www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 lip 2025 23:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 135 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 27 tra 2012 09:20 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Sandra je odbila bolesničko pomazanje..ali to me ne čudi....
Nije ona svjesna tog Božjeg dara.

Ona je loše...jako loše...molim vas i dalje za molitvu...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 tra 2012 19:57 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Molitva Bezgrešnoj od Čudotvorne medaljice
O, Marijo bez grijeha začeta, moli za nas koji se tebi utječemo,
i za sve one koji se tebi ne utječu
,ZA TVOJU VOLJENU SANDRU,
a osobito za neprijatelje Svete Crkve
i za sve one koji su tebi preporučeni.
Amen.

Tri Zdravo Marijo. :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2012 12:19 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Ela mi je jučer poslala sms da molimo za Sandru..da je u vrlo teškom stanju i da puno trpi i da čeka svećenika.. neznam da li je dobila boles. pomazanje..
:a1250:
BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 svi 2012 07:37 
Odsutan

Ne mogu puno pisati jer sam imala malu nezgodu na ruci....

Sandra nije primila bolesničko pomazanje, ali je primila nešto vjerojatno jednako vrijedno i divno. Fra Rozo Palić je "slučajno" taj dan mijenjao tamošnjeg župnika i otišli smo zajedno do Sandre zajedno s dragom časnom sestrom i on je izmolio predivnu molitvu za Sandru polažući ruke na nju. Molio je 10ak minuta i nema područja njezinog života koje svojom molitvom nije dotaknuo...naravno da je molio i za oproštenje njezinih grijeha i za njezino ozdravljenje.

Mislim da je ona bila svjesna svega, no situacija je jako loša i liječnici samo čekaju kad će ona umrijeti. Ali ona se tako BORI za život!!!

Nakon molitve svećanika njoj se stanje poboljšalo, tj. jučer više nije imala temperaturu i bila je mirnija, imala oči otvorene i bila nas svjesna...

Puno, puno trpi...iznimno se rijetko vidi takva osoba...s toliko bolesti i toliko bolova... Njezino je cijelo tijelo kao jedna velika rana.

Uz nju smo koliko god možemo biti....sjetite je se i dalje, molim vas!!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2012 07:42 
Odsutan

Sandra je jučer bila bolje...
Otvorila je oči....opet smo komunicirale stiskom ruke i pokretom njezinih prstiju...
Rekla sam joj da se nadam da se ne ljuti što sam je posjetila sa svećenikom prije 3 dana, a ona je onako mirna pogleda lagano prstom pokazala da se ne ljuti.... :D

Iznimno pati i liječnici čekaju njezinu smrt, rekli su to da bi to za nju bio spas...ali to se ranjeno tijelo i taj jaki duh ne predaje!!
Sve je u Božjim rukama, a ja vas i dalje molim pokoji pobožni uzdah za nju...da se Bog proslavi kroz njezin život...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2012 09:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ela, molimo za Sandru...
..jer Bogu je sve moguće....
:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2012 11:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
OČE NAŠ... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2012 12:14 
Odsutan

HVALA VAM, dragi moji!!!

Nikad u životu nisam bila u doticaju s nekim bliskim tko toliko pati...tko po svim objektivnim mišljenjima zapravo umire....
Osjećam veliku odgovornost za njezinu dušu jer sam jedina vjernica u njezinoj blizini i pokušavam joj barem sad malo nadoknaditi ono što nisam cijeli njezin život....
Bog mi je dao ljubav za nju...snagu....drugi prijatelji samo plaču kad je vide, a ja - djelujem...mene brine samo spas njezine duše i da joj tijelo što manje trpi i pati....
Inače sam vrlo osjetljiva i bilo mi je nezamislivo do prije par dana nekoga teško bolesnog imalo njegovati, a sad jedva čekam da odem u bolnicu i da joj premažem cijelo tijelo alkoholom...vodom....da joj vlažim lice i usta...da joj bilo kako ublažim teške boli koje trpi.... Leži nemoćno poput neke smrtno ranjene ptice...tužna pogleda...a često u velikoj agoniji...
Pričam joj vrlo optimistično...ulijevam nadu...svaki dan joj kažem da je njezino stanje bolje..da iako se to njoj sigurno ne čini tako i iako je sve boli, ja joj kažem da je svaki dan pomak nabolje...da je tako boli jer je vani užasno vruće...jer je temperatura neprirodno visoka i da nije čudo da je tako boli..ali da će uskoro biti lakše...

Dogodila se i malo čudnovata situacija s njezinim sadašnjim liječnikom...
Taj je liječnik mlad i slobodan, dobronamjeran, svidjela sam mu se pa je rekao da bi me rado bolje upoznao ako je moguće...pitao smije li me pozvati na neki ručak izvan bolnice....jesam li udana...i ispitao me sve važne stvari o mom životu...
Nije da mi se sviđa kao muškarac, ali sam ljubazna prema njemu...i zamolila sam ga da bude posebno pažljiv prema Sandri jer zaista ona nema nikoga na svijetu...
(ostavljamo čudan dojam u bolnici...samo nas par prijatelja...nitko, ali baš nitko od rodbine jer ona nikoga nema...)
Bilo mi je čudno i gotovo neprilično liječnikovo udvaranje i ostala sam zatečena tim pristupom (ali bio je iznimno ljubazan), ali nema veze, sad me svaki dan posebno izvještava o njezinom stanju...iako on kaže da bi u njezinom slučaju smrt bila spas...

Tužno je to da nitko od mojih poznanika koje sam pitala ima li koga poznatog u toj bolnici nije reagirao.....i hvala Bogu da se ipak onda pojavio taj liječnik kojega sam dotaknula valjda svojom nježnom brigom za Sandru i koji je sad barem malo više pazi...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 svi 2012 10:28 
Odsutan

Sandrino je stanje i dalje loše, ali ipak se vide pomaci nabolje...to vidimo mi koji je viđamo svakodnevno. Još je u mogućnosti komunicirati preko stiska ruke i preko prstiju...očima...ne treba joj više maska za kisik..
Mislim da je potpuno pri svijesti i da sve razumije, iako liječnici kažu da se nama samo čini da sve razumije...
No mi smo uvjereni da ona sve razumije i da nije izgubila mentalne funkcije. Jako pokušava govoriti, ali ne može... a nema snage da nam prstom pokazuje slova abecede pa da tako slaže riječi...

U zadnje vrijeme kad je pitam boli li je jako, kaže da ne....Prije je uvijek "rekla" da je jako boli....

Vidi se da je nakon molitve svećenika i polaganja njegovih ruku ona zaista bolje.

Sjetite je se i dalje, hvala vam!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2012 09:13 
Odsutan

Dragi moji,

Sandru žele što prije poslati u lječilište u Novi Marof ili u Dugu Resu. Ne može nikamo u neki privatni dom ili sl. jer tamo nema mogućnosti dijalize, a i ona je potpuno nepokretna....

Tužna sam zbog svega.... Bolnica je stopirala pokušaj jedne prijateljice da joj postane skrbnica, teško im je vjerovati da Sandra nema nikoga od obitelji.... Ispadamo sumnjivi u njihovim očima....jer ipak joj nismo rod...

Meni je teško jer taj jedan liječnik me nonstop poziva na kave..usudio se poslati i poruku za laku noć i "lijepe snove"...ja se ponašam pristojno, ali sve odbijam...Lagala sam da sam u vezi, skoro pred udaju....Sve vrijeme sam pristojna samo da budu što bolji prema Sandri i da nas ne gledaju kao neke "strvinare" koji se žele domoći Sandrinog stana....
Ona je ipak do tog moždanog udara bila potpuno samostalna, uza sve svoje bolesti i bolove i nije joj trebao skrbnik....iako je zadnju godinu govorila da mora nešto hitno poduzeti po tom pitanju..ali evo - da sad ima skrbnika, situacija bi bila lakša....
Ovako sve informacije dobivamo samo preko tog liječnika koji me simpatizira (i ide mi na živce time)...ostali kažu: niste joj rod ni skrbnik...

Ima li itko od vas neka saznanja o tim bolnicama u N. Marofu i D. Resi? Ja sam o tome čula samo najgore....

Molim vas, pojačajte molitvu za Sandru...

Taj liječnik je onako opušteno rekao pred njom da ide u N. Marof, ona je na to jako uznemireno reagirala (tamo joj je umrla baka).....i ubrzo nakon toga me pitao "A kad ćemo mi na kavu?"..isto pred njom.... Tako neprofesionalno i neprimjereno.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 135 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]