www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 19:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 11:47 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ali Ljubav je Ljubav i ostaje Ljubav kroz vjekove..kak to mislis nema spolova,pa Majka Bozja je zena, majka  ??a i da nema spolova, svejedno...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 12:02 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Mislim da nam je prijatelj gledao "Spasilačku službu",a serije više nema,možda da ode pod hladan tuš,moglo bi pomoći.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 13:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
DOĐI DO NOGU ISUSOVIH

Poput Marije, sestre Martine dođi do nogu Isusovih i čuj Njegovu Riječ, uživaj u Njegovoj nazočnosti i dopusti da te mijenja. Ako Ga nisi upoznao, evo sada je vrijeme, baš sada da ga upoznaš, jer On stoji na vratima tvojega srca, kuca da mu otvoriš (Otkrivenje 3:20). On je došao da te spase, umro je za tebe, na sebe ponijeo sve tvoje grijehe kako bi te spasio od vječne smrti i On je uskrsnuo radi tvojega opravdanja.
Pokaj se i primi ga moleći ovu molitvu:
"Bože, kajem se za sve svoje grijehe (ovdje možeš reći neki grijeh imenom), dajem ti sve svoje boli i slabosti, svjestan Bože da se Ti savršeno brineš za svaku moju potrebu.
Gospodine Isuse, hvala Ti što si umro za mene na križu, vjerujem u to i u Tvoje pobjedonosno uskrsnuće. Molim Te sada, uđi u moj život i načini ga onakvim kako Ti želiš moj Gospodine i Spasitelju.
Hvala Ti što sam sada spašen, jer tvoja Riječ kaže da tko ima Sina da ima život vječni, a tko nema tebe da nema života, hvala Ti što te sada imam i što si mi dao život vječni u Tvojemu imenu, što sam spašen. S pomoću Tvojega Duhva Svetoga ja te želim slijediti i dopustiti da me po Duhu Svetomu oblikuješ na sliku svoju.
Hvala Ti Isuse. Amen"
Ako si već prije obratio se Bogu dođi i promišljaj o Njemu ovdje, piši svoje molitve i misli i dopusti da kroz tebe djeluje na druge i da tako blagoslov se širi po svuda i da svjetlo Isusovo obasja još mnoge te da još mnogi upoznaju Isusa kao svojega Spasitelja i Gospodina.
Ako si tužan, umoran, opterećen, dođi Isusu i predaj mu sve to, jer On to želi uzeti, a u tvoje srce staviti ljubav i mir koji nadilazi razum.
Amen....BtB.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 13:54 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Iskreno rećeno mislim da nas prijatelj zeza,ovo mi je totalno "ludo",bio sam zaljubljen ko blesav,ali ovoliko mislim da granići sa normalnošću!!Možda samo želi da mu vrati njegovo rebro!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 15:19 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

iry napisao:
Dragi LeMonde,da budem iskrena, iako imam sasvim drugacije misljenje o nekim stvarima, malo mi je zao sto nisam ja ta djevojka.:c4:

Iry, zašto ti je žao? :grlim te:

hrvren hvala ti na pomoci, stvarno nisam htio nikoga isprovocirati i ispričavam se ako jesam...
ali ja samo vjerujem da je Bog stvorio njeno i moje srce da kucaju zajedno, srce uz srce, rame uz rame... jednaka meni... da idemo putem...

religija nema veze sa tim koju zenu trazim...
ja jednostavno tražim onu koju osjecam... osjecam kad plače, i osjecam kad se smije, osjecam kad me zove i pokusava pricati sa mnom... osjećam je jednostavno... moje srce osjeća njeno srce.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 15:25 
Odsutan

A gle, mene nisi uzrujao :) Prije - nasmijao sa svojim razmišljanjima, a vidim i ostale :)

A za ono ostalo mogu ti onda samo reći da nisi samo fulao temu, nego i forum ;)
Ali nema veze, sada si i nas upoznao i uvidio da to stoji i uz naše molitve i ti uskoro postaneš Djete Božje u pravom smislu te riječi :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 15:32 
Odsutan

hrvren napisao:
A gle, mene nisi uzrujao :) Prije - nasmijao sa svojim razmišljanjima, a vidim i ostale :)

Ali nema veze, sada si i nas upoznao i uvidio da to stoji i uz naše molitve i ti uskoro postaneš Djete Božje u pravom smislu te riječi :)

pa nema veze sto se ljudi smiju, smijeh nije grijeh je stara narodna poslovica :)

ja bi tako volio da sam pogodio forum i da ona dodje ovdje :r086: :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 15:37 
Odsutan

LeMonde napisao:
hrvren napisao:

pa nema veze sto se ljudi smiju, smijeh nije grijeh je stara narodna poslovica :)

ja bi tako volio da sam pogodio forum i da ona dodje ovdje :r086: :b232:

Pa nema ovdje niti jedne svjetleće. Vidiš, mislim da su ovdje svi jako povezani sa svojom Vjerom i dolaze prije svega otkriti Isusa u sebi. Malo si pogrešno protumačio ovo - Tebe Tražim :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 15:38 
Odsutan

iry napisao:
ali Ljubav je Ljubav i ostaje Ljubav kroz vjekove..kak to mislis nema spolova,pa Majka Bozja je zena, majka  ??a i da nema spolova, svejedno...

:t152: :t152: :t152: :t152: :t152: :t152: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 vel 2010 15:39 
Odsutan

hrvren napisao:
Malo si pogrešno protumačio ovo - Tebe Tražim :)

nadajmo se da ce i ona malo pogrešno protumačiti :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]