www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 21:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2010 14:14 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
tuga napisao:
Kažnjava me tamo gdje najviše boli.
Dijete opterećuje s tom ženom, odveo je dijete u tu kuću gdje ni on nije poželjan.
Znala sam da će do toga doći a molila sam ga da to napravi postupno ali naravno on uvijek po svojem. :twisted:

"kupuje" dijete na sve moguće načine i misli da time nadoknađuje za ono što je napravio, iskorištava dječju naivnost.Umjesto da provede kvalitetno vrijeme s djetetom.
Pitao me zašto ju mrzim.
Rekla sam mu da ne mrzim nikoga i da joj to slobodno prenese, ali da ju ne mogu voljeti.
Mirno sam to sve prihvatila jučer ali kad je otišao dušu sam isplakala.
Jedva čekam da sve završi.

Teško je shatiti nama koji nismo imali takvu nesreću kroz što prolaziš,ali možemo razumijeti tvoju bol pa i očaj,jer nije lako pogotovo kad ti je dijete u sred vatre,a ni krivo ni dužno.
Muž ti očajnički traži smisao u besmislu,pitajući zašto je mrziš je više njegova želja da je mrziš jer tako misli da ti je naudio i da si ljubomorna,da patiš za njim,on sanja o tome kako ga prekli nješ da ti se vrati,da malo uživa u moljakanju,jer bi tako mislio da nije on za ništa kriv,i želi oprati ruke od toga.Ali neće nikad moći,jer če ga beščutnost progoniti dok mu god nemilosrđe caruje u srcu.pa i prema vlastitoj ženi i dijetetu!!
Pokušaj ostati što hladnije glave ,ali vruća srca u svakoj molitvi za svoju obitelj,nerazumijemo nitko zašto se nešto događa,ali ako nam je Bog na prvom mijestu,i ako se pod Njegovu volju utijećemo,već če On to staviti kako je najbolje za nas!Bog te blagoslovio sesto,i snage ti dao u svim nevoljama i kušnjama,pogotovo kad si sama i srce se stisne od tuge i bola!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2010 14:53 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
Hvala vam svima.
Samuel, prihvatila sam činjenicu da je brak gotov, sve sam to s vremenom "progutala", oprostila, ne zamjeram im ništa i još uvijek nije dobro.
Još uvijek prezir i nepodnošljivost izlazi iz svake njegove riječi.
Ja njega više ne poznam, to nije ista osoba.

Znao je da me taj susret bude zabolio ali sam uspjela (ne znam ni sama otkud mi toliko snage) ostati nepromijenjenog izraza lica, staložena i rekla sam :Dobro, sad se upoznao s njom i pusti ga sad da mu se to sve slegne.
Ali on dalje forsira i upoznavanje s njenom djecom (koju je ona prepustila svojem suprugu).. Ma šta dalje i pričati, nema smisla.
Meni je to neshvatljivo sve, često mislim da sve to sanjam i da se to ne događa meni.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2010 15:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Predraga sestro, suosjećam s tobom, tako mi je žao što kroz sve to prolaziš ti i tvoj mali anđelčić, i meni se srce steglo dok sam čitala tvoj post ... Jasno je jedino da mi zbilja ništa ne znamo - zašto se nešto događa, zašto ovi nemiri,boli i patnje. Jedino pravo pitanje je "Isuse što mi želiš reći?" - jedino pravo rješenje je ne odvajati se od Krista, sve mu govoriti, Njemu se utjecati, moliti za vjeru i strpljenje i blagost... a tebi draga naša, to stvarno dobro ide. Svojim načinom prekidaš lanac mržnje i grijeha i jednostavno si predivna zbog toga. Znam da ti nije lako, ali ustraj.... na kraju je Uskrs! :grlim te: ... uvijek si u mojim molitvama.

Želim Ti sretan Uskrs, tebi i tvom malenom!
:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2010 07:37 
Odsutan

Dani :grlim te:
Dobro je, prošla sam još jednu krizu i izašla još jača.
Preemotivna sam kad je dijete u pitanju i tu najlakše doživljavam slomove i tu sam najosjetljivija.

Posjetila me meni draga osoba sinoć, s obitelji je bio u Međugorju i molio za moju obitelj, dobila sam posvećene svete slike i narukvicu od koje se ne odvajam.
Uz razgovor i nakon toga molitvu dobila sam snagu.

Probudila sam se danas kao nanovo "rođena".
Rekla bi moja baka "nisu tu čista posla".
Kad suprug divlja i spletkari onda me slama i tu ja pod pritiskom "padam" i ne molim jer mi u tom trenu ništa pa ni život nema smisla, onda me i "opsjedaju" svakakve misli a u biti ne mislim tako. Nevjerojatno, kao da se "nešto" bori u meni. (nemojte molim vas misliti da sam luda :lol: )

Velika je snaga i milost našeg Gospodina. :a1250: :a1250:

Sutra je novi dan. (sigurno se sjećate Scarlett u "Prohujalo s vihorom"). :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2010 10:38 
Odsutan

:a1250: :a1250: :a1250: Trebam Tvoju snagu i milost u ovakvim danima kad posustajem. Sve se bliži kraju i sada mi vrijeme ide sve sporije.

Dijete je dobro, to mi je najvažnije. Zbunio ga otac ali pametna je on glavica. smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2010 11:06 
Odsutan

Draga sestro, uzdaj se u Isusa, ne odustaj od molitve, moli, traži, kucaj.....
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2010 14:35 
Odsutan

O Bože dragi, pomogni mi... molim te... :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 tra 2010 14:37 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga sestro,kako si?

Dugo te nije bilo,što se događa?
:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 tra 2010 08:32 
Odsutan

S tobom sam u molitvi - nisam te zaboravila, pa kad ja nisam, koliko te tek onda Gospodin Bog voli i štiti, i prati - pa i da sada to ne vidiš, ako te tuga zaokupila; vidit ćeš uskoro draga moja sestrice u Kristu - neka je mir Kristov s tobom i tvojim malim

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 tra 2010 14:18 
Odsutan

Hvala dragi moji. :grlim te:
Sve se dodatno komplicira, ne želim u detalje ali agresivni ispadi, vrijeđanje, prijavljivanje svega. :twisted:

Opet smo na početku. :(

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]