www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 19:53

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2009 10:05 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
...događa li se i vama...radi se o ispovjedi i pokajanju...kada god odem na ispovijed i pričest dogodi mi se neki sukob...ili prigoda za isti...kad se najmanje nadam i od nikud ne očekujem obruši se na mene nečiji bjes i nezadovoljstvo...nečija frustracija i zla naum...a ja se pitam...je li meni određeno da šutim i podnesem ili bi ispravno bilo oduprijeti se pa makar i po cijenu sukoba...nije li opasnost od šutnje velika kao i od sukoba...ne dajem li nekome šutke odobrenje da je ono što čini u redu u očima mojim...ili ipak...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2009 10:21 
Odsutan

Mojoj supruzi slične stvari su se događale kada je jednom nakon dugo vremena željela na ispovijed.
Sotona nas želi maknuti od Boga i na svaki način spriječiti da budemo uz Njega. Ne daj se zavaravati kako se takve stvari slučajno događaju, ali ustraj u svom naumu da se ispovjediš i ne čini ništa što bi to omelo.
U krajnju ruku - zašto moraš šutjeti? Pričaj. Ali umjesto da saspeš nešto zbog čega će ti biti žao - moli. I molitva je priča, razgovor - nešto ružno se dogodilo ili te netko uvrijedio - moli za to ili tu osobu - to je puno ljepši način rješavanja sukoba, a u skladu je s onim što nas je Isus učio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 11:29 
Odsutan

ne znam bože što si mi namjenio...i nisam sigurna mogu li to prihvatiti ...zbog ljubavi prema tebi ...nastojat ću...
...ne vjerujem da si me odlučio uništiti...to samo moj izmučeniun tako doživljava...molim te ne ostavljaj me

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 21:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ajtera napisao:
ne znam bože što si mi namjenio...i nisam sigurna mogu li to prihvatiti ...zbog ljubavi prema tebi ...nastojat ću...
...ne vjerujem da si me odlučio uništiti...to samo moj izmučeniun tako doživljava...molim te ne ostavljaj me

:a1250: :a1250: :a1250: :b206:

Molimo Te Isuse pogledaj milostivo na nasu sestricu
i budi joj u pomoci u svemu sto moli.Operi ju Isuse Svojom
Krvi i otjeraj svo zlo od nje pod Svoj kriz,a njoj daj snagu
za dalje...Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 tra 2010 16:36 
Odsutan

...što reći...ja se više ne nalazim u duhovnoj krizi...ali ona se zato nastanila duboko duboko u meni...ja više nisam "dobar čovjek"...nimalo...
...nisam uspjela...a On me ostavio...
...ne pjevam više NE UMRIJETI NEĆU NEGO ŽIVJETI...molim kao automat...nema me više ...duhom definitivno...a tijelo glupo još me samo bez veze nosi...umrijeti želim doslovno...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 tra 2010 16:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
ajtera napisao:
...što reći...ja se više ne nalazim u duhovnoj krizi...ali ona se zato nastanila duboko duboko u meni...ja više nisam "dobar čovjek"...nimalo......nisam uspjela...a On me ostavio......ne pjevam više NE UMRIJETI NEĆU NEGO ŽIVJETI...molim kao automat...nema me više ...duhom definitivno...a tijelo glupo još me samo bez veze nosi...umrijeti želim doslovno...

Draga Ajtera...
BOG te blagoslovio cuvao u miru i ljubavi.... :grlim te:
Zasto ti nebi bila vise dobrar covjek...?

Mozes ovo malo vise opisati..( nisam sve predhodno dobro shvatila.)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 tra 2010 21:45 
Odsutan

ajtera napisao:
...što reći...ja se više ne nalazim u duhovnoj krizi...ali ona se zato nastanila duboko duboko u meni...ja više nisam "dobar čovjek"...nimalo...
...nisam uspjela...a On me ostavio...
...ne pjevam više NE UMRIJETI NEĆU NEGO ŽIVJETI...molim kao automat...nema me više ...duhom definitivno...a tijelo glupo još me samo bez veze nosi...umrijeti želim doslovno...

mozda nisam pogodio u cem je tvoj problem... ali evo kako ja gledam na ove tvoje napisane retke:

mozda je problem u tome sto si gradila svoju vjreu previse na osjecajima... a oni su: danas sam super volje pa mogu slaviti, pjevati Kristu, no sutra kako je moje raspolozenje palo (a naravno kad si covjek) vise to nisi sposobna jer ne osjecas vise onaj zar kao od neki dan... pa dolazi gorcina, tama gdje se covjek osjeca ostavljenim pa si mi u glavu utuvimo da smo ostavljeni, da nas Bog vise ne voli i te sheme... dok je istina sasvim suprotna samo se jasno ne vidi... gotovo ista je stvar sa molitvom... koji su tvoji razlozi za molitvu? da li molis jer moras? da li molis iz ciste navike? da li molis da bi se nasladjivala ugodnim osjecajima koji nisu nekada rijetki?

ili molis zato sto VOLIS ISUSA? da li molis iz ljubavi pri tom ne trazeci ugode vec vise ljubis suhocu i osjecaj zapustenosti znajuci da je to put kojim treba hoditi?

puno pitanja koja sebi ja i vi moramo postaviti svakoga dana... jer danas si jednog a sutra drugog raspozenja i misljenja

neka te dragi Bog blagoslovi i miloscu spoznaje tvoga stanja prosvijetli... neka ti Duh Sveti da spoznati kako dalje :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 tra 2010 22:19 
Odsutan

Sekice dragaaa, jooj kako si mi falila!!! Mislila sam puno na tebe!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: Ti si jedno predivno stvorenje, predivno, predivno i da nisi takva ne bi se toliko "grdila" jer loš čovjek nikad ne govori sam za sebe da je loš... kao što lud nikad za sebe neće reći da je lud... Ne razumijem, zašto takva depresija? Predaj se bezrezervno Ocu, ja sam shvatila da se ja nikad u potpunosti nisam predala i to je greška!! A onda ću kasnije reći: A gdje si bio Gospodine kad sam te trebala, gdje su tvoji odgovori na moja pitanja? Draga seko, volim te puno!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 tra 2010 05:34 
Odsutan

ajtera-Gospodin te ljubi.
Predaj mu se potpuno.
Svi mi padamo i posustajemo
al Bog nas ponovo dize.
On te ljubi neizmjerno
i ti si Bozja kcer.Vjeruj. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 tra 2010 16:22 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Trebamo te , Isuse !
Trebamo Tvoju pomoc,jer ne mozemo sami..
Zivimo u svjetu koji nam stvara muku i probleme za kojega smo preslabi da bi se radosno nisili s tim..
i sve lako prihvacali sto nam dolazi na nas put u zivotu..
Ne znamo sta je s nasom dragom sestrom Ajterom…ali znamo da treba Tvoju pomoc i nasu molitvu…
Trebamo Tvoju pomoc da cujes nase molitve ida joj budes na pomoci …
Isuse ,pohodi je jos sada…
Treba Te ona ,mozda vise nego li ikada prije…dodji joj u susret i budi joj blizu..pruzi joj ruku da osjeti Tvoju blizinu..
Dodji Isuse ,ona Te ceka i racuna na Tvoju milost,dodji i ispuni sva njena ocekivanja,jer to samo Ti mozes Isue..
Cesto trazis od nas ljubav,koju nitko nema ,da zivot svoj damo za druge…za one koje ljubimo…a mi smo tako slabi..
A Sv.Franjo je rekao ;"jer ljubav nije dovoljno ljubljena"da,da…
Trebamo Te Isuse,mi zelimo ljubiti svakoga od nas..zato pogledaj na sve one koji Tvoju pomoc traze..
Ti si rekao; : "Sto ste ucinili jednom od ove moje najmanje brace, meni ste ucinili!"
Tako i ova malenkost u molitvi za nasu dragu sestru Ajteru ,neka bude dokaz nase ljubavi…
Neka i ona prihvati tu ljubav ,neka bude strpljiva i ustrajno ceka na Tvoje milosrdje…
Budi joj milostiv i na pomoci…pruzi joj ruku i vodi je..
Ona Te treba Isuse…Hvala Ti Isuse..
Amen..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]