www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 10:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 pro 2009 08:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Dragi-Učeniče blagoslovio te dragi Bog i čuvao te u vijeke. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 pro 2009 18:13 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi brate u Kristu, hvala ti na svakoj riječi... :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Kako je divan i velik naš Bog! Sva slava Mu i hvala dovijeka!
Hvala Mu što nam te podario!
Neka te uvijek i svuda prati svojim blagoslovom i štiti od svih zala i kušnji, neka te snaži i krijepi te još mnoga divna djela učini preko tvog poniznog i požrtvovnog srca!
I tvoju obitelj neka blagoslivlje i milosno nagradi za sva odricanja koja činite za Njega!
Hvala Ti Isuse...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 07:29 
Odsutan

Prije 5 godina sam se vraćao iz Zagreba preko Bosne i imao sam društvo samnom su bili 2 čovjeka iz zajednice i 1 cura.Zamoli me kolega da svratimo kod babe Mare u Bugojno da se molimo skupa.Ja pristanem i tako dođemo kod nje a ona na stol sira i domaćeg kruha i u priču.Kad smo zamezili molili smo a ona bi tumačila jezike i tako smo molili oko sat vremena i tada Mara pita da odemo molit za 1 njenu susjedu koja je zajedno sa njom u zajednici i ima rak pluća.Bilo je oko 23 sata i malkice kasno ali baba kaže nisu zaspali kad sam čula da stižete ja je nazvala i rekla da ne spava dok mi nedođemo.Uđemo mi u kuću i Mara kaže mi došli molit a ukućana puno svi stali u krug i ja počnem molit.Čim sam podigao ruke da slavim Boga ova žena padne i ja u Isusovo ime naredim mišićima da se opuste i ona se izvrne i pruži koliko je duga.Ja naredim živcima u Isusovo ime da se vrate na svoja mjesta a dok izgovaram to se događa i oni to svi gledaju.Ja kostima naredim da se poslože na slavu imena Isus i vidno se tijelo pokreće i mjenja i dok to radim Isus mi u duhu pokazuje kako uzima završetke pluća u svoje šake i kako je ozdravlja i oslobađa.Nakon što sam se za sve pomolio mi smo otišli a poslije sam dobio vijest da je rak nestao.Aleluja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 07:56 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Dragi brate,

bog te dragi blagoslovio i čuvao na tvom putu.

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 08:49 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Ajde drago mi je da ima ovakvih svjedočanstava i kod katolika, pošto sam iste stvari čitao i kod pentekostalaca koji imaju karizmu liječenja. Al Učeniče daj reci sve ovo super zvuči al mene zanima koliko puta ti dođeš, moliš a da se ništa ne desi?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 21:14 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvaljen Isus i Marija!
Želim posvjedočiti kako mi je učenik pomogao svojom molitvom.
Prije nekoliko godina sam patila od strašnih glavobolja od kojih sam ponekad jedva oči držala otvorene.Krenula sam na pretrage u bolnicu,nema tog pregleda koji nije napravljen.. i na kraju sam završila kod neurologa koji me poslao na CT...svi nalazi su bili uredni,a glavobolje sve jače i jače.Moja mama je hodočastila Gospi u Međugorje i tamo upoznala učenika i rekla mu da moli za mene.Onog trenutka kad je učenik počeo moliti nestale su sve moje glavobolje....
Hvala i slava Gospodinu!
Veliko hvala bratu učeniku preko kojeg Gospodin djeluje i ozdravlja!
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2009 07:43 
Odsutan

Za johnyja 5 dragi moj brate dešava se to sigurno jer samo Bog odlučuje koga hoće ili koga neće ozdravit ili oslobodit a i umre osoba za koje se molim.Da nije tako možda bi se i ja ponio kao pali anđeli.Možeš mislit kako bi se osjećao da svi ozdravljaju ili da se obraćaju?Oholost bi me slomila sigurno zato samo Bog odlučuje i samo ON ozdravlja.Što se tiče pentekostalaca povremeno pratim njihov rad i nastup i pristup i oni su slični nama samo oni imaju slobodu veću.Mogu gdje god hoće molit za bilo koga i nitko ih neće kritizirat a mi katolici ako krenemo više činit odmah imaš stega.Moraš bit poslušan crkvi a oni su slobodnjaci.Bio sam sad nedavno na konferenciji EMC evropske mreže zajednica i u sobi za molitvu je zapalo dvoje iz Beča a oni su protestanti.Kad sam ja ušao poveo sam prevoditelja sa sobom jer neznam engleski a ni njemački.Kad je žena položila ruku na mene samo ju sila bacala po pola metra i ona bi glasno govorila UHHH AHHH i ja pitam prevoditelja oćeš je pitat što joj je i ona kaže odkad se obratila i postala moliteljica nikad dosad nije vidila toliko vatre u nečijem srcu za Isusa i da se nije još desilo da se netko tako stavlja na oltar kao žrtva Bogu kao ja i još puno lijepih stvari i na kraju pita tko sam i što radim i prevoditelj joj ispriča što ja govorim.Žena je već oko 30 godina u Karizmatskom pokretu i kaže mi TI MORAŠ DOĆ U BEČ DA SE MOLIŠ ZA LJUDE IZ MOJE ZAJEDNICE!!!!Ja kažem nema problema doći ćemo.Kaže ona da ima kuću molitve gdje se izmjenjuju molitelji i moli se neprestano a kad je čula koliko je nas u zajednici sva skamenjena.Kod njih bude do 80 ljudi a kod nas skoro 500 svaki tjedan plus grupe mlađe.Da se vratim na one koji ne ozdrave.Mislim da se desi u 20% slučajeva a možda i manje.Razlog neznanja je da se ne jave svi koji ozdrave pa nakon nekoliko godina ili mjeseci slučajno saznaš da je netko ozdravio.Najteže je kad dođeš na težak slučaj pred smrt da se moliš i kad osoba umre onda mi se srce cijepa i teško mi padne.Da bi učinak bio bolji ja bih trebao imat svo vrijeme na raspolaganju da se učim i školujem kroz Sveto Pismo i da provodim sa Isusom bar 3-4 sata ujutro i sat navečer u druženju ali ja sam uposlen i moram u smjenama radit da bih preživio sa obitelji.Do sada sam skupio oko 600 knjiga 150 kaseta 50 DVD-ova i video kaseta oko 50.To iziskuje velika sredstva pa se nemože sa plaćom niti školovat a niti radit ovo što ja radim.Kaže Damian Staine da nebih smio radit a pogotovo ne noćnu i da bi me zajednica trebala plaćat ali to kod nas ne štima još a dotle možda i u mirovinu odem.HAHAHA.I da završim ovaj dugi post ja sam samo jedan običan obiteljski čovik seljak po zanimanju.Ono što ja propovjedam i činim zove se EVANĐELJE NA SEOSKI NAČIN!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2009 07:51 
Odsutan

Pošto mi je Zadar najdraži grad evo još iz Zadra.Prije nekih 6 godina dođe jedna žena sa sinom koji je imao gips na nozi kod časne da se molim za njega i ja pitam što je tvoj problem a on kaže droga i evo noga.Slomio sam petnu kost i potrošio sam 2 didove kuće na drogu.U molitvi Gospodin mi kaže RECI MU DA UDARI NOGOM U GIPSU OD POD I DA MU JE ISCJELJUJEM I DA KOST SRASTA SAVRŠENO.Ja kažem tako a on neće.Završimo molitvu i on ode kući.Kaže njegova žena da je samo sjedio i buljio u pod.Nakon nekih sat-dva ustane i udari nogom i odmah vrisne od boli.Nakon toga pođe hodat bez štake i uzme škare i raspara gips a žena će mu ŠTO RADIŠ SAD a on kaže JA SAM POSTAO VJERNIK OZDRAVILA JE NOGA I OSLOBOĐEN SAM SVEGA.Prestao se drogirat i noga je super.Aleluja!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2009 07:57 
Odsutan

Sad je Šibenik na redu.Prije 4 godine jedan čovjek iz Šibenika nazove i kaže kum mi je dao broj da te zovem da se moliš za mene da prestanem uzimat drogu.Molio sam na telefon i on kasnije kaže uskoro sam u Međugorju možemo li se uživo vidit i ja kažem da vidit ćemo se.Kad je autobus došao ja sam sa njima išao na Podbrdo i molio za njih i na brdu mi je Isus pokazao da će se ovaj čovjek oslobodit.Kad smo sišli opet sam molio za njega i nakon možda 8 tjedna zove on i kaže ja sam čist.Ja kažem ajd reci ženi da me nazove.Kad je nazvala ja kažem ajde mu stavi test da se mokri svako 5 dana a ona kaže to radim svakih 4 dana i jest čist.Ja sam zahvaljivao Isusu kako je oslobađao tih mjeseci mnoge od droge.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2009 13:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
dragi učeniće...Bog s tobom, uvijeke, i sa svima tvojima.

od svih svjedočanstava, meni je najveće svjedočasntvo tovje obitelji, napose tvoje žene...koja sve to strpljivo podnosi..
i sama sam žena, majka...i znamkako je od jutra do sutra sa kme kme, gu gu ga...i bezbroj objašnjavanja i ponekad gubljenja živaca...a još ja imam i pomoć od supruga jer nije od jutra do sutra na poslu il u molitvi za druge...tako...

nego, kakve su reakcije svećenika, teologa??, zna li za to djelovanje koji biskup i sl??

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]