www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 04:35

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 07:24 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prije 3 godine sam u Glamoču držao seminar i jedna žena je došla u koloni za molitvu do mene i rekla da ima problema sa mužem i da je sva shrvana i da je u depresiji i pije 18 tableta na dan.Položio sam ruke na nju i molio nekih 4-5 minuta i reko ako bude promjene da se javi.Nakon tog seminara imao sam seminar na Kupresu u Zloselima i kad sam pitao ima li tko posvjedočit da je Bog nešto činio ta žena je prva ustala i ispričala kako je nakon molitve Bog oslobodio od depresije i nepije više tablete i odmah iza seminara je zatrudnila i sa čovjekom se odnosi popravili.Aleluja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 07:32 
Odsutan

Prije nekih 6 godina u Zagrebu sam bio na seminaru i moj zet me zamoli da odemo ja i fratar da se pomolimo za jednu ženu koja ima diskus herniju i nemože se kretat i radit.Otišli smo oko 23 sata kod njih kući i pomolili se za nju i nije odmah bilo dobro.Ja kažem fratru daj pusti da ja sad molim.On mi kaže hajde i ja se pođem molit u sili i žena osjeti molitvu i nakon molitve ja kažem da se slegne do poda i da ne savija koljena.Uspjela je savit se onda unatrag pa na obe strane i na kraju ja pitam hajde napipaj sad diskus da vidim gdje je.Ona kaže evo tu ali ga nemože nać pa veli mužiću aj ti jer ti ga uvjek nađeš.Muž pipka ali diskusa nema.Nakon 5 minuta ja kažem sad dok sam ja ovdje pipkajte ali kad mi odemo nema više pipkanja.Nije morala na operaciju sve je Bog učinio.Slava Isusu!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 07:49 
Odsutan

Prije 5-6 godina iz Bihaća se najave 2 bračna para na molitvu i ja ih primim.Prvi par čovjek ima tumor na mozgu a žena rak dojke dok drugi par nije bolestan već su u svađi i muž joj neda iz kuće.Svoju ljubomoru nezna pobjedit i zaključa je u kući i kaže šta ćeš vani sve sam ti kupio nemaš potrebe izlazit obuko te obuo i sredio sad samo u kuću i biće sve ok.Ja kažem ajde prvo ovi što nisu bolesni a oni kažu ne ne prvo prijatelj on ima tumor pa žena.Ja kažem sad prije molitve slušajte što vam imam reć.Mnoge osobe udalje se od Boga i počnu dobijat misli koje neznaju od koga su.Dođe misao da se žena pipka da vidi da nema čvorića pa u godinama si de popipaj i ako bude idi doktoru i žena sama počne pipat ĐAVLA TRAŽILA I ĐAVLA NAŠLA a samo treba da se odrekne misli i bilo bi sve ok.Ja kažem neznam zašto ovo govorim ali vidićemo kasnije razlog.Nisam znao da je prvom paru žena imala rak dojke.Prvi je ušao bolesni čovjek i ja sam molio a on padne u duhu i nakon molitve je ustao poslije 20 minuta ležanja i ja mu kažem tumora više nema.Dođe njegova žena i kaže e sad ti šuti a ja ću pričat.Ja sam ona što je ĐAVLA TRAŽILA I ĐAVLA NAŽALOST NAŠLA.Napipala sam okrugli čvorić veličine kestena i otišla doktoru i našli su mi rak i zato sam došla da se molimo i za muža i mene.Ja se pomolim i nakon molitve ode zloćko od nje i ona osjeti kako rak nestaje iz nje.Nakon toga smo pričali i rekao sam prvom čovjeku ima nešto što nevalja jer nisi oprostio nekim ljudima i to trebaš učinit.Otišli su u Bihać i nakon slikanja potvrde nema tumora kod muža i nema raka kod žene.Nakon 1 godinu tumor se vratio kod čovjeka jer nije oprostio nekom muslimanu koji je radio sa njim a uvjek ga je vrijeđao.Bio sam kod njih u Bihaću i nakon par mjeseci on umre.Žena je ostala sa kćerkom i sad vodi udrugu oboljelih od karcinoma i ona je utemeljitelj te udruge.Nažalost on nije mogao praštat i neslavno je završio iako je prvi put ozdravio.Aleluja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 08:40 
Odsutan

[quote="vox"]pišiiiii dragi čovječe, milina za čitati...

samo piši dragi Učeniče
Bog te blagoslovio

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 09:06 
Odsutan

Aleluja!
________

Zelim i ja posvjedocit kad je učenik molio za mene ,i kad je molio poceo sam plakati i ne znam zasto,nije me nista bolilo ili neki razlog drugi,jednostavno ne znam zasto sam plakao.Učenik je kasnije rekao da moram ici na Mise pa i osim nedjelje preko tjedna ako mogu i bice sve u redu.
Sljedeci mjesec nakon susreta,od 30 dana,24 dana sam bio prisutan na Sv.Misama.A prije ni nedjeljom nisam isao.Nisam tako niti odgajan bio niti sam to smatrao bitnim.Bilo je bitno samo ono sto ja zelim.

Ubrzo sam nasao posao i osjetio da zivot ima jedan drugi tijek od onoga kakvim sam ga ja drzao,a to je da ne pripadam sam sebi,nego da sam Kristov i da ako ocu bit Njegov ne mogu biti svoj,odnosno ciniti neke stvari koje sam do tada cinio po svojoj volji.

Nedugo zatim sam (nakon 3mj.priprave) obavio i zivotnu ispovjed.
Tada je sa mene spala kao sa dzaka neka teska torba.

I danas se trudim i stalno mislim na Krista i zivot mi je drugaciji.
U nekom kutu firme kad sam na poslu znam kleknuti na paletu da me niko ne vidi i reknem "Gospodine klanjam se tebi i blagoslivljam Tebe jer si svojim Krizem svijet otkupio".
Cesto i pomislim ako me neko vidi reci ce da sam lud,ali ne mislim ja za sebe tako.Imam neki nagon da to cinim,i zelju i nagon.
To nikad nisam prije radio.Nikad.

A danas ne brinem se za sve kao prije,imam garanciju,pomoc i utjehu u Isusa i znam da mi se ne moze nista lose desit i nijedna situacije ne postoji toliko losa da me On ne moze iz nje izvuci.

I Hvala Bogu na milostima koja nas obasipaju preko učenika i da mu Bog da sve sto je potrebno da bi se Isus jos vise proslavljao medju svim ljudima,vjerama i nacijama.

Hvaljen Isus i Marija!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 pro 2009 17:01 
Odsutan

šta se dogodilo, ostala sam BEZ teksta.... kako se rogonja umješa....

moj tetak u Splitu bio je tradicionalni vjernik, nedjelja na misu ali bez pričešćivanja i tako već došao do 60-i neke godine,

sad prije 6.mjeseci ZADESI ga teška bolest, počeli svi mišići odumirati, ruke, noge, grkljan, doktori mu dali maksimalno 2-3 godine i rekli da će umrijeti od gušenja...

a on počeo psovati, ljut na Boga, kakav je to Bog ... nešto strašno, znam da ljudi kad ih tako nešto snađe počnu tražiti Boga a ne proklinjat :shock:

I eto, mene uhvatio strah šta će biti sa njegovom dušom ako umre, uz toliku mržnju na Boga, GDJE ĆE MU DUŠA????

I ja neznam šta ću, i napooookon odlučim jučer staviti na CD i isprintati u kopiraoni učenikovo svjedočanstvo nebih li mu poslala to pa sam procijeni želi li da se za njega moli...

i ja SAVE-am na CD tri dokumenta, dva za svekra i jedan učenikovo svjedočanstvo, dođem u kopiraonu i kažem:

" isprintala bih sva tri file-a (dokumenta), dva su za svekra i treći je SVJEDOČANSTVO nekih 10ak stranica..."

kažu: "uredu"

i izlaze papiri, ja se poveselim kako cu žurno u poštu to poslati dok je tetak još živ, kad meni čovjek kaže:

"oprostite, u ovom dokumentu NEMA NIŠTA, tj. same OOOOOOOOOOOO - nule!, 10 stranica kao neka šifra, same NULE: milijon NULA!"

ja se šokirala!
:shock:

I PITAM SE ZAŠTO BAŠ TAJ DOKUMENT?! KOJI SLAVI GOSPODINA?!!

he..he... rogonja želi očito spriječiti širenje slave Božje ali i da ne izgubi dušu moga tetka... hm, zašto ga je zasmetali učenikovo svjedočanstvo?!?!

eto sad kidam OPET printat, valjda će ići...

Božji blagoslov!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 pro 2009 23:35 
Odsutan

Bogec.Evo jedno za Elenoru.Kad sam upoznao Elu Bredi i Elenoru malo smo se družili i otići ćemo do njih u pansion da se molimo zajedno.Kad smo primakli vidim ja to je pansion od mog rođaka Grle.Pođemo u sobu i u molitvi Gospodin kaže da joj ispunja jednu želju koju dugo želi i ja to izgovorim.Iza tog susreta je prošlo par mjeseci i Elenora napiše da je trudna na TT a ja Eli kažem ispunio je ON onu želju njoj koju je dugo željela.Aleluja!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 pro 2009 00:52 
Odsutan

Još 1 pred spavanje.U Sesvetama ima 1 žena imenom Anica koja je imala Multiplisklerozu.Nekako smo stupili u kontakt i ja sam došao u Zagreb molit za nju.Bili smo kod njih u stanu i ona kaže i kćer ima iste simptome i ima ravna stopala.Bilo nas je oko 10 u stanu.Počeo sam molit za Anicu i rekao da oprosti svima koji su je vrijeđali.Nakon 20 minuta molitve je počelo ozdravljenje ali sam ja reko ajd u sobu nasamo da molim i završio sam molitvu i rekao GOSPODIN TE OZDRAVLJA.Ona nije odmah mogla prihvatit ali je rekla da osjeća da se nešto događa.Ušli smo u dnevni i ja sam počeo molit za kćerku i odjednom mi dođe da izgovorim U IME ISUSA KRISTA NEKA SE TABANI OBLIKUJU I LUK NEKA SE STVORI a svi su gledali u njene noge i vidjeli kako se luk pravi a ona kao da raste.Tabani se formirali i nestalo simptoma Multiple.Aleluja!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 pro 2009 08:25 
Odsutan

Mislim da tu treba biti jaka , jaka vjera,
a što je s nama nevjernima, malodušnima,
i psihički načetima, :twisted:

Ova svjedočanstva su prekrasna , !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 pro 2009 11:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
karlamarija napisao:
Mislim da tu treba biti jaka , jaka vjera,
a što je s nama nevjernima, malodušnima,
i psihički načetima, :twisted:

Ova svjedočanstva su prekrasna , !

Tako je Karlamarija, to je temelj svega i to je ono što velikoj većini nas nedostaje, meni prvome. Kao što mi je rekao jednom ipehar: ne možeš biti polovičan, malo na jednu stranu, malo na drugu, moraš biti cijeli Kristov. Ili jesi ili nisi. Ne možeš služiti i Bogi i vragu, to onda nije nikakva vjera. Kad se potpuno opredijeliš za Krista onda nema više nikakvih strahova, sve tegobe nestaju jer znaš kome služiš.

Stvarno su prekrasna ova svjedočanstva, uživam čitajući ih. Velik je i silan naš Gospodin.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]