipe Zastitnice radnika, smiluj mu se i pomozi dragoj braci i sestrama ..Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 sij 2009 09:18 
Odsutan

Gospodine Isuse, uslisi i sada nase molitve i izlij bujice Svoga Milosrda na sve ove nase bolesnike izmucene patnjama i izranjene duse...Ozdravi Gospodine sve koje Ti zelis ozdraviti i neka bude Volja Tvoja,a ne nasa :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:
Hvala Ti Isuse za sve uslisane molitve.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 sij 2009 11:35 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Svemoguci Gospodine Isuse, prikazujem ti naseg clana Samuel89,... poceo je padati u vjeri, zaboravlja te, zaboravlja koliko je bio sretan uz Tebe, okruzen Tvojom Ljubavi i Mirom,...

Oce to nestasno dijete stvoreno po Tvojoj Ljubavi se opet spotice o grijeh,.. Zatvara oci, srce i usi pred Tobom...

M O L I M - T E - O S L O B O D I - G A - U T J E C A J A - Z L O G A - I - S V I H - Z A M K I - N J E G O V I H - M O L I M - T E - I Z L J E C I - G A - I - O P E R I - G A -S V O J O M - P R E S V E T O M - K R V I - I - Z A S T I T I - G A -- P O Z O V I - G A - N A - P U T - K O J I M - H O D E - D J E C A - T V O J E - L J U B A V I - I - M I R A ! ! !

O C E - H V A L A - T I

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 sij 2009 21:17 
Odsutan

Molimo Te Gospodine za naseg brata Samuela89 da ga opet privuces pod svoj Plast ljubavi,da ucvrstis njegovu vjeru da Te opet pronade i da bude svjestan toga da si samo Ti jedini Spasitelj i Otkupitelj svih nas...Pomozi mu Gospodine :a1250: :a1250: :a1250: Udalji od njega sve zlo koje ga sprjecava doci do Tebe i podaj mu svoju svetu ruku u njegovom padu da se ponovno podigne i pogleda prema Tebi :a1250: :a1250: :a1250: Hvala Ti Isuse ,ja vjerujem da ces mu pomoci.
SAMUELEEEEE....vrati nam se-trebamo te. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]