www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 lip 2025 01:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 04 svi 2011 22:20 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
550 dana....
Kad se izrazi u mjesecima ili godinama ne djeluje puno ali u danima... :(
Vjerojatno svatko od nas tuguje na svoj način. Moj traje dugo.
Vjerovala sam u brak i u naše sjedinjenje, dala sve od sebe, ne sad da se hvalim
ali bila sam mu dobra supruga i žena.

On bi trebao ovih dana ići na jedno slavlje koje uključuje i crkvu, već se unaprijed
"ogradio" da neće ići u crkvu.
Otkad je otišao on kao da zazire od svega svetog.

Molim za njega,nju i njenu djecu. Mislim da još uvijek nisu svjesni svega učinjenog.

Hvala vam svima na lijepim riječima.
Noćas nisam mogla spavati pa sam razmišljala o svemu i odlučila nešto mijenjati.
Sitnice..ništa veliko ali moram se "trgnuti" iz ove letargije.

Dobila sam danas od prijatelja krunicu iz Međugorja i još neke sitnice, nakon dugo vremena me
nešto istinski razveselilo. :wink:
I u razgovoru s njim (iako on misli da sam ja to sve već preboljela) slušajući ga o njegovom
svjedočanstvu povukla sam neke pouke isto kao i dobro znane "stvari".

Sve se događa s nekim razlogom.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 svi 2011 11:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga sestro…jutros sam čitala sve što pišeš…i osjetila svu tvoju tugu…al što da ti pišem…a naša ti braća i sestre nisu napisali…vjeruj Isusu kao što si vjerovala u svoj brak…
Prije par minuta slušam Katolički radio i čujem ovu pismu…ne znam zašto ,ali si prošla mojim mislima…evo šaljem ti bezbroj lipih riči i ovu meni predivnu pismu…

http://www.youtube.com/watch?v=uNwclaqIrYU

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 svi 2011 17:19 
Odsutan

tonela napisao:
Draga sestro…jutros sam čitala sve što pišeš…i osjetila svu tvoju tugu…al što da ti pišem…a naša ti braća i sestre nisu napisali…vjeruj Isusu kao što si vjerovala u svoj brak…
Prije par minuta slušam Katolički radio i čujem ovu pismu…ne znam zašto ,ali si prošla mojim mislima…evo šaljem ti bezbroj lipih riči i ovu meni predivnu pismu…

http://www.youtube.com/watch?v=uNwclaqIrYU

Hvala. :grlim te:

vjerujem MU. :a1250:

divna pjesma, nisam ju nikad čula...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 svi 2011 17:21 
Odsutan

Ti, Ti si sve moje, Ti si taj koji dodirom duše stišava oluju. Moj Isuse, molim Tebe koji si stišao oluju, Tebe koji si hodao po moru, Tebe koji sve znaš, moj Isuse, Tebe molim stišaj i ovu oluju, oluju mojih osjećaja, dodirni je blagim pogledom i pretvori ovo more nemira u more mira. Zaustavi nabujale potoke i neka ne presahnu vrela tvoje ljubavi u meni.

Darujem ti sve svoje osjećaje, da, darujem ih tebi, Ti najbolje znaš što ćeš s njima Daj mi dobro sito da ih prosijem prije nego ih poklonim nekom drugom. Nikom osim Tebi ne mogu pokloniti osjećaje onakve kavi jesu: čiste, nevine, nedužne, nepokvarene jer nitko ne može primiti osjećaje iz dubine srca a da ih pri tom ne dodirne svojim zagađenim zrakom. Samo onaj kojemu je srce čisto i lice nedužno može primiti i najdublje osjećaje i pri tom ostati miran, preda i nepovrijeđen. Samo Tebe koji ulaziš u moje srce i dodiruješ moju dušu, samo Tebe ne mogu povrijediti niti jednim osjećajem, jer samo Ti znaš kako izgleda čisto srce …
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 kol 2011 23:12 
Odsutan

Prošlo je jako puno vremena...možda me se netko i sjeti.. :grlim te:
Nisam više Tuga.. :b112:

Uz pomoć Gospodina sam "narasla", prihvatila svoj križ i bezbroj puta pala, griješila i kajala se.
Naučila sam jako puno u ove skoro pa dvije godine.

Pronašla sam na neki način mir, ne u potpunosti.
Sudski sam rastavljena ali me taj crkveni brak još uvijek "drži", to mi je najbolniji dio.
Ne znam jel me možete shvatiti. :roll:

Dotičnog bivšeg supruga moram pohvaliti da je bolji otac nego što je ikad bio.
Nije mu lako, molim za njega.
Do današnjeg dana se on nije pokajao (riječima) ali smo puno puta iskreno razgovarali
i na neki način mi ga je žao,on nije sretan, nimalo...vjerojatno posljedica njegovog izbora..
dovoljne su njegove suze...i on mene smatra još uvijek svojom "svojinom", to me smeta
pa obično ignoriram taj dio kad krenu neki izljevi ljubomore.... :roll:

inače imamo odličnu komunikaciju vezano za dijete.
Uvijek se mogu osloniti na njega što se tiče djeteta. :a1250:

Moje dijete i ja smo danas mala sretna obitelj. Posvetila sam svu svoju ljubav, vrijeme, strpljenje samo njemu. smajlic22

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 kol 2011 12:38 
Odsutan

Slava Isusu :D
Kako Bog svako zlo na dobro okreće,to je divno...zaista je Velik i Silan Bog...
Veseli se i raduj sestro u Kristu :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2011 15:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Tugo, u mojim mislima si i molitvama :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2011 18:06 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Draga Tugo, evo i ja sam te pratila od početka.. Jako mi je drago da više nisi "tuga", svemu treba strpljenja i Božje milosti.. Drago mi je jako zbog tebe, da si bolje.. Povod mog javljanja je onaj tvoj dio gdje pišeš da je bivši suprug dobar otac vašem djetetu.. Javljam se da Vas svih skupa na TT zamolim da se pomolite za dijete i mene, ovih dana mi je jako teško.. Zapravo, teško mi je već jako, jako dugo.. Bivši suprug meni može raditi šta god mu padne na pamet, ja sam na njegove ispade Bogu hvala odavno imuna, ali kad mi je u pitanju dijete, onda mi se duša mrvi..
Svih ovih godina dolazio je i odlazio kako je htio, povremeno htio biti otac, pa nestajao čim bi se pojavilo nešto važnije od očinstva i sada kada dijete ima određene teškoće, sada sam ja naravno kriva za sve, razapinje me na sve strane..
Najteže mi pada to što dijete okreće od Isusa, govori mu da Bog ne postoji, da pakao ne postoji, ismijava vjeroučiteljicu, koja djetetu predaje, što je potpuni paradoks obzirom da i sam ima diplomu teologa, uz ostalo.. Dijete je razapeto, dijete je zbunjeno, a on se sad nakon mnogo, mnogo godina uhvatio djeteta. Ja mu susrete ne branim, otac mu je.. ali ne mogu mirno gledati kako radi štetu vlastitom djetetu.
Dugo već godina pregledavam dnevno ovaj naš TT, ali nikad nisam vapila ovako iz duše.. molite sa mnom za bivšeg supruga i njegovu novu suprugu, neka dijete ostave na miru, da ga odgajam i podižem u vjeri.. Neka njihova druženja budu pošteđena (ne)teoloških priča..
"U Tebe se, Gospodine, uzdam!"

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2011 19:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Neda mu grijeh mira, pa pljuje iz očaja, on ne da vjeruje da Pakao ne postoji, nego se bori za to da ne postoji, jer ide u susret njemu sa svojim djelima.
Mislim da je on ma koliko god ti djetetu bilo teško, najjadniji u cijeloj ovoj priči.
Tko osporava pakao?? Pa naravno oni koji se valjaju u grijehu i njegovoj nasladi.
Žalosno!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2011 20:29 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Vrijeme uvijek poslozi stvari na svoje mjesto. S vremenom ce ti sva bol nestati. Sto se tice njegove ljubomore i sto te jos uvijek smatra svojom, za mene nije nimalo normalno.
Sam si je kriv sto je izabrao zivot daleko od tebe i vasega djeteta. Nemoj ga zalit, nije ni on tebe dok je odlazio. Moli se za njega i oprosti mu, to je tvoja krscanska duznost, ali opet nemoj previse razmisljati o njemu i o vasoj proslost. To je sada iza vas, i gledaj naprijed. Imas dijete, i netreba ti jaci razlog za borbu.
Vec si sada jaca, i vjeruj bit ce jos padova. Samo imaj na umu da dok si povezana sa Kristom da si najjaca.
BTB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]