ela bredi napisao:
Kako me sve nešto čudno pritiskivalo, htjela sam se oduprijeti tome, ali nisam mogla
To ti je mene moja ela mucilo godinama, ali u ranoj mladosti. I to samo na ledjima dok sam spavao. Znam da nesto dolazi i pocne od nogu, polako se penje, a ja ne mogu ni prst pomaknuti. Tada kao da se predam i pocne neko gusenje ,pritisak, grozno.Cijelo vrijeme bio sam svjestan svega. Bilo me strah ici spavati, znao sam sto me ceka. To bi dolazilo i dva puta tjedno.
Nakon godina mucenja dosao je neki covjek sa neka dva tranzistora, kojeg sam ja nazvao, i otkrio snažni podzemni tok, i rekao gdje da premjestim krevet.
Kad sam premjestio krevet, sve tegobe su nestale. i to sam sve zaboravio.
Prosli petak isao sam u 19 sati na ispovijed i Svetu Misu.
Bilo mi je strasno zima i pocnem ja s papirica citati grijehe , kad kaze mi svecenik ," polako polako... najprije ne galami, tise malo"..
Isptivao me je o svemu pola sata, iako je bilo strasno hladno, znoj s lica
tekao je iz mene, gledam kako tece i pada na onu jelovu dasku, i pomislim na trenutak joj procurit ce mi znoj van, a ljudi ce misliti da sam se popisao u gace.
I onda se sjetim onog covjeka s dva "tranzistora" i podzemnih voda.Da skratim.
Rekao sam mu da znam da visak dolazi od sotone, a on meni da ne dolazi visak od sotone i od koga sam to cuo. Nesto sam se iznenadio.
U stvari koriste ga i zidari kod zidanja, kao i rasljari za pronalazak vode,
mozda je na to mislio , ja ga nisam u svezi toga mozda i dobro razumio jer sam bio u nekoj vrsti agonije.
Opet moje cvrsto uvjerenje je da ukoliko se koristi u neka pitanja , lijecenja i sl. spojite se direktno s vragom.
Uglavnom taj svecenik , rekao mi je neke stvari sto sam samo ja znao da
sam radio. Poslje kad smo zavrsili sa ispovjedi, izasao sam van kao da me je netko polio lavorom vode.
E sad opet san. Tu noc legnem i kao da je stvarnost, svega sam svjestan. Molim se ja i odjednom necija ruka zavuce mi se pod majicu i stavi mi dlan na srce. Osjecaj, ne mogu ga opisati. Dlan nije bio ni hladan ni topao, nije me bilo strah, samo sam molio i osjecao dodir. Trajalo je dosta dugo oko desetak minuta.
Sto se tice sotone , pljujem mu u lice i izrugujem gdje god to mogu. Prozdire nam nezasticenu mladost. Kukavica... a sto mi moze, kad sam spreman sada dati zivot za Krista. Volim Te Isuse , Volim Te Kraljice Mira koja si me ozdravila u trenutku 31. 08. 2007.
Joj oprostite na duzini.....
Toliko ela bredi , nego jeli se ti mozda na mene nesto ljutis.
BVB