www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 09:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 ruj 2007 19:24 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
draga aleluja...BTB..
Zašto uzimaš teret na sebe..Dal si upućena kad moliš za nekoga da sebe prvo tribaš zaštitit..
Prije svega molitva zaštite..
A njen teret lipo pridaj Isusu pod križ!
Nek Gospodin čini s njim što je NJegova volja!
Nikada ne smiješ dopustiti da tegobe nekoga prelaze na tebe..
Tu slabiš,iscrpljuješ se,padaš i dopuštaš izravnu borbu sa zloćkom..
Samo naprijed,punom parom,al zaštiti sebe prije svega!

Molitva

U IME ISUSOVO UZIMAM VLAST I VEŽEM SVE SILE I SNAGE U ZRAKU, NA ZEMLJI, U VODI, U PODZEMLJU, NA ONOM SVIJETU, U PRIRODI I U VATRI.

TI SI GOSPODIN NAD SVIM SVEMIROM, DAJEM TI SLAVU U IME TVOGA STVORENJA. U TVOJE IME VEŽEM SVE DEMONSKE SILE KOJE SU DOŠLE PROTIV NAS I NAŠIH OBITELJI I STAVLJAM SVE NAS POD ZAŠTITU TVOJE DRAGOCJENE KRVI KOJA JE PROLIVENA ZA NAS NA KRIŽU.

MARIJO, NAŠA MAJKO, TRAŽIMO TVOJU ZAŠTITU I ZAGOVOR S PRESVETIM SRCEM ISUSOVIM ZA SVE NAŠE OBITELJI. ZAOGRNI NAS SVOJIM PLAŠTEM LJUBAVI DA SE PRESTRAŠI NEPRIJATELJ.

SVETI MIHOVILE, I NAŠ ANĐELE ČUVARU, DOĐITE I BRANITE NAS I NAŠE OBITELJI U BORBI PROTIV SVEGA ZLA ŠTO OBILAZI SVIJETOM.

U IME ISUSOVO, ZAPOVIJEDAM SVIM SILAMA I SNAGAMA ZLA DA ODSTUPE ISTOGA ČASA OD NAS, OD NAŠIH DOMOVA I NAŠE ZELJE.

A MI TI ZAHVALJUJEMO, GOSPODINE ISUSE, JER SI VJERAN BOG I OSJEĆAŠ S NAMA. AMEN

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ruj 2007 20:19 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Zadnjih nekoliko dana redovito stavim Elizabeth u svoje molitve, molimo prijatelji i duše u čistilištu da pomognu ovoj mladoj ženi. Molimo Gospodina da joj se smiluje ako je volja Njegova.
Gospodine Isuse Kriste ako hoćeš ozdravi ovu ženu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ruj 2007 10:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
da zastitila sam se i molila zastiti presvete krvi Isusove...no kusnje su bile tu i valjda sam to morala proci;

Ja inace znam moliti Gospodina kad je netko bolestan iz obitelji lil mojih prijatelja ili mu je tesko da meni Gospodin da malo od patnje..onda On nekad skroz iscjeli covjeka, ili malo meni patnje da pa je bolesnom bolje na neko vrijeme..kako Gospodin hoce..no nikad nisam imala bas kusnje od zloga nakon toga, kao napadaje bijesa, napadaje na vjeru, na ufanje, onako sve je bilo crno..inace i kada mi je tjelesno lose, moja dusa je cvala...ovo je prvi put da mi je dusa bila napadata..non stop sam molila da me Isus zastiti sa svojom krvlju i zapovjedala u iME ISUSOVO DA ME DUH KOJI ME SADA NAPADA NAPUSTI I ODE POD KRIZ DA MU ISUS SUDI..onda bi na kratko prestala srdba ali nakon nekog vremena opet...sve me zeludac bolio
Razmisljala sam, i mislim, jer se Elizabethin otac ubio, mozda on anjemu nije oprostila, pa duh neprastanje i srdbe mene napadao.. ne znam..a i u mojim precima je duh neprasanja bio dugo utaboren..no Gospodin mi se smolovao..i eto pokazao mi koliko je covjek malen bez Gospodina i naucio me poniznosti..Hvala nek mu je vjecna!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ruj 2007 14:56 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Aleluja,

molit ću se i za tebe i za Elizabeth... Ne brini, u našim ste molitvama... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ruj 2007 15:05 
Odsutan

I u mojim ste molitvama..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ruj 2007 18:55 
Odsutan

sestrica rebeka je imala prjedlog da molimo tokom cijelog dana jednu krunicu za elisabeth, znaci da svako moli svakih par sati jednu desetke krunice koja je na redu i da blagoslivljamo njena pluca i nju, te da molimo Isusa da je ozdravi i da dotakne nju i njana pluca..tako da je non stop u nasim molitvama...
evo ja sam pocela..

Hvala vam puno puno draga braco i sestre, tako mi je drago da vas je Svemoguci Otac poslao, hvala vam i Njemu..i vi ste u mojim molitvama...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 ruj 2007 20:19 
Odsutan

Dragi moji sveti i vjerni potrebno je učit o molitvi i vrstama molitve jer zagovornička molitva je dar i to nemože svatko radit.Dakle oružje i bojnu opremu tko ima može zagovarat a drugi ne jer iz neznanja gine narod Hošea 4,6.Ako ja tražim ISUSA da mi dadne teret koji neko nosi jesam li ja siguran da to zloćko ne natovari na mene?Rijetkima GOSPODIN daje dar patnje i ljubav da trpe bez da se vidi na njima.Oni kojima ON daje trpljenje blistaju i nose to a da nitko nezna.Zato nije dobro a ni ispravno tražit teret već volju BOŽIJU ili kraljevstvo a ostalo će ON nadodati.Molimo dakle za ozdravljenje a ne nešto drugo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2007 09:45 
Odsutan

Neka bude Njegova volja u sve vijeke vjekova!

ali ako je mojim u obitelji bilo bolje...onda je to Isus dao , do sada sam bila jako mirna..i molila sam ako je to volja Njegova...

pa i sada za Elisabeth molim da to bude Njegova volja..no reci cu vam zasto milsim da ce ju Gospodin izljeciti...

Na dan Svete Hildegard (ona je lijecila travama i slicno) molila sam za Elisabeth i eto na misi je bilo ne mogu sada tocno citirati jer je bilo na njemackom, ali radilo se o iscjeljenju, i kod kuce molim se Duhu Svetom da mi kaze sto trebam znati: i otovorim Sveto Pismo, i opet iscjeljenje...i tokom molitve cula sam u sebi, Ja ju zelim iscjeliti...ali neka bude Njegova presveta volja,Hvala predragome Isusu...

Sto se tice ove patnje, da moze biti da je to od zlocka, jer mi nij ebilo dobro, tu sam se preduhitrila...ili moja oholost..ali to te snade da opce ne znas gdje si..Hvala ti ucenice i dragom Bogu..sada vidim.. no mislila sm ako mojim akod kuce Bog pomogne, onda mozda i mogu Elizabeth pomoci...
Evo naprimjer u petak, post- ne popijem kavu..pa ja sam cijeli dan kao mrtva..ne mogu moliti, niti misliti, i to dam Isusu za duse u cistilistu i obracenje gresníka, ali ipak ljudi vide da mi nije dobro... pa izgledam jadno kad me glava boli..onda ne blistam nego sam i zivcana..da onda rade popijem kavu? I mislim iz ljubavi prema Mariji i Isusu rado bih postila, a ako post nije tezak..pa onda nema smisla postiti...
Sad vise nis ne znam...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2007 10:02 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Ja ne pijem kavu, ali znam da je teško ljudima koji ne popiju kavu, a inače je piju...

Draga Aleluja, ja mislim da slobodno popiješ kavu... Mislim, barem bih je ja popila na tvom mjestu ako ti to stvara takve teškoće...

Ovaj petak sam odlučila postiti prvi put u životu onako strogo - samo kruh i voda. Radila sam cijeli dan, doputovala u Varaždin nakon posla i predvečer sam jaaako ogladnila...a bila sam i pod temperaturom (viroza), žeđala sam i za vodom i za hranom!! Tad me mama nagovorila da pojedem barem maslac na kruhu... I pojela sam...
Ili moja savjest još nije tako razvijena, ili to zaista nije bio grijeh - ali nisam imala osjećaj krivnje što sam pojela tu krišku maslaca - jer sam i dalje ostala gladna...
Mislim da je možda dovoljna žrtva bila ta što sam se odrekla bez ikakve tuge omiljenog jela koje mi je mama pripremila za taj petak..
Nisam se jadala, nisam žalila i nisam bila ni prema kome "zločesta" što sam taj dan bila gladna...

Jel to dovoljan post - jedan slanac, nekoliko čaša vode i jedna kriška maslaca?
Jer vidim da neki poste i po nekoliko dana za redom - ja to ipak nikako ne bih mogla... Ja ne znam gdje je to moja mama čula, ali ona kaže da je dovoljno kad postiš da pojedeš jedan obrok dnevno, tj. ne se previše izgladnjivati nego znatno smanjiti obroke. To mi ipak ne zvuči kao post...

No, jedna šalica kave... Možda je stvarno bolje popiti je ako njeno nepijenje izaziva takve probleme!! :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2007 10:03 
Odsutan

i evo od bavljenja sa mnom zaboravila sam najvaznije

evo Elisábeth je bila kod jednog poboznog i jako dobrog covjeka koji je Fikoterapeut..bavi se ljekovitim biljem ..(nista magisjko ili tako) u Karlovcu i rekao je da je siguran da joj moze pomoci, on inace lijeci uz pomoc Isusa... ali treba dalje naravno nastaviti moliti..njoj je sada jos lose jer je bila na kemoterapijama pa joj je organizam slab... treba odmah prekinuti sa komeoterapijama..a i muz njen koci dosta ozdravljenje...jer ne vjeruje u Boga;
Elisabeth prvenstveno treba izlijeciti dusu..ona je jako dobar covjek ali bila je daleko od Boga...ali cvrsto vjerujem da ce ona uskoro svjedocoti o Bozjoj velicini i ljubavi na bilo koji nacin...neka bude Njegova volja...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]