Predragi
toliko toga je u meni, toliko spoznaja , misli, osječaja... jedan događaj... koji je za mene tako veeelik... a nemogu ga opisati riječima......
najjednostavnije za reći: Gospodin Isus se OPET PROSLAVIO u mome životu... nikad me do sad nije ostavio "bez teksta" kao u prošli petak u Taboru kod fra.Linića...
ne, nije mi (još) obratio supruga što bi bila moja
najveća želja ali ne i največe ČUDO jer znam da Isus hoće ali nije vrijeme,
nego KAD BI ME ISUS pitao što želim da mi napravi da mi pokaže koliko je SVEMOGUČ – eto, TO MI JE POKAZAO u Petak u Taboru !
Največe čudo...
ajme, da vam barem mogu opisati što mi je Isus priredio... ŠOK na ŠOK.. najpozitivniji ŠOK u mome životu... probat ću najkraće jer toliko je toga... toliko je toga...
ima jedna osoba koja je na čudan način ostavila trag u mome životu, i uvijek govorim eh Oče jedva čekam da mi objasniš KOJA JE POANTA TE OSOBE BILA U MOM ŽIVOTU... jer sve je bilo NESMISLENO, bez smisla, veze... ko u filmovimu "Pakleni šund", bet početka i bez kraja...
čovjek koji je stalno lutao po vani, po narodnjacima, za kojeg su govorili da je najveći kriminalac, ubojica... (a ja nisam vjerovala) ..ali ja koliko sam ga poznavala a to je dosta, nikad nisam u njemu vidjela zlo, samo dobro... samo pozitivno (tek sad kužim da sam u svima gledala samo dobro, da sam gledala ono što je Bog stvorio, čovjeka na svoju sliku) voljela sam ga ljubavlju kojom Otac ljubi, Isus kojom ljubi, a drugima je bio sve samo najgore... imao je problema i sa okultnim... ma jooj jako teško sve za opisati.... ostavio je čudan trag u mom srcu.... 6.mjeseci smo se natezali-"igrali" mačke i miša.. ja, jas uvijek bila samo gladnja ljubavi- a on..to neznam...
ALI kad više sa njim nisam mogla...
PRVI PUT U ŽIVOTU JA sam trčala u Crkvu, bacila se na koljena ispred Tabernakula i zavapila;
« Isuse, kažu da si tu, da si ŽIV.... usliši me.... ako je za mene, daj mi ga skroz mi ga približi da znam da je to Tvoa volja, ali ako nije za mene, odmakni ga, neka me pusti da živim... samo mi daj iskrene ljubavi, nekog tko će me voljeti isto koliko i ja njega.... Zar je puno Isuse tražiti Te za «mrvu» čiste ljubavi.. a ovo je patnja.. ovo sada....»
i Isus je brzo odgovorio: maknuo ga je od mene..prestao je zvati.....i došao mi u život moj mužić, (nije ni 3 mjeseca od tog prošlo)....
i sada, to je bio početak mog obračenja: ISUS JE ŽIV.. Čuo me i USLIŠIO.. o kako je DOBAR....
Bilo je to prije 5 godina, u međuvremenu, tog dečka NIKAD NISAM VIDJELA, rastom u vjeri spoznala sam da je u takvom grijehu i zlu, em da pati od okultnih stvari, em od krivog načina života... je bolilo me srce... imao je curu a poslje ženu, i dobio je kćerkicu... a on takav... uf...još lani ga je moja kuma srela i pitala kako je, ja sam očekivala samo ono najbolje čuti: da se smirio, uozbiljio, ali on i dalje BANĆI.. užas... mislila sam da je «propao»!
Kako je prošlo više od 5-6 godina uvijek sam priželjkivala da ga samo vidim negdje, išla sam par put van na narodnu (ali kako se sve promjenilo, sami klinci nigdje njega..).. samo sam ga iz daljine htjela vidjeti i molila sam Isusa samo da ga vidim... nemora on mene ali ja njega makar IZ DALJINE... ali njega nigdje...
I naravno, vratimo se na početak priče:
u Taboru je fra.Linić izložio Isusa u Presvetom Oltarskom Sakramentu na Oltar... Isus i svi mi oko njega... ispisujem ispred oltara molitvu i zahvalu na papirić kako bih ubacila u košaricu, odjednom ko da mi je netko podigao moj pogled i spojio sa njegovim... tog dečka...
Našli smo se na 3 metra jedno od drugoga i to pred Isusom.... u nevjerici ja brzo spustila pogled u papirić, hm.. da udahnem još jedno ipak da si nisam ja nešto»umislila» i ponovno... pogledam kraj oltara, 1. metar desno od Isuseka, ipak je to on... kraj njega lijepa žena (njegova najvjerojatnije)...
Samo sam pogledala u Isusa i rekla: dobro, jer Ti hoćeš da mi srce stane od šoka, mogao si mi bar dati da se sjednem
Pogledali smo se prvi put onako ČISTO pogledom: «sad je napokon sve dobro, na svome mjestu, kako je oduvjek trebalo biti.... ŽIVJETI I SLAVITI ISUSA» pogled pun Božje ljubavi i SLAVE!
Eto slave Isusove , eto i HVALE ISUSOVE.... i još nemogu prestati misliti na to što Isus učini toj duši ...
...a meni samo kao da je rekao tiho: I dobro Jelena, jel još uvijek misliš da mi je nešto NEMOGUČE napraviti ?!?

»
Isuse, hvala ti! Blagoslovi tu obitelj, ne napuštaj ih nikada... Isuse Ti si tako velik i predivan....
Slava Tebi Oče i Sine i Duše Sveti!!!!