www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 srp 2025 23:45

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 vel 2008 13:17 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Joakime, prekrasno je, HVALA!

:grlim te: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 vel 2008 15:22 
Odsutan

Antonela....hvala ti... :grlim te: ja imam prijateljicu njenu imenjakinju i super je žena-pravi prijatelj

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 vel 2008 15:25 
Odsutan

Dali stvarno njezine molitve pomažu obiteljskom stablu,moj pokojni djed kažu da je bio dosta loš čovjek pa se nekad mislim da molim za njega

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 vel 2008 13:11 
Odsutan

dragana 35 :grlim te: :grlim te: ,baš mi je drago da si to pitala. Moje iskustvo kaže da su molitve za pokojne JAAAKO dobre. Znam da uvijek kada sam molila za pokojne, tj.za duše u čistilištu , sam osjetila olakšanje, a i "one" se "uvijek zahvale". Kako god to zvučalo šašavo, jedino što možeš učiniti je PROBATI! Plodova će biti SIGURNO, samo se odvaži i probaj.
Te siromašne duše ne mogu same sebi pomoći, ali mi možemo njima pomoći da se oslobode strašnih muka, te tada one mole za nas.

Moj savjet: SVAKAKO POČNI MOLITI ZA POKOJNE, te ćeš nam i sama poslije svjedočiti VEEEEEEEELIKA djela Božja!!! smajlic22

Mir s tobom!!!! :b206:

Zamislite da vidite kršćanina jakim lancem svezanih ruku na leđima, privezanog za stup, kako umire od gladi, i to ne zbog nestašice hrane, jer pokraj sebe ima obilje jela, ali ga ne može dohvatiti i prinijeti ustima, pa čak osjeća i veliku gadljivost spram jela. I pretpostavite da vidi da će umrijeti, i to ne samo zemaljskom smrću nego vječnom. Ne bi li bilo strašno okrutno promatrati ga i ne nahraniti?????
A ŠTO KADA BI MU SE NAKON VAŠE MOLITVE OLABAVILI LANCI?????
sv. terezija Avilska

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 11:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga moja braco i sestre u Kristu! evo da vam posvjedocim svoje iskustvo sa molitvama sv.Brigite.Pocela sam te molitve moliti 7.8.2004 a knjizicu sam kupila na Mariji Bistrici.U ti molitvama sam se uvijek morala dobro isplakati.Dirnulo me uvijek Isusovo raspece i Njegov Krizni put.Te su me molitve pocele jacati iz dana u dan i mjenjati.Inace sam bila jako nervozna i nezadovoljna,a strah od neke vece bolesti uvijek mi je bio na umu,kad bi cula samo za rijec RAK,bila sam gotova,to je za mene znacilo umrjeti.Bas me je ta bolest pogodila 17.1.2005.zabolio me trbuh uvece oko pola 10 i bolio cijelu noc,ali nesnosni bolovi.Bio je petak,doktor koji je dosao u noci u pola2 rekao to je neki virus,dao inekciju i otiso.Bolovi i dalje,no u subotu i nedelju nesto bolje,a u ponedeljak ja osla kucnom dr. i on napravi ultrazvuk i salje me hitno u bolnicu.Meni nista jasno,sljede pretrage i u petak operacija 10 cm. tankog crijeva morali odstraniti jer tu je bio tumor.Ja na intezivu,skacu svi oko mene a meni dobro,prikljucena na aparate i svi ljekovi idu u vene,nema bolova.Ja citam svoje molitve sv.Brigite i ne razmisljam uopste o sebi.U nedelju dolazi kod mene jedna med. sestra i pita ona mene kako sam.Dobro,odvratim ja.Pita ona dalje,sta bi ja napravila kad bi mi netko rekao da imam jako zlocudan rak.Ja odgovaram njoj-pa nista,ali ja nemam rak.Ne,ne kaze ona to je samo jedno pitanje,dali bi plakala ili pala u depresiju,kako bi to prihvatila.Ma znate sto,kazem janjoj.Niti bi plakala niti bi pala u depresiju,jer ako Bog tako hoce da ja imam rak,Njegova je volja,a ja bi samo molila kao sto i molim.Vidje ona da sam ja hrabra iako ja ne razmisljam o sebi i zasto sam na intezivu.Kaze ona dalje,pa vidim ja da ti vjerujes u Boga kad stalno molis.Tek kasnije kad je sestra izisla iz sobe mislim si ja,pa ja uopste neznam staje samnom.Uponedeljak dode 9 doktora na vizitu i kazu meni,vi imate pola zlocudan pola dobrocudan tumor.Kakav je to-pitam ja .To je neki novi.Ima li on metastaze pitam ja.Nazalost da kazu oni i to po citavom tjelu,a najvise na tankim crjevima.Imamo mi kaze dobre infuzije koje vam mogu produljiti zivot.Pitam ja -jesu li to kemoterapije-Da kazu oni.Sve mi je bilo jasno,ali molim ja i dalje svoje molitve i ne pitam ja Boze zasto,zasto ta bolest ,zasto bas ja ? Ne to kod mene ne postoji,vec se obracam Isusu i Mariji i molim ih,spasite me od ove bolesti i neka bude volja Vasa ,a ne moja.Tada sam upoznala Bozju ljubav,tada sam vidjela zasto sam uopste pocela moliti te molitve,da bi me Bog promjenio iz temelja,uzeo je moje kameno srce i dao mi srce od mesa,dao mi je tu bolest da ga kroz bolest upoznam jer sam Mu i prije hodala,ali ga nisam poznavala,i prije sam molila,ali nisam znala sto molim,hodala sam na misu ali nisam bila svjesna Bozje rijeci.Moja mi je bolest bila na blagoslov jer sam promjenila sebe i postala Bozje dijete. kroz molitve sv.Brigite dosla sam do Boga.Molite te molitve jer one cuda cine.Kroz cijelo vrijeme kemoterapije ja sam molila i sve izdrzala.Obecala sam Isusu ici svaki dan na sv.Misu i to cinim,jer mi je otvorio oci da bolje vidim i usi da bolje cujem.Meni je sad dobro i ozdravila sm,jer Isus me je ozdravio ali sa svojim ozdravljenjem ja Njega nisam zaboravila,Hvala Mu i Slava i spremna sam nositi svaki kriz koji mi dodjeli.Hvala Ti Isuse.Hvala i svetoj Brigiti,njene molitve molim i dalje,onih sedam vec cetvrtu godinu,a 15 ponekad.Izmolila sam ih dvije godine.Malo sam oduljila,ali hvala na strpljenju.Uzmite si primjer pa molite i vi.Nema vise straha od nicega.Nas Bog je dobar Bog.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 13:43 
Odsutan

Draga Višnja
hvala na tvom svjedočanstvu. Težak je put, ali sve si s Isusom i Marijom izdržala. Koliko puta u životu pomislim "E Bože da je meni neki teški križ, nema šanse da bih to izdržala. Pa ja jedva svoju svakodnevicu izdržim"
Mogu i ja posvjedočiti otkad moli 15 molitvi SV. Brigite da sam mirnija i da imam više povjerenja u Isusa.
Isuse smiluj se meni grešnici i otvori mi oči srca i duše....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2008 23:43 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Višnja hvala ti na svjedočanstvu i hvala ti što svjedočiš koju moć imaju ove molitve. Svojim svjedočenjem ulijevaš mnogima nadu i vjeru u Gospodina našega Isusa Krista. Naš Bog je zaista dobar i silan Bog!
Bog te blagoslovio sestro u Kristu :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 09:35 
Odsutan

Uzmite i citajte molitve svete Brigite,promjenit ce vas zivot iz temelja,vidim da ste malo citali sto sam vam svjedocila.Potrudite se malo vise sudjelovati u nasim postovima.Hvala vam svima.B.V.B. :grlim te: vas sve.

ISUSE UZDAM SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2008 10:11 
Odsutan

evo malo stiva iz objava sv. Brigite, mislim da je vrlo korisno procitati kad nastupi kriza u molitvi:
http://hr.wikisource.org/wiki/Objave_svete_Brigite

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2008 10:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Bože dragi pomozi mi,

ja sam ove molitve počela moliti i molila mjesec dana i prestala i sad me oper nekako vuče jaka želja da ih molim.

Ma krenuti ću danas i neka se snaga Duha Svetog izlije na mene i da mi ustrajnosti da izdržim u molitvi.

Višnja draga hvala na svjedočanstvu - hrabra moja sestrice.
I ja sam nakon očeve bolesti stalno bila u strahu od bolesti. Stalno sam po sebi tražila nekakve bolesti i to je dovelo do takvih strahova da nisam mogla spavati.
Pa kako se i ne bih bojala, tada sam bila daleko od Gospodina i nisam se pouzdala u spasenje.
Sada me Gospodin mijenja i oduzima polako sve moje strahove.
Neka sve u mom životu bude po NJegovoj volji, Njemu se predajem i Njemu se utječem.
Gospodine hridino moja i spasu moj, oprosti mi i sakrij me u rane svoje.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]