www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 21:41

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 13:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
hvala svima na molitvama, evo počeo je jesti i otrijeznio se !!!!!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 13:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
berno napisao:

Bog te blagoslovio dragi Brate,... Samo ti znas put do srca tvog oca,... S Vjerom sve je moguce,.... Sretno!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 20:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molim za sve alkoholičare.. Neka se izvuku iz tog crnog ognja, neka im Bog podari snage okrenuti novu i ljepsu stranicu zivota. Molim i za njihove obitelji, neke razorene, neke zagrljene u toj nevolji-neka im Bog ulije dar molitve i nade.. Nade u zdravo sutra..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 20:54 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Berno brate mili...
Gospodin je uz tebe...moli za svog oca...ranjenu dušu koja pati
moli Gospodina da ti otvori oči duhovne da vidiš ranu koju treba lječiti...
sve patnje su na tvoju izgradnju...ti si dobio taj križ jer ga možeš nositi...nije lak ali ako ga primiš s ljubavlju sve boli će nestati...
...u tvom pogledu čitala se rana i patnja ... ali samo ti znaš...samo ti i Gospodin...
Tvoj otac bit će u mojim molitvama ...ti posebno....

...idući put nemoj dvojit zvati hitnu...tako će primiti makar hranu venozno(infuziju) pa će tijelu mu biti lakše ....a i na hitnoj ili bolnici neće piti alkohol...makar koji dan a to je opet nešto....
a svećenika ako ne želi nemoj siliti....ti prikaži misu za tatino ozdravljenje i moli ...Gospodin ionako sve zna......

BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 21:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
frtljica napisao:
Isuse, molim Te za sutrasnji dan.da mi pomognes da sto uspjesnije prođe.stvarno sam preprepremorena i na rubu snaga od ucenja, rada...najradije bih otisla spavati sad jer sam premorena,ali znam da jos moram uciti.nemam snage.molim te,uslisi mi molitve i pomozi mi...MOLIM TE...jos samo sutra da izdrzim...

Molitva za uspjeh na ispitu po zagovoru sv. Josipa Kupertinskoga
Sv. Josip Kupertinski (1603-1663) zaštitnik je učenika i studenata, spomendam mu je 18. rujna.

Dobri Bože, zahvaljujem Ti na svim darovima koje mi daješ. Udijeli mi milost da se uvijek njima služim Tebi na slavu, za svoje posvećenje i na dobro drugih. Daj da uvijek budem radosna srca. Blagoslovi moje roditelje i bdij nad mojim učenjem. Prosvijetli moje učitelje, nastavnike i profesore, a budi na pomoć i mojim školskim prijateljima i prijateljicama. Utječem Ti se po zaslugama i po zagovoru sv. Josipa Kupertinskoga, koji je i sam iskusio teškoće učenja i tjeskobe ispita, ali je doživio i radost da za svoj trud - uz pomoć svoje drage nebeske Majke Marije - bude nagrađen. Molim Te, vodi moju pamet, učvrsti moju volju i potakni velikodušnu zauzetost, da tako ispunim svoje dužnosti i zaslužim uspješno položiti ispit pred kojim se nalazim. Amen. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 16:33 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Molimo se za dječiji vrtić "Dobri" u Zagrebu. :a1250:

Naime, upravo ovih dana zbog preuređenja zgrade vjerskog vrtića "Dobri"u Gosposvetskoj ulici u Zagrebu, sestre Ančele upraviteljice iz Splita donose odluku o zatvaranju vrtića iduće vrtićke godine, zbog građevinskih i pripremnih radova na objektu.

Ovo i ne zvuči tako strašno, dok se ne upoznamo malo dublje sa tematikom.
Osoblje cijelog ovog vrtića (civilno) dobivaju otkaze, a naše časne iz vrtića i samostana biti će raspoređene po Hrvatskoj, djeca...moraju tražiti novi vrtić.
Mi roditelji, zalažemo se za pronalazak zamjenskoga prostora u Zg, da nam naša dječica i dalje idu u ovaj prekrasni vrtić koji postoji od 1938. na ovj lokaciji (inače vjerskih je i onako jako malo). Ovih dana biti će upućeno pismo roditelja u Bresciu kod glavnih poglavarica u Italiji. One će odlučiti o sudbini nas jedno stotinjak...malih ljudova.
Budite sa nama u molitvi i postu za ovu nakanu.

BVB

http://www.dobri.org/default.asp

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 18:21 
Odsutan

berno napisao:

jeeeeeeeeeeeee!!
vidiš da naša majka pomaže svojoj djeci, uvjek je uz nas. nastavi moliti, sve će već doći na svoje mjesto. srce tvog oca je postalo mekše uz tvoju ljubav. a neka uz Božju ljubav tvoj križ postane lakši... BTB

o draga moja IVT, BTB... djeca su najvažnija... molimo za njih, a i za one ljude koji se skrbe za njih i za vas roditelje... :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 19:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
berno napisao:
Prvo hvala svima na molitvama. Bas sam htio napisati kako je malo bolji jutros (i bio je) kad ono opet ista prica.
Rebeka - na hitnu sam mislio samo da se otrijezni, mozda da mu dadnu nesto za spavanje ili slicno. Svecenika on izbjegava u "sirokom luku", ne znam ni sam sta bi bilo kada bi ga pozvao u kucu.
anamarija - znao je on da bude pijan i duze vrijeme i da ne jede nista duze vrijeme od ovoga.
Htio sam mu maloprije uzeti pive, ali mi govori da ce ubiti ako ih uzmem. Prosli put je tako isto govorio pa je sebi prerezao ruku, malo iznad zila. Nije se htio ubiti nego je glumio da ga pustim da pije. Ovaj put mi se ne igra vise sa time.

Jos jednom hvala svima :grlim te: :grlim te:

Ovo sam dragi Berno napisala, sto osjecam da da mu je potrebna pomoc,
Duhovna pomoc svecemika...Covjek ako ne jede nista 40 dana,nece umrijeti...nego ce samo izmrsaviti..na kilazi...
Tvojem tati je potrebna,pomoc i podrzka tvoja,tvojih ukucana i svecenika...To ozbiljno mislim..Ja dobro znam,kako je to uzasno i tesko...ali vi ste duzni,da mu pomognete...
Kako to da svi osjecaju,da mu je hitna potrebana, da ga nahrani...
a sta je s njegovim zivot i duhovnom hranom...??

On je dragi Berno,i dalje u mojim molitvama...i od sad se molim,da pronadje put...do Boga i ispovjedaonice...
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 22:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Molim vas da u svoje molitve ukljucite moju prijateljicu Lidiju koja je imala prometnu nesrecu jucer. U teskom je stanju, u komi je samo je aparati drze na zivotu.

BVB :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 23:15 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
avangard napisao:
Molim vas da u svoje molitve ukljucite moju prijateljicu Lidiju koja je imala prometnu nesrecu jucer. U teskom je stanju, u komi je samo je aparati drze na zivotu.

BVB :grlim te: :grlim te:

:a1250: :b130:
Proslavi se Gospodine..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]