www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 11:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 18:05 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ivana 2009 napisao:
mislim da nije u redu kako se neki od vas ponasaju. Ako netko nevjeruje u uroke ne znaci da oni NE POSTOJE. Svi znamo da sotona postoji i ako postoje molitve u kojima se uroci spominju znaci da i oni postoje. Zena je na dobrom putu. A to sto ima strah svi znamo da nije od Boga. Mislim da biste trebali imati strpljenja malo i svatiti da svima nisu otvorene do kraja duhovne oci i usi, a nekome nikako nisu otvorene. Njoj kritika nece pomoci. Nego molitva i savijet blaga rijec. Zeni treba utjeha. i ako vidite da negdje grijesi da je ispravite. Molim vas bez uvrede. BVB

Potpisujem. Suosjećanja malo više, ljudi, ljubavi a ne osude. Konstruktivno.. Ne trebaju joj sad od vas riječi od kojih će se osjećati još gore jer je i vi napadate i ne razumijete. Sve što mislim su već rekli Bitlord, Berno, ivana 2009, neću ponavljati.
Marice, kako ti suprug?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 18:13 
Odsutan

Tinka napisao:
ivana 2009 napisao:
mislim da nije u redu kako se neki od vas ponasaju. Ako netko nevjeruje u uroke ne znaci da oni NE POSTOJE. Svi znamo da sotona postoji i ako postoje molitve u kojima se uroci spominju znaci da i oni postoje. Zena je na dobrom putu. A to sto ima strah svi znamo da nije od Boga. Mislim da biste trebali imati strpljenja malo i svatiti da svima nisu otvorene do kraja duhovne oci i usi, a nekome nikako nisu otvorene. Njoj kritika nece pomoci. Nego molitva i savijet blaga rijec. Zeni treba utjeha. i ako vidite da negdje grijesi da je ispravite. Molim vas bez uvrede. BVB

Potpisujem. Suosjećanja malo više, ljudi, ljubavi a ne osude. Konstruktivno.. Ne trebaju joj sad od vas riječi od kojih će se osjećati još gore jer je i vi napadate i ne razumijete. Sve što mislim su već rekli Bitlord, Berno, ivana 2009, neću ponavljati.
Marice, kako ti suprug?

I ja se slažem....ranjenoj,umornoj i pereplašenoj duši ne treba osude ni kritika....a od straha koji ju sada drži i svaka šala joj je bolna...jer joj je teško...
Draga moja...lipo se prekriži večeras i stavi sebi u glavicu ovo: Ja sam dijete Božje ljubljeno. Ne postoji urok koji me više može taknuti. I oprosti od srca svakoj jadnoj duši koja je toliko izgubljena da bi takvo zlo ikom želila....
Jer JESI Božja i jer ti više NIŠTA ne može biti....može te samo strašiti ali ni to ne dopusti! Bori se...
I meni su govorili da sam ureknuta....jako. I nekako i jesam vukla same pegule dok nisam shvatila da uz Isusa meni niko ništa ne može....Bog te blagoslovio i od srca ti želim da se već ujutro probudiš u miru....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 18:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Marica L napisao:
tuga napisao:
Marice smiri se. Iz tvojih slova u postovima izvire očaj i strah.
Koju terminologiju je koristio svećenik kad ti je to obrazložio?
I otkud taj 7?

Psihički se uništavaš s iščekivanjem nečega čega neće biti. Strahuješ za svoj život i moliš?
Pa kako onda to?

Naggar, imam izraženu empatiju oduvijek. Samo sebe ne štedim.[/quote

vidis sestro draga,kad razgovaras sa svecenikom,izneses mu svoje boli i patnje,on izmoli molitvu a drugi dan ti se pojavljuju slike pred ocima.i polako previres po svojoj proslosti,shvatis da si negdje pogrijesila a taj datum se podudara sa ostalih nekoliko vrlo bolnih dogadjaja i tako sve redom....za sve moje neprijatelje OPROSTI IM OCE JER NEZNAJU STO CINE.

Marice :grlim te: ajd posalji PP nasem uceniku Samiru,on ce ti najbolje moci pomoci.BtB.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 stu 2009 19:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Marica L napisao:
Braco i sestre,preporucam se u vase molitve,molim vas da se svi molite za mene,svi koji zelite.
Shvatila sam da se radi o sedmerostrukom uroku.
Sve mi je radjeno iza ledja a sve to ide preko mene.Jednog zla sam oslobodjena i jos imam 6.Tako sam slaba i osjecam kraj.

:

Danas se ljudi cesto igraju s vatrom...nikako nije cudo,ako vatra bukne..
Shvatila sam da se radi o sedmerostrukom uroku
Draga sestro ,draga Marice...Predaj sve u Bozje ruke...
Ne znam kako si dosla do te "spoznaje" da se radi o sedmerostrukom uroku
Ako si dosla sama do tog zakljucka,okani se toga...Ukoliko ti je pomogao jedan Svecenik,onda se i dalje obrati njemu...
Taj,koji ti je dao takvo misljenje,duzan je i da te oslobodi toga...i da ti pomogne..
Ako ti ne pomaze molitva SVECENIKA, onda zaista moras potraziti pomoc u Ispovjedaonici i na drugom mjestu...i mozda kod drugog Svecenika..
Sve mi je radjeno iza ledja a sve to ide preko mene
Da li si zaista sigurna u posao KOJI SE RADI IZA LEDJA da je zaista tako uradjeno , ili kako ti samo predpostavljas...Napisi ,ako je moguce " zasto i kako si sigurna"????
Jednog zla sam oslobodjena i jos imam 6.Tako sam slaba i osjecam kraj.

Tko ti je pomogao da se Jednog zla sam oslobodjena
Zasto nije moguce da te taj oslobodi i drugih ????????

U mojoj si molitvi,i sutra cu te prikazati na sv.misi... :grlim te:

http://www.slobodnadalmacija.com/20080311/novosti03.asp

Praznovjerje ili mozda jos nesto vise..?
Evo nesto s cim se ni Pravoslavni ne slazu,ali ipak pojedinci cine i djeluju.????
mladi ljudi u rješavanju svojih problema sve češće posežu za molitvama “začinjenima” kilogramom soli. Doslovce kilogramom i doslovce soli.

Kod nas Katolika ima dosta toga ,sto se covjek mora zapitati,prvo provjeriti pa tek onda odluciti... :a1430:

PREPUSTI GOSPODINU PUTEVE SVOJE U NJEGA SE UZDAJ I ON CE TE VODITI

Slika

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 stu 2009 22:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

rebeka napisao:
Marica L napisao:
Braco i sestre,preporucam se u vase molitve,molim vas da se svi molite za mene,svi koji zelite.
Shvatila sam da se radi o sedmerostrukom uroku.
Sve mi je radjeno iza ledja a sve to ide preko mene.Jednog zla sam oslobodjena i jos imam 6.Tako sam slaba i osjecam kraj.

:

Danas se ljudi cesto igraju s vatrom...nikako nije cudo,ako vatra bukne..
Shvatila sam da se radi o sedmerostrukom uroku
Draga sestro ,draga Marice...Predaj sve u Bozje ruke...
Ne znam kako si dosla do te "spoznaje" da se radi o sedmerostrukom uroku
Ako si dosla sama do tog zakljucka,okani se toga...Ukoliko ti je pomogao jedan Svecenik,onda se i dalje obrati njemu...
Taj,koji ti je dao takvo misljenje,duzan je i da te oslobodi toga...i da ti pomogne..
Ako ti ne pomaze molitva SVECENIKA, onda zaista moras potraziti pomoc u Ispovjedaonici i na drugom mjestu...i mozda kod drugog Svecenika..
Sve mi je radjeno iza ledja a sve to ide preko mene
Da li si zaista sigurna u posao KOJI SE RADI IZA LEDJA da je zaista tako uradjeno , ili kako ti samo predpostavljas...Napisi ,ako je moguce " zasto i kako si sigurna"????
Jednog zla sam oslobodjena i jos imam 6.Tako sam slaba i osjecam kraj.

Tko ti je pomogao da se Jednog zla sam oslobodjena
Zasto nije moguce da te taj oslobodi i drugih ????????

U mojoj si molitvi,i sutra cu te prikazati na sv.misi... :grlim te:

http://www.slobodnadalmacija.com/20080311/novosti03.asp

Praznovjerje ili mozda jos nesto vise..?
Evo nesto s cim se ni Pravoslavni ne slazu,ali ipak pojedinci cine i djeluju.????
mladi ljudi u rješavanju svojih problema sve češće posežu za molitvama “začinjenima” kilogramom soli. Doslovce kilogramom i doslovce soli.

Kod nas Katolika ima dosta toga ,sto se covjek mora zapitati,prvo provjeriti pa tek onda odluciti... :a1430:

PREPUSTI GOSPODINU PUTEVE SVOJE U NJEGA SE UZDAJ I ON CE TE VODITI

Slika

draga sestro vec sam rekla da nisam sama dosla do tog zakljucka!
dokazi su tu i stete su tu.
prvi urok sam pokupila sa samo 17g i toliko je trajao.
dok sam bila pod ti prvim snasli su me i svi ostali a da ja nisam ni znala.
vidis..i ovaj moj muz je nastradao preko mene a ja sam bila daleko 1000km.nismo se ni znali ni poznavali???sad ..problem je malo skakljiv.
meni je ovo drugi brak,dkle nema ispovijedi,nema pricesti.
sto mi preostaje samo molitva,molitva i samo molitva.
prvi urok je bio najgoriji jer je frajer jako dobro ispitao cijelu situaciju,raspitivao se u mojem kraju o meni i stavio zid izmedju mene i crkve.nikako nisam mogla ni kod kuce ni u crkvi se moliti,ni ispovijedati..totalno me zavezao,hvala dragom Bogu toga sam se rijesila.konacno se mogu moliti bez ikakvih problema.Vjerujem da mi je Bog dragi poslao duha svetog da mi otvori oci i da konacno progledam i vidim gdje je problem u bolesti mojeg muza.istina je jako mi je tesko sto to nisam prije znala i sprijecila.nemogu jos ni Ucenika nazvati dok nevidim sa svecenikom,neznam dali ce se on ljutiti jer trazim pomoc od njega a i od drugih..tako da nepreostaje mi nista drugo nego cekati i moliti se sto i cinim.hvala vam svima za vase molitve i dalje se preporucam.BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 stu 2009 11:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

čitaj svakodnevno psalam br.23 i vidjet ćeš da će ti biti bolj : :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 stu 2009 15:14 
Odsutan

Gospodine čuvaj svoje ovčice. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2009 23:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

O Jahve moj,Boze moj,Oce moj,zastiti me,stavi me u krilo svoje,i sakrij me od neprijatelja mojih.Istrgni me Jahve moj iz ralja lavljih.Ja sam dijete Tvoje, Oce moj.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 stu 2009 11:43 
Odsutan

Draga sestro jesi li bolje???? Da li ti je dosao svecenik???

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 stu 2009 20:27 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Stoga, neka je blagoslovljen Bog i Otac Gospodina našega Isusa Krista. Otac milosrđa i Bog svake utjehe. On nas tješi u svakoj nevolji našoj. .Amen

Marica L napisao:
draga sestro vec sam rekla da nisam sama dosla do tog zakljucka!
dokazi su tu i stete su tu.
prvi urok sam pokupila sa samo 17g i toliko je trajao.
dok sam bila pod ti prvim snasli su me i svi ostali a da ja nisam ni znala.
vidis.

Draga Marice, ne znam kako da zapocnen,jer ne vidim gdje si napisala,kako si dosla do zakljucka..."Netko ti je morao reci,dok tvrdis da su to UROCI..."Ne moras javno pisati ako ne zelis, htjela sam samo cuti da li je to bio Svecenik,koji ti je rekao ili netko drugi...
Po ,tragedijama,napastima,sokovima itd...bilo bi jako mnogo uroka..?
A u to ne mozemo i ne smijemo vjerovati..

Citat:
.i ovaj moj muz je nastradao preko mene a ja sam bila daleko 1000km.nismo se ni znali ni poznavali???sad ..problem je malo skakljiv.
meni je ovo drugi brak,dkle nema ispovijedi,nema pricesti.
sto mi preostaje samo molitva,molitva i samo molitva.

Zasto bi tvoj muz nastradao zbo tebe..?? Odkud si sigurna u to?
Ja bi se bojala Boga tako nesto reci,jer samo BOG zna zasto i kako je on nastradao..mi smo slabi za takve stvari..
Vidis,tu se vec vidi da nisi cula od svecenika...To sto si ti u drugom braku,ne sprejecava te da ides na sv. ispovjed...
TI MOZES ICI NA ISPOVJED- ALI NE NA SV.PRICEST..
Ali zato mozes duhovno da primis Isusa u svoje srce,imaju molitve koje se mole..za takve vjernike,clanove crkve..

Citat:
prvi urok je bio najgoriji jer je frajer jako dobro ispitao cijelu situaciju,raspitivao se u mojem kraju o meni i stavio zid izmedju mene i crkve.nikako nisam mogla ni kod kuce ni u crkvi se moliti,ni ispovijedati..totalno me zavezao,hvala dragom Bogu toga sam se rijesila.konacno se mogu moliti bez ikakvih problema.

Uh,ja u to ne mogu vjerovati..??? I ja sam osobno kroz moj zivot imala velikih kusnji i napasti ,pogotovo u braku...Imala sam period ,kada uopce nisim moga moliti...ali to mi nije nitko nabacio ,nego me Djavao panjkao,i nije mi dao mira...
No ,onome tko sve predaje u Ruke Bozje,ON sve okrece na dobro....
Citat:
Vjerujem da mi je Bog dragi poslao duha svetog da mi otvori oci i da konacno progledam i vidim gdje je problem u bolesti mojeg muza.istina je jako mi je tesko sto to nisam prije znala i sprijecila.nemogu jos ni Ucenika nazvati dok nevidim sa svecenikom,neznam dali ce se on ljutiti jer trazim pomoc od njega a i od drugih..tako da nepreostaje mi nista drugo nego cekati i moliti se sto i cinim.hvala vam svima za vase molitve i dalje se preporucam.BVB

Draga Marice,ja to nebi nikada tako gledala..Moj savjet otidji do Svecenika,popricaj s jednim,pa ako ne uspijes odi kod jos jednog...
I IDI NA ZIVOTNU ISPOVJED...
Ako ti to ne pomogne,onda se obracaj dalje i trazi pomoc...

SVECENIK JE ISUSOV NASLJEDNIK..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]