www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 05 srp 2025 18:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2009 20:46 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
anchi_zagreb napisao:
dragi moji... ne znam kako da krenem i od kuda da pocnem, srce mi se kida.. :twisted: :twisted: :twisted:
moram skupiti snage i reci vam da Anin i Goranov (otac nasih clanova sa foruma) je ponovno bolestan...
ovaj puta je rak zahvatio i cijelu arteriju.. doktori mu u najboljem slucaju prognoziraju dva do tri mjeseca zivota..
trenutno je u bolnici u Vinkovcima, prikljucen na sondu za hranjenje, jer ne moze jesti, piti, a jedva i govori i dise..
o kemoterapiji i operaciji ne zele govoriti.. covjek ima jedva 40-ak kila..
eto.. ja bih molila, ako moze.. da se aktiviramo..
Goran i Anna su u potrazi za flasterima protiv bolova..
pa ako mozemo da izmolimo da mu zadnji dani ne budu toliko bolni...
molim vas..
...

Gospodine,Smiluj se svima koji Tebe zazivaju,stiti ih,cuvaj i brani i ozdravi,duhovno i tjelesno..i neka bude volja Tvoja...

Molitva
Bože, u Isusu Kristu očituje se tvoja ljubav i blizina prema ljudima.
Budi nam milostiv i uslisi nase molbe,
(Anin i Goranov (otac nasih clanova sa foruma..) HITNE MOLITVE koje prosimo od Tebe..
Za sve ove nakane,Proslavi se sa svojim sv.Imenom...u onima ,koju tvoju pomoc traze..
Daj da tu ljubav ne svjedočimo mnoštvom riječi, nego milosrdnim ophođenjem prema ljudima koji nas okružuju.
To te molimo po Isusu Kristu, koji nas je pozvao da ga nasljedujemo.
O presveti Oče naš,Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji:
Da te ljubimo svim srcem – misleći uvijek na tebe, svom dušom – čeznući uvijek za tobom, svim umom – upravljajući prema tebi sve svoje nakane
i u svemu tražeći tvoju čast; i svim silama svojim – trošeći sve svoje snage i osjećaje duše i tijela na službu tvoje ljubavi i ni na što drugo;
i da bismo svoje bližnje ljubili kao same sebe, privlačeći sve koliko možemo tvojoj ljubavi, radujući se dobrima drugih kao i svojima
i suosjećajući s drugima u nevolji, i nikoga ničim ne vrijeđajući.
Po Kristu Gospodinu našemu.
Amen.

(Bogu hvala...mojoj Lauri je temperatura pala,ali ima premalo Trombocita ,pa ostaje i dalje u bolnici,sutra se zna vise..)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 06:44 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
ISUSE AKO JE MOGUĆE NEKA GA ZAOBIĐE OVA ČAŠA, ALI NE NEK NE BUDE VOLJA MOJA NEGO TVOJA. DAJ NAŠEM DRAGOM BRATU SNAGE DA IZDRŽI, A NJEGOVOJ OBITELJI JAKOST PO KRISTU GOSPODINU NAŠEM
AMEN :cry:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 07:23 
Odsutan

Evo danas tko mogne da se pomoli za mog tetka Damjana koji je jučer iznenada preminuo, za njegovu suprugu Veru koja je u bolnici ima 15-ak dana operirala kuk a i inače je skroz lošeg zdravlja i za njihovog trogodišnjeg unuka Dominika koji je jučer sat prije djedove smrti završio u bolnici jer se bio iznesvijestio ali zasad je sve u redu hvala Bogu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 07:35 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Pokoj vječni daruj Gospodine našem bratu Damjanu, budi mu milosrdan i otpusti mu grijehe njegove. Svjetlost vječna svjetlila njemu
Molimo te za tvoju djecu Veru i maloga Dominika, budi uz njih Gospodine i pomozi im u ovim bolima duše i tijela. Blagoslovi ih Gospodine i čuvaj ih.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 07:43 
Odsutan

Gospodine milostiv budi svom ljubljenom djetetu koje si pozvao k sebi; privedi ga svjetlu svoga lica a tugujućoj obitelji daj snage da podnese bol zbog Damjanova odlaska s ovog svijeta.
Malog Dominika operi svojom predragocijenom krvlju da svaka bolest i slabost napusti njegovo maleno tijelo, molim te Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2009 15:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Isuse dolazimo Ti reci ,da te trebam vise nego ikada prije,nemam snage i padam,slaba sam. Zao mi je zbog mojih grijeha i propusta,i sto sam naskodila Tebi , rijecju,djelom i to tajno,javno i tvrdoglavo, i bezakonjem mojega zivota.
Preporucujemo ti mojega Tatu Antuna,koji je prije tri dana pao i slomio kuk,danas je prevazen u bolnicu..i treba sutra ili prekosutra biti operisan.. , trazim Tvoju pomoc…da mu budes u svakom njegovom trenutku boli i slaboti s njime i da mu budes na pomoci prilikom operacije.....
Isuse,ja ne mogu dalje..ucini sto hoces jer sve vise padam pod krizem,zakoji mi ponestaje snage...

Stoga Te ponizno molimo, smiluj se svima onima koji Tvoju pomoc traze u nasim H.M.. i oprosti nam nase bezakonje..
Svojom neizmjernom dobrotom,udjeli nama,svim u nasim nakanama milosti... jer se s ovim tesko nosimo,posalji Duha Svetoga neka nas vodi i upravlja.. i.. Smiluj nam se Boze Oce nas ,blagoslovi sve nas i ucini da zadobijemo ozdravljenje,svih nasih bolesti, i nase duse i nasega tijela..
Hvalimo Te,Slavimo Te o Boze nas,smiluj se patnjama nasega tijela..pogledaj na mojeg tatu,na Baricu i na sve druge ovdje navedene. da spoznaju i shvate,kako je to sve Tvoja Sveta Volja...

Hvala vam svima,i Hvala Tebi dragi Isuse,za sve primljene milosti i hvala za moju LAURU,koja je izasla iz bolnice,i sto je doslo do tako brzog izljecenja, sto se i doktori cude..Sada je i moju kcerku Helenu ,uhvatla Angina,smiluj su Isuse Kriste,i daj nam snage da izdrzimo i ustrajemo,kako bi vrsili Tvoju volju...
Daj nam mudrost,jakost,strpljivost i poboznost,i snagu Duha Svetoga.. da sto prije spoznamo sto nam je ciniti nas Isuse,i sta je Tvoja Sveta volja..
O Marijo Majko Bozja,zagovornice nasa,Tebi se utjecemo u zagovor, isprosi nam milost kod Tvoga Sina,i predajemo se podpuno u Tvoje ruke..
Hvala,Hvala,Hvala,Isuse..Hvala .Hvala Marijo...Hvala Oce Duse Sveti...
Cuvaj NAS,brani i budi u pomoci ,Bezgrijesno Srce Isusovo i Marijino!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2009 15:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
O Bože...pomozi, spasi nas!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2009 16:09 
Odsutan

Gospodine, smiluj se :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2009 17:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Oce,.. pogledaj na Silviu,.. ona je u zadnjoj agoniji, lijekovi su joj oduzeli svijest,.. ne znamo hoce li se vise buditi,.. jutros se evo, pravim cudom probudila i trazila da joj opet daju lijek,.. na iznenadjenje svima... jer nisu je vise ocekivali viditi budnom... sada je opet besvjesna,..

Oce,.. jel ovo njeno stanje tebi na slavu??? Oce, sto li ce biti s njene troje nejake djecice? Oce,.. ona je tako mlada,.. cijeli zivot je bio pred njom.. sad kad je napokon dobila djecu,... koju su toliko iscekivali,..

molim te ne dozvoli da ode,.. molim te, proslavi se ti u njenom cudesnom ozdravljenju,... nedavno su na moje preporuke da se obrate sveceniku odgovorili da treba vjerovati lijecnicima,.. evo,.. vjerovali su lijecnicima,... i ona je na ivici,...

molim te,.. dragi Svemoguci, Jaki i Besmrtni Boze,.. pogledaj svojim Milosrdnim Pogledom na nju i cijelu njenu obitelj, i smiluj im se,.. proslavi se u njenom ozdravljenju, molim te,.. molim te,.. u Ime Isusovo,.. molim te,.. pomozi im da ti se ponizno i s vjerom obrate,.. da u Tebe potraze pomoc, pomozi da u Tebi nadju odgovor na svoje molitve,.. pomozi im i smiluj im se, promjeni njihova srca pa da dobiju dar Vjere i da im TI BUDES NA PRVOM MJESTU,... Udji Gospodine u njihove zivote,..

hvala ti Oce,... hvala ti,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2009 22:14 
Odsutan

Oče naš koji jesi na nebesima,Oče Svemogući ,Isuse moj ljubljeni predajem ti sve teškoće naše sestrice rebeke ,predajem ti njenog oca,djecu,muža i sve koji te sada trebaju da ih dotakne Tvoja sveta ruka,da se proslavi Tvoje sveto Ime .
O Majčice naša milostiva zaogrni ih svojim plaštem i zaštiti a našu sestricu rebeku utješi to te molim po zaslugama našeg Spasitelja.
Slava Ocu i Sinu i Duhu svetom.Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]