www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 23:21

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2009 11:42 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Marica L napisao:
tuga napisao:
Marice smiri se. Iz tvojih slova u postovima izvire očaj i strah.
Koju terminologiju je koristio svećenik kad ti je to obrazložio?
I otkud taj 7?

Psihički se uništavaš s iščekivanjem nečega čega neće biti. Strahuješ za svoj život i moliš?
Pa kako onda to?

Naggar, imam izraženu empatiju oduvijek. Samo sebe ne štedim.[/quote

vidis sestro draga,kad razgovaras sa svecenikom,izneses mu svoje boli i patnje,on izmoli molitvu a drugi dan ti se pojavljuju slike pred ocima.i polako previres po svojoj proslosti,shvatis da si negdje pogrijesila a taj datum se podudara sa ostalih nekoliko vrlo bolnih dogadjaja i tako sve redom....za sve moje neprijatelje OPROSTI IM OCE JER NEZNAJU STO CINE.

Čekaj šta želiš reći da si ti vidjela da neki ljudi bacaju uroke na tebe? Što si točno vidjela u tim slikama? I šta ti je točno svećenik rekao? Jel ti rekao gospođo vi imate uroka i to 7, ili ti je rekao nešto drugo, ili ti to nije uopće rekao. Kažeš da ti je vlč. SUdac pomogao da se jednog riješiš. Kako je to on točno napravio i šta ti je on rekao?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2009 12:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vjerujem da postoji uroci i da se razne stvari mogu događati jer sam čuo iz svjedočanstava meni bliskih osoba o tome. Ali kada gledaš sa druge strane - ako tako netko može baciti urok na tebe koliko će onda više nečiji blagoslov utjecati na tebe - a posebno svećenikov? A primaš ga na kraju svake sv. Mise!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2009 16:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
draga sestro u Kristu ako sumnjas da su uroci u pitanju preporucio bi ti da jako puno molis za osobu koja to radi... Gospodin zna o kome se radi...

meni osobno je trebalo puno vremena i snage da pocnem moliti za tu osobu jer tada sam sumnjao na uroke jer smo znali svasta naci oko kuce sto je na to ukazivalo i sumnjali na neke osobe... i mama je dozivjela jedne noci nesto sto je "potvrdilo sumnju"...

nakon toga kada sam skupio snage tj. Gospodin po misi udjelio izmolio sam par devetnica sv. Rite za tu osobu, mise prikazivao, krunicu Bozanskog milosrda molio, krunicu Gospinu molio za takve osobe i njihovo obracenje i nakon nekog vremena mogu ti posvjedociti da se vratio mir u moju kucu... vise nista nismo nalazili oko kuce... mama vise nije dozivljavala slicne "cudne situacije" a ni ja sa njome...

zato ti preporucam... klekni i vapi za obracenje te osobe jer ona je zasljepljena i nezna koje su posljedice takvoga cina...

mislim da je jako vazan oprost... jer on ce te osloboditi i otvoriti Bogu... "ljubite jedni druge kao sto sam ja ljubio vas"

neka te Bog blagoslovi i mir ti poda za kojim toliko ceznes :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2009 22:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

fra Smiljan dolazi u Basel,neznam tocno u koju crkvu,a k meni u kucu ce doci jedan svecenik tek u srijedu nemoze nikako prije.tako sam slaba fizicki,jedva da hodam.po cijele dane se obracam Isusu i tiho u sebi molim.Vjerujem da me Isus cuje.

ISUSE UZDAM SE U TEBE!

BVB braco i sestre drage.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2009 22:59 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Eleonora,sestro nemogu slati pp kome se trebam javiti?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2009 23:30 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Marica L napisao:
fra Smiljan dolazi u Basel,neznam tocno u koju crkvu,a k meni u kucu ce doci jedan svecenik tek u srijedu nemoze nikako prije.tako sam slaba fizicki,jedva da hodam.po cijele dane se obracam Isusu i tiho u sebi molim.Vjerujem da me Isus cuje.

ISUSE UZDAM SE U TEBE!

BVB braco i sestre drage.

..Kako da te ISUS čuje..kad vjeruješ u snagu uroka..

..a ne u ovo " NE BOJTE SE JA SA VAMA"
..NE BOJTE SE..

....NE BOJ SE..

.pa svim znamo da sile tame..rade svašta...
..pokušavajući preko svojih pulena robova tame..
..u ljudskim tjelesima..
..napakostiti...
..TEBI..svima..meni..itd..

.NITKO TI NE MOŽE NIŠTA...AKO JE ISUS UZ TEBE..
..ON SAMO TRAŽI TVOJU ..VJERU..U NJEGA..
..i u NJEGOVU SNAGU..

..bez tvoje vjere..
..nema pomaka..

..ČIM SI REKLA ..da imaš sedam uroka..

..TI SI PRESTALA VJEROVATI U SNAGU GOSPODINA ISUSA..

..kad budeš spremna reći ISUSU..

..JA TEBI VJERUJEM..I BOLI ME BRIGA ZA uroke..

,počet če proces tvog ozdravljenja...

..zar nije ISUS rekao u moje ime..IZGONIT ĆE TE ZLODUHE..
..pa zazovi ime Gospodnje..i OTJERAJ IH..

.."I IME ISUSA NAZAREĆANINA..ZAPOVIJEDAM SVIM SILAMA ZLA
..DA ODSTUPE OD MENE."

.. i bit će ti po tvojoj VJERI..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 07:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Kirie eleison. Gospodine, Bože naš, Gospodaru vjekova, svemogući i svemoćni, ti koji si sve sazdao i sve preobražavaš jedino sa svojom voljom; ti koji si u Babilonu pretvorio u rosu sedam puta jače užarenu peć te zaštito i spasio sveta tri svoja mladića; ti koji si učitelj i liječnik naših duša; ti koji si spasenje onima koji se tebi obraćaju, molimo te i zazivamo, uništi, istjeraj, natjeraj u bijeg svaku đavolsku silu, svaku sotonsku prisutnost i zavođenje, svaki zao utjecaj i čaranje ili zlo oko zlih i opakih ljudi koji su učinjeni nad tvojim slugom...

Daj da umjesto zavisti i čaranja dođe obilje dobara, snaga, uspjeh i ljubav. Ti, Gospodine, koji ljubiš ljude, pruži svoje moćne ruke i svoje uzdignute i moćne mišice, te dođi u pomoć i pohodi tu svoju sliku, i pošalji joj Anđela mira, snažnoga, da zaštiti dušu i tijelo i da udalji i potjera svaku zlu silu, svaki otrov i urok pokvarenih i zavidnih ljudi; tako da ti, pod tvojim okriljem, tvoj proseći štićenik sa zahvalnošću može pjevati:
„Gospodin je moj pomoćnik i neću se bojati onoga što bi mi mogao učiniti čovjek";
i još:
„Neću se bojati zla jer si ti sa mnom, ti si moj Bog, moja snaga, moj moćni Gospodar, Gospodar mira, otac budućih vjekova".

Da, Gospodine, Bože naš, smiluj se svojoj slici i spasi slugu svoga ... (N.N.) od svake štete ili prijetnje od uroka, zaštiti ga i postavi iznad svakoga zla; po zagovoru više nego blagoslovljene, slavne Gospe, Majke Božje i vazda Djevice Marije, sjajnih arkanđela i svih svetih tvojih. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 08:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Gospodine Bože moj!Ti si htio moje neprijatelje na zemlji jer si njihov Otac kao i moj.Stavljam ih pod Sveti križ Isusa Krista da ih blagosloviš presvetom krvlju Njegovom.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 12:01 
Odsutan

Draga sestro u Kristu. Nista se neboj. I ja sam imala problema sa urocima. Sada kad se molis nista ti nemoze naskoditi. to se polako otklanja. Ti trebas zazivati Kristovu Krv da te zastiti i na kucu i na obitelj. Svaki zloduh bjezi kad se spomene Krv Kristova. To ti je najjaca molitva.Ti si pod Bozijom zastitom. Zli je sada samo ker zavezan na lancu koji laje. I to doslovno. Nista ti nemoze. Misa i blagoslov te stite cijeli tjedan i jos se molis. Stvarno se nemas cega bojati. Te uroke koje imas ce gospodin polako otklanjati ali oni ne mogu vise djelovati na tebe ako vjerujes u Gospodina.Razumijem da se bojis i to je zloduh. Odreci ga se i zopovjedi mu u ime Isusovo da te napusti. Sotona djeluje preko straha. A ti ga se nemas razloga zasto bojati.Stvarno ti nista nemoze. I ja sam prosla kroz svasta i vjeruj mi Bog je uz nas i cuva nas. Samo treba vremena jer nije to doslo za jedan dan pa tako nemoze i nestati samo tako. Treba vremena. Molit cu za tebe draga sestro

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 12:07 
Odsutan

mislim da nije u redu kako se neki od vas ponasaju. Ako netko nevjeruje u uroke ne znaci da oni NE POSTOJE. Svi znamo da sotona postoji i ako postoje molitve u kojima se uroci spominju znaci da i oni postoje. Zena je na dobrom putu. A to sto ima strah svi znamo da nije od Boga. Mislim da biste trebali imati strpljenja malo i svatiti da svima nisu otvorene do kraja duhovne oci i usi, a nekome nikako nisu otvorene. Njoj kritika nece pomoci. Nego molitva i savijet blaga rijec. Zeni treba utjeha. i ako vidite da negdje grijesi da je ispravite. Molim vas bez uvrede. BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]