www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 06:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2009 09:26 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine molim te izliječi me od svake ovisnosti o ljudima ,o stvarima ,o svem materijalnom ,o svim obzirima ,daj da mi Ti budeš na prvom mjestu u životu i da to nikad ne zaboravim ,molim te da imam ljubavi i za svoje neprijatelje i za one koji me preziru i osuđuju ,osobito Ti ovog časa dajem moju sestru i čini s njom što je Tvoja volja a ne moja ,predajem Ti i svoju majku i pokojnog oca kojeg si nedavno pozvao k sebi.Sve naše obitelji svih TT-ovaca blagoslovi .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2009 10:19 
Odsutan

nemam više strpljenja ni snage gledati na situaciju šuteči i čekajuči.molim vas molite za mene da ne izgubim živce i razum ,za mog muža i naš brak.sve se raspada bar ja tako vidim.u dubini sebe vjerujem Bogu al trebam vašu pomoć jer sve izmiče nekom normalnom životu i razumijevanju.gubim snagu budite uz mene VELIKA HVALA bOGU I VAMA DRAGI MOJI

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2009 12:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
LOIDA napisao:
nemam više strpljenja ni snage gledati na situaciju šuteči i čekajuči.molim vas molite za mene da ne izgubim živce i razum ,za mog muža i naš brak.sve se raspada bar ja tako vidim.u dubini sebe vjerujem Bogu al trebam vašu pomoć jer sve izmiče nekom normalnom životu i razumijevanju.gubim snagu budite uz mene VELIKA HVALA Bogu I VAMA DRAGI MOJI

..možda bi "drugačiji pogled " na trenutačnu sitaciju..
..riješio neke stvari..

..svi se borimo..da održimo..naše..psihe..tijela..duhovnost..
..obitelji..brakove...odnose.. NA OKUPU..

..no što je DOISTA...PRIORITET..

..i odkuda dolazi STRAH..i NEMOĆ..

..što ŽELIMO SAČUVATI..ZA VJEČNOST..

..sve što smo nabrojili će proći..

..SAMO JE VAŽAN SPAS DUŠE..

..pa treba SVE TOME PRILAGODITI...

..onda će naši ODNOSI /BRAKOVI...
..bolji...jer ĆEMO SAMIM SHVAĆENJAM SITUACIJE..

..BITNO POBOLJŠATI STVARI I ODNOSE..

..bez OČJAVANJA I STRAHA...

..tko me voli...volim ja i njega..
..tko me ne voli..ne voli...

.i to je to..NEMA ZLOSTAVLJANJA..prisilnim održavanjem
..PRIVIDA SREĆE..

..SREĆA I BORBA JE SVAKI DAN ZA SVE..

..pa eto Bog nas podržava svaki dan...
..ali mi imamo svoj plan...

..koji u KONAČNOSTI...često nema PLODA..

..a to je VJEČNI ŽIVOT..

..pa nije OLUJA u braku..da vas...razbaca...
..već da VAS OJAČA...

..svakako je osnovni sastojak LJUBAV..

,

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2009 15:04 
Odsutan

Draga Loida ,molit ću za tebe da ti Gospodin udijeli mudrost i snagu da izdržiš nalete zla .Vjeruj mi ja sam imala pakao od braka a već sam 34 godine u braku ,i još nije sve idealno ali svakim je danom sve bolje .Gospodin mi daje strpljivost u poteškoćama -a kako reče meni jedan svećenik -sve se zapetlja a onda se opet raspetlja i samo strpljivo moli i ako možeš kad dođu navale od muža šutjeti ,jer zli se najviše raduje kad se svađamo ,zato tada muža samo blagoslivljaj i makni se tada dok ga ne prođe .I ja sam pomišljala na rastavu ali danas mi je drago da me Gospodin sačuvao jer moja su djeca ipak sretna kad nas vide zajedno a i oni će lakše podnositi tegobe u životu jer život je grub i ne mazi nas.
Neka te Bog blagoslovi i čuva ,a osobito tvoga supruga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2009 15:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
agapi napisao:
Vid ima tumor kostiju“, koji je metastazirao po cijelom tijelu, te bi ovaj tjedan trebao krenuti na kemoterapije.
.

O Blažena Djevice,
Tvoje milosrđe kojega se često sjećamo,a još češće zazivamo,budi nasa Zagovornica,i udjeli svoje milosti,svima koji su zapisani ovdje u NASIM MOLITVAMA.. Vid ima tumor kostiju .Budi milostiva nasem bratu Vidu ...i budi mu na pomoci,proslavi se u njogovj bolesti..
Upravo je tvoje milosrđe ono koje je donijelo otkupljenje svijeta i spasenje svim ljudima pošalji nam svaki dan sve vise onih koji se obracaju, koji će svojim životom i svjedočenjem,obracenjem i ozdravljenjem ,i molitvom i djelom pokazivati ,put
prema Ocu nebeskom. i nasem malom Vidu Amen

LOIDA napisao:
nemam više strpljenja ni snage gledati na situaciju šuteči i čekajuči.molim vas molite za mene da ne izgubim živce i razum ,za mog muža i naš brak.sve se raspada bar ja tako vidim.u dubini sebe vjerujem Bogu al trebam vašu pomoć jer sve izmiče nekom normalnom životu i razumijevanju.gubim snagu budite uz mene VELIKA HVALA Bogu I VAMA DRAGI MOJI

Gospodine Isuse Kriste,molimo te pomozi nasoj dragoj LOIDI ,i njezinom braku.. Ti si došao ozdraviti srca ranjena i progonjena. Molim Te da ozdraviš traume i rane koje uznemiruju naša srca i srca onih koji su se preporucili u nase molitve... Na poseban način Te molim da ozdraviš one koji su u nama izvor grijeha i nepovjerenja. Molim Te da uđeš u naš život i da nas izliječiš od duševnih rana koje smo zadobili na bilo koji način,cijeloga našega života.

Gospodine Isuse, Ti poznaješ sve naše probleme.Ti poznajes probleme od Loide i njenog braka, budi joj milostiv .. Ja ih sve stavljem u tvoje Srce Dobroga Pastira i molim te da, po snazi velike Rane otvorene na tvome Srcu, izliječiš male rane koje nosimo u našem srcu. Ozdravi rane naših sjećanja da ništa od onoga što smo proživjeli ne ostavlja naše duše u žalosti, brizi, muci i zabrinutosti. Izliječi, Isuse, sve one rane koje su u našim životima bile uzrokom grijeha. Ja želim oprostiti svim osobama koje su me povrijedile, pogledaj na one unutarnje rane koje me sprječavaju da oprostim.
Ti si došao izliječiti srca skršena, Izliječi moje srce,izliječi srce od LOIDE i njenog muza ,i sva naša srca. Izliječi one rane koje su uzrokom fizičkih bolesti. Ja ti predajem svoje srce,naša srca, premili Gospodine, očisti ih i daj nam osjećaje tvoga Božanskoga Srca. Pomozi nam svima da budemo blaga i ponizana srca. Dopusti nam , Gospodine, da ozdravimo od žalosti koja nas pritišće. Daj da ja mogu, LOIDA i njen muz i svi drugi u nasim H.M.., zadobiti mir i sigurnost da si Ti Uskrsnuće i Život.
Učini, Isuse, da svi mi budemo svjedoci Tvoga Uskrsnuća, Tvoje pobjede nad grijehom i smrću i Tvoje žive prisutnosti među nama. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2009 15:52 
Odsutan

anabella napisao:
I kad sam sutradan ustala samo sam mislila kako da nazovem vracaru i otkazem sastanak. I to sam i uradila. Zasto ne znam.
i evo razmisljam da odem na zivotnu ispovjed. Nemam pojma odakle mi sad to,kad sam rekla da ikad vise necu u crkvu otic.
Sta ce dalje biti pojma nemam, ali obavjesticu vas,,sta god da se desi.
I hvala svima na dobroti.

,
Molim te Isuse svojom krvlju i svojim uskrsnućem raskini sve negativne utjecaje kod Anabell i njenih ukucana. Hvala ti.Iskorijeni svaku bolest , ovisnost i grijeh , moj Isuse molimo te da pomognes ,da joj das snage i vjere da se iscupa iz ovoga zla...i velike zablude.
A sada Isuse potpuno oslobodi je negativnih misli i negativnih sječanja daj da Anabell dozivi obracenje .
Isuse , molimo da Anabell oprosti svima od srca Ti si njezin Gospodin Očuvaj Anabell od svake zablude i nevolje ,i vodstva Kneza ovoga svijeta...
Hvala TI predobri Isuse...Hvala.Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2009 21:00 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
O Predobri Isuse..
Po Tvojim Svetim Mukama, po Tvojim Patnjama bičevanja, po Tvojim Svetim Ranama i Tvojoj Presvetoj smrti, molim Te pomozi nama grešnim ljudima..Ti si dao zadovoljštinu za sve ono loše što smo učinili i što činimo..
Operi nas i očisti i daj nam snage da možemo ići putem koji vodi k Tebi i Tvom Ocu..
Molim Te za ove ljude u velikim potrebama..Dotakni Svojom Rukom ..Smiluj se ..Molim Te..
Hvala Ti..
Ja Te volim ..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2009 20:33 
Odsutan

Isuse molim te,da svim nasim dragim clanovima ,i onima koji su u nasim nakanam ,budes milostiv...Daj im snage da izdrze sve tegobe koje ih muce i pomozi da ih nadvladaju uz Tvoju pomoc i molim te da im podaris ozdravljenje ,obracenje ,snagu ,ustrajnost ,ako je tvoja sveta volja.. ....Daj im , snage i mudrosti,da prihvate sve ono sto im Ti nudis..Proslavi se Gospodine Isuse,kroz nase molitve..
Smiluj se Isuse, svima koju tvoju pomoc traze ,podari hrabrost i dobru volju,da prihvati Tvoju volju ,da ih cuvas i branis u ovim teskim trenutcima uznemirenosti..Molimo Te u ovim nakanama ,kojima je Tvoja pomoc potrebna.. da uskoro pronadju,ono sto traze .Udjeli im svoje milosti da mognu zivjeti dostojnim zivotom,otjeraj strah ,izljeci bolesne , vrati zalutale ,i obrati grijesnike...i daj da casno zive svoj zivot ,puni vjere i ljubavi Udjeli im mir i Tvoj Sveti Blagodlov...Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2009 21:30 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Uslisi Gospodine nase molitve i obrati svoj Milosrdni pogled na sve nase bolesne i nemocne,a onima koji su uz njih daj utjehu i mir.
:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 vel 2009 16:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: Blagoslovi Gospodine sve nase bolesnike i sada i priteci u pomoc onima koji Te sada najvise trebaju.Budi milostiv nasoj sestrici Ivani,Anabelli,Maroon,Ivanki,Katarini,Ivani Bakac,malom Niki i svim bolesnima iz ovih hitnih molitvi.Svojom Predragocjenom Krvi operi svaku stanicu njihovog bica i uslisi nase prosnje koje Ti prinosimo-Molimo Te i zahvaljujemo na svemu sto cinis.Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]