www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 06:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2010 22:46 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ne znam :)

ovo je jedna malo dosadna melodija koju sam napravio da spasim svijet hehe ... malo da vas zabavim dok je čekam :)... ovo je snimano tu u mojoj sobi, studio sam nazvao Studio of Light i čekam je da dodje jer je cekam da dodje jer je cekam da dodje jer je cekam da dodje jer je cekam da dodje...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LHv0MqHe328[/youtube]

a ovo sam nesto sa susjedom experimentirao... veliki ludjak... ovo svira elektronski bubanj zabrijao je da je neka dance mašina lol... to je bubnjar iz benda ujedno
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-N2G-sZFe4w[/youtube]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2010 22:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

[quote="LeMonde"i nju sam dočekao da bih doživio božansku bliskost izmedju muškarca i žene bez da se i dodirnemo... konacno sam dočekao da počnemo raditi sa bendom i krenemo snimati i prvi dan snimanja naletio sam na nju :)

zavidim ti na ovome, ja uopce ne znam da li on postoji( iI don`t feel it like you, but I don`t wanna stop believing)

.. ali ja vam kažem kojoj se srce otvori otvorilo se srce i sa druge strane...
HOPE :grlim te: Hvala

je li sve u redu sa svijetom? ili nesto nije u redu?[/quote]
NIJE :!:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2010 23:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ona prva mi je poznata, sad cu ti priznat jednu stvar, rekao si u jednom postu da neki kad legnu u krevet razmisljaju da li je lemonde mozda ipak rekao istinu... e vidis ja nisam tada pocela razmisljati o Le Mondeu i istini, ja sam te shvatila kad sam vidila onaj " plavi video" s ovom muzikom, it was this song ,yes my mitsubishi friend

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2010 23:22 
Odsutan

iry napisao:
zavidim ti na ovome, ja uopce ne znam da li on postoji( iI don`t feel it like you, but I don`t wanna stop believing)

je li sve u redu sa svijetom? ili nesto nije u redu?
NIJE :!:

On postoji. I vise ni ne mozes prestati vjerovati :)
I meni se čini da nešto nije u redu sa svijetom :twisted:

iry napisao:
ona prva mi je poznata, sad cu ti priznat jednu stvar, rekao si u jednom postu da neki kad legnu u krevet razmisljaju da li je lemonde mozda ipak rekao istinu... e vidis ja nisam tada pocela razmisljati o Le Mondeu i istini, ja sam te shvatila kad sam vidila onaj " plavi video" s ovom muzikom, it was this song ,yes my mitsubishi friend

:)

Onda zaista ima smisla ta melodija :)

A pogledaj odakle sam je izvukao... snimali smo doma jednu stvar pilot... sad je snimamo u studiju... opet malo je dosadna jer ima previse refrena, no to smo skratili... na 3:04 okine taj solo odnekud... sa neba valjda, tako ja to gledam jer ja ga smislio nisam to je sigurno... i vidi koje mi slike uvali pjevač na video... onda sam pomislio trebam od te melodije napraviti cjeli instrumental...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hQWGnmX0UxA[/youtube]

sve me Bog vodio i vodio... pa kako sam se prepao tako :cry: ...
da sam moram hodati :cry:
bez nje ne mogu nista
pa zašto :cry: :cry:

Zadnja izmjena: LeMonde; 16 vel 2010 23:35; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2010 23:33 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ali ja nemam osjecaj ko ti, da postoji,... sumnja,napada me vrlo cesto
imam zadnja dva dana neku veliku inspiraciju da molim za tebe da je nades i za mene da nadjem njega, ali kad molim za tebe imam puno jaci osjecaj ( kao da puno vise vjerujem da ces je ti sresti) nego za sebe

Zadnja izmjena: iry; 16 vel 2010 23:55; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2010 23:53 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

pa zna Bog da si se prepao..i zna sto ti treba.. i spreman je uvijek ponovo dati.., again and again and again
good night mitsubishi ..I believe in your love.. ( I wish I coul`d believe so much in my love too)

and have a beautiful day tomorow :q126:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2010 00:00 
Odsutan

iry napisao:
ali ja nemam osjecaj ko ti, da postoji,... sumnja,napada me vrlo cesto
imam vzadnja dva dana neku veliku inspiraciju da molim zaq tebe da je nades i za mene da nadjem njega, ali kad molim za tebe imam puno jaci osjecaj ( kao da vise vjerujem da ces je ti sresti) nego za sebe

ima ti jedan moj prijatelj... Zdravko se zove... Zdravko kao zdrav je :)

kad se ljudi prepiru oko nečega on dodje i kaže... "Šta je? Svi smo pametni za druge, a?" :) i prestane prepiranje... ratnik, veliki... spretan je baš ko Terence Hill u filmu, to je on u stvarnosti... poznajem ratnike...

tako je i sa tobom i sa mnom... lako vjerujemo da ce se drugima ostvariti želje, a teško u svoje želje vjerujemo... tako je svima... svi smo pametni za druge, a za sebe nismo baš...

sumnja napada da... sumnja prebija necu ti lagati nista... prebija sve stanice u tijelu...

ali vjeruj mi... tvoja ce Ljubav prema Njemu spasiti svijet :)

koliko voliš tog nekoga? Tog nekog iz tvoje mašte... što je za tebe doista Ljubav... ona ljubav kao u priči o princu ili ratniku koji pobjedjuje zmaja i oslobadja svoju djevojku iz vječnih rešetaka i okova...

Kolika je tvoja Ljubav koja izvire iz tvog srca? Ja mislim da doseže do Neba... i još više od toga :)... to je Ljubav koja moze spasiti svijet... samo ta Ljubav koju baš ti nosiš u srcu...

usudim se reći da više nije ni samo zbog tebe bitno da je imaš...
i za mene je bitno, i za sve moje prijatelje je bitno... ne samo za tebe :)

i za djecu koja umiru od gladi dok nama ne fali ništa... ništa nama ne fali... a ljudi su nezadovoljni jer kao ne voze BMW... to je nivo idiota doslovno...

i svi kazu sta ces svijet tako funkcionira... pa nije tako... i nece tako funkcionirati i amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2010 16:35 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

[quote="LeMonde ima ti jedan moj prijatelj... Zdravko se zove... Zdravko kao zdrav je :)  :lol:
LeMonde:..koliko voliš tog nekoga? Tog nekog iz tvoje mašte... što je za tebe doista Ljubav... ona ljubav kao u priči o princu ili ratniku koji pobjedjuje zmaja i oslobadja svoju djevojku iz vječnih rešetaka i okova...
 u tom grmu lezi zec... :twisted: trebalo mi je da skupim hrabrosti da ti ovo napisem, a i nisam bas od nekih velikih rijeci. nisam to rekla nikome do sada( ali ti me ionako ne poznas  osobno, hehe, pa mogu pricat svasta..)
Dragi Lee, mozda sam ja Girl with a Heart of Stone.. :twisted:  mislim da takvu ljubav kao sto je ti osjecas ja nikada u zivotu nisam osjetila, problem je valjda u meni..Kad sam bila teenie i u 20- ima svi su se cudili kako ja tako lijepa, zgodna, draga  blablabla ne mogu naci decka... decki kao da su me se bojali, nisu mi se usudili prici, a ja sam nazalost bila presramezljiva da pridjem nekom ko mi se svidio..uglavnom, ako bi mi rijetko kada koji i prisao, vrlo brzo bi dao do znanja da ga zanima jedino one-night stand( not my cup of tea).
Tada sam vjerovala da postoji netko, onaj pravi i da cu ga kad tad sresti, ali nikad nisam mastala o njemu, nikad nisam imala neku konkretnu predodzbu o njemu, imala sam samo neko povjerenje, bila sam sigurna da cu ga prepoznati kad ga sretnem... i tako godine idu.. ja pocinjem mislit da nisam vise normalna jer mi se niko nije svidio, da nije normalno da nemam decka i sto ja jos uopce cekam, koja sam ja glupaca, umjesto da konacno krenem u zivot punim plucima... dosadila sam sama sebi takva kakva sam bila i ubrzo se upustila u vezu s jednim kolegom, veza je nakon 2 godine pukla, poslije njega jos dvije veze, ali nikad, nikad, nikad nisam osjecala ono sto si ti osjetio. Moj zadnji decko je bio ludo zaljubljen u mene, nosio me kao malo vode na dlanu, bio mi je drag.. ali ipak nisam bila iskrena, ni prema njemu, ni prema sebi.. Bio je dobar, drag, volio me, prijateljice su mi govorile" da u vezama uvijek jedan voli  malo vise od drugog", da ce "ljubav doci s vremenom", ali prosle su 4 godine ( koja sam ja glupaca, 4 godine!!!!).. stalno mi je govorio i pokazivao da me stvarno voli, ali kad bi me pitao da li i ja njega volim( jer ja mu spontano nikad nisam rekla te dvije rijeci) u meni se uvijek nesto stezalo oko srca, knedla u grlu, uvijek bih se nekako izmigoljila da ne moram govorit o ljubavi.... i sto je vrijeme dalje islo to je otpor postajao sve veci, ali nazalost  i rane koje cu mu nanijeti :twisted: Nasi poznanici bili su sokirani kad su culi da sam prekinula vezu (" pa zasto, vi ste se tako dobro slagali bla bla..  i jos onda biseri u stilu: " pa zasto sad prekidas u tvojim godinama, dobro ti je s njim, zasto prekidas a da nemas nikog drugog( kao u rezervi!?- UZAS!!!!)) Sto me najvise boli je to sto sam ja f----d up his life for 4 years, mogao je vec do sada naci onu koja ga iskreno voli i stvoriti obitelj..

I tako.. dragi LeMonde, vidis koji sam luzer, pitas me koliko ja volim Njega? .. Da li ispod mog kamenog srca jos gori koji vulkancic? Mislim da da gori, i msilim da postoji onaj pravi,ali sumnja ( O- Ren- Ishii, :a1407: hehe) me ubija..BUT...
I STILL BELIEVE! STILL BELIEVE! NE ODUSTAJEM!! no, I don`t give up!

LeMonde:usudim se reći da više nije ni samo zbog tebe bitno da je imaš... i za mene je bitno, i za sve moje prijatelje je bitno... ne samo za tebe :)i za djecu koja umiru od gladi dok nama ne fali ništa... ništa nama ne fali... a ljudi su nezadovoljni jer kao ne voze BMW... to je nivo idiota doslovno... i svi kazu sta ces svijet tako funkcionira... pa nije tako... i nece tako funkcionirati i amen![/quote]

Potpisujem sve ovo, Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2010 17:10 
Odsutan

i ja sam prozivljavao isto... do 20 godina nisam imao curu... uvijek sam čekao da se nešto desi samo od sebe... nisam htio prilaziti curama jer sam mislio to nije ljubav, iako su me privlacile odbijao sam to... čekao sam da se sve desi samo... da se spusti sila sa neba...

kasnije sam se upustao u veze misleci da je ljubav ipak nesto drugo i onda sebe krivio jer ne osjecam tu veliku Ljubav prema toj osobi... moje oči uvijek su tražile nešto i to me ubijalo... ni ja nisam nikad nekome iskreno rekao da ga volim zbog knedle u grlu...

zadnja djevojka sa kojom sam bio dosla je iz druge drzave... kad smo se upoznali preko interneta rekla je "Voljela bi da si miran sada kada sam ja ovdje!"... pisao sam o ljubavi... ponadao sam se i povjerovao... dosla je... bila je dobra i lijepa i postena i vjerna... u ocima joj se vidi vjernost i dobrota i ljubav... ali opet nesto me stezalo u grudima... i opet jednostavno nisam mogao izdrzati... a svi su mi rekli ti si lud sto si prekinuo sa tako dobrom zenom... ali ne radi se samo o meni... i ona trazi isto svoju ljubav... kako da joj to oduzmem... i sebi i njoj... morali smo jednostavno krenuti dalje...

i tako... puno sam vremena proveo sam... nikad se ustvari nisam mogao sa nikim povezati... uvijek nesto ne štima...

taj dan kad sam je sreo poceo sam se pitati kako bih mogao pruziti ljubav nekoj zeni... ali kako bih joj mogao pruziti pravu ljubav...

minutu prije susreta cujem glas sa neba "A druga polovica?", pogledam u nebo i odgovorim "Ne znam, nadam se da cu je sresti, ne znam di je sada"...

i tako nakon minutu, 2.9.2009. godine oko 8:40 ulazim na terasu caffe bara Le Monde u Rijeci... sad kuzim da sam vec bio osamucen nekom blagotvornom energijom, ne znam kako da objasnim... neka sila mi okrece glavu i ja sretnem jedan pogled... oko nje se stvori svjetlost... vidim je u nekoj dimenziji ne znam ni sam kojoj... pomislim "kako lijepa žena, nikad nisam vidio ovakvu ljepotu svojim očima... vjerovatno nije za mene" i pokusam okrenuti glavu ali sila radi svoje, ja i dalje gledam u nju i ona u mene... svjetlost se pretvori u tunel... sve je to trajalo 1-2 sekunde ali toliko se toga dogodilo, cjela viječnost... sjecam se dvije svijetleće kugle koje su se zavrtile u zraku i jedna je usla u nju druga u mene...

okrecem se i izlazi jer nije bilo mjesta i pomislim... "hej, pa ovo je moja druga polovica" ... pri izlasku se okrecem da je pogledam i sa druge strane vidim i ona se okrece odusevljenim pogledom me pogleda... medjutim nisam je pogledao u oci, pogledao sam je u cjelosti, i ona mene tako da drugi put nam se pogledi nisu sreli nego smo se pogledali u cjelosti... kao da provjeravam da li sam stvarno dobro vidio... da... imala je čak i zube iste kao ja... nevjerovatno... amazing...

imala je na sebi bijelu haljinu bez ramena do ispod koljena... sa njom je sjedila prijateljica... i tako odoh dalje savrseno sretan...

kasnije pomislim da se vratim... i onda se sjetim svih neuspjeha sa durama koje sam dozivio i prepadnem se... sta ako me ljubav odbije?
i pomislim "dobro, još malo, sada ce sve ionako biti savrseno i stalno cu je sretati"...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2010 17:29 
Odsutan

LeMonde...iry... smajlic27
:P
Pa možda je LeMonde našao svjetleću ovdje..kaj nije moguće? :l30:
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]