www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 srp 2025 11:18

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 tra 2009 19:13 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Dragi Gospodine, prikazujem ti drage seste Jeronimu, Mariju, Mirjanu i predajem ih u tvoje svete ruke, sakrij ih Sveti, u svoje predragocjene rane, prekrij ih svojom iskupiteljskom krvi. Molim te Gospodine, budi im ti svjetlost i spasenje u ovim njihovim mukama i tjeskobama. Ti, čiji je pogled pun ljubavi i nježnosti svakog trenutka na svima nama, daj da se sunčamo na svijetlu lica tvoga i da zaboravimo sve brige i muke gledajući u tvoje oči.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 tra 2009 20:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine Isuse,Ti si došao izliječiti srca skršena, Izliječi moje srce,naša srca,srca nasih clanova u obitelji i svih drugih,koju Tvoju pomoc traze.. Izliječi one rane koje su uzrokom fizičkih bolesti. Ja ti predajem SVE NAKANE HITNE MOLITVE.. svoje srce,naša srca, premili Gospodine, očisti ih i daj nam osjećaje tvoga Božanskoga Srca. Pomozi nam da budemo blagi i ponizani. Dopusti nam, Gospodine, da ozdravimo od žalosti koja nas pritišće. Daj da mozemo,i svi mi, zadobiti mir i sigurnost da si Ti Uskrsnuće i Život.
Učini, Isuse, da svi mi budemo svjedoci Tvoga Uskrsnuća, Tvoje pobjede nad grijehom i smrću i Tvoje žive prisutnosti među nama. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2009 15:15 
Odsutan

Citat:
STJEPAN....

Ja ti idem u srijedu na operaciju. U 8 ujutro moram biti u bolnici, oko pola deset je operacija... Čak mi je tata rekao da će ako sve bude u redu, pustiti me u četvrtak popodne kući... Ali, vidjeti ću koliki će biti bolovi... jer mi u bolnici mogu dati i injekciju... Izvaditi će mi cijelu žuč

Dobri sv. Antee! Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Žarko te molim za bolesnog Stjepana,i njegovu operaciju,da dobro prodje... Isprosi mu zdravlje za kojim toliko žudi i koje mu je toliko potrebno! Ti, koji si u svom zemaljskom životu bio prijatelj onih koji su patili i velikodušno im pomagao ljubavlju i čudesima, štiti i sve nas od bolesti, a u njima krijepi i tješi tako da bi nam postale izvor zasluga za život vječni. Amen.

Preporucujem jos jednom mojeg Tatu koji jos uvjek lezi u bolnici..
Operacija je prosla dobro,ali on nema snage ni volje za oporavak,a izgleda i za zivot...
Molim vas,molite neka se vrsi Volja Bozja,neka sve bude kako Bog to zeli...
Takodjer stavljam i u nakanu moju Unuku lauru,koja je danas izisla iz bolnice,da joj se Trombociti poprave i da ojaca...

Stavljam i sebe ,da dobijem malo vise snage da mogu dalje...

Hvala vam...Bog vam plati..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2009 20:46 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
pozdarv!nova sam na forumu ali trbam vašu pomoć, tj. molitvu. trebam sange da nadjačam svoju bolest!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2009 21:02 
Odsutan

m_grubisa1 napisao:
pozdarv!nova sam na forumu ali trbam vašu pomoć, tj. molitvu. trebam sange da nadjačam svoju bolest!!

GOSPODINE, ne znam šta da molim od Tebe.
Ti jedini znaš šta je meni NAJpotrebnije .
Ti ljubiš mene više nego što ja sama ljubim sebe.
Oče, daj sluzkinji tvojoj ono što ja sama ne znam iskati .
Ne usuđujem se traziti ni kriz, ni utjehu, samo stojim pred Tobom: srce je moje otvoreno Tebi.
Ti vidiš potrebe moje, koje ja ne znam: vidi i postupi sa mnom po milosti Svojoj.
Porazi i iscijeli, obori i podigni me; ništavana sam i nema pred svetom voljom Tvojom i nedokučivim za mene planom Tvojim.
Prinosim sebe na žrtvu Tebi; predajem se Tebi.
Nemam želja, osim želje da ispunim volju Tvoju.
Nauči me moliti se.
Sam u meni moli se.Amen...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2009 21:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Vjecni Oce veceras Ti prikazujem Rebeku,Rebekinog tatu ,Lauru,Martinu koji te trebaju tjelesno i dusevno,i molim Te po Tvojoj prolivenoj Krvi,daih
uzmes u svoje krilo ,spasi ih,tvoji sinovi i kceri su bolesni ,ozdravi ih.
Ublazi bolove Rebekinog tate,Rebeki daj snage da izdrzi sve,maloj Lauri popravi krvnu sliku a Martinu ozdravi od tih napada koje ostavljaju posljedice i da oprosti tom covjeku koji je jako duboko uvrijedio ,da se oslobodu svih tereta i brige koju nose.Ne ostavljaj ih same,molim Te donesi mir i ljubav,
zdravlje u njihove obitelji,da svi budu sretni i radosni i da sve bude kao nekada.Po pregorkoj muci Isusovoj ,Budi milosrdan nama i cijelome svijetu.
To te molimo po Kristu Gospodinu nasemu .Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2009 15:09 
Odsutan

Eto tko moze da se pomoli za moga sina ima u subotu Prvu Ispovijed a ima veliki strah kako ce to on pred svecenikom.
Bvb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2009 18:05 
Odsutan

GOSPODE daj da mirno primim sve što mi donese današnji dan, i da se potpuno predam Tvojoj svetoj volji.
Upućuj me i pomaži svakog časa u toku ovoga dana.
Bilo kakve vijesti da dobijem, nauči me da ih primim mirno i s čvrstim uvjerenjem da sve biva po Tvojoj svetoj volji.
Upravljaj mojim mislima i osećanjima i u svim djelima i riječima.
Ne dopusti da u nepredviđenim slučajevima zaboravim da sve dolazi od Tebe.
Nauči me da se pravilno odnosim prema svojim roditeljima i svojim bližnjima, da nikog ne razgnjevim i ožalostim.
Gospode daj mi snage da podnesem zamor današnjega dana i sve što se u toku dana dogodi.
Upravljaj mojom voljom i nauči me da se molim, da vejrujem, da se nadam, da trpim, da praštam i volim.
Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2009 18:07 
Odsutan

Maria napisao:
Eto tko moze da se pomoli za moga sina ima u subotu Prvu Ispovijed a ima veliki strah kako ce to on pred svecenikom.
Bvb

Smiluj mu se Boze po milosrdju svome, po velikom smilovanju izbrisi njegovo bezakonje, operi ga svega od njegove krivice, od grijeha njegovih ocisti ga, Slava ocu i sinu i Duhu svetom….

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2009 21:53 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga braco i sestre u Kristu. Molim vas tko moze da se pomoli za moju dragu majku koja vec dva tjedna lezi u bolnici, da pretrage dobro zavrse.
Bog vas blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]