www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 10:51

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2010 16:33 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
toliko lipih prica....stvarno poseban dar od dragog boga,ali ja nemogu slati pp,nije mi jasno zasto?dali mi moze netko poslati njegov broj?zahvaljujem puno....BTB SVE VAS!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lip 2010 17:15 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
I KAD CE KONACNO TA duhovna I GDJE ???
AJDE PRIJAVE::: :P :P :P :grlim te:

:D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lip 2010 17:17 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Jel ima on potvrdu od biskupa da može držati duhovne obnove???

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lip 2010 17:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Pitaj njega,on ce ti rado odgovoriti.
:P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 kol 2010 12:48 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Hvaljen Isus i Marija!
Vec dugo sam transplatirani bubrezni bolesnik i u zadnjih par mjeseci svi nalazi su upucivali na odbacivanje bubrega.U praksi se nikada ne dogadja da se nalazi poprave.Bozjom providnoscu dosao sam do Ucenika i on je u vise navrata molio za mene.Nakon Ucenikovih molitava i brojnih milosti koje su po njima dosle nalazi su prestali rasti.Uspio sam doci i do seminara ozdravljenja u Taboru.Sve je to rezultiralo poboljsanjem opceg stanja organizma i sad je stanje stabilno.To je vec svojevrsno cudo,a nadamo se i jos boljem zdravlju.
Bogu hvala na svemu i ovim putem zelim zahvaliti Uceniku na velikoj moralnoj i duhovnoj podrsci u teskim trenucima.Ucenice,Bog te blagoslovio!U nasim si molitvama!Hvala svima koji su bili i koji su i sada uz mene. :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 kol 2010 12:51 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Hvala ti Isuse na tolikoj tvojoj ljubavi,dragi brate neka te Bog ozdravi i blagoslovi još više,a i brata učenika :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2010 06:09 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zelim se zahvalit uceniku sto mi je pomogao kad sam bila tuzna i nesigurna u vezi sa momkom koji je bio nevjeran i slatkorjeciv.Ja sam se zaljubila u njega,a on se jedno vrijeme nije javljao i treći put kad se nije javio odlucila sam nazvati ucenika koji mi je rekao da taj momak nije za mene i dok se molio ja sam osjetila trnce.Molila sam i devetnicu Gospi od cvorova(koju svima toplo preporucam)i nakon nekog vremena uvidjela sam njegovo pravo lice(varao me sa dvije cure).Krajem lipnja sam opet zvala ucenika jer sam zapela na zadnjem ispitu i nikako ga nisam mogla poloziti.Molio je za ispit i rekao da se javim nakon pozitivnog rezultata.Nakon njegove molitve ponovno sam pocela molit ovu devetnicu . (Ovaj ispit je bio lagan al kad bi ga trebala polagati svi problemi bi mi se po glavi vratili vezano za moju vezu s momkom koji je imao dva lica.) Mislila sam da ga necu poloziti,ali za nekoliko dana sam saznala rezultat i hvala dragom Bogu polozila sam ga i ujedno diplomirala.Ovim putem zelim svjedociti snagu ucenikove molitve.
Hvala ti puno učeniče na svemu !!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2010 07:24 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
Hvala ti i slava Isuse na tolikim milostima koje daješ ljudima preko Učenika :D :grlim te: :grlim te:

tolika ozdravljenja, iscjeljenja...čak od najtežih bolesti gdje je službena medicina rekla caput...u zadnje vrijeme čitam sva ta svjedočanstva i čudim se kako nam Učenik već nije završio na tvu ( vjerojatno zbog toga jer su mediji već duže vrijeme toliko ateistički nastrojeni pa nije ni čudo...šteta da nas je rano napustio joško martinović-on bi u živoj istini vjerojatno našao mjesta i za učenika)

neka nam Bog i Gospa čuvaju učenika i neka i dalje pomaže ljudima svojim molitvama i zagovorom pred Isusom Spasiteljem

hvala Ti i slava Isuse love10 smajlic22

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 kol 2010 08:03 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
učenik napisao:
Molio sam za osobe pojedinačno iduć u njihov dom ili u posjet u bolnicu.Već nakon 3 godine moj svećenik me stavlja na čelo zajednice javno i tada počinjem EVANĐELJE NA SEOSKI NAČIN.Za ovih 9 godina kroz moju molitvu je prošlo oko 20.000 osoba što na telefon što na većim susretima što pojedinačno.Od toga je ozdravljenje i obraćenje primilo dosta ljudi.Mislim da od raka i tumora ih je ozdravilo oko 1.000 od leukemije oko 25 od bolesti kostiju oko 6.000 i od mnogih drugih bolesti puuuuno osoba da ih sad ne nabrajam.

Malo sam pročitao ponovo prvi post, a zainteresiralo me jer si napisao da je od tumora ozdravilo oko 1000 ljudi, a od bolesti kostiju 6000, pa to je jedan grad, ukupno 7000 ljudi.

Mene zanima da li su svi ti slučajevi medicinski dokumentirani, u kolikom postotku se radi o dugotrajnom izliječenju, a u kolikom postotku se bolest vratila???
Da li imaš povratnu informaciju od tih ljudi ili kad ozdrave izgubiš kontakt, i koliko slučajeva točno brojkom je medicinski dokumentirano???

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 kol 2010 23:45 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Ostatak teme je prebačen http://www.tebe-trazim.com/forum/viewtopic.php?t=5507

Hvala
BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]