Poštovani dragi ljudi od Boga poslani.
Čitam Vaš forum duže vrijeme, molim se Bogu za sve Vas.
Registrirala sam se kako bi Vas zamolila pomoć, vjerujem u Boga i molim se aktivno 5 mjeseci za nakanu za pronalazak posla.
Prije 8 mj.sam završila faks, dok sam išla na faks mama mi je dobila otkaz u maloj firmi gdje je radila (kao višak radne snage), a tata mi je u prijevremenoj mirovini, i od te mirovine mi je pomagao da završim fakultet u drugom gradu. Nakon završetka fakulteta bila sam sretna, jer ću napokon moći pomoći svome ocu koji je preživio srčani udar, i koji je i sada bolestan, i koji jedva od te male mizerne mirovine izdvajao za moju školu.
Dok sam išla na faks, vikendom sam išla i na svetu misu, živjela sam na neki način u vjeri, ne previše, već vjerovala sam da Bog postoji i znam da će mi pomoći. Međutim kako sam se našla u bezizlaznoj situaciji, počela sam se aktivno moliti i očajna obratila sam se sv.Josipu kroz devetnice, i kroz 30 -dnevni pobožnost, molila sam devetnicu blaženom Ivanu Merzu, molitve sv.Marti, devetnicu Predragocjenjoj Krvi Kristovoj, zahvaljivala sam Bogu na poslane odbijenice. Moja molitva još nije uslišana, ja sam i dalje nezaposlena, dugovi su se nagomilali, duša i tijelo mi polako gube volju, ... u mozgu kao da imam jednu ravnu crtu, kao da nemam ničega s čime bi mogla razmišljati.
Dragi ljudi, molim Vas ovim putem, ako ima netko ko bi se uključio u moju molitvu, znam da je molitva jača što nas više moli. I htjela bi Vas pitati, gdje griješim u svojim molitvama? Možda kod mene ima neka prepreka, pa mi Bog ne može uslišati molitvu? Vidim da VI koji ste molili za nekoga, uvijek ste dobili odgovor na molitvu.
Hvala od srca, i Bog Vas Blagoslovio....