Odrasla sam u tradicionalnoj katoličkoj obitelji,odmalena sam odlazila u crkvu,molila svaku večer.Oduvijek sam bila romantičarka i kad bi voljela,voljela bih svim srcem i svom dušom.Imala sam puno veza i vezica,bilo je puno prolivenih suza.

Molila sam Boga da mi podari dobrog dečka,dobrog muža i upoznala sam njega,svog sadašnjeg muža.Još dok smo hodali ostala sam trudna.Vjenčali smo se,voljela sam ga jako,a sad ga voli još i jače,zapravo svakim danom ga volim sve jače.Njegovi me nikad nisu voljeli,dapače mrzili su me.Zaljubljena,otišla sam živjeti kod njega i njegovih.Ljudi su se držali za glavu i pitali se što mi je da idem tamo jer tamo vlada nasilje,alkohol,psovka.Nisam vjerovala jer su se činili fini,a to im i je finta:drže se fini,dobri,a ustvari....Brak mi je bio gotovo pa savršen,puno ljudi je bilo zavidno zbog toga,muž i ja smo se odlično slagali.Medicinske sam struke i radila sam po staračkim domovima,a oduvijek sam htjela otvoriti nešto svoje,htjela sam biti netko i nešto.To mi je sad totalno bezveze.Zapostavljala sam misu,Boga....Vjerovala da imam bioenergiju(koja glupača!),na faksu se upoznala sa jogom,promovirala shiatsu i slične alternativne budalaštine!Uglavnom,muž je naslijedio darovnim ugovorom jednu kuću i na njegov nagovor odlučila sam tamo otvoriti svoju firmu i svoj salon.Naravno,svekrva mu je kuću darovala.I digla ja 2 kredita,počela raditi i zapošljavati i kad bi ja radila ima zarade,kad netko drugi nema zarade.Meni je sve to otpočetka smrdilo.I sumnjala sam da novci nestaju.A uzimali ih svekar i svekrva jer je to NJIHOVO.NJIHOVA KUĆA,NJIHOVO SVE.Jer kćer im ide na faks,pa to treba isfinancirat.Uglavnom cijela kriminalna radnja!Prestrašno!Propadala sam,i psihički i fizički,i jedan dan me nazove muž i napadne da su došli doma kamatari,da sam posudila novce,uglavnom,svekrva i svekar sve izmislili.Šok.E tu mi je pukao živac i odoh.Mislila sam da će muž za mnom,ali velika varka.Napunili su mu glavu svime i svačime.

Otišla sam kod svojih,događale su mi se jako čudne stvari po noći,bila sam pod utjecajem raznoraznih uroka a najviše uroka gospođe svekrve.I ne znam kako,ali jednostavno mi se vratila vjera jedan dan.Počela sam moliti,moliti,moliti,otkrila sam fra Ivu Pavića,fra Kožula i NAPOKON sam pronašla mir koji sam tražila godinama.Nemam nijednog jedinog prijatelja,nemam novaca,nemam muža(još uvijek vjeruje svojim roditeljima a ne meni),ali imam Boga i to je nešto neprocjenjivo!Uživam u molitvi,uživam u miru i uopće mi nisu važne materijalne stvari,i više mi nije stalo do karijere,najbitnija mi je moja obitelj.Hvala Ti,moj dragi Bože na svemu!