www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 00:19

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2009 16:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Bit ćete u mojim molitvama - ništa ne brini, Amare. Gospodin će sve okrenuti na dobro,' nosim vas sa sobom' na misu popodne.

BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2009 16:12 
Odsutan

I ja ću moliti za dječaka ,doista mi ga je žao a i vas koji s njim živite.Imam sličnu situaciju sa svojim sinom ,molimi zajedno ,prikazivat ću Sv. Mise.
Gospodine koji liječiš srca slomljena izliječi i našu djecu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2009 17:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ima tu puno toga, od duhovnoga rodoslovlja, čiste genetike pa nadalje... no ja ne želim odustati. on, doduše, nije moj sin po krvi, njega sam "dobila" zajedno sa suprugom :D sada je kao da je moj pa se želim boriti za njega. jednostavno, sjetim se kakva sam ja bila prije obraćenja i što je sve Gospodin učinio sa mnom. kako onda ne bi mogao s jednim (ranjenim) djetetom? mužu je sve to jako teško, nije mu lako vidjeti da je kod djeteta većina stvari otišla ukrivo... i ne zna se nositi s tim problemom, preblizu mu je. ja ovo ipak ne mogu iznijeti sama, koliko god žrtvi i molitava prikazala, tim više što imam svekrvu i šogoricu koje mu stalno čine medvjeđe usluge savjetima ili postupcima. trebam vas. trebam vaše molitve Gospodinu i Gospi- za njega.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2009 09:57 
Odsutan

Gospodine nađi zalutale, utješi i liječi ranje njihove.
Ja vjerujem da će hagioterapija pomoći. Molim Gospodina da prodre do srca dječakovog, da ga zagrli i ne pušta. Hvala Ti Kriste, hvala

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2009 10:20 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
MOLITVA ZA OBITELJ

Bože, od kojega nam dolazi svako očinstvo na nebu i na zemlji, Oče, koji si ljubav i život, učini da svaka ljudska obitelj na zemlji, po tvome Sinu rođenom od žene i po Duhu Svetom, postane izvorom božanske ljubavi za uvijek nove naraštaje. Učini da tvoja milost vodi misli i djela roditelja, za dobro njihove obitelji ,a posebno ovoga djecaka i svih obitelji na svijetu i njihove djece . Neka mladi naraštaji u obitelji nađu snažnu potporu za čovječnost i rast u istini i ljubavi! Neka ljubav osnažena milošću sakramenta ženidbe, bude jača od svake nemoći i beznađa, koje zahvaćaju naše obitelji. Na kraju te molimo za zagovor svete nazaretske obitelji, da Crkva u svim narodima na zemlji, može plodonosno ispuniti svoje poslanje u obitelji i po obitelji, po Kristu našem Gospodinu, koji -je put, istina i život, u vijeke vjekova. Amen. (Ivan Pavao II)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2009 10:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

HVALA VAM, HVALA VAM, HVALA VAM! :grlim te: :grlim te: :grlim te:
bili smo na hagioterapiji, sin je shvatio u koju se situaciju doveo, odlučio da će se promijeniti, razgovarao je s nama, izrekao što ga boli i s čime se ne zna nositi, čak i rekao što planira (a do sada nije imao nikakve planove)! slava Bogu i vama na molitvama! to su strašno velike stvari!
ako se sjetite, podržite ga još molitvom, tek sad će mu trebati ustrajnosti i snage jer su pred njim borbe (loše društvo, krive navike...) Bog neka vam uzvrati za svaku molitvu i dobru misao koju mu upućujete za mog sina. smajlic13 smajlic3 smajlic6

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2009 15:16 
Odsutan

Hvala Gospodinu za naše dječake ,i moj je živnuo i počeo se zanimati za školu .Aleluja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 vel 2009 18:23 
Odsutan

Gospodine molim Te upravo sada za svog dječaka koji je krenuo učiti.Stavljam ga u Tvoje krilo ,primi ga zagrli ga ,pomiluj ga svojom nježnom rukom.Majčice Tvoje srce zna ljubiti kao nijedno drugo,Ti ljubiš moga dječaka ,dotakni ga ,daj mu pokreni volju i želju za znanjem ,izliječi mu onaj dio srca i volje koji mu je ranjen i zbog toga ne može učiti.Smiluj se njemu i meni jer sam jako tužna i zabrinuta zbog njega.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 ožu 2009 15:50 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Oce nas nebeski,prigrli molimo Te svako dijete koje nije primilo dovoljno ljubavi od svog zemaljskog oca i Ti im daj sigurnost i mir,a ti Majko nebeska zagrli i primi u svoje krilo svu djecicu i pomiluj ih onim svojim stiskom kojim si grlila Isusa dok je bio u tvom narucju.Daj da osjete svu ljubav i njeznost koja im je potrebna da bi se osjecali voljenom i ljubljenom djecom Bozjom.
Hvala Ti Isuse,hvala ti Majcice nasa Marijo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: blagoslov
PostPostano: 03 ožu 2009 15:57 
Odsutan

Zahvaljujem Ti Gospodine za svog dječaka ,blagoslovi ga ,ljubim ga i prihvaćam baš takvog kakav je .Hvala Ti što si mi ga darovao ,oprosti što nisam znala čuvati tako skupocjeni dar.Daj mi ljubavi za njega i šalji mu anđele čuvare u svim potrebama.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]