www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 12:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:39 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
LeMonde napisao:
Imam i ja jednu želju za molitveni lanac :)

Na drugom djelu forum sam napisao sta sam tražio i našao i sada imam želju da mi narod pomogne, jer ko ce pozlatiti svijet ako nece narod :)

Tražio sam svjetlost, jednog dana vidio sam djevojku koja traži svjetlost... pogledi su nam se spojili i mi smo taj tren postali jedno! Produzili smo dalje!

Sada zelim postati svjetlost, želim da ona i ja budemo jedan uz drugoga i da nasa srca svijetle i osvjetljavaju druga srca oko nas!

Jel me mozete ubaciti u molitveni lanac?

Želim opet sresti djevojku koja traži svjetlost da zajedno postanemo svjetlost, da naša srca svijetle i osvjetljavaju druga srca oko nas!
Želimo postati svjetlost. Znam da ona isto želi to!

Jel može narode jel može? :)

Dragi brate,

stavila sam tvoj post sa druge teme gdje si tražio da te stavimo u molitveni lanac.
Isto tako rekao si da si na ovoj stranici jer se zove Tebe tražim,samo...mi ne tražimo svjetlost kakvu ti tražiš.
Mi smo tu jer tražimo Gospodina,i njegovu ljubav,nikakvu svjetlost.
Svjetlost o kojoj ti pričaš trebaš tražiti negdje drugdje,ima dosta takvih stranica koje o tome poučavaju,reiki,joga i slično.

Evanđelje: (Mt 5, 13-16)

U ono vrijeme:
Isus reče svojim učenicima: "Vi ste sol zemlje. Ali ako sol obljutavi, čime će se ona osoliti? Nije više ni za što, nego da se baci van i da ljudi po njoj gaze." "Vi ste svjetlost svijeta. Ne može se sakriti grad što leži na gori. Niti se užiže svjetiljka da se stavi pod posudu, nego na svijećnjak da svijetli svima u kući. Tako neka svijetli vaša svjetlost pred ljudima da vide vaša dobra djela i slave Oca vašega koji je na nebesima."

Naše svjetlo je samo ono koje će pokazati svima našu ljubav prema Gospodinu,našu vjeru i naša dobra djela.

Vjerujem da tom svećeniku o kojem govoriš nisi do kraja ispričao priču o tom "tvom" svjetlu,jer tražiti ljubav,biti zaljubljen je lijepo,ali ovo o čemu ti pišeš je nešto sasvim drugo.

I na kraju dragi brate,prikazat ću na Sv.misi,našem dragom Isusu i tebe i sve druge koji su daleko od njega.

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ona je moje svjetlo :)

ej stvarno vise nema veze :)

hvala svima na svemu, a najvise na druzenju :)

Zadnja izmjena: LeMonde; 05 vel 2010 18:44; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
hrvren napisao:
lol ja trenutno imam strpljenja :)
Nemoj steći krivu sliku - izgubim ga i ja često :) lol uvijek možemo raditi na sebi, već sam rekao - to je nešto što traje do kraja života. :)
Ali u svakom, slučaju - hvala na lijepim riječima.
Onda vidim ono što si i mislim pišući - iako je ovo upućeno LeMondu, upućeno je i svima nama i drago mi je kada vidim da drugima nije svejedno :)

i drugi put! :) naravno da nam nije svejedno.. i mi koji ''samo citamo'' ucimo iz svega toga.. :wink: smajlic12

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:44 
Odsutan

BtB...smajlic28

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:49 
Odsutan

hrvren napisao:
LeMonde napisao:
Mora vam netko biti primjer i pokazatelj šta se dešava sa onima koji ne žive kako treba!

I daj nam, molim te, reci što se dešava s onima koji ne žive kako treba???

aha to si me pitao...

pa ništa vidjet češ šta ce se desiti sa mnom i onda češ znati šta se dešava onome tko pokuša pronaci svoju drugu polovicu :)... tj. onome koji ne zivi kako treba, a to sam ja ovdje sta ne? :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:51 
Odsutan

LeMonde napisao:
Ona je moje svjetlo :)

ej stvarno vise nema veze :)

hvala svima na svemu, a najvise na druzenju :)

BTB ovčice naša zastranjela :)
Pazi da ti žarulja ne pregori, ali ako se to i dogodi dođeš ovdje pa pročitaš ovo opet i valjda shvatiš neke stvari i onda ugradiš jedinu žarulju koja nema roka trajanja i ne pregara ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:52 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
Prije svega lipi pozdrav! :)
Brate LeMonde stvarno si zanimljiv lol.
I ja želin biti svjetlo,zamoli Oca Nebesa i majku Zemlju da buden svjetlo lol.
Malo se šalimo Amadeus,pardon Nepozvan,ne kako ti je ono sad ime a da LeMonde. :lol:

Ovaj dio je sporan;
LeMonde napisao:
Ja jesam lud... sad otvori Bibliju i nadji rečenicu "I posla Bog lude da posrame mudre."

1 Kor 1,27 "Nego lude svijeta izabra Bog da posrami mudre, i slabe svijeta izabra Bog da posrami jake"

Ne radi se ovde o ludosti kako ti uzimaš da se radi lol.
Ako ja hodam gol po Zagrebu znaći da san lud,ali nikako ne znaći da je mene uzeo Bog da hodam gol po gradu i da poradi toga posramim mudre ili bilo koga.Neće ovi sa Jankomira posramit nas ostale jer su u ustanovi za lječenje psihičkih bolesti.

Misli se na "lude" svijeta u smislu psihički zdravih ljudi,ali neka to bude sirotinja (pa i bogati ali ponizni ljudi),ljudi koji viruju u Boga i koji imaju "strah Božji" jel :?: Dok su "mudri" ovog svita oni koji imaju ispred imena prof.dr.sc. a nemogu shvatit da postoji Bog i viruju u koje kakve gluposti.2 Kor 10,4-5 "Obaramo mudrovanja i svaku oholost koja se podiže protiv spoznanja Boga i zarobljujemo svaki um na pokornost Kristu"
Dok su "mudri" ovog svita koji postavljaju koje kakve gej brakove,materjalizam,ubojstva poradi materjalnih stvari,zlata bilo čega.

Tako budi "lud" ali onako kako pismo kaže;1 Kor 4,10 "mi ludi poradi Krista"

Lipi pozdrav pajdo Amadeus. :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:56 
Odsutan

LeMonde napisao:
aha to si me pitao...

pa ništa vidjet češ šta ce se desiti sa mnom i onda češ znati šta se dešava onome tko pokuša pronaci svoju drugu polovicu :)... tj. onome koji ne zivi kako treba, a to sam ja ovdje sta ne? :roll:

nitko ovdje nikoga ne osuđuje - dakle, ja niti znam kako živiš niti te osuđujem
Sve ovo je napisano samo radi nekih riječi (jako puno njih) koje nisu u skladu s vjerom.

A svakako se nadam da ćeš nam jednom javiti kako je sve bilo i kako je prošlo ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 18:59 
Odsutan

A evo, ja sada idem :) Lijepo se odlogiram jer su došli moja divna supruga koju mi je Bog poslao i moje divno dijete koje mi je Bog dao. :)

I hvala mu na tome - ali kako Njega ne voljeti više od njih znajući - da nije Njega - da jednostavno ne bi bilo niti njih ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:00 
Odsutan

LeMonde napisao:
hrvren napisao:
LeMonde napisao:
Mora vam netko biti primjer i pokazatelj šta se dešava sa onima koji ne žive kako treba!

I daj nam, molim te, reci što se dešava s onima koji ne žive kako treba???

aha to si me pitao...

dragi LeMonde...cudesni su putevi Gospodnji...mozda te nije bas bez razloga doveo bas na ovu nasu stranicu.. kad si vec tu, probaj otvoriti samo malo svoje srce za ono sto ti ljudi pisu...procitaj malo i van te svoje teme sta se ovjde pise...porazmisli malo.. nitko ovdje ti ne zeli nista loseg.. mozda nisi bas tako slucajno zalutao ovdje... :)
pozdrav i Bozji blagoslov! :q4:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]