www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 22:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 290 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 07 pro 2018 14:48 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 2 zahvala
Zahvaljeno je: 29 zahvala
dujam napisao:
Boni ga je zelia stavit u toplo, ali ga je bilo strah. Vidis el scorpio, nije je upoznao u crkvi, vec u nocnim provodima...a sto sam ti ja rekao..

Ma Boni kralj alkohola i lakih žena, znali smo to od početka. Čuj Valtorta, moš mislit.....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2018 18:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 72 zahvala
Bonifacije napisao:
Ove sezone radio sam na moru i tamo se zaljubio u jednu mladu curu.A ona se jos vise zaljubila u mene. Tako da me sad ne zanima ni jedna druga cura. Mozda mi je sunce i more udarilo u glavu. Mislio sam da cu je zaboravit kad se vratim u Zagreb,ali mi bas i ne ide. Cesto sam bio u napasti da je pozovem kod sebe u stan,ali sam se ipak suzdrzao. Bio bi to smrtni grijeh koji mi Bog mozda nikad ne bi oprostio.Nisam zelio preuzeti odgovornost za vjecnu propast jedne mlade djevojke. Stalno mi je bila na pameti ova misao:'Pravi muskarac djevojku vodi Bogu a ne u krevet.' A mislio sam i na onu misao iz Valtortinih objava:'Prava je ljubav uvijek cista. A cistoca zdruzena s ljubavlju povlaci za sobom cijeli niz drugih kreposti.' Tako da mi je i Valtorta pomogla da se suzdrzim.

... i onda je svizac zamotao čokoladu u omot. Koja brutala! Slika

Bonifacije napisao:
...ona se jos vise zaljubila u mene

Sirota. Mora da je očajna. Slika

Bonifacije napisao:
I nemoj cekat Fran da Crkva promijeni svoje misljenje o Valtorti.To ce se sigurno dogodit,ali treba proci jos nekoliko godina da se to dogodi.Ali ce se sigurno dogodit kad na stolicu sv.Petra opet sjedne pravi papa.

A tu spoznaju, da će Crkva promijeniti svoje mišljenje o Valtorti kad na stolicu Sv. Petra sjedne pravi papa temeljiš na?! Kakav bi to bio pravi papa?! Jel ovaj sadašnji krivi?! :l30:

Billy napisao:
Lk 10,
21U taj isti čas uskliknu Isus u Duhu Svetom: "Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da, Oče! Tako se tebi svidjelo.

Pretpostavljam da ovim citatom sebe svrstavaš među ove "malene". Sam pogodil?! :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2018 19:29 
Odsutan

Podijelio: 88 zahvala
Zahvaljeno je: 5 zahvala
IZMEĐU NEBA I ZEMLJE napisao:
Meni je sv.Faustina pomogla da se vratim u crkvu.Iako,kad sam čitala njen dnevnik,pomalo ima čudnih djelova..Valtorta mi baš nije legla,ono što sam pokušala čitati...Ima i sv.Brigita,njena viđenja...i još ih ima...neznam je li itko to pokušao komparirati?

Što ti se nije svidjelo kod Faustine ?

Ako si pisala na forumu katolički odgovori u vezi kontracepcije onda ti tamo ne mogu odgovoriti jer me je prepodobni Giovi banovao.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2018 22:46 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 18 zahvala
Drago mi je Fran26 da opet pises na forumu nakon nekoliko mjeseci sutnje. Kao sto je Discipula Domini rekla: Jos uvijek ovdje filozofiras. Za nju znam da je se udala.A mogla je postati svetica. Sto bi bilo s Majkom Terezijom da je se udala i prepustila tjelesnim uzicima koji ubijaju u covjeku svaku poboznost?Zato sam uvjeren da je bolje i za tebe i za Elu Bredi sto vas je Bog postedio od 'tjelesne nevolje' kako kaze sv.Pavao. Tko zna kakve bi vi akrobacije izvodili u krevetu i to s uvjerenjem da cinite Bogu ugodno djelo.Koliko je istinito ono sto Isus kaze u Valtortinim objavama:"Rijetki su dvoje njih koji se cisto ljube." Pozuda tijela je prejaka i zaprlja gotovo svaku ljubav.

Kao sto je Crkva promijenila svoj stav u vezi sv.Faustine tako moze promijeniti i stav u vezi M.Valtorte. A uvjeren sam da ce se to dogoditi na temelju onoga sto je sam Isus rekao Valtorti,da ce te objave u novoj Crkvi biti najcitanije djelo.

Nisam zelio reci da ovaj sadasnji papa nije zakonito izabrani papa i da je stoga sveta stolica prazna kako tvrde sedevakantisti. Ali je potpuno sigurno da je to papa kojem nedostaje prava svetost i prava mudrost i da zato ne moze upravljati Crkvom onako kako Bog ocekuje.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2018 08:38 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 76 zahvala
Bonifacije napisao:
Za nju znam da je se udala.A mogla je postati svetica.

Jel tako marija valtorta uci? :lol:

Bonifacije napisao:
Sto bi bilo s Majkom Terezijom da je se udala i prepustila tjelesnim uzicima koji ubijaju u covjeku svaku poboznost?Zato sam uvjeren da je bolje i za tebe i za Elu Bredi sto vas je Bog postedio od 'tjelesne nevolje' kako kaze sv.Pavao. Tko zna kakve bi vi akrobacije izvodili u krevetu i to s uvjerenjem da cinite Bogu ugodno djelo.Koliko je istinito ono sto Isus kaze u Valtortinim objavama:"Rijetki su dvoje njih koji se cisto ljube." Pozuda tijela je prejaka i zaprlja gotovo svaku ljubav.

Boni, de da te pitam. Je li te ikad itko penetrirao protiv tvoje volje?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2018 09:28 
Odsutan

Bolje bi bilo to pitanje postavit u prezentu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2018 09:44 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Ti si Dujam stvarno bolestan covjek,potpuno izopacen. Nemoj mislit da si pametan ili duhovit sto postavljas takva pokvarena i bezobrazna pitanja. I nije onda cudo da si zavrsio tako kako si zavrsio. A i oni koji se s tobom mogu sporazumjeti nisu puno bolji od tebe. Pitaj svoju mamu da li ju je netko penetriro protiv njezine volje,svinjo bezobrazna i neodgojena. Mozda si ti plod takve prisilne penetracije.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2018 13:54 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Fran26 napisao:
Billy napisao:
Lk 10, 21U taj isti čas uskliknu Isus u Duhu Svetom: "Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da, Oče! Tako se tebi svidjelo.

Pretpostavljam da ovim citatom sebe svrstavaš među ove "malene". Sam pogodil?! :)

Jel tebe tko šta pitao?
Ja pretpostavljam da si ti zavrijedio nešto novo na ovom forumu.
To ti je počasna titula "govno od čovika", a dobivaš ju prvi i trajna je.
Jednako ko tvoja ignore lista.
Dakle govno meni nemoj odgovarati a ti i tvoje provokacije me ne zanimaju.
Otkači od mene.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2018 17:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
Bonifacije napisao:
Drago mi je Fran26 da opet pises na forumu nakon nekoliko mjeseci sutnje.

Došao sam da se malo podružimo, da izmjenim riječ-dvije sa pajdašekima. Istina jest da su svi koji su mi bili pajdašeki otišli sa ovog foruma. Al možda se netko vrati. A i dosadno mi je. Onda ni loše razmijenit sa nekim riječ-dvije, pa baš i ovak, virtualno, ako nikako drugačije.

Bonifacije napisao:
Kao sto je Discipula Domini rekla: Jos uvijek ovdje filozofiras.

Da. Moglo bi se to tako reći. Još uvijek mlatim praznu slamu. A kaj buš?! Dosada je gadna stvar. :-|

Bonifacije napisao:

Kao da sada kad je u braku nemere postati svetica. :roll:

Bonifacije napisao:
Sto bi bilo s Majkom Terezijom da je se udala i prepustila tjelesnim uzicima koji ubijaju u covjeku svaku poboznost?

Ne bi nikad postala sveta?!

Bonifacije napisao:
Zato sam uvjeren da je bolje i za tebe i za Elu Bredi sto vas je Bog postedio od 'tjelesne nevolje' kako kaze sv.Pavao.

Nej se srditi, ali tvoje uvjerenje mi ne znači baš puno. Ak me razmeš kaj mislim. Slika

Bonifacije napisao:
Tko zna kakve bi vi akrobacije izvodili u krevetu i to s uvjerenjem da cinite Bogu ugodno djelo.

Vjerovatno iste onakve kakve izvode oni koji nisu u braku. :l30: Sve ti zavisi šta tko voli.

Bonifacije napisao:
Kao sto je Crkva promijenila svoj stav u vezi sv.Faustine tako moze promijeniti i stav u vezi M.Valtorte.

Doista, može. Samo, postavlje se pitanje: hoće li?

Bonifacije napisao:
A uvjeren sam da ce se to dogoditi na temelju onoga sto je sam Isus rekao Valtorti,da ce te objave u novoj Crkvi biti najcitanije djelo.

Nažalost, to si ti samo uvjeren. A tvoje uvjerenje, pogađaš već, nema neku "težinu" za katoličku Crkvu. I ne manje bitno, Crkva kaže da Isus ništa nije rekao Valtorti.

Bonifacije napisao:
Nisam zelio reci da ovaj sadasnji papa nije zakonito izabrani papa i da je stoga sveta stolica prazna kako tvrde sedevakantisti. Ali je potpuno sigurno da je to papa kojem nedostaje prava svetost i prava mudrost i da zato ne moze upravljati Crkvom onako kako Bog ocekuje.

Odakle pa ti sad ta spoznaja?! Ovo šta pišeš kako je: sigurno da sadašnjem papi nedostaje prave svetosti i mudrosti, te da Crkvom ne upravlja onako kako Bog od njega očekuje. Imaš neke informacije koje mi ostali ne znamo?! De gukni golube. Nemoj to ljubomorno čuvat za sebe. To su prevažne stvari da bi ih zadržao za sebe. :-|

Billy napisao:
Jel tebe tko šta pitao?

Za pisat po forumu nije potrebno čekat da te netko nešta pita. Ljudi se u rasprave uključuju kako im milo.

Billy napisao:

Kaj ipak?! Baš me zanima. :)

Billy napisao:
To ti je počasna titula "govno od čovika", a dobivaš ju prvi...

Pošasna titula. Moš mislit. :roll: Biti govno od čovika nije nimalo časno. To bi više bila pogrdna titula. Billy na netu sam od siječnja 2000., reklo bi se podosta godinica. Neki od sugovornika su me do sada nazivali, citiram;

MAJSTORE Seratore
SEREUMNI
Uzhegli katolikic
ministranticu
Nedorasli
sinek razmetni
Mladac Neduhovni
neupuceni Hlapicu
Jadnice Lazi
IDIOTE
shusho polu-filozofska
Trazitelju Istine U Osnovi
Nedonosche Duhovno
POLU-COVJECE
BUDALA
PRIMITIVNA BUDALA
LAZAC NEUMNI
papagaju katolicki
glupi logicaru
Velecasni
mladjahni KONVERTIT
farizej
pop
smrdljivo đubre
oholica par excellence
nepismeni debil
maloumni
umišljeni peder
tetkica
mali pimpek
filozof
copy/paste mashine
citat katolik
nježnočežljivi
smeće primitivno
guzonjin sin

Evo sad si ti Billy dodao novi nadimak na listu: govno od čovika. A čuješ! Često puta sam takve izraze posve zaslužio, čestu puta to i jesam, a u podosta slučajeva su ti izrazi bili samo izraz nemoći sugovornika, pa su u nedostatku boljeg posegnuli za pogrdama.

Billy napisao:
...i trajna je.

Ignoriraj lista nije trajna. Ne znam na temelju čega si to zaključio?! :l30: Najduža moguća kazna je 50 godina, i takva kazna je samo jedan jedini puta izrečena. Takva kazna se izriče kad su posebno teški prekršaji u pitanju.

Billy napisao:
Otkači od mene.

Zašto pišeš: nemoj mi odgovarati?! :l30: Pa forum upravo tome služi, da ljudi pišu o razno raznim temama a drugi onda odgovaraju. Ili sam je tu nešt fulao?! I onda još pišeš: otkači od mene.

Trenutno mi tri opcije padaju na pamet, tri slučaja u kojim ti ne bi odgovarao i u kojim bi otkačio od tebe kako ti to kažeš.

1. Da me banirate sa foruma. Onda ne bi bio u mogućnosti odgovarati.
2. Da se ogriješiš o nauk katoličke Crkve i ustraješ u tome, pa da te onda moram kaznit ignoriraj listom.
3. Forum mi postaje dosadan i prestanem dolazit ovde, pa ti onda samim time i prestanem odgovarati.

Za sada, ni jedna od ovih tri opcija nije aktivna, prema tome, ne vidim razloga zašto ti ne bi odgovarao. Forum je da se piše na njemu, te da se na napisano odgovara. Bilo tko bilo kome.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2018 18:13 
Odsutan

Podijelio: 18 zahvala
Zahvaljeno je: 59 zahvala
Fran26 napisao:
Bonifacije napisao:
Drago mi je Fran26 da opet pises na forumu nakon nekoliko mjeseci sutnje.

Došao sam da se malo podružimo, da izmjenim riječ-dvije sa pajdašekima. Istina jest da su svi koji su mi bili pajdašeki otišli sa ovog foruma. Al možda se netko vrati. A i dosadno mi je. Onda ni loše razmijenit sa nekim riječ-dvije, pa baš i ovak, virtualno, ako nikako drugačije.

Bonifacije napisao:
Kao sto je Discipula Domini rekla: Jos uvijek ovdje filozofiras.

Da. Moglo bi se to tako reći. Još uvijek mlatim praznu slamu. A kaj buš?! Dosada je gadna stvar. :-|

Bonifacije napisao:

Kao da sada kad je u braku nemere postati svetica. :roll:

Bonifacije napisao:
Sto bi bilo s Majkom Terezijom da je se udala i prepustila tjelesnim uzicima koji ubijaju u covjeku svaku poboznost?

Ne bi nikad postala sveta?!

Bonifacije napisao:
Zato sam uvjeren da je bolje i za tebe i za Elu Bredi sto vas je Bog postedio od 'tjelesne nevolje' kako kaze sv.Pavao.

Nej se srditi, ali tvoje uvjerenje mi ne znači baš puno. Ak me razmeš kaj mislim. Slika

Bonifacije napisao:
Tko zna kakve bi vi akrobacije izvodili u krevetu i to s uvjerenjem da cinite Bogu ugodno djelo.

Vjerovatno iste onakve kakve izvode oni koji nisu u braku. :l30: Sve ti zavisi šta tko voli.

Bonifacije napisao:
Kao sto je Crkva promijenila svoj stav u vezi sv.Faustine tako moze promijeniti i stav u vezi M.Valtorte.

Doista, može. Samo, postavlje se pitanje: hoće li?

Bonifacije napisao:
A uvjeren sam da ce se to dogoditi na temelju onoga sto je sam Isus rekao Valtorti,da ce te objave u novoj Crkvi biti najcitanije djelo.

Nažalost, to si ti samo uvjeren. A tvoje uvjerenje, pogađaš već, nema neku "težinu" za katoličku Crkvu. I ne manje bitno, Crkva kaže da Isus ništa nije rekao Valtorti.

Bonifacije napisao:

Odakle pa ti sad ta spoznaja?! Ovo šta pišeš kako je: sigurno da sadašnjem papi nedostaje prave svetosti i mudrosti, te da Crkvom ne upravlja onako kako Bog od njega očekuje. Imaš neke informacije koje mi ostali ne znamo?! De gukni golube. Nemoj to ljubomorno čuvat za sebe. To su prevažne stvari da bi ih zadržao za sebe. :-|

Billy napisao:
Jel tebe tko šta pitao?

Za pisat po forumu nije potrebno čekat da te netko nešta pita. Ljudi se u rasprave uključuju kako im milo.

Billy napisao:

Kaj ipak?! Baš me zanima. :)

Billy napisao:
To ti je počasna titula "govno od čovika", a dobivaš ju prvi...

Pošasna titula. Moš mislit. :roll: Biti govno od čovika nije nimalo časno. To bi više bila pogrdna titula. Billy na netu sam od siječnja 2000., reklo bi se podosta godinica. Neki od sugovornika su me do sada nazivali, citiram;

MAJSTORE Seratore
SEREUMNI
Uzhegli katolikic
ministranticu
Nedorasli
sinek razmetni
Mladac Neduhovni
neupuceni Hlapicu
Jadnice Lazi
IDIOTE
shusho polu-filozofska
Trazitelju Istine U Osnovi
Nedonosche Duhovno
POLU-COVJECE
BUDALA
PRIMITIVNA BUDALA
LAZAC NEUMNI
papagaju katolicki
glupi logicaru
Velecasni
mladjahni KONVERTIT
farizej
pop
smrdljivo đubre
oholica par excellence
nepismeni debil
maloumni
umišljeni peder
tetkica
mali pimpek
filozof
copy/paste mashine
citat katolik
nježnočežljivi
smeće primitivno
guzonjin sin

Evo sad si ti Billy dodao novi nadimak na listu: govno od čovika. A čuješ! Često puta sam takve izraze posve zaslužio, čestu puta to i jesam, a u podosta slučajeva su ti izrazi bili samo izraz nemoći sugovornika, pa su u nedostatku boljeg posegnuli za pogrdama.

Billy napisao:
...i trajna je.

Ignoriraj lista nije trajna. Ne znam na temelju čega si to zaključio?! :l30: Najduža moguća kazna je 50 godina, i takva kazna je samo jedan jedini puta izrečena. Takva kazna se izriče kad su posebno teški prekršaji u pitanju.

Billy napisao:
Otkači od mene.

Zašto pišeš: nemoj mi odgovarati?! :l30: Pa forum upravo tome služi, da ljudi pišu o razno raznim temama a drugi onda odgovaraju. Ili sam je tu nešt fulao?! I onda još pišeš: otkači od mene.

Trenutno mi tri opcije padaju na pamet, tri slučaja u kojim ti ne bi odgovarao i u kojim bi otkačio od tebe kako ti to kažeš.

1. Da me banirate sa foruma. Onda ne bi bio u mogućnosti odgovarati.
2. Da se ogriješiš o nauk katoličke Crkve i ustraješ u tome, pa da te onda moram kaznit ignoriraj listom.
3. Forum mi postaje dosadan i prestanem dolazit ovde, pa ti onda samim time i prestanem odgovarati.

Za sada, ni jedna od ovih tri opcija nije aktivna, prema tome, ne vidim razloga zašto ti ne bi odgovarao. Forum je da se piše na njemu, te da se na napisano odgovara. Bilo tko bilo kome.

Vidim da si fanatik.
Prvo da mene netko nazove svim ovim divnim nazivima koji te i očito svi pašu zapitao bi se jel' samnom sve ok?
Tebi je to ok.
Drago mi je da si zadovoljan sa mojom titulom.
Ta titula se odnosi na tvoju narav i tvoje pisanje.
Zanima me kako si shvatio da sam sebe smatrao malenim?
Jesi to sam skužio ili ti je netko šapnuo?
Tako si jako pametan....
U raspravi jak, ali u vjeri tako mlak.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 290 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]