www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 07:08

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: MOLITVA ZA BRAK
PostPostano: 27 tra 2010 12:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ja i supruga već skoro godinu dana živimo razdvojeno jer sam ja bio sve samo nisam bio suprug.Dugo je trpila moje ispade,plakala,nadala se da ću se promijeniti i ništa.Ja sam bio totalno slijep pored svojih očiju.Svojim sam ponašanjem zatvorio vrata Kristu a otvorio ih vragu i desilo se što se desilo.Tek kad su otišli,ona i dijete,meni su se otvorile oči.Uvidio sam sve svoje propuste,pokajao se za grijehe,promijenio poglede na život ali sve je to uzalud.Ona je iznevjerena,razočarana,ogorčena,izgubila vjeru u muža kao instituciju,u brak kao instituciju i definitivno nema snage da mi oprosti i pruži novu priliku,jednostavno mi ne vjeruje i traži razvod.Svjestan sam da sam uništio ne samo svoj život nego još dva,njen i djetetov.Molim se al ne pomaže.Prijeko mi je potrebna molitva drugih za moje potrebe,odnosno da Gospodin mojoj supruzi dadne snage da mi oprosti iako joj sigurno nije lako.U početku je to izgledalo kao nemoguća misija al ja sam ubjeđen da je Bogu sve moguće.
BOG vas blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 tra 2010 19:48 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Dragi brate, u mojim si molitvama!! :grlim te: Veliki je dar Božji već to da si uvidio da si odgovoran za svoje postupke, na pravom si putu da sve bude u redu... sad samo puno moli i blagoslivljaj ženu i dijete i napravi neku žrtvu/zavjet kojim ćeš svoje grijehe okajati... Ti, brat Pakikpokik i Hvren imate slicne probleme pa se udružite u svakodnevnoj molitvi jedan za drugog!! BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 tra 2010 20:41 
Odsutan

BRATE MOJ DRAGI PO KRISTU KAO PRVO VELIKI TI POZDRAV OD SRCA. SVI MI IMAMO SVOJ KRIŽ I SVI MI PADAMO DIŽEMO SE, DRAGO MI JE DA SI PREPOZNAO SVOJ GRIJEH I PRIZNAJEŠ KRIVICU,NE GUBI NADU NE BOJ SE ISUS JE UZ TEBE,ON NAJBOLJE ZNA ZAŠTO NEKE STVARI MORAMO DOŽIVJETI I PROĆI KROZ NJIH,NE ZNAM JE SI LI RAZMIŠLJAO DA JE OVO KUŠNJA PREKO KOJE ĆE BOG UČVRSTIT VAŠ BRAK,MEĐUSOBNU LJUBAV SAMO HRABRO MOLI I VJERUJ DA ISUS JE SVEMOGUĆ I DA SVE LOŠE MOŽE OKRENUTI U DOBRO

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2010 09:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

žalosno što mi ljudi moramo prvo izgubiti nešto što puno vrijedi, žalosno što nikada ne cijenimo ono što imamo i što ne vidimo prave vrijednosti. TEK KADA IZGUBIMO SHVATIMO ŠTO IMAMO....Mislim da si sve to zaslužio...Ne ljuti se samo sam iskrena...Ali opet svi grješimo i skrenemo sa puta pa tako i ti...Moli je za oprost i potrudi se vratiti povjerenje koje je ona izgubila.Nisam bračno vezana, ali bila sam u jednoj vezi gdje sam voljela i bila prevarena...To je jako boljelo, nastavila sam živjeti svoj život i zaboravila sve...Dobro, meni je bilo lakše otići jer nisam bila vezana brakom niti djetetom. Samo se pitam kuda ovaj svijet ide? I pitam TEBE što ti je bilo, zašto do toga dođe? :grlim te: POZDRAV!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 svi 2010 19:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga braćo i sestre,hvala vam na razumijevanju i hvala što molite za moj brak.BOG VAS BLAGOSLOVIO

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 svi 2010 20:33 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
lijepo je pročitati ovako nešto iskreno
neka te Bog prati na tvom putu
možda ti je to baš trebalo, da oept postaneš jedno s Njim...
svako dobro brate
tebi i tvojima

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 svi 2010 20:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
«ŠTITI NAS I UČINI
DA NAŠA LJUBAV BUDE UZAJAMNI DAR»
MOLITVA SUPRUŽNIKA
Svemogući i vječni Bože, Ti si stvorio muškarca i ženu i blagoslovio njihov brak kako bi uzajamno u sebi našli pomoć i oslonac. Danas blagonaklono pogledaj na nas. Štiti nas i učini da naša ljubav bude uzajamni dar i neprekidna uzajamna pozornost. Udjeli nam milost dugoga života u radosti i miru, da se iz naših srca neprekidno k Tebi uznose naša obožavanja i zahvale. Po Isusu Kristu, Tvome Sinu, u Svetome Duhu. Amen.

Citat:
Ja i supruga već skoro godinu dana živimo razdvojeno jer sam ja bio sve samo nisam bio suprug.

Predaj Gospodinu sve u ruke Njegove,i moli Majku Mariju Njegovu da vas zagovara i bude na pomoci...

Citat:
Tek kad su otišli,ona i dijete,meni su se otvorile oči.Uvidio sam sve svoje propuste,pokajao se za grijehe,promijenio poglede na život ali sve je to uzalud.Ona je iznevjerena,razočarana,ogorčena,izgubila vjeru u muža kao instituciju,u brak kao instituciju i definitivno nema snage da mi oprosti i pruži novu priliku,jednostavno mi ne vjeruje i traži razvod.
.

Da,ovo je najcesce slika prije nego li dodje do rastave...
Ne znam vas zivot,ali po ovome je i tvoja supruga morala nesto od tebe zahtjevati da promjenis u svojem zivotu ,kako bi popravili bracne odnose...Priznas svoje greske sada...Ali vi ste to i prije morali da osjetite..Malo cudno,ako joj priznas sve i ako obecavas da ces se izmjeniti,a ona ti ne daje sansu da pokusate ponovno...

Citat:
Svjestan sam da sam uništio ne samo svoj život nego još dva,njen i djetetov.Molim se al ne pomaže.Prijeko mi je potrebna molitva drugih za moje potrebe,odnosno da Gospodin mojoj supruzi dadne snage da mi oprosti iako joj sigurno nije lako.U početku je to izgledalo kao nemoguća misija al ja sam ubjeđen da je Bogu sve moguće.
Bog vas blagoslovio

Ipak,prihvati sve sto ti dodje na tvoj put..Imaj povjerenje u Bozji plan kojega ti je namijenio,cekaj sada i pokusaj s ljepim razgovorom popricati sa suprugom o svemu..
Vi ste u nasim molitvama...

BOG VAS BLAGOSLOVIO CUVAO U MIRU I LJUBAVI..
MIR I BLAGOSLOV DOMU TVOM...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 svi 2010 20:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dobri Bože molim te daj snege ANTDAC-u da ustraje u molitvi za svoju suprugu i dijete...
Amen :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2010 06:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

Gospodine Isuse,Tebi je sve moguce.

Spasi molim te ovaj brak i ovu obitelj.

Ujedini ih u ljubavi i vjeri.Daj im snage

za novi pocetak.Amen.Aleluja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 svi 2010 12:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala vam svima koji molite za moju obitelj.

BOG VAS BLAGOSLOVIO

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]