www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 svi 2025 00:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 15 kol 2013 18:35 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospe Sinjska,hvala ti što sam ti sretno stigla u Sinj i što sam se sretno vratila svojoj kući. Ti znaš moju nakanu,ovaj pokornički put sam posvetila tome, pomolilla sam se pred tvojom slikom gdje me pratio tvoj blagi pogled i osmijeh. Platila sam sv.misu na moju nakanu... Pogledaj na mene znam da me nikad nisi i nikad nećeš zapustiti pa tako ni sada. Jer ti si moja majka! Pogledaj milostivo na mene i usliši me,amen! :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 kol 2013 18:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slavica napisao:
Molim vas da se pomolite za moju bolesnu majku
Danas je ostala u bolnici.
Hvala vam svima.BVB!

:a1250:
Dobri sveti Antune!
ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Žarko te molim za bolesnu osobu majku od nase sestre Slavice,...... Isprosi joj zdravlje za kojim toliko žudi i koje joj je toliko potrebno! Ako to ipak nije Božja volja, onda joj izmoli olakšanje trpljenja i snagu da kršćanski i s Isusom nosi svoj križ. ti, koji si u svom zemaljskom životu bio prijatelj onih koji su patili i velikodušno im pomagao ljubavlju i čudesima, štiti i sve nas od bolesti, a u bolesti nas krijepi i tješi tako da bi nam postale izvor zasluga za život vječni. Amen.

Proslavi se Gospodine Isuse Kriste po Tvojoj volji.Amen

marija-nada napisao:
Jučer je poginuo dečko Marko - godište 1992. (na vojnoj obuci) - pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna neka mu svjetli - počivao u miru Božjem Amen..
(pomolite se za njegovu dušu i za roditelje da uspiju preživjeti to)
mene je osobito ovo pogodilo jer je tamo moj sin

Slika
Bože, ne zataji djelo ruku svojih,
Molimo te za ovog pokojnika kojeg si stvorio.
Ne možemo vjerovati da je sve ono
što je on nama u životu značio izgubljeno.
S njim koji je otišao pred nama,
Ujedinjujemo se sada u vjeri
Koju je i on sam čvrsto vjerovao do kraja,
U tebe, njegovog, i našeg Boga,
Koji živi za nas danas i u sve dane
U vijeke vjekova.Amen

Pokoj vjecni daruj mu Gospodine ,svijetlost vjecna svijetlila mu, pocivao u miru Bozjem.Amen

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 kol 2013 06:18 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 kol 2013 14:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Dobiveno mailom:

Božji blagoslov!

Naš kolega i prijatelj Cico - Ivan Draganić, gitarist iz grupe Emanuel, jučer je doživio tešku prometnu nesreću, a s njime je bio 2-godišnji sin...znam da se neki mole već za njega, sjetite ga se u svojim molitvama jer je još uvijek u komi, a ima napuknuće lubanje, nagnječen mozak, slomeljnu ključnu kost, slomljena ruka i završetak kralježaka, kontuzija pluća...znači teška situacija...a ovo je Domagoj Pavin iz Emanuela napisao:

"Dragi moji, neki ste culi, neki niste. Da, radi se o nasem Cici. Mali Pero je dobro i prosao je samo sa vanjskim ozljedama. Cico je izvan zivotne opasnosti, ali u induciranoj komi zbog teskih ozljeda. Evo otprilike opisa dogadjaja. Kako nebi bilo sirenja krivih informacija o eventualnim promjenama stanja informirajte se u uzem krugu njegovih prijatelja: najbolje iz bendova Emanuel i Zakon sutnje jer su u stalnom kontaktu sa obitelji.

Sada nam samo preostaje cekati i moliti za oporavak i njegovu obitelj kako bi svi zajedno sto lakse prosli kroz ovu situaciju. "

Link: http://vgdanas.hr/Info/Clanak/7113/kobi ... tetom.aspx

Hvala svima,
Saša Kiralj

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 kol 2013 17:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dorothea napisao:
Dobiveno mailom:

Božji blagoslov!

Naš kolega i prijatelj Cico - Ivan Draganić, gitarist iz grupe Emanuel, jučer je doživio tešku prometnu nesreću, a s njime je bio 2-godišnji sin...znam da se neki mole već za njega, sjetite ga se u svojim molitvama jer je još uvijek u komi, a ima napuknuće lubanje, nagnječen mozak, slomeljnu ključnu kost, slomljena ruka i završetak kralježaka, kontuzija pluća...znači teška situacija...a ovo je Domagoj Pavin iz Emanuela napisao:

"Dragi moji, neki ste culi, neki niste. Da, radi se o nasem Cici. Mali Pero je dobro i prosao je samo sa vanjskim ozljedama. Cico je izvan zivotne opasnosti, ali u induciranoj komi zbog teskih ozljeda. Evo otprilike opisa dogadjaja. Kako nebi bilo sirenja krivih informacija o eventualnim promjenama stanja informirajte se u uzem krugu njegovih prijatelja: najbolje iz bendova Emanuel i Zakon sutnje jer su u stalnom kontaktu sa obitelji.

Sada nam samo preostaje cekati i moliti za oporavak i njegovu obitelj kako bi svi zajedno sto lakse prosli kroz ovu situaciju. "

Link: http://vgdanas.hr/Info/Clanak/7113/kobi ... tetom.aspx
Gospodine smiluj se...Marijo moli za njega da se probudi iz kome...Oce nas... :a1250:

Hvala svima,
Saša Kiralj

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 kol 2013 17:05 
Odsutan

Peltrasius napisao:
Preporucam u vase molitve..tko zeli i ima priliku..jednu malu bebu u utrobi jedne mame staru 6-7 tjedana..a nalaz je los..nema otkucaja srceka i postoji mogucnost pobacaja..tj. odbacivanja zametka.. :cry:

Gdje dvojica barem mole tu je Isus za stolom i slusa..
Bozji Blagoslov svima

Oce nas..

Proslavi se Gospodine Isuse Kriste po Tvojoj volji.Amen

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 ruj 2013 11:43 
Odsutan

Danas preporučam Janju u molitve malo jer je primila zadnju kemoterapiju, pa nek Bog bude Milostiv i udijeli joj zdravlje.
Hvala Bogu i vama.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 ruj 2013 07:16 
Odsutan

marija-nada napisao:
Danas preporučam Janju u molitve malo jer je primila zadnju kemoterapiju, pa nek Bog bude Milostiv i udijeli joj zdravlje.
Hvala Bogu i vama.

situacija nije dobra (ima još kemoter.).. može i dalje molitva

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 ruj 2013 20:14 
Odsutan

Molim vas da se pomolite za moju bolesnu majku.
BVB!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 ruj 2013 20:27 
Odsutan

marija-nada napisao:
marija-nada napisao:
Hvala Bogu i vama.

situacija nije dobra (ima još kemoter.).. može i dalje molitva

Slavica napisao:
Molim vas da se pomolite za moju bolesnu majku.
BVB!

Gospodine, svemogući Bože, pripustio si im ovu bolest. To je tvoja volja, ti znaš zašto to činiš. One, tvoje grešne sluskinje, predajemo u tvoje ruke. Molim te, ukloni od njih ovu bolest i daj im zdravlje, ali neka bude volja tvoja. Ako trebaju trpjeti, daj im snage da ovu bolest strpljivo podnose. Budi uza njih, krijepi ih i tješi da se u ovoj bolesti kršćanski vladajui. Pouči ih kroz bolest cijeniti tvoju pregorku muku koju si za nas podnio, cijeniti patnje drugih bolesnika i trud onih koji ih liječe i za njih se brinu. Ovu bolest, kao svoju žrtvu,neka pridruže tvojoj žrtvi na križu za spasenje svijeta, obraćenje grešnika i za svoje duševno i tjelesno zdravlje. Vjerujemo u te, Gospodine, ufamoo se u te i ljubimo te svim srcem svojim. Oprosti im ako su te kojim grijehom uvrijedile, kao što i mi opraštamo svim svojim uvrediteljima. S tobom smo, Bože, u zdravlju, bolesti i smrti. Dok smo s tobom, ne bojimo se ničega. S tobom želimo uvijek biti, tebe vječno hvaliti i slaviti, sada i u sve vijeke vjekova. Amen. Oče naš…
(preuredjena Mol. Molitvenici,net)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]