www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 srp 2025 09:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 10 svi 2011 20:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
I ja isto!!! Nekad je tesko i cini ti se da se gubis u svemu tome ali ipak se ne predajem nego samo naprid. Muz mi je isto pocea, misec dana poslije mene i bome on to hrabro. Kako sam PONOSNA!!! 8)
Ali i vidim promjene na okolici od kad molimo!!! :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2011 14:05 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

da. I ja sam to primjetila. Ljudi se mjenjaju, i to na bolje. Ljubav i mir je svugdje oko mene. Bilo gdje da sam molila te molitve ljudi su se promjenili. Bila sam kod bake i djeda na 4 dana i molila sam te molitve i da ih vidiš sad! Totalno drugo ljudi!! Nisu više zlopamtila. Uživaju u životu. Bog stvarno ostvaruje sve što je obećao u ovim molitvama. Samo moramo biti ustrajni. I naravno vjerovati da ono to sve može ostvariti.
Ajme, znam. Meni je nekad znala uhvatiti užasna panika jer to ipak treba konstantno godinu dana moliti, a ja sam još "svježa" u vjeri. Ali, samo treba ići naprijed. Dan po dan i Bog će nam dati ustrajnost. :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 svi 2011 11:25 
Odsutan

Podijelio: 8 zahvala
Ja sam molila ove molitve dvije godine.Mogu reći da su osim krunice to bile moje prve molitve na početku obraćenja.Velike su prepreke bile ali sam uspjela.Često je to bila molitva bez razmišljanja jer nisam uvijek bila raspoložena za molitvu.Poslije je to već bilo lakše.Te su molitve ustvari Križni put našega Gospodina i nije ni čudo što su velike zapreke.Svima vama koji ih počinjete moliti ili koji ih već molite želim da ustrajete u tome.Samo hrabro.BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 lip 2011 20:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
Vidim da mnogi ljudi lako odustaju od ovih molitvi. :x Znam da nije lako biti ustrajan, ponekad i ja izgubim volju. A nekad je čovjek preumoran pa bude teško. U te dane, ne izmolim ih sve odjedanput već ih rasporedim tokom dana: 5 ujutro, 5 popodne, 5 navečer. A kad sam baš mrtav umoran, onda radim i manje setove - od 3,4 molitve. Eto, to je moj savjet.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 srp 2011 11:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 7 zahvala
S radošću želim reći da se i ja pridružujem ovom velikom krugu molitelja gore spomenutih molitvi.

Interesantno kako se neke stvari događaju...
Imam tu knjižicu godinama u ladici, no zadnji put kad sam je primila u ruke bilo je prije jedno 5,6 god. U stvari nikad me nije vukla da istinski revno molim te molitve.

Ovih zadnjih mjeseci proživljavam najteže trenutke u životu, doslovce osjećam kako ne mogu više na kraj sa svojim životom. To su tako bolne kušnje.... Osjećam se kao živi mrtvac. :?
Čak sam počela osjećati da što god molim, ne nalazim u tome nikakvu unutarnju/vanjsku pomoć, da mi svaka molitva djeluje "preslabo" ili da se s nijednom molitvom ne mogu duboko sjediniti.
I onda mi je spontano u srce došlo da moram početi moliti ovih 15 molitvi sv. Brigite. :D Još uvijek ništa se nije promijenilo, problemi su još tu, ali moje srce postupno pronalazi utjehu, osjećam da će mi ove molitve promijeniti život.....

Osjećam se veoma blizu Isusu dok ih molim.... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 srp 2011 08:44 
Odsutan

Evo da javim, skoro pola godine da molim... i sve super! Tako san sritna zbog ovih molitava... Nadam se kad prode ova godina cu poceti sa onih 7 kroz 12godina(ako Bog da). Zato dragi moji samo ustrajte i sve ce biti ok! BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 srp 2011 19:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
opet cu ponoviti sto sam i ranije napisao... ljudi ne napustajte ove molitve ma koliko veliki zaostatak napravili... misljenja sam da Bogu nije bitno da budemo skroz tocni vec ustrajnost i ljubav kojom ih molimo... molim 7 molitvi i imam vec "rekordan" zaostatak od 80 i nesto dana... sto znaci da cu moliti nesto vise od 12 godina gledajuci zaostatke (mozda i 13 sveukupno) sto me ni malo ne zabrinjava... Bog je milosrdan i treba uz ove molitve nastavljati i dalje u sakramentalnom zivotu i biti ljubav na zemlji

kao sta Sandi pjeva:

Citat:
Ljubav za sve, ljubav za sve
Ljubav je sve sto ostaje
U ime nade za bolje dane
Osmijehom srusi zidove.

Bog vas sve blagoslovio i udjelio vam milosti da budete Kristovi i da nas prepoznaju u svijetu da smo Njegovi :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 srp 2011 16:12 
Odsutan

Divan dan za započeti s molitvama 23.07. slavi se Sv. Brigita Švedska, pa ju možemo zamoliti za zagovor kod ustrajnosti obavljanja ove pobožnosti 15 molitava. Sv. Brigita, moli za nas!

Svim Brigitama sretan imendan! (kao i samoj sebi :lol: )

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 kol 2011 21:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
S velikom radošću vam dolazim napisati da sam uoči sutrašnjeg blagdana Velike Gospe počela moliti 15 molitava svete Brigite.

Mislim da je dragi Bog poslao jednu osobu u moj život koja me potaknula i ukazala na ove molitve.
Upravo to i piše : ...a tko ih bude naučio drugoga moliti, njegova radost i zasluga neće nikada nestati.. :grlim te:

Nakon teškog životnog perioda i raznih iskušenja posrnula sam u molitvi, izgubila sam samu sebe, živjela sam kao robot.
A možda najteže je od svega što nisam mogla naći mir, onaj unutarnji mir.

Nadam se da ću istrajati do kraja i oduprijeti se iskušenjima. :roll:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 kol 2011 21:09 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Nevjerojatno kako se dobro osjećam, smireno i spokojno.

Moleći sam plakala, imala sam i ja muku u ove dvije godine ali ona je neusporediva s
onom našeg Isusa.
Spoznala sam sad i puno svojih grijeha koji su bili uzrokovani nepravdom koja mi je
bila nanesena. Jednostavno se nisam mogla tome oduprijeti..tipična ljudska slabost zbog
koje se sad iskreno kajem.

U podne sam se već u sebi počela veseliti molitvi navečer u miru.
Možda je i placebo efekt u pitanju jer sam pročitala cijeli ovaj topic.

Ali prožima me mir. Pa i sitnice koje bi me inače nervirale mi danas nisu mogle ništa.

Dobila sam snagu nakon teškog životnog perioda, kao da sam dobila neki "cilj" a tek sam
na početku.
Možda će se nekome činiti smiješno ovo sve što pišem i preentuzijastično ali eto tako je.

Nemam ništa "određeno" u molitvama ali u mislima su mi upravo osobe koje su mi nanijele bol.
Ako se i jedna obrati nitko neće biti sretniji od mene.

E sad jedno praktično pitanje, nekako mi se u glavi uvijek "mota" bivši muž, za njega stvarno treba moliti.
Upravo je on glavni "uzrok" svih mojih patnji...
Da li se i on smatra mojim "rodom" u smislu da je on otac mog djeteta a i crkveno smo bili vjenčani...
da ne idem u detalje...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]