www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 21:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 09:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala ti sestro, što čuješ moj vapaj...što mi nudiš svoju utjehu...čitam sve vaše poruke iznova svako malo, pa se podižem s koljena samo da prođe još jedan dan...idem sad moliti, hvala ti za molitvu svetoj Riti,BTB!!!
:b206: :b206: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 12:03 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
željka napisao:
Opet jutro sa suzama...valjda mora tako biti...Gospodin zna što radi...tjeram samu sebe umiriti se...molila sam opet sinoć da im pomogne, svakom ponaosob...ali ne daju se...razgovarala sam s prijateljicom s kojom idem na posao, ona mi kaže da je jako važno što Gospodinu otvorim srce potpuno iskreno, podastrem mu sve svoje i mane i muke i molitve...da je najvažnije da postigneš da razgovaraš s njim iz srca, a ne samo nabrajanja riječi da zadovoljiš formu...ja sam nju uputila na naš forum, jako joj se svidjelo...dragi moji, meni je ovako puno lakše kad mogu nekome reći, tkogod pročitao, bar se smirim da mogu obaviti obveze i posao, dočekati ih sa smješkom iako srce krvari...BVB :twisted: :twisted: :twisted:

To su sve iskušenja koja moraš "prerasti", izdići se iznad toga kako god da zvučalo suhoparno ali tako je.
Upravo tako, ja znam doslovno "razgovarati", otvoriti dušu i onaj osjećaj spokoja nakon molitve je umirujuć i utješan.
Nekad sam mislila da više nemam suza, često sam se jutrom budila natečena od suza, imala sam osjećaj da me "duša" boli.
To je bio moj period tugovanja i mirenja s novonastalom situacijom.
Praktično sam ja sve znala i ispoštovala ali onaj dio u srcu je bio najteži.
I kad sam počela moliti za njega, molila sam iz forme i onda shvatila da ne mogu iskreno pa sam stala. I nakon nekog vremena kad sam vidjela kako je nervozan, smušen, na neki način izgubljen onda sam ga počela "žaliti" i iskreno moliti. Isto tako za nju.
Samo piši, bude ti lakše, znam iz svog iskustva.

Svaki post koji ti izmami osmijeh na lice ili da malo utjehe je "naša mala pobjeda".

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 sij 2010 12:47 
Odsutan

tuga napisao:
željka napisao:
Opet jutro sa suzama...valjda mora tako biti...Gospodin zna što radi...tjeram samu sebe umiriti se...molila sam opet sinoć da im pomogne, svakom ponaosob...ali ne daju se...razgovarala sam s prijateljicom s kojom idem na posao, ona mi kaže da je jako važno što Gospodinu otvorim srce potpuno iskreno, podastrem mu sve svoje i mane i muke i molitve...da je najvažnije da postigneš da razgovaraš s njim iz srca, a ne samo nabrajanja riječi da zadovoljiš formu...ja sam nju uputila na naš forum, jako joj se svidjelo...dragi moji, meni je ovako puno lakše kad mogu nekome reći, tkogod pročitao, bar se smirim da mogu obaviti obveze i posao, dočekati ih sa smješkom iako srce krvari...BVB :twisted: :twisted: :twisted:

To su sve iskušenja koja moraš "prerasti", izdići se iznad toga kako god da zvučalo suhoparno ali tako je.
Upravo tako, ja znam doslovno "razgovarati", otvoriti dušu i onaj osjećaj spokoja nakon molitve je umirujuć i utješan.
Nekad sam mislila da više nemam suza, često sam se jutrom budila natečena od suza, imala sam osjećaj da me "duša" boli.
To je bio moj period tugovanja i mirenja s novonastalom situacijom.
Praktično sam ja sve znala i ispoštovala ali onaj dio u srcu je bio najteži.
I kad sam počela moliti za njega, molila sam iz forme i onda shvatila da ne mogu iskreno pa sam stala. I nakon nekog vremena kad sam vidjela kako je nervozan, smušen, na neki način izgubljen onda sam ga počela "žaliti" i iskreno moliti. Isto tako za nju.
Samo piši, bude ti lakše, znam iz svog iskustva.

Svaki post koji ti izmami osmijeh na lice ili da malo utjehe je "naša mala pobjeda".

Drage moje!
Neznam drugacije pa cu prepisati ovo zadnje
SVAKI POST KOJI TI IZMAMI OSMIJEH NA LICE ILI DA MALO UTJEHE JE ,,NASA MALA POBJEDA,,

Kako bih vas izgrlila da mogu ali ne mogu pa evo :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :b112: :b112: :b112: :b112: smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 13:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Opet jutro sa suzama...valjda mora tako biti...Gospodin zna što radi...tjeram samu sebe umiriti se...molila sam opet sinoć da im pomogne, svakom ponaosob...ali ne daju se...razgovarala sam s prijateljicom s kojom idem na posao, ona mi kaže da je jako važno što Gospodinu otvorim srce potpuno iskreno, podastrem mu sve svoje i mane i muke i molitve...da je najvažnije da postigneš da razgovaraš s njim iz srca, a ne samo nabrajanja riječi da zadovoljiš formu...ja sam nju uputila na naš forum, jako joj se svidjelo...dragi moji, meni je ovako puno lakše kad mogu nekome reći, tkogod pročitao, bar se smirim da mogu obaviti obveze i posao, dočekati ih sa smješkom iako srce krvari...BVB

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Draga moja sestrice u Kristu...
Nas Gospodin Isus je trpio velike boli i ponizenja
radi nas i nasih grijeha,a grijeh je taj koji razapinje
Duh,dusu i tijelo.Isus je izdrzao i danas isto tako pati
radi mojih,tvojih i nasih grijeha.Mi smo slabi i tesko se
nosimo sa nasim slabostima i iskusenjima,ali vjeruj seko,
svaka kusnja jaca i poslje svakog pada se lakse podignemo
jer Bog svodi sve na dobro onima koji Ga LJUBE. Vjerujem
da si i ti jedna od tih Bozjih miljenica koja si predala Bogu sve
svoje brige,muke i patnje i vjeruj samo da je Isus tu uz tebe.
On ti pomaze nositi tvoj teret kriza pod kojim sada koracas i On ,
nas Bog,nas Gospodin ce svesti sve na dobro kada ON za to
predvidi vrijeme.Moli za obracenje svoje djece i svojih najmilijih
Litanije Krvi Kristove svaki dan i molitvu Duhu Svetom i vidjet
ces milosti od Gospodina.On drzi Svoju svetu ruku nad tobom
i slusa tvoje vapaje.Vjeruj Mu i ne padaj,a ako se i desi da pokleknes
koji puta ,digni se jos jaca,jos ponosnija i bit ce sve bolje.I ja sam
padala i padam jos pokoji puta ,ali svjesna sam Bozje ljubavi i ove
nase brace i sestara iz naseg TTa koji uvijek priteknu u pomoc
svojim molitvama i utjesnim rijecima.Molim za tebe i sve tvoje,
neka vas Gospodin Svojim Licem obasja i Mir Svoj neka vam da.
Bozji blagoslov sisao na sve vas u Ime Oca i Sina i Duha Svetoga.Amen.

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 21:38 
Odsutan

Draga seko, veliki je teret na tebi, OGROMAN... Osjećam jednu takvu empatiju kad čujem za tvoju bol... Što reći... Možda zvuči već istrošeno, ali sama sam se uvjerila da je to zaista tako: Bog okreće sve na dobro onima koji ga ljube!! Preporučam toplo da pronađeš svoga duhovnika, osobu kojoj ćeš se uvijek moći požaliti i koja će te "dizati"... Imaš i nas!!! :grlim te: Tu smo uz tebe!! Osjećam poticaj da se, kad se tiče financija, možemo svi skupiti i pomoći ti!!!
S tobom uvijek,
Daria :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2010 22:13 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
željka napisao:

Draga sestrice,

predaj sve Gospodinu,i reci mu da ga voliš najviše na svijetu.Reci mu koliko ga ljubiš i trebaš.On je tu.On te voli.

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 09:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi moji, čitam vaše poruke i zaista mi izmame osmijeh, u duši...Draga Daria, znam što sve prolazi seka Nina i ti, cjela tvoja obitelj...kad pomislim kako je drugima, bude me sram što cvilim, ali samo sam čovjek...Imali smo divnog svećenika, toliko duhovnog, ali se razbolio i otišao. Puno puta je dolazio k nama, molio nad nama, razgovarao i nedostaje mi...jako...Hvala vam svima što se osvrćete na me, ja molim i dalje...sad imam i molitvu svetoj Riti...i druge...zahvalna sam Gospodinu što ste tu, što postojite... smajlic22 smajlic22 smajlic22 :r086: :r086: :r086: :b206: :b206: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 09:35 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ne gubi vjeru draga. Ja sam jedno vrijeme posrnula, prestala sam moliti i užasno sam se osjećala.

Kako god izgledalo teško i bezizlazlno to je sve "prolazno".
Bog uvijek ima neki put za nas.
:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 17:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Eh, nisam pokleknula, premda nisam ni sigurna koliko ću moći slušati sve ovo... kao bijesni psi su... čak mi se danas spočitavalo što sam pošla s malim unukom u šetnju da sin i nevjesta mogu biti sami i razgovarati... da spašavaju svoje odnose. Kada su uspjeli postati takvi, tako neprimjetno? Ja ne vidjeh toliko sebičnosti i samoživosti u životu...e mili moji, samo da im je malo duše i vjere... :( :( BVB :(

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 18:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga Željka, ovo je zaista teška situacija u kojoj se nalaziš i neka ti
Gospodin da snage da nosiš ovaj križ do kraja. Divim se snazi tvoga
duha, nadam se da ćeš uz našu pomoć prebroditi ove nevolje i patnje
kroz koje prolaziš. Neka ti Majka Marija bude na pomoći svojim zagovorm
i neka te blagoslovi u tvojoj boli kako bi se pojavile tople zrake sunca
u tvom životu. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Ti si, Bože, svakom vjerniku utočište u nevolji, snaga u trpljenju,
utjeha u žalosti. Svrni svoj pogled na našu sestru Željku u njenoj boli
i nevolji. Budi uz nju, olakšaj joj breme, učvrsti vjeru da se povjeri i
sasvim preda tvojoj očinskoj providnosti. Amen.

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]