www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 srp 2025 17:59

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2009 19:40 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Za sve nakane Hitne molitve

ela bredi napisao:

Molim vas i za molitvu za predivnog gospodina Zvonka, tatu moje prijateljice, koji je jaako i duugoi bolestan, već sigurno 15ak godina pati i sad mu je posebno loše

JAKOVLJEV CRVIĆ napisao:
PREPORUČUJEM SVOJU MAMU ZLATICU U DANAŠNJE MOLITVE IDE NA PREGLED PRED OPERACIJU, ZAČEPLJENA JOJ JE GLAVNA ŽILA KOJA VODI U MOZAK I PRESAVINUTA. KRISTE KRALJU USKRSLI OPERI JE SVOJOM PRESVETOM KRVI Manuela

GOSPODINE, ne znam šta da molim od Tebe.
Ti jedini znaš šta je Zvonku i Zlatici i svim drugim ,koji ovdje tvoju pomoc traze NAJpotrebnije .
Ti ljubiš sve više nego što oni sami ljube sebe.
Oče, daj sluzkinji i sluzi tvojem ono što oni sami ne znaju iskati .

Ne usuđujemo se traziti ni kriz, ni utjehu, samo stojimo pred Tobom: srce je njihovo otvoreno Tebi.
Ti vidiš potrebe njihove, koje oni ne znaju: vidi i postupi sa njima po milosti Svojoj.
Porazi i iscijeli, obori i podigni sve njih; ništavani su i nema pred svetom voljom Tvojom i nedokučivim za njih planom Tvojim.
Prinosim Zvonka,Zlaticu sve njih zapisane na Tebe-Trazim, na žrtvu Tebi; predajemo se Tebi skupa s njima.
Nemamo želja, osim želje da ispunimo volju Tvoju.
Nauči nas moliti se.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2009 20:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Preporučujem svoj posao i sve vezano uz njega... Da ga unatoč velikim poteškoćama uspijem sačuvati...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 07:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Hvala ti Isuse koji se ne stidiš nas grješnike nazvati braćom svojom. Hvala ti mili. Hvala ti za sve naše uslišane molitve. Molimo te ostani i dalje uz nas i daj da mi čvršće prionemo uz tebe, da se nikada ne izgubimo. Molim te za sve potrebite, bolesne i izgubljene tvoje ovčice, Blagi, Dobri nauči nas živjeti jedino po tvojoj volji. Nauči nas uči u svoje srce u miru i tu se sastajati s tobom u ljubavi.

Molim te za nakane sve moje braće i sestara, usliši ih Gospodine ako su po tvojoj Svetoj volji. Molim te za obraćenje moje kćerke, koja trči za šarenim lažama ovog svijeta, molim te Jedini.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 07:35 
Odsutan

Hvala Ti Isuse za svakog ovog bolesnika ovdje uvedenog..

Ja Ti ih prikazujem svakog pojedinacno i stavljam ih jednog

po jednog u Kalez Tvoje presvete krvi i molim Te zdusno da

ih samo jedna jedina kapljica Tvoje predragocjene krvi

opere i iscjeli njihov duh, dusu i tijelo po Tvome Milosrdu.

Hvala Isuse. Neka je blagoslovljeno Sveto Ime Tvoje.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 08:20 
Odsutan

Pomolite se za nasu clanicu Draganu II koja je u teskim depresijama i ne vidi izlaza iz ove zivotne situacije....Ukljucimo ju u sve nase molitve.

Gospodine Isuse podari svoj sveti mir ovoj nasoj sestrici Dragani II i udjeli joj svoje svete milosti kako bi spoznala da si Ti i sada uz nju i da ju zelis i ljubis svim svojim srcem.Pomozi joj Isuse nositi njen teret Kriza koji joj je dodjeljen i podigni ju Gospodine da ne klone duhom,jer samo Ti Isuse mozes sve uciniti..Vjerujem Isuse u Tvoju pomoc i uzdam se u Tebe.Hvala Ti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 15:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

anchi_zagreb napisao:
Administrator napisao:
Dragi moji, nije me dugo bilo ovdje... Faks me spriječio, većinu vremena nisam ni bila uz komp pa nisam ni mogla biti ovdje...
Ali sada sam napokon došla kući i vratiti se u ovu našu prekrasnu zajednicu...
Želim vam nešto posvjedočiti...
Naime, kao što većina vas zna, prije godinu dana mom je tati otkriven rak...
U zadnjem stadiju... Baza ispod jezika, uhvatio cijelu donju čeljust i jedan limfni čvor u vratu... Doktori ga otpisali...
To je bilo vrijeme kad sam završila školu i pripremala se za prijemni ispit...
Sjedila sam uz knjige, učila, a suze nisu prestajale... Moj se svijet rušio...
Tata u bolnici, umire, a najveća mu je želja da se upišem na fakultet i jedino ga to brine... Nije mu bilo važno što će biti s njim nego moj fakultet... Samo je na to mislio... Znao je koliko jako želim studirati hrvatski jezik (to sam oduvijek željela), ali isto tako znao je koliko me pogodilo to što je tako teško bolestan...
Spremao se na operaciju, ali ga nije bilo briga za to...
Pao je u depresiju... Zašto? Jer neće biti uz mene kad budem išla na prijemni i kad vidim da sam prošla, da me zagrli i raduje se sa mnom...
Iskreno, tada me nije bilo briga što će biti s mojim fakultetom...
Bio mi je važan jedino tata...
Molila sam neprestano i vapila Gospodinu da mi ga ne uzme jer mi je još jako potreban...
Kada je išao na operaciju mama me nazvala iz bolnice i rekla da su ga odvezli na operaciju... Tada sam se pomolila i prvi puta otkad smo saznali za njegovu bolest nisam molila Gospodina da mi ga ne uzme...
Rekla sam samo-Gospodine, neka je volja Tvoja... Neka bude kako Ti hoćeš, a ne kako ja hoću...
Operacija je trajala 8 i pol sati...
Najdužih 8 i pol sati u mome životu... Imala sam osjećaj kao da dani prolaze, a ne sati...
Nakon operacije tata se počeo oporavljati, ali još je bilo jako kritično...
Par dana nakon operacije ja sam otišla na prijemni i što se dogodilo...
Nisam prošla, 2 boda mi falila...
Nema veze, kažem ja, idem na 2. rok...
Otišla sam u 9. mjesecu na drugi rok...i prošla...bila prva na listi...
Ali nije me to najviše obradovalo nego to što je tata izašao iz bolnice i sada je bio tu da me zagrli i raduje se sa mnom...
Svo vrijeme mama, brat, i TT usrdno smo molili...
Gospodin ga je ozdravio...
Nakon zračenja morao je svaki mjesec na kontrole u Zagreb...
Prije 2 mjeseca doktor je tražio da se ponovo napravi CT...
U meni hrpa pitanja... Pa zašto sad? Nije se valjda bolest vratila? Pa kako?
I kada je došao na kontrolu s tim nalazom CT-a, doktor uzeo pa gleda...
Pa gleda ostale nalaze... Onda mu gleda usta, vrat, sve on to pipa...
Pa uzme ponovo nalaze i gleda...
Ne vjeruje...
Okrene se prema mome tati i kaže: Gospodine, nakon svega vi ste poptpuno zdrav čovjek...
Kako je to moguće?
Moguće je, VELIK JE Bog........
8 mjeseci moj je tata jeo na sondu, sada jede normalno... Mjesec dana nakon operacije nije mogao pričati, pisao je sve... Onda se počeo govor vraćati...Sada priča puno jasnije, naravno, ne kao prije operacije, ali ga se može sve razumjeti...
Mama i ja išle smu prije 3 tjedna u Međugorje...
Išle smo samo s jednom nakanom, zahvaliti Majčici i Gospodinu našemu na tatinom zdravlju...
Mog tatu Gospodin je vratio u život... Slava mu i hvala u sve vijeke...

dragi moji... ne znam kako da krenem i od kuda da pocnem, srce mi se kida.. :twisted: :twisted: :twisted:
moram skupiti snage i reci vam da Anin i Goranov (otac nasih clanova sa foruma) je ponovno bolestan...
ovaj puta je rak zahvatio i cijelu arteriju.. doktori mu u najboljem slucaju prognoziraju dva do tri mjeseca zivota..
trenutno je u bolnici u Vinkovcima, prikljucen na sondu za hranjenje, jer ne moze jesti, piti, a jedva i govori i dise..
o kemoterapiji i operaciji ne zele govoriti.. covjek ima jedva 40-ak kila..
eto.. ja bih molila, ako moze.. da se aktiviramo..
Goran i Anna su u potrazi za flasterima protiv bolova..
pa ako mozemo da izmolimo da mu zadnji dani ne budu toliko bolni...
molim vas..
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
GOSPODINE.. SMILUJ NAM SE..

podsjecam ponovno na sve one koji su zaboravili.. Goranov i Anin tata je sve losije.. ne dize se vise iz kreveta...
prijatelji.. pomozite, molim vas...
ukljucite se...
sto vise da nas bude... tuzna sam.... :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 17:33 
Odsutan

visnja napisao:
[b]Pomolite se za nasu clanicu Draganu II koja je u teskim depresijama i ne vidi izlaza iz ove zivotne situacije....Ukljucimo ju u sve nase molitve.]

Gospodine Isuse Kriste, Ti si došao ozdraviti srca ranjena i progonjena. Molim Te da ozdraviš traume i rane koje uznemiruju srce nase drage sestre Dragane II.. Na poseban način Te molim da ozdraviš Draganu i one koji su u nama izvor grijeha i nepovjerenja. Molim Te da uđeš u naš život i život Dragane da nas izliječiš od duševnih rana koje smo zadobili na bilo koji način,cijeloga našega života.
Gospodine Isuse, Ti poznaješ sve Draganine probleme. Mi ih sve stavljemo u tvoje Srce Dobroga Pastira i molim te da, po snazi velike Rane otvorene na tvome Srcu, izliječiš male rane koje nosi nasa sestra Dragana u njenom srcu. Ozdravi rane njenih sjećanja da ništa od onoga što je proživjela ne ostavlja na duši u žalosti, brizi, muci i zabrinutosti. Izliječi, Isuse, sve one rane koje su u njenom životu bile uzrokom grijeha. Vjerujemo da ona želi oprostiti svim osobama koje su je povrijedile, pogledaj na one unutarnje rane koje ju sprječavaju da oprosti.
Ti si došao izliječiti srca skršena, Izliječi njeno srce,naša srca. Izliječi one rane koje su uzrokom fizičkih bolesti. Ja ti predajem svoje srce,naša srca,srce Dragane premili Gospodine, očisti ih i daj nam osjećaje tvoga Božanskoga Srca. Pomozi nam da budemo blagi i ponizani. Dopusti nam, Gospodine, da ozdravimo od žalosti koja nas pritišće. Daj da svi možemo oprostiti ,i svi mi, zadobiti mir i sigurnost da si Ti Uskrsnuće i Život.
Učini, Isuse, da Dragana, ja i svi mi budemo svjedoci Tvoga Uskrsnuća, Tvoje pobjede nad grijehom i smrću i Tvoje životive prisutnosti među nama. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 17:51 
Odsutan

anchi_zagreb napisao:
[podsjecam ponovno na sve one koji su zaboravili.. Goranov i Anin tata je sve losije.. ne dize se vise iz kreveta...
prijatelji.. pomozite, molim vas...
ukljucite se...
sto vise da nas bude... tuzna sam.... :twisted: :twisted:

U Tvojim očima Gospodine vidimo ljubav i smilovanje. Predajemo Ti ,Tatu od nase drage Ane i Gorana,i molimo Te da nam budes milostiv ,uzdamo se u Te, da njihov Tata moze primiti Tvoje izlječenje i Tvoje oproštenje. Izlij na njega ozdravljenje ,ako je to Tvoja Sveta volja i dio svoje Ljubavi... Preobrazi ga i oslobodi o d svega, da ponovno zadobije svoje tijelo i psihu, ali sada potpuno novu i u dubini ozdravljene.

Prepuštamo Tebi, Bože nas njihvog Tatu ,Daruj mu sada nutarnje
odstojanje od svega što nije Bog i oslobodi ga za službu u Tvome
kraljevstvu. Daruj mu nutarnju slobodu od zemaljskih vrijednosti da bude slobodan za Tebe! Proslavi se Gospodine u nasim molitvama i bolesti ,za koju te molimo i u njihovom Tati..Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 19:01 
Odsutan

amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2009 19:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Gospodine udijeli snage onima koji je traze. Teski su krizevi bez snage tvoje, preteski. Onaj koji priznaje tebe za Kralja svega stvorenoga vapi za spoznajom i snagom. Uslisi molbe svoje djece i milostiv budi nama gresnima. Hvala ti.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]